A+ A-

Erotikus találkozás 1. rész

Üdvözöllek kedves olvasóm. Szeretnék neked egy történetet elmesélni, ami egyszer a múltban történt még meg velem, de olyan emléket hagyott nekem, amit soha nem fogok elfelejteni. Egyszeri találkozás volt egy lánnyal, mely kellemes meglepetéseket és izgalmakat tartogatott nekem, amikről azelőtt talán sosem álmodtam, de azóta is vágyom rájuk. Akik egyszer megkóstolja az "ambrózia" édes ízét nem vágyik másra.
Kezdjük viszont az elején. Egy pár szóban mesélnék magamról. Lényeges információkat nem fogok elárulni magamról, elsősorban magam miatt, és azért sem, hogy mindenki a sajátjának érezhesse és képzelhesse el ezt a történetet. Én Pécsen élek egy pár éve már és nagyon szeretem ezt a várost. Mindig is a szív ügyem volt már azelőtt is, hogy Európai címre emelkedett volna. Két olyan hely van a városon belül ahol érdemes egy kibontakozó kapcsolatot vagy csak találkozást megkezdeni. Ezek a Széchenyi tér és a Szent István tér. Nekem valahogy mindig is a második tetszett jobban, maga parkosított területeivel és szökőkútjával. Mikor ez a történet kezdődött épp csak elhagytam a suhanc éveimet, nem sokkal azelőtt - mindenki döntse el az neki mennyi - hagytam el a gyermekkort és léptem a felnőtt kor küszöbére. A lány, akivel találkoztam velem egy korú volt és első beszélgetésekből kiderült, hogy hasonló és szimpatikus személyiség. Neki is hasonló "perveriója" volt, mint nekem. Bár mindenkinek mást jelent ez a fogalom. Nekünk kettőnknek azt, hogy kerestük az izgalmas helyszíneket, izgalmas dolgokhoz. Gondoltuk, ha már ilyen jól elbeszélgetünk egy találkozót is meg kéne beszélni, hogy ne csak virtuális ismeretség legyen köztünk, hanem kicsit személyesebb is, ha már egy városban élünk. Sikerült is a találkozót megbeszélni a Szent István téren az egyik padnál, megvolt, ha nem találjuk egymást telefonon elérjük a másikat, hogy merre lehet.
Eljött a találkozás napja. Felöltöztem átlagosan, bár úgy hogy azért ha lehet megfeleljek az ízlésének. Kisétáltam szépen lassan a térre és kiszemeltem egy padot ami nekem szimpatikus volt. Már akkor is szerettem időben érkezni mindenhova így jóval előbb ott voltam ahol csak lehet. Most is elég korán érkeztem így várnom kellett, de nem sokat. Mint kiderült a kedves hölgyemény is épp úgy gondolkodott ebben is mint én. Megérkezett, elsőre szimpatikus volt már. Elegáns, mégis hétköznapi viselet volt rajta, egy hosszú fekete szoknya egy hozzá való kis blúzzal. Mikor közelebb ért felálltam és üdvözöltük egymást. Szokásosan kezdődött a beszélgetés, mindent az alapoktól. Ki a másik és honnan jött és így tovább. Minden, ami így gyorsan eszünk bejutott és fontos, hogy megismerjük a másikat. Szépen teltek a percek és jól éreztük mindketten magunkat. Fokozatosan kezdtünk a komolyabb témákra is rátérni, majd jöttek azért az erotikusabbak is mert ugye az már fő téma volt nálunk internetes beszélgetéseink közben is. Persze a hangulat fokozódott és egyre jobba belemerültünk kettőnk közös érdeklődéi körébe. Láttam a lányon is, hogy pörög a fantáziája, és egyre jobban elgondolkozik azon amiket beszélgettünk. Nem tagadtam előtte én sem, hogy nekem is beindult a képzelő erőm nagyon erőteljesen, így folytattuk a beszélgetést. Már szinte mindent kiveséztünk, hogy hogyan szereti a másik a sexet, a maszturbálást és hasonló dolgokat. Mindketten nagyon szerettük például az izgalmas helyeket, ahol esetleg rajta is kaphatják az embert. Az mindig is felfokozta mindkettőnk adrenalin szintjét. Mikro már egy ideje beszélgettünk ebben a témában is éreztem, hogy elkezd a nadrágom dudorodni. Gondoltam most azt is kiderítem mennyire igazak azok amiket mesélt a lány és nem e csak nekem akarta a szépet tenni. Óvatosan közöltem vele is a hírt, hogy erekcióm van ezektől a témáktól ha csak belegondolok. Kicsit elpirult de látszott rajta, hogy tetszik neki a dolog és el is képzelte a dolgot. Belemerültünk abba, hogy milyen jó lenne most valahova elbújni és maszturbálni egy jót. Persze itt inkább én beszéltem ő csak piromkodva hallgatott és néha - néha hozzá fűzte a saját gondolatit. Látszódott rajta ahogy a lábát rakosgatta, hogy őt is felizgatja a dolog nem csak nekem okoz merevedést a téma, de ő is egyre nedvesebb lesz tőle.
Felhoztam neki, hogy mi lenne ha kicsit vadulnánk ha már úgy is mind a ketten ráhangolódtunk a dologra és keresnénk egy helyet ahova elbújhatnánk. Ő felvetette, hogy van egy hely kicsivel feljebb itt, a tér tetején álló Székesegyház mellett egy kis tároló szerű rész ahol régi szobrokat és hasonlókat tartanak amiket majd restaurálni szeretnének egyszer a jövőben, de senki nem jár be szinte soha. Mondtam, mi lenne ha megnéznénk kíváncsi vagyok rá nagyon. Felálltuk mindketten és elindultunk felfelé szépen lassan beszélgetve. Nem kellett sokat menni csak pár tíz métert maximum de azalatt is fokozódott a hangulat. Én is játszottam a lány gondolataival és ő is mikor előre engedtem, vagy a lépcsőn mentünk felfelé a csípőjét és a fenekét rázta és mesélt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.58 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:02
A szex leírása nem rossz, de az írást nem könnyű végigolvasni. Az író is megtehette volna, hogy beküldés előtt átnézi, és akkor legalább néhány melléütéstől megkímélt volna minket. A sok magyartalan mondatot meg vagy észreveszi, vagy nem. Az utóbbi elég nagy baj, ha így van, nem kell nagyon erőltetni a további kísérleteket. Az utólagos elolvasással pedig meg kellett volna tisztelni bennünket, elvégre mégiscsak versenyezni akart azzal, amit írt.
#2 BBKing 2010. 11. 24. szerda 13:17
Kicsit hiányzik nekem a párbeszéd belőle.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?