Remete D. László hozzászólásai

Történetek: Leáll a gép 12. fejezet 2013. 10. 30. szerda 09:28
Szívesen elárulom a cím értelmét. Leállt a gép, ami a páternosztert hajtotta körbe, körbe. Egyik lánytól a másikhoz, aztán vissza, aztán megint tovább.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Magától értetődő, hogy az eddigiekhez hasonlóan ez a folytatás is megérdemelte tőlem a tíz pontot.
Helyesírási és fogalmazási hibák tömkelege.
Tényleg gagyi.
Ez nekem tetszik. Megy a tíz pont
Történetek: Leáll a gép 12. fejezet 2011. 07. 9. szombat 22:06
Köszi kedves Milamber.
Az őrségváltás-t elolvastad-e?
Kedves csuba!
Jobban örültem volna, ha a hozzászólásodat ahhoz az íráshoz illeszted, ahol az helyénvaló, de ha idetetted, hát itt válaszolok.
A két mosolygós szmájli nem győzött meg arról, hogy nem gondolod komolyan a véleményedet.
Az, hogy egy regényben gyilkol az író, megesik. Agatha Christie rengeteg embert tett el láb alól, mégsem jutott eszébe senkinek, hogy az ezért kiróható éveket le kellene ülnie.
Igyekeztem úgy írni, ahogyan az élet zajlik, márpedig a valóság nem csak rózsaszínű álom, néha vannak szomorú, sőt tragikus napok is.
Ezért olyan a könyv, amilyen - meg azért is, mert többnyire a tragédiák után is folytatódik az élet, és azt is meg kell tanulni, hogyan folytassuk tovább a mélypont után. Azért nevezzük mélypontnak, mert pont ott vagyunk a legmélyebben. Onnan felfelé megy az út.
Üdvözöllek!
Kerüld a mélypontokat, de sikeresen birkózz meg velük!
Remete.
Történetek: Myokina (-yuri) 2011. 07. 2. szombat 13:34
Kedves Aelm!
Jó, hogy időnként küldesz nekünk valami meglepetést.
Ez is tetszett!
Természetesen megy a tízpont
Tetszik!
Történetek: Leáll a gép 12. fejezet 2011. 06. 29. szerda 10:22
Köszönöm a szíves invitálást Kedves Milamber!
Nem mondtam búcsút az oldalnak, tehát nem állítom, hogy többé nem írok erotikus történetet. Azt állítom, hogy Zsófi és Zsolt történetének vége, nincs hová folytatni tovább.
Tudod, egyszerre sok dolgot nem lehet csinálni, én most nem erotikust írok. Néha, kikapcsolódásképpen talán még jön valami tőlem, nem tudom.
Üdv!
Remete.
Kedves csuba!
Köszönöm szépen a figyelmedet!
Örülök, hogy sikerült elszórakoztatnom a könyvemmel.
Kérlek, olvasd el a Leáll a gép című munkámat is, azt hiszem, az is tetszeni fog.
Üdvözlettel!
Remete
Történetek: Leáll a gép 12. fejezet 2011. 06. 22. szerda 22:20
Kedves Milamber!
Ha nincs ellenedre tegezni foglak, itt mindenki mindenkit tegez, még akkor is, ha harag van a beszélők között, közöttünk pedig erről szó sincs.
A Páternoszter végén valóban nem érezhettél mindent elsöprő szerelmet, hiszen mondhatnám, nem is önként találtak egymásra, hanem az élet sodorta őket egymás mellé - ámbár talán emlékszel rá, a regény elején volt közöttük kapcsolat, ami már akkor kölcsönös vonzalom volt, csak éppen közbejöttek dolgok.
Zsolt és Zsófi valóban szerelmesek voltak egymásba, annyira, hogy ezért még elhagyni is képesek voltak egymást, és ez nagyon nagy dolog. Ez igazán egy képtelen gondolat: - annyira szeretlek, hogy elmegyek, hogy boldogan élhessünk. Vergődve álltak lábra mind a ketten, de az életben a problémákon túl tudunk vergődni, és néha az is hasznos.
