A+ A-

Albérlet és gruppen szex 1. rész

Erzsi 39 éves, én 50, Jenő vagyok. Egy félév ismeretség és még több szex után, eldöntöttük, hogy összeköltözünk, mivel más megoldás nem volt, az Ő albérlete kettőnknek kicsi, új után kellett nézni, kerestünk, szóltunk az ismerősöknek is. Egyik ilyen beszélgetés után, szól Erzsi, hogy régi ismerőse, Éva felajánlotta, hogy költözzünk hozzájuk. Én nem ismertem Őt, de a férjét sem, mielőtt döntöttünk volna a kérdésben, el mentünk hozzájuk megbeszélni a dolgot, a helyet megnézni és megismerkedni, ami persze első sorban a velem való megismerkedésről szólt. Erzsi ekkor más, hatásomra, nagyon provokatívan nézett ki, ápolt sötét haj, vörösre festett körmök, mélyen dekoltált pulóver, a nagy mellei majdnem átszakították és egészen rövid, mini szoknya, csipke - comb fix - szel, szóval nagyon izgató volt.
A házaspár várt minket este nyolc órakor, Éva, egy kicsit elhízott, de jól karban tartott 40 - es nő, férje Robi 40 - es évek közepén, de semmi különleges. Otthon volt a két fiuk is, Péter 20 éves és Pali 17 éves, magas, jó vágású fiuk. A srácok az üdvözlés után el vonultak, mi leültünk a házas párral, Robi feltűnően, bámulta Erzsit, én pedig, hogy cukkoljam, ölelgettem a nőmet és láthatóvá tettem a combjait, ezt Éva is észre vette, rá is kérdezett Robira :
- Ugye, hogy jót tett Erzsinek az új kapcsolat, milyen vonzó nő lett belőle?
- Az tuti, irigylem is miatta Jenőt, egy ilyen jó nő jut egy 50 - es pasinak!
(Ez elég durva volt nem csak rám nézve, hanem a feleség számára is, de ahogyan kiguvadt szemekkel fészkelődött a nadrágban látszott a dudor, keményen állt a farka. ) Én meg rögtön, miután láttam, hogy Éva sem vak, észre vette a dolgot, szemmel el kezdtem vetkőztetni Évát, és megérintettem a faszomat, amit Éva azonnal láttamozott, egy véletlen punci simítással és enyhén megnyalta a szája szélét, mélyen a szemembe
- Robi, Te sem panaszkodhatsz, nagyon szexi feleséged van - mondtam, ekkor Erzsi tréfásan megbökött,
- Jenő nem szex partnert keresni jöttünk gruppihoz, hanem az albérletet megbeszélni és meg nézni - és finoman megharapta a tarkómat és széttárta a lábait (az még tudni kell, hogy nekem volt gruppen gyakorlatom, Erzsinek nem, viszont sokszor beszéltem neki róla szex előtt, közben és rendesen beindult rá, azt mondta, ha eléggé felizgult állapotban és olyan a partner pár, valószínű nem teketóriázna (én tudtam, hogy ez nem valószínű, hanem biztos). Ekkor Éva azt mondta, hogy menjünk, megmutatjuk. A jelenlegi házuk mellett, hátul, volt egy szintén két szintes épület, ennek az első emeletét gondolták, konyha, étkező szoba (amit ketté lehet osztani nappalira és hálóra ) valamint fürdőszoba volt benne. Már kellemes meleg volt, mert vártak minket, gyorsan végig néztünk mindent és leültünk mind a négyen az egyetlen, de eléggé nagy francia ágyra.
A régi dolgokról - aminek én egy részét sem tudtam már követni - el kezdtek beszélgetni Erzsi és Robi. Gondoltam itt az idő próbára teszem Évát, hogy jól sejtem - e a vágyaikat. Szóltam hozzá, hogy én még egyszer végig nézem az egészet, és ő jött velem. Ment előttem és riszálta a fenekét, majd ahogy beértünk újra a fürdőszobába, megállt előttem és a fenekét a sliccem környékez dörzsölte, én előre hajoltam és a fülébe súgtam
- Kívánlak, de mit szól Robi?
- Az nem gond már rég szeretne 2 nővel lenni, mondtam neki, hogy párt kell szerezni és akkor lesz úgy is, de Erzsi mit szól?
- Ó, az az én gondom, bepörgetem a csajt és akkor a fiaid is megdughatják. Ekkor megfordult, hozzám simult és elkezdtünk csókolózni, nyelveinkkel vadpárzást, kavarást végezve a partner szájában és én igen csak kezdtem keményedni, Éva sem maradt tétlen, simogatta a faszomat a nadrágomon keresztül és pedig a pináját markolásztam ugyan csak a nadrágján keresztül, kezdtünk nagyon beindulni mindketten.
- Esetleg lehetne akár ma este tenni egy próbát - mondta Éva. - Én benne vagyok, itt tartom Erzsit, te vidd el Robit és először, kb 15 - 20 perc múlva jöjjön vissza Robi, majd Te is.
Vissza mentünk az ágyas szobába, Robi majd megette Erzsit a szemeivel, aki csak lökte önfeledten a szöveget.
- Na mi végeztünk is Jenővel, szerintem itt hagyjuk őket kipróbálni az ágyat, hogy nem kell - e újat venniük, gyere Robi ne zavarjuk őket. És Robi kezét megfogva felhúzta az ágyról és elindult vele, ott maradtunk kettesben Erzsivel.
Én csókolózni kezdtem Erzsivel, nyelveink vadul kevertek egymás szájában, lenyúltam és elkezdtem dörzsölni a pináját a szoknyáját felhúzva a bugyiján keresztül, már kezdett igencsak átázni
- Vetkőzzünk le Édes - kértem és gyorsan ledobáltam magamról, mindent kivéve a bokszeremet, Erzsi is megszabadult mindenétől, a bugyi maradt rajta és természetesen a fekete combfixek, újra nyelves csókokat váltottunk, majd szívtam harapdáltam a nyaka hajlatát, ő is az enyémet és vörös körmeivel a hátamat karmolászta, már állt a faszom, megindultam lefelé, hatalmas logó csöcseit morzsoltam, bimbóját bekapva szívtam,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 kivancsigi 2018. 02. 9. péntek 15:39
Ugye lesz folytatás?
#7 feherfabia 2015. 07. 12. vasárnap 07:51
Közepes!
#6 papi 2014. 05. 26. hétfő 18:45
Nem rossz
#5 listike 2014. 05. 11. vasárnap 05:39
Közepes, de csak azért, mert nem folytattad.
#4 A57L 2013. 08. 13. kedd 04:16
Elmegy.
#3 Remete D. László 2011. 07. 26. kedd 18:12
Helyesírási és fogalmazási hibák tömkelege.
Tényleg gagyi.
#2 Aelm 2011. 07. 26. kedd 10:45
Nagyon tré.Gagyi.Minek írsz?
#1 Törté-Net 2011. 03. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?