A+ A-

Zöldség, avagy kaland egy göcseji kertben

Néhány éve rákaptam a falusi nyaralásokra, mikor az ország egy-egy vidékét biciklivel felszerelkezve derítem fel, épp aktuális barátnőm társaságában. A múlt évben a Göcsej volt a célpont. Neten találtam is egy alkalmasnak látszó bérelhető parasztházat. Vendéglátónk Margit, egy középkorú hölgy, igazi vidéki parasztasszonynak látszott. Nagyhangú, pirospozsgás, enyhén molett, az egészségtől majd kicsattanó szimpatikus negyvenes évei közepén-végén járó nő volt. Az első nap igazi kemencében sült pompás vacsorával látott bennünket vendégül, amit remek sajáttermelésű vörösborral öblögettünk le. A meghitt hangulatú beszélgetés során összetegeződtünk, kiderült elvált pedagógus volt, akit cserbenhagyott a munkahelye is, akkor vágott bele a falusi turizmus bizniszbe. Most már több vendégháza is van a faluban, sőt az étkezésekhez az alapanyagot is saját kertjében termeli meg. Barátnőmnek nagyon ízlett a kései termésű cseresznye, amivel a vacsorát befejeztük. Margit mindjárt invitált is bennünket a kertjébe egy kis cseresznyeszedésre.
Másnap partnerem egy közelben élő régi osztálytársát akarta meglátogatni. Én köszöntem, de nem kértem a programból.
-"Délután jövök"- búcsúzott reggeli után, "addig szedhetnél nekem egy kis friss cseresznyét."
Egy frászt! - gondoltam, és elhatároztam, egész nap lustálkodni fogok, és nem csinálok semmit. De egy kis idő múltán unatkozni kezdtem. Magamra kaptam egy rövidnadrágot, biciklire pattantam és elkerekeztem a faluvégi cseresznyés házához. Beléptem a kapun, de a házban nem volt senki, pedig Margit tegnap este azt mondta egész nap kint kertészkedik.
"Sebaj, biztos elment valahová az öreglány"- gondoltam, lássunk munkához. A ház mögött egy lankás völgyben szépen ápolt hosszúkás veteményeskert volt. A domb tetején a cseresznyefa árnyékában állt egy nagy kőasztal és egy kút. Ledobtam a táskám az asztalra, akkor látom ám, hogy vendéglátónk mégis kint van a kertben, és a veteményt kapálja. Háttal nekem, a völgy alja felé közeledett, miközben nagy kerek fara egy jelentéktelennek tűnő sortban minden egyes kapavágásnál jobbra-balra ringott. Lekiáltottam egy "helló"-t és integettem a kút árnyékából. Ekkor felém fordult, és visszaintegetett. Elképedve láttam, hogy nincs rajta póló, csupán egy fekete csipkés melltartó, próbálta a hatalmas nagy csöcseit kordában tartani- kevés eséllyel. Meghökkentem, és nem csak a lenge öltözék miatt, hanem azért is, mert eddig nem gondoltam rá nőként. Ez a látvány azonban beindította a fantáziámat. Közben megfordult és elindult felfelé a következő soron, így aztán akadály nélkül szemügyre vehettem még egyszer, most már elölről is, amint a hatalmas dinnyék hullámozva billegnek jobbra-balra. Mikor pedig lehajolt egy-egy szál gazt kihúzni, szinte a földet súrolták a telt keblek, egyszersmind a fekete melltartót minden mozdulatnál próbára tették, vajon betölti -e rendeltetését, vagy megadja magát a sorsnak és szétfeslik. Izgató látvány volt, úgyhogy nem is siettem a cseresznyeszedéssel. Ő pedig, mintha sejtené, hogy az árnyékból figyelem, meg-megállt, igazítva egyet valamelyik ruhadarabon, miközben vállig érő festett vörös haja egyre jobban összekuszálódott. Végre felért a soron. Nagyot nyújtózott, lehúzta cérna kesztyűjét, és kivette a vállig érő kusza hajzuhatagból a csatot, szájába vette, összefogta a haját, majd visszasimította alá rakoncátlankodó fürtjeit, miközben a nap csak úgy csillogott a nyúlászkodó testen. Roppant erotikus látvány volt.