Nagyon sajnálom, hogy ezt a konfliktust, a megoldással együtt sehogyan sem tudom átültetni olyan környezetbe, ahol mentessé válik az erotikától - pornográfiától, mert érdemes lenne a nagyközönségnek is megmutatni, de így nem lehet. Aki így is elolvassa, remélem jól szórakozik.
A folytatásban miért nyírtam ki Mártát?
Azért, hogy legyen megoldás. Azoknak az embereknek az erkölcsével nem fért össze más megoldás. - Megcsallak, megcsalod - ez nem az ő műfajuk, és az enyém sem. Az erotika és a nemiség szabad vállalása a számomra nem egyenlő a hűtlenséggel, a csalással. Véleményem szerint a Leáll a gép sokkal feszesebb, és sokkal jobb írás, mint a Páternoszter. (közben talán tanultam). Remélem, tetszett, és remélem, a karakterek is tetszettek. Elárulom. Mielőtt kinyírtam Mártát, napokig hezitáltam, és csak hosszas elmélkedés után választottam ezt a megoldást, magam sem voltam megbékélve az ötlettel, de másképpen nem ment.
Írok-e ide? Ha úgy adódik igen. Itt jelentem meg először, azóta is hálás vagyok az itteni stábnak ezért, de most nem erotikus írásokat írok, és azok itt nem kelendők, nincs is ilyen kategória. Ide is feltöltöttem a legfontosabb munkám alapján megírt két fejezetet - erotikus változatban, a Látogatás (Elke és Léna) címmel. Ezek - Az őrségváltás - ösvény az időben címmel jelentek meg egy testvérlapon, amelynek itt nem akarok reklámot kelteni, talán nem lenne tisztességes, de ha kapok tőled valamilyen E-Mail címet, akkor megtudhatod, hogy hol találod meg. A nyilvános címem: remeted.laszlo@freemail.hu
Ezen az oldalon megtalálhatod még a szerelemleckék című írásomat, talán az is érdekel.
Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel, remélem olvasni fogod egyéb munkáimat is.
Üdvözöllek!
Remete.
Kedves Milander!
Köszönöm a figyelmet!
A másik topicban már válaszoltam Neked!
Üdv!
Remete.
Történetek: Leáll a gép 12. fejezet 2011. 06. 20. hétfő 17:17
Kedves Milamber!
Hetente be szoktam nézni, éppen azért, hogy megtudjam, van-e üzenetem.
Szívesen válaszolok, csak kis türelemre lesz szükséged, hiszen naponta azért nem járok erre.l
Üdvözlettel!
Remete
Történetek: Boldog karácsonyt! 2. rész 2011. 01. 12. szerda 07:32
Kedves Sokadik István!
Most aztán rettenetesen rám ijesztettél. Mi is lesz velem, ha többé nem szólsz hozzám?
Kicsit zagyva a szöveged, a rengeteg diplomátokból most egy sem látszik. Ami látszik, az a lóláb.
További kellemes kénköves füstölgést!
Történetek: A látogatás - Léna 2010. 12. 4. szombat 10:24
Kedves v-ir-a!
Köszönöm, hogy elolvastad. Gondolom, az itteni novellhoz tartozó regényt is megismerted már. Nem tudom, sikerült-e azt a képet, amit abban megrajzoltam, kicsit színesebbé tenni ezzel a két kikacsintással.
Üdv!
Remete.
Kedves v-ir-a!
Ez volt az első írásom harminc év után. Egy novellát akartam írni, és kisregény lett belőle. Amikor írtam, akkor jöttem rá, hogy az igazi erotikához a romantika nélkülözhetetlen.
Üdv!
Remete.
Történetek: Anna 2010. 12. 2. csütörtök 07:47
Pontifex!, vagy Sokadik!
