A+ A-

Kelsey és Derek

Részlet Johanna Lindsey - Pénzen vett szerelem című könyvéből
Megvásárolható itt
Kelsey reszkető kézzel húzta magára a hálóinget. Tudta, hogy nem fogja jól érezni magát benne, és nem is érezte, de makacsul ellenállt annak, hogy levegye.
A hálóing már önmagában is szemérmetlen volt, nemcsak azért, mert átlátszó, hanem azért is, mert oldalt egészen a csípőjéig fel volt hasítva, és így a lábából sokkal több látszott, mint amennyit bárkinek valaha is látni engedett.
Lágy, halványkék selyemből készült, ujjatlan volt, a mellrész kivágása V alakú, és a vállon egyszerű, összeköthető pánt, hogy könnyen ki lehessen oldani.
Ha nem lett volna hozzá a köntös ugyanabból a lágy selyemből, akkor nem merte volna viselni. A köntös azonban eltakarta a lábát és a karját. A melléből viszont egy kicsi még akkor is látszott, amikor az övet szorosan összekötötte, de úgy vélte, jelen körülmények között ez rendjén van.
Épp a tűz mellett állt és a haját fésülte, amikor kopogtatás hallatszott.
Egyszerűen nem jött hang a torkára, hogy azt mondja Dereknek, beléphet. A férfi nyilván nem is érezte szükségét, mert az ajtó kinyílt, és ő ott állt, egyenesen Kelseyre meredt, a szeme kissé elkerekült és sötétebb lett...
- Tényleg tennünk kell valamit ez ellen az állandó pirulás ellen, Kelsey - mondta derűs hangon.
Kelsey lesütötte a szemét, és az arca forróbb volt, mint mellette a tűz lángja.
- Tudom.
- Olyan... gyönyörű.
Ezt úgy mondta, mintha nem igazán ezt a szót akarta volna használni, mintha kissé megilletődött volna. Aztán a következő pillanatban már ott állt Kelsey előtt, kivette a kezéből a fésűt, félretette,, és egyik hosszú hajfürtjét az arcához emelte, majd hagyta, hogy visszahulljon a derekához.
- Elképesztően gyönyörű - mondta újból.
Erre Kelsey felpillantott rá, és a férfi zöld szeméből olyan csodálat áradt felé, hogy ettől csak még inkább elöntötte a melegség. A férfi közelsége azonban más érzéseket is ébresztett benne, valami csiklandó érzés áradt szét a hasa táján, a melle meg feszülni kezdett. Még a férfi fűszeres illata is izgalomba hozta érzékeit. Azon kapta magát, hogy Derek száját bámulja, mintha azt szerette volna, hogy a férfi megcsókolja, mert emlékezett rá, mennyivel kellemesebb volt, amikor megcsókolta, akkor nem volt zavarban, a gondolatai széthullottak, és így, gondolattalanul volt egy kis nyugalma.
Köntösének öve kioldódott... persze a férfi segítségével. Kelsey arcát ismét forró pír öntötte el, ahogy a vékony selyem a lábához hullt. De hallotta, ahogy Derek döbbenten felszisszen, és érezte, ahogy a tekintete végigsiklik rajta.
A férfi hangja egészen érdes volt és rekedt, amikor azt mondta:
- Vennünk kell még néhányat... ebből - mutatott a hálóingre. - Jó néhányat.
Muszáj? Az hitte, hangosan mondta ki, de nem jött ki hang a torkán. És most már rendkívül feszült volt, csak várt... csak várt.
Akkor a férfi gyöngéden két kezébe fogta Kelsey arcát.
- Tudod, hogy mennyire vágytam már erre? - kérdezte tőle halkan.
Kelsey erre nem tudott mit felelni. Nem is volt rá szükség, mivel Derek, alighogy kimondta, nyomban csókolni kezdte, komolyan csókolt, szétnyitotta Kelsey ajkait, nyelve utat tört magának, ízlelte és viaskodott Kelsey nyelvével.
