A+ A-

Időutazás

Sziasztok. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy kiírjam,-megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.
Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban. Egy kis vidéki faluban éltem, és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némelyiket.
Egyik alkalommal egy fiatal csaj jelent meg aki nagyon ismerősnek tűnt. Nem véletlenül. Falubeli volt. Látásból ismertem is. Azonban amióta nem láttam a cickói eléggé kifejlődtek. És a tompora is szépen kikerekedett. Ahogy ott nézelődött, látszott rajta, hogy még nem túl gyakran fordult meg ezen a helyen. Kissé elveszettnek tűnt a tömegben. Én meg úgy voltam vele, hogy ezt a lehetőséget kár volna kihagynom. Pillanat alatt melléje vágódtam. És finoman érdeklődni kezdtem, hogy kivel jött? Melyik srácra vár? És mik a tervei? Van e kedve táncolni?
Hamar megtudtam, hogy a barátnőit nem volt türelme megvárni. Most van itt először. És nincs fiúja. És szeretne táncolni. És hogy két hete volt a tizenhetedik szülinapja. Én meg vagyok neked a megkésett ajándék, amely végre rád talált. Táncoltunk, dumáltunk. Később megérkeztek a barátnői Akik közül az egyikkel már volt némi nemi élet. Ő eléggé zokon vette, hogy nem óhajtom vele folytatni amit olyan szenvedélyesen csináltunk. De ő volt a múlt. Az én szemem előtt pedig a jövő csábító csípője és mellecskéi ugrándoztak. A buli utáni hazakísérés hosszadalmas folyamatnak ígérkezett, mert folyton egymás száján voltunk. És kölcsönösen simogattuk egymást, hogy a személyes vonzalomnak is kifejezést adjunk.
De kiderült, hogy ennél tovább nemléphetek, mert a puncijában a szűzhártya még teljesen ép. És a nászéjszakáig ez úgy is fog maradni. És ezzel kezdetét vette az a több hetes tortúra amelynek legfőbb célja az volt, hogy a faszom belülről simogassa a punciját. Ekkor azonban még nem vettem komolyan amit mondott, mert addig minden nehézség nélkül döntögettem a csajokat. Így hát egyből megbeszéltük a következő találkozás időpontját. Ami egy hét múlva volt lehetséges. Gondoltam egy hét bőven elég, hogy átgondolja a dolgot és levese a gátlásait. És egyebeket. Tévedtem. Pár hét alatt smárolásnál simogatásnál, simogatásnál nem jutottam tovább. De találkoztam az egész családdal. Igaz ismertem őket látásból. Az apjával együtt szurkoltunk a focicsapatnak a pálya mellől. És a sportbüfé és kocsma pultját is támasztottuk már együtt. Miközben kitárgyaltuk a csapat eredményét. Az anyja meg mintha a csaj idősebb kiadása lett volna. Néha elnézegettem miközben a konyhában sürgött-forgott. Szép nagy cicik. Szép formás popsi. És a konyhában is segédkeztünk amikor ép nem egymással voltunk elfoglalva.
Mert időközben néhány családi ebédmeghívást is kaptam. És az anyjától is kaptam mikor először le néniztem. Mondta is, hogy még csak 38éves. Nyugodtan szólíthatom a nevén. Marika. Utána az apjával iszogatunk, az anyjával beszélgettünk. Csak épp a csajnál nem jutottam semmire. Már eltelt harminc nap. Én meg szinte ott voltam ahol a kezdet kezdetén.
Aztán egy nap sikerült úgy intéznem a dolgokat, hogy volt kégli pia. Már csak a csajt kellett megfűznöm, hogy eljöjjön. És sikerült. Már nem tudom mit adott be a szüleinek, de végre együtt tudtuk tölteni az egész délutánt. A piáról én gondoskodtam, Ő meg a jó hangulatért volt felelős.
Az első két pohár után már a meredező faszomat simogatta a nadrágon keresztül. Mintha nem is az a csaj lett volna akit már több mint egy hónapja fűzök. A kis szűzlány álcája alatt egy nimfomán csaj rejtőzködött. aki alig várta, hogy végre valaki megdöngesse. Gyorsabban szabadult meg a ruháitól, mint ahogy én valaha is elképzeltem. Én még javában vetkőztem, de ő már az ágyon feküdt pucéran és a kezével már a punciját simogatta.
Közben olyan hangosan zihált, hogy áldottam a szerencsémet, hogy csupán ketten vagyunk a lakásban. Amikor az ágy mellé álltam az egyik kezével rámarkolt a faszomra és a szájához húzta. Pedig már olyan kemény voltam, hogy attól tartottam, hogy a kezébe megyek el.
Az első adag a szájába került. De aztán a faszom a pinusát vette kezelésbe. Ami szinte habzott a nedvességtől. És olyan könnyedén hatoltam a mélyére, hogy csak a hirtelen görcsös rándulásból vettem észre, hogy a híres, őrizgetett szüzessége már nincs sehol. És amikor a faszom végre kitombolta magát az utolsó pillanatba tudtam kihúzni, és a véres ágyéka mellé lőni.
Aztán még másfél órán keresztül élveztem azokat a gyönyöröket amelyekre a kitartásommal alaposan rászolgáltam. Kiderült, hogy az apja erőltette olyan nagyon, hogy szűz csajt kísérjen az oltár elé. Hát én alaposan áthúztam a számítását mikor a lányát meghúztam. De úgy voltunk vele, hogy nem kell az öregnek mindent tudni. Utána igyekeztünk úgy megoldani a dolgokat, hogy hetente egyszer-kétszer találkozzunk. és szexeljünk ahol csak tudunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2017. 03. 26. vasárnap 17:56
Jó kis nosztalgia, de a helyesírás borzalmas.
#13 sunyilo 2016. 01. 15. péntek 22:16
Nagyon jó.
#12 zsuzsika 2014. 02. 20. csütörtök 14:06
Elmegy.
#11 listike 2014. 02. 15. szombat 07:13
Tetszett.
#10 rockycellar 2014. 02. 13. csütörtök 19:26
Nagyon jó
#9 sztbali 2014. 02. 13. csütörtök 17:30
Nem az igazi, de 7 pont.
#8 papi 2014. 02. 13. csütörtök 15:43
Egész jó
#7 veteran 2014. 02. 13. csütörtök 15:34
Elég jó
#6 XXIII.István 2014. 02. 13. csütörtök 08:56
Azért az iszonyú, amit az igekötőkkel művel!
#5 Rinaldo 2014. 02. 13. csütörtök 07:46
Jó kis hancurozás voltl.
#4 hairy_pussy 2014. 02. 13. csütörtök 06:26
nagyon jó
#3 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:22
Nem rossz.
#2 mif23 2014. 02. 13. csütörtök 01:18
Jót mosolyogtam rajta. Nem sok az erotikus töltése, de humorban pótólja a hiányt.
#1 Törté-Net 2014. 02. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?