Önigazolgatásod egyre kínosabban árulkodik magadról.
Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 12. 1. szerda 23:38
Kedves Grejoz!
Ha belenézel az Anna című írás hozzászólásaiba, elgondolkodhatsz rajta, hogy most Pontifex, vagy XXIII. István az, aki megdorgált téged. Aztán ha kiderül, hogy nem deríthető ki a személyazonosság, akkor talán az is kiderül, nem fontos vitatkozni tovább.
Történetek: Anna 2010. 12. 1. szerda 23:35
KEdves tiborg!
Azért van jelentősége annak, ki szólal meg, mert csak sumák módon lehet a másik nickjét használni. Te például sosem tudsz megszólalni senkinek a nevében, csak a sajátodéban. Csak ott van erre lehetőség, ahol csoportosan használják a regisztrációkat, de ott akkor még sok minden egyéb is megtörténhet. Például manipulációk tömkelege. A magyarázkodás árulkodó háttér elé került ezzel a tudathasadásos személyazonossággal.
Történetek: Anna 2010. 12. 1. szerda 22:34
Kicsit hitelesebb lenne a magyarázkodás, ha időben döntöttetek volna legalább arról, most ki szól hozzá.Sokadik István, vagy Pontifex, mert az aláírás nem egyezik a föléírással. Micsoda malőr!
Történetek: Kettesben az egyesben 2010. 11. 29. hétfő 23:16
Kedves v-ir-a!
Örülni fogok, ha azok után, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a komáromi vár után, megtekinted a helyszínt. Nem akarok személyeskedni, ezért nem merem javasolni, hogy akár egy próbát is megér a helyszín. Gondolom, azért ehhez igazán nagyon fiatalnak, és egy kicsit őrültnek kell lenni, mondjuk tinédzsernek. (Nem tudom, hogy milyen idős vagy)
Azt szeretném, ha azok, akik nem szeretik a stílusomat nem átkoznának ki emiatt, mint ahogy én sem teszem ezt azokkal az írásokkal amelyek a nem a szám íze szerint fogják meg a történetet. Azokat viszont, akik azonosulni tudnak a stílusommal szeretném szórakoztatni.
Ezektől a szempontoktól független még jó sok dolog, ami fontos. Az nem szimpátia kérdése, hogy lehet-e egy történetet teletömni rosszul megfogalmazott, szóismétlésekkel telehintett, magyartalan mondatokkal.
Szeretheti felőlem valaki a szado-mazot, de elvárom, hogy nyelvtanilag helyes legyen, és a történetben is legyen fantázia. Ha a magam műfajában ezeket sikerül megvalósítanom, akkor örülök. remélem, még sikerül Neked olyan írásokat adnom, amelyeket tetszéssel fogadsz.
A mostani történeted nekem tetszett, alatta elmondtam róla a véleményemet (még akkor megfogalmazva, maikor nem tudtam, ki az írója), és csak ismételni tudom: Néha nagyon rejtélyes az olvasók igyekezete. Nemcsak a pontozásra gondolok, hanem arra is, vajon ,miért olvasnak el nagyon kevesen egy történetet, holott a címe alapján még semmit sem tudhatnak róla, és még azt sem tudják azonosítani, hogy a kedvencük írta-e, vagy sem.
További jó írást kívánok Neked, és sikereket.
Üdvözlettel:
Remete.
Történetek: A Tűztorony 2010. 11. 28. vasárnap 23:03
A csalók lélekrajzához nem az tartozik hozzá, hogy agyalágyult hülyék, hanem az, hogy beképzeltek, és másokat néznek hülyének. Szerencsére nincs mindig igazuk.
Sokadik István!
Leköteleznél, ha nem tulajdonítanál nekem olyan mondatokat, amelyek a te agyadban születtek. Sokadszor kérem ezt.
Ezúton tudatom mindenkivel, hogy XXIII. István elferdítve, pontatlanul és rosszindulatúan kicsavarva hivatkozik rám, és általában bárkire.
