A+ A-

Testvéreimmel

A történet mit elmesélek már 5 éve kezdődött, még néha a mai napon is tart és eddig rajtunk kívül erről senki nem tudott. Most megosztom a nagy nyilvánossággal a nevek megváltoztatása mellett.
Azon a nyáron én 19 éves voltam és túl a Bölcsész kar első évén, mint magyar, történelmis, a bátyám Zoli másodéves orvosin 20 évesen és öcsém Isti akkor fejezte be a harmadik gimnáziumot jelessel. Mind hárman jó fejű gyerekei voltunk szüleinknek és ennek örömére apánk vett egy pazar üdülőt Siófokon és a tatarozás, házavató után ránk hagyta egész nyárra a kéglit. Már akkor nekem is és Zolinak is volt kocsija és Isti is letette a vizsgát, hisz elmúlt 17 éves és őszre neki is be volt ígérve a kocsi, tehát szabadon közlekedhettünk.
Egész július a bulizással telt el. Mindig voltunk vagy 10-12-en valamelyikünk baráti társasága. Haza csak hébe-hóba mentünk és Zolival megegyeztünk, minek álljon ott mindkettőnk kocsija így csak egy kocsit hagytunk lent és azzal szaladgáltunk. Augusztus elején beköszöntött a zivatarok ideje. Így Zoli haverja megkérte hadd menjen haza a kocsijával és 4-5 nap után hozná csak haza. Így szinte egy hétig kocsi nélkül maradtunk. Azon az estén mikor már csak hárman maradtunk Isti felvetette menjünk el egy discóba, de se nekem se Zolinak nem volt kedvünk így Isti maga vágott neki az éjszakának. Zolival sokáig kint ültünk a teraszon és egy fél üveg Martinit beiszogattunk így hangulatunk is feljebb hágott. Zoli kezdett mesélni a májusban megszakadt 3 éves kapcsolatáról Katival, kivel már az esküvőt tervezgették, de Kati egy arab sráccal lelépett. Zoli akkor magába roskadt és szerelmi vonalon azóta is visszahúzódóbb lett. Tudom a nyáron voltak futó kalandjai, de ezek inkább szexuális téren kellettek neki.
Én is elmeséltem, hogy 16 évesen vesztettem el a szüzességem egy tőlem 13 évvel idősebb férfi által akibe én halálosan bele szerettem, de mint később kiderült én csak a szex miatt kellettem neki, hisz az ország másik végén családja volt két gyerekkel. A munkája miatt élt külön tőlük és hetente egyszer ment haza hozzájuk mi akkor nekem a szerelmes kislánynak fel sem tűnt. Csúnya, durva szakítás lett a vége és akkor eldöntöttem, singli nőként élem le az életem elejét, karriert építek és talán akkor kötök ki egy férfi oldalán. Persze én sem apácaként éltem a napjaimat és bizony a szex minden műfaját kipróbáltam a leszbitől a bizzarig bezárólag.
Ezekről a dolgainkról beszélgettünk a bátyámmal ott a teraszon és már az alkohol is egyre sikamlósabb dolgokra terelte a témát. Zoli nevetve felhozta:
-Emlékszem-e még arra mikor 7-8 évesek lehettünk és nagyikénál a szenesben egymást vizsgálgattuk és akkor buktunk le mikor mama este fürdetett téged és a puncidon volt a szénpor, mert a brikettel gyógyítottam a vágatodat, te meg a gyújtóshoz kötözted a pötyömet, hogy előre nézzen?- kérdezte.
-Hát valami rémlik, de nem tisztán, mint neked- válaszoltam kicsit szerényen, de egy kis kacérsággal vegyítve.
-Akkor mama nagyon leszidott minket és bűnös dolognak titulálta azt, mit tettünk- mondta ábrándozva, majd folytatta - pedig már akkor is szép lány voltál és bizony titkon mindig is vágytam arra, hogy már érett fejjel is láthassalak meztelenül.
-Bolond vagy te Zoli! A húgod testén akarod a szemed legeltetni?
-Miért? Mi kivetnivaló lenne azon! Valljuk be izgató vagy ruhába is hát még anélkül. Mit meg adnék azért, hogy láthassalak!- ábrándozott el.
-Tudod mit gondolkodom rajta.- próbáltam elütni a beszélgetést.
