A+ A-

Gruppen kalandom az asszonnyal meg a haverral

Sziasztok! Tamás vagyok negyvenkét éves kisvállalkozó. Elég, ha annyit tudtok rólam, hogy szeretem a munkámat, az asszonyomat, a szexet, a piát. Sokan vagyunk így vele, igaz? Rendben a munka nem mindenkinek a kedvence, azért is vágtam saját vállalkozásba, mert így a magam ura vagyok.
Nos, egy hétvégén történt az a dolog, amit most elmesélek nektek. A feleségem Liza nagyon jó bőr. Hosszú szőke haj, nagy cicik, karcsú alak, szóval farok állítós a csaj. Hogyha az utcán megyek vele, tekeregnek is a fejek utána, fiataltól öregig mindenki megbámulja az én kis szépségemet. Fiatal, de nem üres az agya, azt nem mondom, hogy házi tündér, de tizenöt év korkülönbség ellenére egészen jól kijövünk.
Szeretem, megadok neki, amit tudok. Jó vele a szex, a fiatal idomai hamar lázba hoznak, én pedig nemcsak biztonságot nyújtok neki, könnyű megélhetést, szép ruhákat, hanem a pártfogásomat az élet minden területén. Ráadásul az izmos és karban tartott testemet és a farkamat is, ami nagyon ott van a szeren. Jó vastag, megfelelően hosszú és sokat bír.
Szóval azon a hétvégén eljött hozzánk a haverom és a jobb kezem a vállalkozásban Gábor. Elvált, harmincnyolc éves, hasonlóan macsó stílusú pasi, mint én. Kicsit olaszos típusú fazon, sötéten göndörödő haj, szabályos ovális arc, a nőknek nagyon bejön szintén.
- Szevasz Gáborkám, akkor ha gondolod ebéd után neki állunk a terveknek, mit mondasz?- kérdeztem tőle, miközben jólesően nyeldekeltük lefelé a hideg sört.
- Nem bánom főnök, de komolyan mondom, nagyon éhes vagyok.
- Már jöhettek is - villantotta ki a mosolyát Liz, a karjával invitálva az étkező irányába.
Az ebéd jól sikerült, mi be is vackoltuk magunkat a dolgozószobába utána, de Liz minduntalan bejött valamilyen ürüggyel. Harmadszorra már csak egy kimonó volt rajta!
- Unatkozom - állt meg a helyiség közepén a köntöse övét csavargatva.
Kicsit dühös voltam rá, de nem akartam kimutatni a barátom előtt, aki le sem bírta venni a szemét az asszonyom hosszú, arany barnára szoláriumozott combjairól, és a nyaka alatt lévő bőrről, ami bársonyosan villant ki az őt körülölelő fekete selyem alól.
Felálltam a karosszékből és Lizhez sétáltam, hogy kedveskedve megcsókoljam. Líz viszont vágyakozva tapadt hozzám, a csókot elmélyítette, a csípőjét nekem nyomta. Egyből felállt a faszom. Viszont zavart, hogy Gábor előtt ilyen intim jelenetet vágunk le.
-Ne zavartassátok magatokat, jó rátok nézni- mondata a haver, amitől Liz még odaadóbban csókolt, sőt betolta azt az édes kis kezét kettőnk teste közé, és elkezdte masszírozni a farkamat a nadrágon keresztül. Egy pillanatra megállt bennem az ütő, de Liz nem zavartatta magát, nemsokára a cipzárt is lehúzta és benyúlt az alsómba, mint egy éhes szuka.
Amikor próbáltam eltolni magamtól, mivel nem akartam, hogy Gábor zavarba jöjjön Liz heves kitörésétől, akkor vettem észre, hogy Gábor nagyon is élvezi a helyzetet, mert már ott áll mellettünk mosolyogva, az egyik keze meg a nadrágjában matat.
Hú. Levert a víz.
- Miért hagynánk kínlódni egy ilyen édes kis nőt, megdughatnánk mindketten, ha benne vagy, és Líz sem bánja.
- Akarom mindkettőtök nagy farkát!- jelentette ki a feleségem mielőtt még bármit is szólhattam volna.
Végül is még sosem csináltam hármasban, gondoltam egy próbát megér. Líz ekkor kinyúlt és oda rántotta kettőnk mellé Gábort. Mit mondjak? Nem is volt rossz hármasban összesimulni.
Liz sikkantott az örömtől, amikor én elölről, Gabi hátulról simult hozzá. Négy kéz játszott a testén, fogdostuk, simogattuk.
Én kioldottam az övet a kimonón, és jól gondoltam a bestia meztelen volt alatta. Egyből a borotvált kis puncijához nyúltam, az ujjaim matattak, majd besiklottak a forró lyukba, míg a szám a melleire csapott. Szívogattam a nagy bimbókat, majd belefulladtam a két halom közé.
Addig Gáborunk térdre ereszkedett hátul és elkezdte Liza popsiját csókolgatni.
- Áááá de finoman nyalsz-kiáltott fel a feleségem, mert Gábor kezelésbe vette a fenekét. Öt percen belül én a pináját ujjaztam a Gabi meg a fenekét. Sikoltás koncertet adott az asszony annyira élvezte, amit csinálunk vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 08. 31. csütörtök 07:17
Paródiának jó, bár rátehettél volna még egy lapáttal.
#10 Ulysses 2016. 03. 31. csütörtök 19:40
Az a baj ezzel a történettel, hogy a humor címke nélkül bizonytalankodnék a besorolásán. Annyira nem vicces, mintha a szerző visszafogta volna magát valamiért.
#9 A57L 2013. 10. 29. kedd 04:43
Nem rossz.
#8 Aelm 2011. 07. 26. kedd 18:58
Köszi!
#7 Remete D. László 2011. 07. 26. kedd 17:23
Ez nekem tetszik. Megy a tíz pont
#6 Aelm 2011. 07. 26. kedd 11:05
Szóval nem tudom ki vagy, de nagyon hülye vagy ha egy paródiában keresel igazságot gyuri...muhahahaha.
#5 Aelm 2011. 07. 26. kedd 10:57
Amúgy ez egy paródia.....
#4 Aelm 2011. 07. 26. kedd 10:35
Még ha nem írtad volna ezt máshová, akkor is tudnám hogy te vagy.Csalunk, csalunk?
"gyuri0926
2011-07-26 09:31:26
kedves? pemete c. ladiszlau kérem , ha lehet ne oktasson itt senkit ez oldal nem az öné, szerncsére. jobban járnánk , ha saját blogjában irogatna imádóinak.
#3 Aelm 2011. 07. 26. kedd 10:33
Kedves Marokfegyver nagyon vicces a neved+Ez egy poénos szösszenet és jobb minta tieid!
#2 gyuri0926 2011. 07. 26. kedd 09:18
Kicsit bővebben és hihetőbben kellene folytatni , a 3-as létezik és nagyon jó , de nem ennyiből áll.
#1 Törté-Net 2011. 07. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?