Történetek: Pálinka-Fesztivál előtt 2010. 11. 28. vasárnap 22:17
Kedves e.n.!
Aha!
Csökevényes férfi agyammal felfogtam, mire utalsz.
Az a helyzet, tudod, hogy azoknak, akik ismerik a Wordot (és nem tekintik érdemnek azt, hogy ezt sem tudják meg azt sem) azok megtalálják az egyszerű kis szót a Word legfelső sorában, ami egyetlen kattintással hajszál pontosan elárulja bármekkora szövegről, hogy hány szó, hány karakter a szóközökkel vagy anélkül, de még mindig arra kérlek ne légy annyira mérges.
Üdv. Remete
Történetek: Pálinka-Fesztivál előtt 2010. 11. 28. vasárnap 22:13
Kedves e.n.!
Kicsit indulatos vagy, és tüntetsz azzal hogy ezt sem tudod, meg azt sem, aztán rébuszokban beszélsz. Úgy teszel, mintha én szavaztalak volna le, pedig tudhatnád, nem volt rá módom, és éppen az én kezdeményezésem volt az, hogy ne szavazhassunk egymás ellen.
Nem tudlak követni a női praktikák közé. Lehet, hogy elém kerülsz, lehet, hogy nem, én akkor sem fogok haragudni Rád, te se haragudj senkire, aki nem ártott neked.
Üdv.
Remete.
Történetek: Pálinka-Fesztivál előtt 2010. 11. 27. szombat 22:26
Kedves e.n.!
Bocsánat, hogy újra szót kérek, de átfutottam még egyszer az írásodat.
Idemásoltam az egészet, ami a panorámára vonatkozik:
Éppen a Lánchídhoz közeledünk.
Szóval, a Vár felé vesszük az irányt. Hangulatos, keskeny, meredek kis utcácskákon hajtunk felfelé.
Mit mondjak? Nem színezted túl csicsásra a helyszínt.
Ha valami elkerülte a figyelmemet, esetleg hívd fel rá itt, de ha csak ennyi, hát ez a szóközökkel együtt 130 karakter. Majdnem ennyit vesztegettél a kis piros cabriódra.
Üdv. Remete
Történetek: Pálinka-Fesztivál előtt 2010. 11. 27. szombat 22:18
Kedves e.n.
Nem akartalak megbántani, és valószínűleg nem olvastad, amit a közös topicnál írtam. Én is tudom, hogy a végeredményt még nem hirdették ki.
Továbbá nyilván nem olvastad azokat a hozzászólásaimat, amelyekben tényleg leminősítettem az írót.
Az nem egy dicséretes gondolat, hogy nem olvastad a többi leírást, én megtettem, mert kíváncsi voltam a más munkáira, és abból is tanulhatok, ha elolvasom a többi versenyművet meg abból is, ha elolvasom a hozzászólásokat. Szeretek tanulni, mert érdemes.
A halászbástyás történethez fűzött mondataimból nem annyira az derül ki, hogy túlságosan preferálnám, inkább az, hogy elfogadom, hogy az élen végezhetett.
A helyezésekről pedig: Éppen most ért véget az X Faktor, ahol a közönség kiejtette a legjobbat, tehát a helyezésre hivatkozni - nem vezet sehová. Lehet, hogy további reklamációk után megelőzöl, akkor az én jóslatom teljesül be. Minden esetre kevesebb dühöt kell felmutatni a többi versenyző ellen. Én sem haragudtam az előttem végezőkre, Te se tedd. Rád sem fogok haragudni, ha megelőzöl.
A véleményemet fenntartom, mint ahogy azt a véleményemet sem változtatom meg, amit a többi íráshoz fűztem pl. a göcseji zöldségeskert, vagy a Duna-parti randevú vonatkozásában. Ezek az enyémnél is jobb írások, meg az előttem végző munkáknál is jobbak.