Felálltam és elindultam befelé. Zoli is felpattant és loholt utánam. Bent lehúztam a redőnyöket és mentem volna az emeletre mikor Zoli utam állta, magához ölelt és remegő hangon kérdezte:
-Na akkor mit kérsz? -de a válaszom meg sem várta kezdte letolni a nadrágom.
Megijedtem tőle és próbáltam menekülni, de mivel nem engedett ellöktem és elesett és egy nagyot koppant a feje a lépcsőn. Persze megijedtem és mellé térdeltem, simogatni kezdtem és könyörögve mondtam:
-Zoli, Zoli minden rendben?- de nem akart válaszolni, így rázni kezdtem a fejét. Erre hirtelen kiáltott egy húúúúú-t és lebirkózva a hasamra ült. Elkezdtem ököllel verni a mellét és szinte kiabáltam vele:
-Te szadista vadbarom! Azt hittem bajod esett és te meg játszod itt a nagymenőt, menj a picsába te hülye fasz- és a csípőm hirtelen megemelésével leborítottam magamról.
Vad birkózásba kezdtünk, amit utoljára vagy 5 éve csináltunk- lány létemre szerettem vele/ velük birkózni, focizni és minden fiús csínyben benne lenni-.
Már egy jó ideje hancúroztunk, mindketten izzadtunk a megerőltetéstől, az alkoholtól és a párás esti levegőtől. Zoli bekeményített ismét rám ült a csuklóm jól megszorítva két vállra fektetett és diadalmasan mondta:
-Vadmacskák gyöngye eddig hagytam magam, mint gyerekkorunkba, de most már elég. Győzött a bivaly erőm.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (168 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 feherfabia 2014. 09. 20. szombat 06:57
10P
#21 XXIII.István 2014. 01. 7. kedd 09:37
Nagyszabású, tudományos felmérések foglalkoznak világszerte a témával. A felmérések azt mutatják, hogy - igazából társadalmi rétegtől szinte függetlenül - sokkal gyakoribb a "vérfertőzés"(amúgy micsoda marha kifejezés!)mint azt bárki hihetné. A felmérések azt is mutatják, hogy az ilyen kapcsolatok , messze nagyobbik része, megállapodáson alapul. Az ilyen - megállapodáson alapuló - testvéri és/vagy "ödipuszi" kapcsolatokra leginkább nem a lelkiismeret-furdalás, hanem éppen a szeretet kiterjedése a jellemző. Természetesen nem igaz ez az erőszakkal(gondolok itt a hatalom bármilyen formájára!)létrehozott szexuális kapcsolatokra(persze ez nem csak a családon belül igaz!), amik, különböző súlyosságú, akár tartós, lelki és fizikai traumákhoz vezetnek.
A közös akarattal létrehozott kapcsolatok, nagyon sok esetben, élethosszig tartanak - akár az önálló párválasztást követően is(nem ritka esetben az új pár tudtával és beleegyezésével). A környezetemben is akadnak - amúgy nagy tiszteletnek örvendő emberek - akik így találták meg életük bodogságát.
No, nem nem propagandát akartam csinálni ennek az életformának, de az ehhez és hasonló történetekhez írt hozzászólások hatására, már nem bírtam megállni, hogy a valóságról is ejtsek pár szót.
#20 listike 2014. 01. 7. kedd 06:52
Megint egy be nem tartitt ígéret.
#19 A57L 2013. 08. 30. péntek 04:25
Nem rossz.
#18 tiborg 2011. 02. 11. péntek 07:07
Megtortenhet....
#17 Pál 2009. 05. 28. csütörtök 14:03
Az eddigi legjobb családi történet amit olvastam. Igaz nekem nem lenne bátorságom a két hugom küzöl valameiket is megkérdezni, pedig nagyon érdekel a téma.
#16 black 2008. 11. 12. szerda 19:32
Nagyon tetszik a történet és hihetetlenül izgató! Engem is nagyon izgat ez a téma és már beszéltem is a hugommal erről de nem sok sikerrel. Elutasító volt teljesen, sajnos. Viszont nagyon érdekelne ilyen témában film, ha lehet amatőr vagy szívesen meglesnék egy ilyen családi eseményt mert hihetetlenül izgat. Ha valaki tud segíteni azt előre is köszönöm.
#15 sihupapa 2008. 10. 3. péntek 04:22
az élet tartogat meglepetéseket +10.
