A+ A-

Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 4-5. rész

Evi másnap reggel vidámnak és gondtalannak tűnt, nyoma sem maradt a rossz hangulatának, jót tett neki az együtt eltöltött éjjel Erikkel. Valósággal ragyogott, a mosoly, amit kaptam tőle a legszebb volt, amit életemben csak láttam. A testvérem megszokott vidám kedélye pedig teljessé vált, mert a fiúja újra nálunk kezdett lébecolni, és úgy tett, mintha semmi nem történt volna közöttünk.
Csak vörösödtem a jelenlétében, míg az ő arcáról semmiféle érzelmet nem lehetett leolvasni. Egy rohadt kőszobrot játszott!
Fájt, hogy ennyire semmibe vesz, de meg is nyugtatott a tudat, hogy nem kell magyarázkodnom, és nem fog számon kérni többször. Sok minden történt közöttünk, amit titkolnunk kellett.
Fesztelen beszélgetések többé nem zajlottak hármasban - a testvérem két meddő kísérlet után már nem is próbálkozott ilyesmivel - , viszont egészen tűrhető volt a kialakult állapot.
Ám ez, csak a látszat volt.
A felszín alatt veszélyesen kavarogtak az indulatok, robbanásra és katasztrófára várva, mintha tűzcsóvák cikáznának az égen, meteor darabkák hullnának alá sistergőn a föld felszínére.
Bevallom, minden lehetőséget kihasználtam arra, hogy nézhessem az ikertesóm fiúját, csendben, messziről vetettem rá a vágyakozó, vetkőztető pillantásaimat.
A lelkemnek sokkal rosszabb volt, mint azelőtt, kész belehalás a szerelembe. Ahogy Evi pajkosan mosolygó arca Erikre vetült, amikor láttam őket évődni, vagy csókolódzni az maga volt a pokol. A magányomat erősítette minden egyes pillanat, amikor ölelkezni láttam őket.
Az élet fintora, hogy az ikertestvéremmel ugyanabba a fiúba szerettünk bele! Olvastam egy ikrekről szóló kis tanulmányt, amelyben megemlítik az ehhez hasonló eseteket, az ikerpároknak gyakorta azonos az ízlésük, és előfordul sokszor, hogy ugyanattól a személytől dobban meg a szívük. Nem mintha vigasztalt volna az új ismeret!
A második házibulit nem tartottuk meg, Eviben mély nyomokat hagyott az összeveszésem a szerelmével. Viszont mindhármunkat meghívták Anették a saját bulijukra, amelyre megmondom őszintén nem akartam elmenni.
- Ne legyél már ilyen fafej! - szólt rám a testvérem, miközben, a konyha asztalnak támaszkodva festette a körmét egy fiataloknak való divatmagazin nézegetése közben.
Most éppen pinkre váltott, a körömfestő ecsettel szép, szabályos vonalakat húzott a körme felületére. A lila mániájának végleg befellegzett, pink felhők kezdték eluralni a környezetünket, de legfőképp Evit. Rózsaszín hajtincs, karkötő, pink árnyalatú pirosító és póló.
Persze az összhatáshoz kellett két gusztustalan teásbögre is, rózsaszín szívekkel feldobva.
- Nincs kedvem elmenni, inkább olvasok egy jó könyvet helyette. - jelentettem ki határozottan, és igyekeztem is kifelé nehogy a végén még rábeszéljen a dologra.
- Ne legyél ilyen Marko! Anyuék két nap múlva hazajönnek. Tudod milyen szigorú tud lenni néha apa. Használd ki, hogy nincsenek itthon, gyere te is! Szedj fel végre valakit, és élvezd az életet! Láttam a bulinkon is, mennyire bejöttél Krisztának is, te pedig hagytad, hogy az a szegény lány egész éjjel vágyakozzon utánad. Miért nem léptél semmit?
- Hagyjál Evi - fogtam akkor már menekülőre, de a testvérem makacsul bámult tovább. Úgy éreztem a vesémig lát, oda ahová mások sosem.
Kis idő után esdeklővé vált a tekintete. A hatalmas kék szemeiben, ott csillogott a kérés, képtelen lettem volna neki nemet mondani.
- Jól van, jövök én is! - belegyezően hagytam magára a kis boszorkányt, azzal a jól eső tudattal, hogy majd így figyelhetem az este Eriket. Ez az egy dolog boldogított az egészben.