Mellesleg az összesített toplista élén az én írásaim is álltak már, és ettől még nem öntött el a méreg, ha más is odakerült, még akkor sem amikor letaszítottak onnan. Az élet ilyen.
Üdvözöllek.
Remete.
Szeretném felhívni az írásra, leltározó kedvű írótársaim figyelmét. Itt is olvashatunk bemutatást az elbeszélés kezdetén, de ennek semmi köze az obligát felsoroláshoz. Nem feszes fenék, cici, hullámos hosszú… stb.
Most idézek: >>-"Délután jövök"- búcsúzott reggeli után, "addig szedhetnél nekem egy kis friss cseresznyét."
Egy frászt! - gondoltam, és elhatároztam, egész nap lustálkodni fogok, és nem csinálok semmit. <<
Ebben van élet, ilyen mondatok után az ember nem unja el az olvasást. Életszaga van…
Hohó! A továbbiakban is érdekes mondatok vannak itt, mintha Vidra járna erre – (Vidra! Te csirkefogó! Hol a pokolban bujkálsz? Miféle víz alatt kiépített barlangokba menekültél? Itt lenne a helyed, hogy valami igazán jót is olvashassunk, de benézhetne hozzánk Vadász47 is, meg akadnak még páran, akikre számítottam volna.)
Utolsónak olvasom ezt az írást, már kicsit tompa figyelemmel, alighanem többet érdemelne.
Már zsibbad az agyam, ezért csak gyanakodom. Talán mégis Vidra járt erre kidugva fejét a vízparti odúból?
Nagyon jó írás. Lehet, ez a legjobb.
Történetek: Lady Jenna első szeánsza 2010. 11. 27. szombat 09:08
A történet mondataival nincs semmi bajom, de nem szeretem ezt a műfajt, ám ez az én személyes problémám. Soha sem értettem meg a szado-mazo kétlelkűségét, nappal a köznapi átlagot, éjjel az aktushoz kapcsolódó vad angyalt. Mivel ez nekem idegen terep, itt megállok. A stílus pozitív jegyeit már említettem.
Történetek: Duna - parti randevú 2010. 11. 27. szombat 09:08
Szégyenletesen alápontozott írás, meglepően kevés olvasóval. Ki tudja miért.
Pont olyan hosszú, mint kell. Szabatos, tiszta mondatok, és a szex leírásával sincs hiba. Emiatt sem lennék megsértődve, ha mögötte végeznék, de mindenképpen a jobbak között lenne a helye. Ki tudja, nem egy észrevétlen rosszindulatú szavazat alapozta-e meg a pozícióját, ahonnan aztán nem tudott szabadulni. A kevés olvasót azonban sehogyan sem értem. Mi volt az, ami miatt éppen ezt nem olvasták sokan?
Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 11. 27. szombat 09:07
Erről a történetről kivételesen már menetközben mondtam véleményt, mert írója felfedte magát. Kitartok az akkor leírtak mellett, nem rossz írás. Ha ez nyer, nem lennék elkeseredve, mert vannak erényei. Ennek a történetnek az esetében érdemes mérlegelni a saját ízlésünk segítségével, mennyire tetszik, nem méltatlan akár az első helyre sem.
Történetek: Budapesti sztori 1. rész 2010. 11. 27. szombat 09:06
Nyelvtani rettenet, és érdektelenség minden vonalon.
Semmit sem találtam belőle az idegenforgalomról, ám figyelemreméltó, hogy a szereplők most Budapesten élnek. Csaknem kétmillió más emberhez hasonlóan. Ejha!
A kiérdemelt pontok alapján persze ez a történet nem sok vizet zavar ebben a mezőnyben, azért ez jó. Úgy látszik, valahol mégis őriz egy mércét minden olvasó, és ez a mérce nem süllyed a végletekig.
