A+ A-

Megint 16 4. rész

Miután a lányok letakarították a farkamat, összebújtunk. Ösztönösen merültünk csókolózásba. Faltuk egymás száját, érezve még az átélt kéj lecsengő hullámait magunkban. Miközben Laura száját faltam, a makkom tetején egy ujjbegy enyhe nyomással körözött.
- Még egyszer... - hallottam az arcomnak az arcát dörgölő Kitty suttogását. Kitty nyelvezni kezdett velem, határozott mozdulatokkal, és egy másik kéz tenyere emelgette a golyóimat, az egyik ujját csúsztatgatva az alatta levő érzékeny felületen. Hangosan felnyögtem. A kabátomban kicsengett a mobilom. Clara volt az, a csengőhangot illetően.
- Lányok, fel kell vennem! - próbáltam határozott lenni, önmagam ellen dolgozva.
- Nem kell! - suttogta Laura, és mosolyogva figyelte az arcom izmainak rendüléseit, melyeket a golyóim masszírozásával keltett.
- De kell kicsim, érzem..! - adtam hangot az előérzetemnek.
Mire beértem a szobába, már elhallgatott a telefon. Visszahívtam Clarat. olyan 5 óra múlva ígérte magát. Haza kellett jönnie, mert másnap dolgoznia kellett, az egyik kollégája balesete miatt. Én egy munkahelyi partira voltam hivatalos, és úgy nézett ki, hogy mire hazaér, addigra el tudok szabadulni onnan. Laura és Kitty mindent hallottak a beszélgetésből. Miután bontottam a vonalat, fintorogva néztek rám.
- Hölgyeim, ez az élet... - summáztam sóhajtva.
A lányok Laura szobájába, míg én zuhanyozni mentem.
Mielőtt elhagytam volna a lakást, benyitottam hozzájuk, elbúcsúzni. Valami filmvígjátékot néztek vihogva, az ágyon hasalva. Odaléptem hozzájuk. Mindketten feltérdeltek.
- Köszönök mindent, fantasztikus élmény volt veletek! - hajoltam hozzájuk.
Először Kitty szájára adtam egy puszit, ami csókolózássá fokozódott. Aztán Laurával keveredtem csókolózásba, és éreztem, hogy megint merevedésem van. A lányok felvihogtak, a dudoromra nézve, és én is elnevettem magamat.
- én kis szex istennőim, vigyázzatok magatokra! - intettem búcsút.
- Szia Dave! Szia, szia!- mosolyogtak rám.
Mire hazaértem a buliból, Clara már lefekvéshez készülődött. Egy szál hálóingben ült a smink asztalánál. 10 perc múlva bújtam be mellé az ágyba. Kezdeményezően támadtam le. Szívesen fogadta a közeledésemet, hamarosan szenvedélyes csókolózásba merültünk. Faltuk egymás száját, nyelvét. Aztán a melleire tévedt a szám. Kibujtattam a hálóingjéből, a kemény mellbimbóit kezdtem izgatni, szopogatni. Nyögdécselve élvezte Clara a seprő mozdulatokat, én pedig már lejjebb simogattam
- Igen, arra gyere a nyelveddel is! - biztatott.
Pár csókoló érintés után már a vénuszdombján jártam. Enyhén megremegve reflexált a feszes bőrén keltett ingerekre. Finoman puszilgattam a csiklója környékét, a nyelvemet a bőrredőkön futtatgatva. Aztán kupolaszerűen borítottam be a nyitott számmal a csiklóját. Hangosan felnyögött. A nyelvhátammal finoman dörgöltem a kis gombot. Éreztem, hogy a kéj hullámok kezdik kifejteni az akaratlan összehúzódásokat. Elkezdtem szopni a csiklót.
- Istenem...ez az...auuuhhh... - hallottam Clara sikolyait, ahogy a hajamat túrta. Kisvártatva megfeszült a teste majd a nevemet kiáltva elélvezett. A remegő testben pulzáló puncit a nyelvemmel kezdtem el dugni. A kezemmel a popsilyukat masszíroztam. Clara ismét átlendült a határon, az arcomban éreztem a kitörő spriccét, mikor ismét elélvezett. A kezével szelíden eltolta a fejemet a kéjbarlangja bejárata elől. Mosolyogva hajolt rám csókolózásba kezdtünk, és egy foltocskát sepert le az ujjával az arcomról.
- Kicsit összekentelek - mondta élcelődve.
- Úgy kell nekem! - vágtam rá poénból.
Aztán a boxeromon éreztem a kezét. Egy húzással szabadított meg tőle. Éppen hogy csak el tudtam helyezkedni kényelmesen, mikor a kellemesen szorító ujjai zárultak a száron, és a nyelvével a makkomra körözött, majd a szája melegében éreztem a farkamat. Intenzíven szopni kezdett. Csodálatos látvány nyújtott a farkamon le - felmozgó női fej, a hátterében a formásan kerek cipóival. Clara felpillantott rám, és a nyelvével kezdte izgatni a makkrészem alatti területet, az arcomat figyelve. Aztán beleült, szemből. Élvezetesen ereszkedett le a hasfalamig. A mellkasomra támaszkodva kezdett a lovagló mozdulatokba. Egyre gyorsulóbb iramban mozgatta a csípőjét. éreztem, hogy megint kezdi átjárni a kielégülés. Kipirosodott arccal, szapora levegővételek közepette élvezett el. Remegő testtel borult a nyakamba. Átfordítottam. Misszionárius pózban dugtam, ahogy csak bírtam. Nyögve ziháltunk a kéjtől. Aztán ráhajoltam.
- Csináljuk hátulról! - súgtam a fülébe. Rutinosan fordultunk bele a kutya pozícióba. Az arcát a lepedőn nyugtatva élvezte hátulról a döfő mozdulataimat. Aztán elkezdte markolva gyúrni a lepedőt.
- Igen, gyere, ez az! - nyögte hangosan, az újabb elnyújtott sikolya előtt. A megfeszülő testéből rántottam ki a farkamat, hogy hatalmasat élvezve terítsem be a kinyomott punciját, popóját. Patakokban csordogált róla a rálőtt nedvem, mikor hozzáhajolva az arcába simítottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2013. 12. 7. szombat 07:42
Tetszik
#12 feherfabia 2013. 12. 5. csütörtök 06:16
Nagyon jó!
#11 v-ir-a 2013. 12. 4. szerda 19:09
nagyon szuper a sztori....nem írok külön kommenteket...bár mind a 4 rész 10 pontos nálam
élveztem az olvasást nyes
#10 Peter Hun 2013. 12. 2. hétfő 17:07
Ok István, részemről sincs harag, ez egy abszolút saját történet. Nálam egy fordítást szerzőként jegyezni, az lenyúlás értékű.