#14 Nyolán 2005. 10. 23. vasárnap 23:31
Ha már magyaros voltál/vagy, tudhatnál helyesen írni!!!
#13 scorpio 2005. 09. 13. kedd 18:16
Ez a téma azért lehet misztikus és valakik számára izgató mert, ha van
ilyen, ez esetben a feleknek van egy közös titkuk(feltéve ha nem
erőszak..)
Egyébként pedig ha valaki számára kiderülne (vagy azt hazudnák neki )
hogy a csinos vonzó anyja, vagy nővére nem is rokona akkor akkor
hirtelen megváltozna a helyzet...?
Valahol azt olvastam hogy igen sok férfi, ha egyértelműen felkínálkozna
neki a lánya, hát sokan nem mondanának nemet..! Persze ebben a
témában nem létezik statisztika, hiszen ki vallja be ha átélt ilyen
kapcsolatot...
Ezt a témát egyébként sok filmrendező feldolgozta már...
Ha valakit érdekel elmondom
A legutóbbi Jack és Rose balladájában c. filmben is vagy pont egy ilyen
helyzet..(itt az apa elutasította a lányát)
Érdekes engem érdekelnek ez ilyen sztorik, de nekem nincsenek ilyen
vágyaim...Érdekes(bár a nővérem ha benne lenne... hogy őszínte
legyek...)
Ilye témájú regényt vagy sexfilmet hol lehet beszerezni...?
#12 abrakadabra 2005. 09. 9. péntek 23:50
Szerintem hihető, de ez ad egy pluszt:) a lényeg a történet, ami bekerült nálam a Legjobb Történetek of Torte-Net.hu-ba:D
#11 east west 2005. 09. 6. kedd 08:33
Nekem is nehez elhinni, de valoszinuleg azert mert el nem tudnam kepzelni hogy ez velem megtortenjen.(ahogy a legtobb tortenetrol sem)
Amugy nem az a lenyeg hogy megtortent-e vagy sem, hanem az hogy izgato-e a sztori vagy sem.Ha az iro egy fellabu, alkoholista, arva, halmozottan hatranyos helyzetu balfasz akkor is a sztorit kell nezni nem azt hogy a tortenet miert es milyen korulmenyek kozott szuletett.Szerintem.
#10 balfasz 2005. 09. 6. kedd 00:12
Amúgy lelkiismeretfurdalás nélkül a legjobb sexelni, teljesen átadva magad az eseményeknek
#9 balfasz 2005. 09. 6. kedd 00:10
ildikó valószínüleg egy 13 éves fiú, akinek van egy 20 éves nővére és marhára rá van gerjedve, kamu történet
#8 Aless 2005. 09. 5. hétfő 20:38
Ment a mail....
#7 east west 2005. 09. 5. hétfő 10:59
Miert mas szexelni egy testverrel mint egy olyan valakivel aki nem az?
Mi a mas benne? Ez nem a tarsadalom altal az emberekbe beleplantalt tabu?
A gond csak ott kezdodne ha pl gyerek szuletne. De amugy mi a hiba? En nem eltem at ilyet es valoszinuleg nem is fogok, de jozanul es megprobalva objektiven gondolkozni nem tudom egyertelmuen elitelni.
#6 BigJoe23 2005. 09. 3. szombat 19:22
Ildikó: a sztori tényleg megéri a 10 pontot :-)
És ha a lelkiismret furdalásról akarsz valakivel levelezni, szívesen venném a társaságodat.
#5 Ildikó 2005. 09. 3. szombat 13:04
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat:)
Aless ha veled is történt ilyen és nem mered a nyilvánosságra hozni keress meg. Én megértem, átérzem azt a fura érzést mit egy családi szex kivált a benne lévőktől. Irtó élvezetes, duplán tuningolt, de utána ott a felismerés ki is volt a partnered és jön a lelkiismeret. ÉN ERRŐL akarok levelezni.
#4 abrakadabra 2005. 09. 3. szombat 11:12
FANTASZTIKUS! szerintem pont jó! ez számomra bekerült az eddigi legjobbak közé! csak így tovább! 10+!
#3 Aless 2005. 09. 2. péntek 15:25
Nekem tetszett. Csak ez a szívesen leveleznék sztori a végén, nekem kicsit gyanús..:) Ha tényleg az író egy Ildikó nevű hölgy, akkor én is szívesen leveleznék vele...