Történetek: Románc a Budai Várban 2010. 11. 27. szombat 09:05
A két hétre érkezett külföldi fiú egyáltalán nem tud magyarul, de közösen ír esszét egy magyar lánnyal, aki a történet elején (miért azt nem tudom) magyarul szónokol a fickónak, aztán a továbbiakban egészen jól elbeszélgetnek egymással. Tán spanyolul vagy eszperantóul – ilyen kicsiségekkel nem kell törődni, amikor a történet egyébként sem túlzottan érdekes. A szex leírása sem túl eredeti, bár meg kell adni, azért a nyelvhelyesség terén nem a rosszabbak közé tartozik a novella.
Történetek: Rajmund 2010. 11. 27. szombat 09:05
Tetszett.
Az elején nem volt ott a felesleges leltár, viszont volt figyelmet felkeltő bevezetés. Az elbeszélés végig ébren tartotta az érdeklődésemet, és a slusszpoént magasra díjaztam. Szex történetbe csattanót csempészni már magában megér néhány jó pontot.
Történetek: Szex a bányában 2010. 11. 27. szombat 09:04
Korrekt, a lényegre törő írás sallangok, és különösebb hibák nélkül. Érdekes, hogy az egyetlen hozzászólás, éppen a rövidségét kifogásolja, pedig a többi elnyújtott írás csak romlik azáltal, hogy teletömi az írója sok helytelenül és magyartalanul megírt felesleges mondattal meg a szokásos bevezető leltárral. Inkább azokon kellene fanyalogni!
Szokás szerint lepontozott, jó írás.
Történetek: A Tűztorony 2010. 11. 27. szombat 09:04
Üdítő írás volt a sok sablon között. Irodalmilag helyén volt az egész, és a szex is megfelelő mértékkel méretett. Elgondolkodtam nemcsak a kevés ponton, de azon is, miért olvasták és pontozták kevesen. Az olvasók szeszélye kiszámíthatatlan.
Történetek: A Klub 2010. 11. 27. szombat 09:03
Az ismerős leltár az első bekezdésben. Kár a gőzért, mindenki tudja, hogy az író baromi szexi, formás és feszes mellei vannak, stb… Igazán felesleges erre az időt vesztegetni. A bevezetőben azt írod, frissen diplomázott jogász a csajszi, aztán meg azzal vádolod, kapuzárási pánik vett erőt rajta. Tini koromban én is aggastyánoknak tartottam a huszonnyolc éveseket, de azért a biológiai óra nem a kedved szerint jár. Azt elárulnád, a párbeszédet miért kezded megrögzötten kisbetűvel?
A pontokba szedett felsorolás csak jegyzőkönyvekbe és termelési beszámolókba illik. Elbeszélésbe még itt sem való.
Az élbolyhoz közeli pontszám kicsit idegesít. Ennél jobbak kaptak kevesebbet.
Történetek: Erotikus találkozás 1. rész 2010. 11. 27. szombat 09:02
A szex leírása nem rossz, de az írást nem könnyű végigolvasni. Az író is megtehette volna, hogy beküldés előtt átnézi, és akkor legalább néhány melléütéstől megkímélt volna minket. A sok magyartalan mondatot meg vagy észreveszi, vagy nem. Az utóbbi elég nagy baj, ha így van, nem kell nagyon erőltetni a további kísérleteket. Az utólagos elolvasással pedig meg kellett volna tisztelni bennünket, elvégre mégiscsak versenyezni akart azzal, amit írt.
Az elején a szokásos leltár. Gyerekek hány évesek, a nyaraló három percre a tótól - mintha számítana. A tapéta színéről nem írtál.
A továbbiakban találhatunk némi újítást, de azért a sablon is sok benne. Nem ez az írás nyerte meg a versenyt, de nem lep meg. Rosszabbat is olvastam már itt, de jobbat is.