"Még ha géppel fordítasz is, illene megnevezni az eredeti szerzőt..."
Ezért volt a zsigeri reakció részemről.
#9 XXIII.István 2013. 12. 2. hétfő 16:20
Egy szóval sem mondtam, hogy loptad a történetet - nem is gondoltam. Fogalmam sincs, hogy minek a fordítása. Egyszerűen az az érzésem támadt, hogy egy rosszul kijavított, gépi fordítás. Ha nem az, akkor figyelj jobban a stílusra! Amúgy semmi bajom nincs veled, tényleg.
#8 sztbali 2013. 12. 2. hétfő 14:51
Remek. Jó sorozat!
#7 listike 2013. 12. 2. hétfő 13:50
Gratulálok és köszönöm. Még sok ilyet kérek.
#6 Rinaldo 2013. 12. 2. hétfő 08:34
Jó volt.
#5 Peter Hun 2013. 12. 2. hétfő 08:33
Kedves XXIII.István!
Én nem csórom a feltöltött történeteimet! Igazán leírhatnád, hogy ez a történet melyiknek a fordítása.
#4 XXIII.István 2013. 12. 2. hétfő 07:26
Még ha géppel fordítasz is, illene megnevezni az eredeti szerzőt....a szövegre ugyanis, az egyetlen "mentséged", a rosszul kijavított gépi fordítás!
#3 A57L 2013. 12. 2. hétfő 05:22
Nem rossz.
#2 papi 2013. 12. 2. hétfő 04:55
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2013. 12. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?