A+ A-

Andrea Parker Magyarországon 1. rész

Mióta megláttam Andreát a Kaméleon sorozatban, belezúgtam a 15 éves fejemmel. A sorozatban mindig csinosan öltöztették fel (miniszoknyás ruhákban, magas sarkú cipőkben, csizmákban, szandálokban feszített hozzá valami szexi harisnya, és felső). A félhosszú barna haja volt a sorozatban, és folyton gyönyörű rúzsozót-ajkait mutogatta a kamera. Folyton rágondolva maszturbáltam. Alig vártam a részeket, hogy újra láthassam. Egyszer kétszer látszódott a melltartója is. Isteni volt a látványa. 3 év telt el időközben. Középiskolában volt pár lány, akik talán tudtak volna úgy kinézni, de mikor randiztam velük közelébe se értek a szépségéhez. Pettingezések közben is őt képzeltem magam elé. Persze a sorozat ide haza később lett vetítve, mint kint, így jó pár év elszállt a színésznő felett. Nyomon is követtem a lépéseit a neten. Minden fotóját, amit felraktat a netre azokat leszedtem. Így lett meg pár erotikus jellegű fotója. Sikerült kinyomoznom az ügynökének a címét, és szerezni egy autógrammos fotót postai úton. Több hetes várakozás után ott volt a falamon bekeretezve. Folyton felállt rá a farkam. Ami ekkora már elérte a 19 cm hosszúságot és a 4 cm vastagságot. Időközben kiszőkítette magát, és megnőtt a haja is. Persze melleit is feltöltette így egy jó pár számmal nagyobb lett neki. Fel is szedet pár kilót magára, de így is gyönyörű volt. Van egy másik sorozat, amiben ő játszik, sajna azt itthon még nem vetítették. Pedig abban is tökéletesen nézett ki. Sajnos nem tartozom a gazdagok közé, de szegénynek sem mondhatom magam. De így se volt semmi esélyem eljutni Amerikába, és találkozni vele élőben. Viszont egy nagy lehetőség, amit sikerült megragadnom megváltoztatta az életem.
Ekkor tájt anyukám egy parti szervező cégnél volt elég komoly asszisztens. Az egyik munkája az volt, hogy külföldi vendégeket hívjon meg a gála estekre, és az ő ügyeiket intézze, amíg ők itt vannak. Így esett meg az a nagy lehetőség, hogy a kedvenc színésznőm ügynökének a mail, és levelező címét becsempésztem az anyukám iratai közé. Aminek az lett a vége, hogy az egyik parkinzon kórosokért gála estre anyukámnak sikerült beszerveznie Andreát. Mikor megtudtam, hogy ide jön aznap este igen sokszor kivertem magamnak. Már csak egy dolgot kellett elintéznem még pedig, hogy elkísérhessem anyámat azokon a napokon. Persze ő is tudta, hogy ő a nagy kedvencem így végül beadta a derekát. Mivel apám távol volt épp üzleti úton és a nővérem Miskolcon volt az egyetemen a húgom meg a 38 éves pasijával utazta be Európát. Persze anyuék úgy tudták a Balcsin van a barátnőivel. Csak nekem küldött fotókat a húgom. De ez egy másik történet.
Eljött az a nap mikor leszállt a repülője. Tisztára be voltam zsongva, mert hamarosan láthatóm. Még az ing is elviselhető volt nyakkendővel. A farkam viszont teljesen mereven feszült a nadrágomban. Ahhoz képest, hogy reggel már kétszer elélveztem a képeire. Meg is látszott a merevedés, mert anyám nagyokat mosolygott rajtam mikor rám nézet. Szerintem még meg is bámulta párszor. Csak mikor ránéztem elkapta folyton a tekintetét. Ahogy vártunk a reptéren egyre idegesebb lettem. Mikor kilépet a kapun, és megláttam ott majd nem elájultam annyira gyönyörű volt. A fején egy napszemüveg és egy női kalap volt rajta, nehogy felismerjék elsőre. Tökéletes vonásokat adott neki a vörös rúzs az ajkain. Még keményebben feszült a farkam a bokszer alsóm szárának. Ruhának egy fekete mini ruhát viselt, és egy ballonkabátot. Látszott rajta, hogy színésznő, és próbál nem feltűnést kelteni. Persze itthon annyira nem ismert sztár, így kevés fotós volt kint. Talán azok, akik tudták ki ő és nyomon követték az internetes híreket róla.
Ami meglepő volt, hogy az ügynöke nem jött el pedig számoltam vele, és a férje se volt vele. Teljesen egyedül jött. Ahogy felemeltem a táblát, és kiszúrt a szemüvegén keresztül tutira végig mért. Éreztem a tekintetén. Ettől biztos bevörösödtem mégis csak Ő az álmaim nője, aki bámulja a testem. A második házassága ekkora már az internetes pletykák szerint nem volt tökéletes. Megromlott, ezt anyámmal folytatott beszélgetés során tudtam meg. Oda lépet hozzánk. Anyám üdvözölte, én is köszöntem neki. A beszélgetés természetesen angolul folyt le. Ő kedvesen visszaköszönt nekem még egy mosolyt is küldött, és szerintem megint végig mért. Gondolom ezért lett szélesebb a mosolya, mikor újra a szemembe nézet. Anyukám mindent elmagyarázott a programjáról, míg a limuzin felé mentünk. Én összeszedtem Andrea csomagjait, nem kevés bőrönd, és valamelyik épp a fehérneműit rejtette el a szemem elől. Csak bele gondoltam, hogy én tolom át a fehérneműt tartalmazó bőröndöt a reptéren a kocsiig, teljesen bekeményedtem.
Sikerült bepakolnom a kocsiba. Anyukám mellé ülhettem be. Szembe a nővel, akit imádtam. Keresztbe tett lábakkal ült, és anyukámnak mesélte, hogy még sose járt itt. A napszemüvegét már levette így megcsodálhattam a szemeit, és a gyönyörű arcát. Nem látszott meg rajta, hogy 41 éves.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feke18 2014. 05. 30. péntek 08:19
Nem is olyan rossz!!
#12 listike 2013. 11. 6. szerda 09:55
Nem is olyab gyebge.
#11 zsuzsika 2013. 11. 4. hétfő 10:13
Nem nyűgözött le.
#10 olikep 2013. 10. 31. csütörtök 23:03
igen azon van mit javítanom nyes a következőben jobban oda figyelek
#9 Andreas6 2013. 10. 31. csütörtök 22:22
Jó lenne, ha tudnál fogalmazni, meg magyarul helyesen írni.
#8 veteran 2013. 10. 31. csütörtök 21:37
Gyenge
#7 sztbali 2013. 10. 31. csütörtök 14:28
Nem az igazi, valami nem áll össze.
#6 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:40
Egy csapongó elme agyszüleménye, de azért jó.
#5 Rinaldo 2013. 10. 31. csütörtök 09:15
Jó.
#4 XXIII.István 2013. 10. 31. csütörtök 08:56
Egy borzasztóra sikeredett fordításnak tűnik...no comment
#3 hairy_pussy 2013. 10. 31. csütörtök 07:01
nagyon tetszik
#2 feherfabia 2013. 10. 31. csütörtök 06:59
Nagyon tetszett csak egy kicsit körülményesen hosszúra sikeredett!
#1 Törté-Net 2013. 10. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?