Történetek: Hárman párban Tatán 2010. 11. 27. szombat 09:01
Ez egy jó történet. Akár meg is nyerhette volna a versenyt. Annak ellenére végig tudtam olvasni, hogy a történet teljesen tagolatlan volt, sehol egy bekezdés, vagy párbeszédet jelző gondolatjel nem akadt. A mondatok viszont alig tartalmaztak hibát, a bevezetés nem volt sem elkapkodott, sem hosszú, a szex kellő mértékben részletes, erőltetett szituációktól mentes, és ízléses volt. Még az erősebb leírást kedvelőknek is elnyerhette a tetszését, nem értem a pontjainak számát.
Történetek: Az új élet 2010. 11. 27. szombat 09:01
Tipikus példája annak, hogy a gyors kielégülést és az első bekezdésben felsorolt szokásos leltárt kedvelők (kerek feszes popsi, kemény, kicsi – dús hatalmas mellek, hosszú feszes comb… stb.) alápontozzák a szöveget, mert az ő iramuknak nem felel meg a szex leírása. Kifogástalan mondatok, szép stílus. El lehetne gondolkodni azon, hány pontot is ér a történet, de a gyorsan spriccelő szex hívei már elmondták a véleményüket. Kár.
A téma és a stílus azonnal ismerőssé lett, talán kitaláltam, ki az írója. Az írás a szokásos módon most is törekszik irodalmi stílusának fenntartására.
Megrögzött hetero vagyok, akit a normál szex érdekel. Ez számomra nem követelmény, csak szokás, de azért ahhoz elég, hogy a történet szex vonatkozásairól – mint illetéktelen - ne mondjak véleményt.
Egyetlen bekezdésben az egész, és gyorsan pisi szexszé alakul, ami egyeseket nem vonz. Én ekkor hagytam abba az olvasást, a stílus különben is elriasztott.
Történetek: Szájból szájba 2010. 11. 27. szombat 08:59
Némi időzavar az elején:
„Akkoriban a Facebookon” Úgy írsz, mintha most már nem tinédzser lennél, hanem higgadt férfiember, aki már nem veri ki. A Facebook még nincs kétéves. Gyorsan érő fajta lehetsz.
Itt is megtaláljuk a teljesen érdektelen leltárt, kinek mennyi a melltartómérete, a haja hossza, a lába… stb. Ezeket bele kell szőni a történetbe (ha egyáltalán szükség van rá), és nem műszaki segédkönyv módjára felsorolni!
Azt nem értem, hogy egy matek-info tanár miért rabja a szokásoknak. Igaz, a szexre koncentrálunk, de ilyent leírni töltelékszövegként felesleges, ettől kiakad az olvasó.

Szerinted Judit néni azért öltözött szabadosan, mert budapesti volt? Nahát!
Történetek: Vaginák a viaduktnál 2010. 11. 27. szombat 08:58
Korrektül megírt történet – legalább is az elején, aztán a közepétől átmegy teljesen valószerűtlenbe, ami nem mindig baj, fantáziálásnak is van helye ezen az oldalon. Az írás a szexen kívül szinte semmivel sem törődik, minden más elhanyagolhatóan van leírva, ettől kisé színtelen lesz. Az erotikus leírások is elnagyoltak, sablonosak, ilyent itt rengeteget lehet olvasni, újat nem mond. Amolyan tempósan lezavart hím szex. A nőket kielégítem, hiszen ettől én menő vagyok, de nagyon nem kell rájuk figyelni.
Történetek: Feloldozás 2010. 11. 27. szombat 08:57
Hatvanötezer karakter rengeteg. Ahhoz mindenképpen, hogy csak féloldalnyi bekezdésekből álló leírással legyen tele az írás. Ha a szemnek tagolhatatlan, akkor az embernek alig lesz türelme végigolvasni, különösen, ha nem túl érdekfeszítő a történet. Szóval valamiben másnak kell lennie, mint a többi hasonló témájú leírás! (Nem a hosszában)
Nekem külön elvette a kedvemet az elején álló zenei vonatkozás. Melyik Mendelssohn művet hallgattátok három órán keresztül, ahol elsötétül a nézőtér? Ha lenne ilyen mű, az sem tudna egy kezdőt három órán keresztül lenyűgözni, egy kezdő legfeljebb percekre, negyedórákra képes egy idegen műfajra figyelni.
