Szex a bányában

Szavazás átlaga: 7.5 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 6 629 karakter
Elolvasva: 1 045 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
Napsütéses délutánra szervezte barátom a kirándulást. Egész délelőtt rohangálás, minden mással kellett foglalkozni, csak egymásra nem volt időnk. Így kellőképpen felizgult állapotban szálltunk be az autóba – miénk a délután. Én még nem tudtam, hová indulunk. Hajtott a kíváncsiság, de nem árulta el úticélunkat.

Miután elhagytuk a várost, megkérdezte, emlékszem-e még arra a délutánra, amikor strandolás után, a Velencei – tó környékén, autókázás közben elégítettem ki magam az anyósülésen. Apró szoknya volt rajtam és bikini felső. Még éreztem, hogy vizes az alsóm. Úgy döntöttem, leveszem. Mindig izgat, ahogyan felcsillanó szemeivel rám néz. Benyúltam a szoknyám alá és elkezdtem simogatni a csiklóm. Ahogy játszottam magammal, barátom egyre jobban felizgult, már totálisan kész volt. Farka feszítette a nadrágját és alig várta, hogy találjon egy helyet, ahová félreállhat. Én persze nagyon élveztem a helyzetet, így nem volt nehéz eljutnom a csúcsra. Szinte feküdtem az ülésen, a biztonsági öv feszített, megvágott, de addigra teljesen kikapcsoltam. Még éreztem, hogyan enyhül az orgazmus érzése a puncimban. Hasamra tettem a kezem, szeretem figyelni, hogyan múlik el. Abban a pillanatban állt meg az autó. Ő kipattant, kinyitotta az ajtót mellettem, majd hasra fordított és rögtön belém hatolt. Imádja ezt csinálni, pontosan tudja, hogy ilyenkor mennyire érzékeny vagyok és pillanatok alatt újra eljutok a csúcsra. Most is így volt. Ahogy újra elmentem, érezte az összehúzódó, szűk vaginámat, látta, hogy mennyire kiszolgáltatott vagyok, hogy azt tehet velem, amit akar és közben bárki megláthat... Ebben a helyzetben nem volt nehéz elélveznie.

Szeretek visszagondolni ezekre a helyzetekre, újra beindítanak. Ahogy ezen az emléken töprengtem, a puncim újra nedvesedni kezdett. Önkéntelenül is odanyúltam, amit persze a barátom is észrevett. Elmosolyodott, én pedig tudtam, hogy ő is ugyanarra gondol, mint én. Imádom, ahogyan kiprovokálja ezeket a helyzeteket. Nadrágomon keresztül simogattam magam. Sok időm nem maradt, mert meg is érkeztünk. Kicsit "csalódottan" szálltam ki az autóból, de végre megtudtam, hová is jöttünk. Nagyon régen jártam itt utoljára, Gánton. Külszíni bánya és kis múzeum, a falu elején.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.5 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 2. 17:11
#7
Régóta tervezünk egy gánti kirándulást.
1
a
angel234
2020. december 30. 02:34
#6
Rövid és közepes.
1
Andreas6
2020. október 8. 08:15
#5
Egész jó kis írás, nekem is tetszett.
1
p
papi
2014. május 4. 10:33
#4
Nem rossz
1
Remete D. László
2010. november 27. 09:04
#3
Korrekt, a lényegre törő írás sallangok, és különösebb hibák nélkül. Érdekes, hogy az egyetlen hozzászólás, éppen a rövidségét kifogásolja, pedig a többi elnyújtott írás csak romlik azáltal, hogy teletömi az írója sok helytelenül és magyartalanul megírt felesleges mondattal meg a szokásos bevezető leltárral. Inkább azokon kellene fanyalogni!
Szokás szerint lepontozott, jó írás.
1
t
tiborg
2010. november 24. 03:46
#2
Ez tenyleg gyors volt! Vege lett mielott elkezdtem !!
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1