A férfi közelebb húzódott. Kelsey melle hozzáért mellkasához. És Kelsey elgyöngült, annyira elgyöngült, hogy már-már úgy érezte, neki kell támaszkodnia, mígnem végül megadta magát e sürgető vágynak.
A férfi felnyögött a megadás e nyilvánvaló jelétől, a karjába emelte, az ágyhoz vitte, majd gyöngéden lefektette, aztán hátrahajolt, és csak nézte, nézte Kelseyt, miközben levette a kabarját és a nyakkendőjét. Kelsey tekintete találkozott Derek tekintetével, és többé nem is mozdult onnan. Ajka reszketve szétnyílt, de képtelen volt elfordítani a tekintetét, mert Derek pillantása olyan érzéki, olyan delejes volt.
Kelsey nem oltotta el a lámpákat a szobában. Most arra gondolt, bárcsak megtette volna, mert annyira zavarban volt. Legszívesebben a takaró alá bújt volna, de nem tette, mert eszébe jutottak May szavai, miszerint a férfiak szeretik nézni a nők testét, és ahogy ő most ott feküdt, akárha meztelen lett volna, mivel a lágy selyem a bőréhez simult, és világosan követte testének vonalait. De olyan nehéz volt ott feküdni és arra várni, hogy a férfi mellé feküdjön.
Nem tudhatta, hogy mennyire csábos volt, ahogy fekete haja szétterült a párnán, térde kissé behajlítva, épp csak annyira, hogy karcsú lába elővillant a kék selyem alól. Telt ajkai egy kicsit szétnyíltak, mintha esdekeltek volna, hogy a férfi szája ismét szájára tapadjon. És azok a fekete pillák, az a nyugtalan szürke szempár, mintha félelem kavarogna benne - de hát az biztosan nem lehet. De e szempár láttán Derek mégis úgy érezte magát, mint egy kegyetlen spártai, aki épp egy falusi lányt készül meggyalázni. Fura érzés, de ez mit sem csökkentett tomboló vágyán. Ahogy belépett a szobába és meglátta őt ebben a merészen vékonyka öltözékben, férfiassága egyből duzzadóan merev lett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.76 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2014. 07. 1. kedd 08:58
XXIII.István!Tökéletesen igazad van.
#12 XXIII.István 2014. 06. 28. szombat 17:34
Deajk! Te milyen szerzőről beszélsz? Talán a másoló a helyes kifejezés...! Amúgy meg mi ez a 20000 karakteres marhaság? Mikor olvastál el egyfolytában annyi karakternyi írást - persze úgy, hogy még tudtad mi volt az eleje...?
#11 genius33 2014. 06. 28. szombat 09:04
Közép.
#10 papi 2014. 06. 27. péntek 23:32
Nem olyan nagyon rossz.
#9 rockycellar 2014. 06. 27. péntek 18:22
gyenge közepes
#8 deajk2008 2014. 06. 27. péntek 08:32
8p adtam ,mert részben még mindig nem érte el a 20 000 szintet, továbbá a hetero történetekbe önmagukba már nincs meg az a különlegesség, ami egy homo v. leszbi v. családi szexben megvan...
#7 deajk2008 2014. 06. 27. péntek 08:30
itt már majdnem eléri a szerző a 20 000 karaktert, így ez már hosszilag élvezhetőbb is, hiszen van mire felizgulni, de persze ehhez a minőségi tartalom is hozzátartozik, mert különben nincs élvezhetőség én erre
#6 XXIII.István 2014. 06. 27. péntek 08:17
Tényleg ekkora a nyomor?! A "másolók klubjává" válik ez az oldal? Nevetséges! A színvonal persze, amúgy is egyre szánalmasabb!
#5 feherfabia 2014. 06. 27. péntek 06:09
6P
#4 listike 2014. 06. 27. péntek 05:44
Olvasty már jobbat is.
#3 Andreas6 2014. 06. 27. péntek 05:28
Nem ártott volna kicsit többet megtudni a szereplőkről. Amúgy rosszabbak is vannak itt, nem is kevesen.
#2 veteran 2014. 06. 27. péntek 04:17
Ez nem a reklám helye.
#1 Törté-Net 2014. 06. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?