A+ A-

Egy házibuliban

Egy házibuliban voltunk a barátommal, élveztük az estét. A legjobb barátnőm, talán az egyetlen, és az új pasija szembeült velünk az asztalnál. Még vannak páran, de ahogy elkezdtünk iszogatni olyan volt, mintha már csak a két pár létezett volna. Leginkább mi, Izával. Mindig volt egy kis szexuális feszültség köztünk Izával, így amint elkezdtünk táncolni, hamar egymás ritmusára találtunk. Csak mozogtunk a zene ritmusára és közeledtünk egymás felé. A környezet egyre homályosabb lett és mintha valahonnan messziről hallottuk a barátja hangját
- Istenem, milyen szerencsések vagyunk.
De mi már összeszorított csípővel táncoltunk, lába az én lábaim között, az enyém pedig az ő combjai között. A zene egyre gyorsabb és ütemesebb lett. Kényelmes volt ez a 10 centis magasság különbség. Pont illettünk egymáshoz. A melleim az mellei aljának feszült, ahogy az arcunk egyre közeledett egymás felé. Halkan kapkodta a levegőt. A zene gyorsulásával a mozgásunk is irányítottabb lett. Lábam a két lába között megtalálta a megfelelő ritmust és elakadt a lélegzete, még mielőtt elhallgatott a zene belenyögött a nyakamba. Felemelte az arcát és megcsókolt. Először óvatosan, majd szenvedélyesen, vadul, ahogy csak ő tudta. Haraptam és szívtam ajkait. Amikor külön váltunk láttam színtelen ajkai megteltek vérrel és megduzzadtak. Szőke hajával, mintha egy bukott angyal nézett volna le rám. Az én égővörös térdig érő ruhám felcsúszott, selyme csak csúszkált a meztelen combunk között. Egyre inkább akadály képezve ölelésünkben. Fekete hajamat átvetve a vállam felett Iza elkezdte csókolni, harapdálni a nyakamat és lejjebb. Végig kiemelkedő kulcscsontomat, végül az ujjaival már a ruha spagettipántjával játszadozott. Kérdően nézett, de én csak megráztam a fejem.
- Nagy a közönség. - hangom bágyadt volt és erőlködnöm kellett értelmes szavak kinyögéséhez.
- Ezen könnyen segíthetünk. - mosolyodott el magabiztosan, de a hangja mélyebb volta szokásosnál.
Megfogta a kezem és a szobája felé vezetett. A két férfi mint a marionett bábuk keltek fel helyükről és követtek minket. Megbabonázva nézték kerek csípőnket, és siető lépéseinket.
A szobába érve elengedtem a kezét és végigsimítottam a hátát, pontosan izmos gerince mentén egészen a tarkójáig, ahol beletúrva a hosszú hajába magam felé fordítottam. Egész testén, izmain érződött a több éves tornász múlt. Nem volt olyan hely a testén, ahol nem izmok finom játékát éreztem a bőr alatt. Az nőiesen kerek idomaim az ő teljes ellentéte volt, mégis neki ez tetszett. A kerek fenék és keskeny derék után a nagy melleimen jártak a kezei . Mindkettőnk a másik alakjával akart rendelkezni, ennek megfelelően olyan féltőn mégis birtoklón siklottak kezeink mintha a saját érintésünket élveznénk.
Lassan elkezdtem kigombolni fehér ingjét, megszabadítva pici, feszes melleit a takarásból. Melltartót nem viselt, nem volt szüksége rá. Hetyke mellbimbói úgy hívták ajkaimat, akár ha haza hívnának. Nyelvemmel körözve indultam útra a bimbó udvarán, Iza szétnyíló ajkakkal várta, hogy eljussak az ágaskodóhoz. Finom megcsókoltam, majd meg is haraptam bal bimbóját, közben az ujjaimmal a másikat csíptem össze. Hangos sóhaj kísérte ténykedésemet. Halk reccsenést hallottam és éreztem, hogy a könnyű anyagú ruhám megindul rajtam, de nagy melleimen meg akadtak. Iza türelmetlenül rángatta le végül róluk. A ruha alatt fekete pánt nélküli csipkés melltartót viseltem. Nekem muszáj volt, de nem úgy tűnt, mintha bánná. Francia manikűrös ujjaival végigsimított a csipke szélén hátrafelé és kikapcsolta az előlkapcsos fehérneműt. Szomorúan hullott a szakadt ruhám és a fehér blúz mellé ez is. Végül megtalálta a szája az én mellbimbóimat is, de már én is kezdtem türelmetlen lenni, erősen megragadtam karját felrántottam már félig térdelő pozíciójából és erősen megcsókoltam. Ezúttal senki nem óvatoskodott. Nyelvünk vad táncba, birkózásba kezdett , fogaink összekoccantak nagy rohamunkban. Mikor elváltunk karmolások díszítették mindkettőnk hátát és vér ízét éreztem a számban. Ez a kis fájdalom mintha még jobban felizgatott volna minket, a lendület az ágyra taszított minket és tekintetemet immár a felettem fekvő gyönyörű lányra emeltem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Ulysses 2014. 12. 23. kedd 22:42
Igen, olyan közepes. Talán a szerzőnek valami szép emlék, vagy jó fantázia, de az olvasó számára így elég unalmas. Persze az akció részét igyekezett kidomborítani.
Egy átolvasás után a szerző helyében nem hagytam volna benne ilyen mondatot: "A drága barátnőm nyelve mély nyelvcsapásokkal kóstolta izgalmam nedvét..."
A kevesebb gyakran több. Helyenként sikerül eltalálni a megfelelő szavakat. Talán lesz még jobb is!
#12 listike 2014. 12. 23. kedd 08:37
Nem tetszett.
#11 genius33 2014. 01. 15. szerda 20:00
Hááát olyan 6-os.
#10 sztbali 2014. 01. 15. szerda 14:21
Gyenge.
#9 papi 2014. 01. 15. szerda 09:13
Nem hozott lázba, remélem a folytatás izgalmasabb lesz.
#8 zsuzsika 2014. 01. 15. szerda 08:39
Közepes.
#7 XXIII.István 2014. 01. 15. szerda 08:35
Ennek még folytatást is....???
#6 veteran 2014. 01. 15. szerda 08:08
Remélem a folytatás jobb lesz.
#5 Rinaldo 2014. 01. 15. szerda 08:07
Elmegy.
#4 hairy_pussy 2014. 01. 15. szerda 06:59
kicsit gyenge
#3 feherfabia 2014. 01. 15. szerda 06:01
5P
#2 A57L 2014. 01. 15. szerda 05:00
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 01. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?