-"Ideadnád a napolajat? Reggel bekentem már magam, de nagyon éget a nap."- mondta felzavarva a merengésből.
-"Persze, persze."- válaszoltam készségesen, és oda nyújtottam a flakont az asztalról. Ott az orrom előtt lassan elkezdte bekenni a testét, miközben egész közelről láttam, hogy a fekete melltartó alatt felsejlett két hatalmas méretű barnás színű bimbó, általam eddig még sosem tapasztalt méretű, felálló és vastag gombbal, az Amarkord ismert jelenetét idézve fel bennem. Eközben a fehér naptej elömlött a méretes cicik között és megsokszorozta a napfény csillogását.
-"Bekened a hátam?" - kérdezte, miközben oda lépett az asztal mellé az árnyékba.
-"Lehet erre nemet mondani?" - válaszoltam, mire alig láthatóan elmosolyodott. Szinte tüntetően készségesen odatartotta a hátát. Egészen közel léptem hozzá, hogy szinte összeért a testünk. Lassan, módszeresen elkezdtem belesimogatni a krémet, puha kipárnázott bőrébe. A hátáról a vállaira siklott a kezem, jóleső masszírozással, miközben éreztem, hogy némiképp elernyed a teste, a lazító mozdulatoktól. A vállak után a nyakát kezdtem simogatni, közben mintegy véletlenül, de persze hogy szándékosan a fenekéhez nyomtam a testem, így világosan érezhette megkeményedett farkam méretét. Egy pillanatra megfeszült, de nem szólt semmit, nem is húzódott el. Én pedig tovább folytattam a pihe-puha test simogatását, miközben most már egész testemmel hozzásimultam. Éreztem, hogy neki is jól esik kezeim kényeztetése.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 19. péntek 10:58
Nekem is tetszett. Írj még!
#7 zsuzsika 2015. 01. 28. szerda 07:29
Kár,hogy az írónak nincs több írása. Nagyon jó volt.
#6 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:25
Ez tetszett.
#5 listike 2014. 09. 28. vasárnap 12:54
Nem rossz.
#4 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:09
Szeretném felhívni az írásra, leltározó kedvű írótársaim figyelmét. Itt is olvashatunk bemutatást az elbeszélés kezdetén, de ennek semmi köze az obligát felsoroláshoz. Nem feszes fenék, cici, hullámos hosszú… stb.
Most idézek: >>-"Délután jövök"- búcsúzott reggeli után, "addig szedhetnél nekem egy kis friss cseresznyét."
Egy frászt! - gondoltam, és elhatároztam, egész nap lustálkodni fogok, és nem csinálok semmit. <<
Ebben van élet, ilyen mondatok után az ember nem unja el az olvasást. Életszaga van…
Hohó! A továbbiakban is érdekes mondatok vannak itt, mintha Vidra járna erre – (Vidra! Te csirkefogó! Hol a pokolban bujkálsz? Miféle víz alatt kiépített barlangokba menekültél? Itt lenne a helyed, hogy valami igazán jót is olvashassunk, de benézhetne hozzánk Vadász47 is, meg akadnak még páran, akikre számítottam volna.)
Utolsónak olvasom ezt az írást, már kicsit tompa figyelemmel, alighanem többet érdemelne.
Már zsibbad az agyam, ezért csak gyanakodom. Talán mégis Vidra járt erre kidugva fejét a vízparti odúból?
Nagyon jó írás. Lehet, ez a legjobb.
#3 imy36 2010. 11. 22. hétfő 12:11
Szerintem is nagyon jó!
#2 tiborg 2010. 11. 22. hétfő 01:22
Kituno!!Kedvet kaptam a M.O. vizitara!!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?