A+ A-

Rajmund

A turistabusz 20 perc késéssel indult. A bájos - és mellesleg igen csinos - idegenvezetnô gyengéden, de határozott mozdulatokkal terelte fel a járműre a halkan zsibongó társaságot. Andi nem tudta miért jött el erre a kirándulásra. Semmi kedve nem volt hozzá, csak a férje nyaggatására vette rá magát. Fogalma sem volt, hogy Péter miért akar ennyire megszabadulni tôle. Mondjuk a megcsalást kizártnak tartotta, Péter megbízható volt és emellett fülig szerelmes belé. Ezt tudta és kétsége sem volt felôle. Lassan 4 éve házasodtak össze, és férje még mindig mindenben leste a kívánságát. Néha már fárasztotta ez a kiskutyahűség és rajongás. Egyszerűen megszokta és ezért már nem talált benne semmi kivételest. Amikor kolleganôi arról panaszkodtak, hogy férjük nem törôdik velük, ô felvilágosította ôket, hogy a túlzott törôdés is adhat okot panaszra. Ha minden harmadnap virágot kap az ember...hm...unalmas, igen unalmas.
És ô néha unta Pétert, minden tekintetben. Most hogy egy kis szabadságot kapott, végre egy kicsit felszabadulhatott. Mire idáig ért a gondolataiban, rosszkedve egy pillanat alatt elpárolgott és vidáman nézegette útitársait. Többnyire idôsebbek, nyugdíjas párok jöttek el - na persze ki venne ki egy teljes nap szabadságot azért, hogy megnézze a visegrádi várat - de volt köztük egy-két fiatal is. Sôt, az a rövid, fekete hajú férfi még izgalmas is.
Andi harmincas éveinek közepén járt, csinosnak tartotta magát és az is volt. Amúgy sem szenvedett önbizalomhiányban, de Péter rajongása már-már hiúvá tette. Szerette a divatot, szerette az új ruhákat, cipôket, mindig odafigyelt minden apró dologra a toalettében. Emellett szerencsére megvolt az a jó tulajdonsága, hogy nem hagyta, hogy a pénz kicsússzon a kezei közül. Nem verte fogához a garast, de mindig tudta, hogy az a szép cipô, ruha, amit kinézett magának, belefére-e a havi kiadásokba. Persze otthon Péter kezelte a kasszát, de Andinak maradt mindig a hónapra egy kis saját pénzze, és abból vásárolt magának. Nem voltak gazdagok, de nem is kellett nélkülözniük.
Akármennyire is felszabadultnak érezte magát és örült hogy elszakadhat otthonról, eszébe jutott Péter. Elmosolyodott magában mikor eszébe jutott férje milyen arcot vágott mikor meglátta azt a szexi hálóinget, amit a múlt héten vett fel az egyik este. A fekete csipkeszegélyes hálóing teljesen átlátszó volt, pont annyit takart el formás testébôl, hogy ne legyen teljesen meztelen. Azaz nem is takart el semmit, csak sötétebb tónust adott az elfedett testrészeinek. És Péter arcára kiült a kisfiús rajongással keveredett vad, szexuális vágy...
Ah, a szex. Be kellett vallania, akármennyire is kellemetlen, hogy néha azt is unta. Unta hogy a férfi keze mindig ugyanúgy nyúlt hozzá, ugyanúgy izgatta a melleit, ugyanúgy nyalta punciját és ugyanúgy hatolt belé. És ugyanúgy élvezett el. Nem maradt kielégületlen ô sem, de egyszerűen hiányzott valami ami felrúgja ezt a monoton szeretkezést. Persze tisztában volt azzal, hogy ô is hibás, hiszen nem szól. Nem szól, mert nem akarja Pétert megbántani. Félt, hogy a kétszavas 'nem jó', tönkretesz mindent körülötte. Így inkább tűrte. Na jó, ez egy kicsit erôs, hogy tűrte, annyira azért nem volt rossz. Csak egy kicsit unalmas.
Végre mindenki beszállt a buszba. Az idôsek hosszasan pakolgattak mire végül mindenki elfoglalta a helyét és a busz elindult. Talán a sors akarta így, de mellé pont az a fekete hajú fiatalember keveredett, akin korábban megakadt a szeme. Nem volt túl jóképű, de arca markáns vonalai egyenes orra, és sötétbarna szemei akaratlanul is vonzóvá tették. Andrea beleborzongott, mikor megérezte a férfi parfümjének kellemes illatát.
Még sosem járt Visegrádon, pedig itt lakik Budapesten. Azaz járt már, de a fellegvárban még sosem volt. Jókedve visszatért és kislányos örömmel bámult kifelé az autóbusz ablakából. Ugyanis ô ült az ablak mellett, a fiatalember pedig a belsô ülésen.
Nem tudta megmondani, mivel kezdôdött közöttük a beszélgetés. Talán az idôjárásrôl, de lehet hogy a palacsintákról. Az biztos, hogy a busz alig hagyta le Budapest határát, már élénken belemerültek a társalgásba. A fiatalemberrôl kiderült, hogy Rajmundnak hívják, egyetemista, végzôs a BME-n és villamosmérnök lesz ha sikerül megírni a szakdolgozatát valami erôsáramú mittudoménmicsodáról.
Barna szemek szinte mindig mosolyogtak, és Andi most már határozottan örült, hogy rászánta magát erre a késô májusi kirándulásra. Péter teljesen kiszállt a gondolataiból és felszabadultan flörtölt Rajmunddal. Persze azért tudta hol a határ, nem akarta kiengedni a szellemet a palackból, mert akkor ki tudja mi lesz? Hiszen érezte, hogy akármi is lehetne, értett már annyira a férfiak nyelvén, hogy tudja mit jelentenek a dekoltázsát vizslató pillantások, a néha-néha lesütött szemek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 18:29
- Ő is! Legközelebb megdugtok ketten egyszerre? - lehetett volna a frappáns válasz.
#4 papi 2014. 03. 28. péntek 05:34
Nagyon jó
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:05
Tetszett.
Az elején nem volt ott a felesleges leltár, viszont volt figyelmet felkeltő bevezetés. Az elbeszélés végig ébren tartotta az érdeklődésemet, és a slusszpoént magasra díjaztam. Szex történetbe csattanót csempészni már magában megér néhány jó pontot.
#2 tiborg 2010. 11. 11. csütörtök 01:26
Jol megirt,erdekes es nagyon is hiheto tortenet!!Majdhogy "Vera" izu.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?