Történetek: Hármas szex az Aranyparton 2010. 11. 27. szombat 08:57
Leírásnak nem rossz, de semmi stílusa sincs, nyelvtani gáz viszont akad. A helyszín lehetne bárhol, előttem titok maradt, hol is van ez az Aranypart, (A hevenyészett tájékoztatásból akár Linzben, vagy Passauban is lehetne.) 11-es busz legalább húsz városunkban jár, Duna is csordogál bennük Dunakapu és Széchenyi tér is van, további rejtély, miért pont onnan kell nézegetni a csillagokat. A hortobágyi Kilenclyukú Híd mellől biztosan tisztábban látszanának.
Történetek: Pálinka-Fesztivál előtt 2010. 11. 27. szombat 08:56
A kezdet igen sablonos, hosszú bemutatkozás a szokásos leírásban, ecsetelgetve saját magunk testét, ez nem túl eredeti bevezetés. (Találj ki egy párbeszédet, ahol más mondja el ugyanezt, mindjárt jobb lesz!)
Később jön sok-sok párbeszéd, amelyik tényleg életszerű(nek tűnik), de nem ad semmiféle érdekes információt. A szex indokolatlanul lassan bontakozik ki, és szinte semmi köze sincs a helyszínhez. Egy ablaktalan szobában is játszódhatna a világ bármely részén.
A mondatok stílusa, alapos javításra szorul. A sok De, És, Mert meg Hogy vagy Hmmm kezdetű mondat bennem a szexet is lelohasztja, a kerek feszes fenék emlegetése sem mozgatja meg a fantáziámat, mert minden második leírás így kezdődik: Melleim kicsik, de feszesek, lábam hosszú, feszes – mintha a jelzők között csak a feszes létezne az írók egy részénél.
Nem gondoltam volna, hogy az élmezőnyben végez, néha az első helyre is feljutott.
Történetek: Aggteleki kirándulás 2010. 11. 27. szombat 08:55
Végre egy normális munka!
Már kezdtem aggódni, a sok gyenge írást olvasva (vagy félbehagyva).
Semmi pongyolaság, életszerű párbeszédek, kimunkált cselekmény, amely némi fantáziával akár igaz is lehet.
Szóval így kell művelni ezt a műfajt!
Nem kell rárontani a szexszel az olvasóra a második bekezdésnél, nem kell elkapkodni semmit. A tinédzserek ezt még nem tudják, de mi azért írunk, hogy innen megtanulják.
Profi munka!
Történetek: Az Örökség Napja 2010. 11. 27. szombat 08:54
Bogumilosan fogalmazott mondatok, végre nem kell kerülgetni a rossz fogalmazás görcseit. Hááát a szex az csak lájtosan van a színen, a Kisdobosban talán nem fogadnák el közlésre, de a tizenkettes karikát nem kellene magasabb korosztályra cserélni. Mégis nagyobb élvezettel olvastam egyik-másik itteni írásnál.
Történetek: Kettesben az egyesben 2010. 11. 27. szombat 08:53
Pontosan olyan bőbeszédű, ahogy Remeténél megszoktuk. Az embernek tucatnyi bekezdésen kell átvergődni, mire a szexhez jut, és akkor jönnek a szóvirágok. Egyszerűbb lenne kereken megmondani, mit akar a fiú a lánytól de, ezek csak lelkizgetnek, nyavalyognak, mintha az élet ilyen lenne. Még hogy a porban fürdik a derékszíj csatja. A rák figyel erre, amikor a kis aranyos éppen furulyázik.
Hoppá! Ez a sajátom! A francé kell lehúznom? Na, mindegy, ha már leírtam, itt hagyom.