Készülődés közben meg - megremegett a gyomrom, amikor pedig a tükörképemre bámultam, úgy éreztem nem ismerem az arc mögött rejlő embert. Álcázva élek, bebábozódva.
Csak színdarabot játszok, ahol az érzelmeimet, a vágyaimat, bezárva tartom, visszafogom magam, akár egy szerzetes.
Szeretem Eriket, de ő Evié! Érdemes epekednem utána, mialatt a testem éhezik? Nem, és nem! Csak azért se!
Ezen az estén lett belőlem vadász.
Egy olyan passzív fiú, aki tudatosan keresi a kapcsolatokat, a lehetőségeket, barátságra, ismerkedésre, szexre.
Nem akartam magam többé visszafogni!
Egy mondat fogalmazódott meg bennem, amit a végén már hangosan üvöltöztem a fürdőszobában.
- Élvezni akarom az életet! - s ekkor született meg az új Marko!
- Jézus tesó! - Evelin nagy szemeket meresztett rám, amikor kiléptem a szobámból, hogy elinduljunk Anették partijára.
- Ez, te vagy? - kérdezte, miközben körülöttem forgolódott, mint egy ringispil.
- Hihetetlenül dögösen festesz! - Evi ezzel mellém lépett és egy hatalmas puszit nyomott az arcomra. Át is öleltük egymást, és a testvéri szeretet elöntötte a lelkemet.
Nem véletlenül csodálkozott el a külsőmön. A megszokottól eltérően, póló helyett fehér inget húztam, egy fekete nadrágot, és a hajamat összefogtam hátul egy gumival.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sadjekraj 2017. 07. 31. hétfő 01:20
Ez volt a legjobb történetsorozat,amit ezen az oldon olvastam.
#12 papi 2014. 03. 12. szerda 14:19
Remek
#11 Aelm 2013. 05. 19. vasárnap 11:50
Marko-életem kiterített /nem kártya/lapjai-egészen végig itt:
http://seamiller.blogspot.hu/2013/04/olvasd-szabadon-marko-ele- tem-kiteritett.html
#10 Aelm 2013. 05. 19. vasárnap 11:48
Egyszer már beküldtem,de nem sikerült,most peidg úgy gondolom, már sok idő telt el az óta, már olvasható szabadon, tehát minek töltsem fel pénzesre.Nem lenne fer.EZ EGY BEFEJEZETT, KÉSZ SOROZAT, Nagyjából EGY ÉVE MÁR, HOGY MEGÍRTAM AZ UOLSÓ RÉSZÉT.
Van színvonalban sok hasonló íásom abból majd küldök be. De lehet a LACIT IS BEKÜLDÜÖM, MERT ANNAK IS VANNAK RÉSZEI MÉG. MOST MEG-MEG NÉZEM AZ ÍRÁSAIM ALATTI KOMMENTEKET,NEM VAGYOK FÓRUM ÉS OLDALLAKÓ, MINT NÉHÁNYAN...
#9 Fuck89 2013. 03. 26. kedd 00:21
Lesz folytatás? wink
#8 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 13:43
Sajnos nem sikerült több feltöltésem, azért ne tudtátok elolvasni a többi részét.
#7 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 13. vasárnap 00:50
Hihetetlen hatást gyakorolt r§m ez a torte-net sorozat. Mar egesz keson ejjel kezdtem bele az elso reszbe, ennek ellenere addig le nem hunytam a szemem amig vegig nem olvastam. jo lenne meg egy hatodik resz is . varom a folytatast. Egyepkent hihetetlen bravurral irsz . Nagyon jo!!! Lehet hogy csak nalam, de amikor en olvastam akkor rendesen pergett a szemem elott az egesz sztory, pedig nem vagyok egy nagyon vizualis ember.
#6 Aelm 2011. 10. 8. szombat 20:18
Köszönöm.
#5 toomi 2011. 09. 27. kedd 07:49
Egyszerűen gyönyörű.
#4 v-ir-a 2011. 08. 13. szombat 01:44
nálam is tizes, és várom a folytatást
#3 Aelm 2011. 08. 2. kedd 10:24
Köszönöm!
#2 Remete D. László 2011. 08. 2. kedd 08:12
Magától értetődő, hogy az eddigiekhez hasonlóan ez a folytatás is megérdemelte tőlem a tíz pontot.
#1 Törté-Net 2011. 08. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?