Rajmund

Szavazás átlaga: 6.55 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 22 347 karakter
Elolvasva: 1 174 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
A turistabusz 20 perc késéssel indult. A bájos – és mellesleg igen csinos – idegenvezetnô gyengéden, de határozott mozdulatokkal terelte fel a járműre a halkan zsibongó társaságot. Andi nem tudta miért jött el erre a kirándulásra. Semmi kedve nem volt hozzá, csak a férje nyaggatására vette rá magát. Fogalma sem volt, hogy Péter miért akar ennyire megszabadulni tôle. Mondjuk a megcsalást kizártnak tartotta, Péter megbízható volt és emellett fülig szerelmes belé. Ezt tudta és kétsége sem volt felôle. Lassan 4 éve házasodtak össze, és férje még mindig mindenben leste a kívánságát. Néha már fárasztotta ez a és rajongás. Egyszerűen megszokta és ezért már nem talált benne semmi kivételest. Amikor kolleganôi arról panaszkodtak, hogy férjük nem törôdik velük, ô felvilágosította ôket, hogy a túlzott törôdés is adhat okot panaszra. Ha minden harmadnap virágot kap az ember... hm... unalmas, igen unalmas.

És ô néha unta Pétert, minden tekintetben. Most hogy egy kis szabadságot kapott, végre egy kicsit felszabadulhatott. Mire idáig ért a gondolataiban, rosszkedve egy pillanat alatt elpárolgott és vidáman nézegette útitársait. Többnyire idôsebbek, nyugdíjas párok jöttek el – na persze ki venne ki egy teljes nap szabadságot azért, hogy megnézze a visegrádi várat – de volt köztük egy-két fiatal is. Sôt, az a rövid, fekete hajú férfi még izgalmas is.

Andi harmincas éveinek közepén járt, csinosnak tartotta magát és az is volt. Amúgy sem szenvedett önbizalomhiányban, de Péter rajongása már-már hiúvá tette. Szerette a divatot, szerette az új ruhákat, cipôket, mindig odafigyelt minden apró dologra a toalettében. Emellett szerencsére megvolt az a jó tulajdonsága, hogy nem hagyta, hogy a pénz kicsússzon a kezei közül. Nem verte fogához a garast, de mindig tudta, hogy az a szép cipô, ruha, amit kinézett magának, belefére-e a havi kiadásokba. Persze otthon Péter kezelte a kasszát, de Andinak maradt mindig a hónapra egy kis saját pénzze, és abból vásárolt magának. Nem voltak gazdagok, de nem is kellett nélkülözniük.

Akármennyire is felszabadultnak érezte magát és örült hogy elszakadhat otthonról, eszébe jutott Péter. Elmosolyodott magában mikor eszébe jutott férje milyen arcot vágott mikor meglátta azt a szexi hálóinget, amit a múlt héten vett fel az egyik este.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.55 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 30. 15:53
#7
Valami hiányzott, nem kötött le.
1
a
A57L
2019. augusztus 15. 04:04
#6
Nekem egyáltalán nem tetszett,unalmasnak találom.
1
Andreas6
2015. június 29. 18:29
#5
- Ő is! Legközelebb megdugtok ketten egyszerre? - lehetett volna a frappáns válasz.
1
p
papi
2014. március 28. 05:34
#4
Nagyon jó
1
Remete D. László
2010. november 27. 09:05
#3
Tetszett.
Az elején nem volt ott a felesleges leltár, viszont volt figyelmet felkeltő bevezetés. Az elbeszélés végig ébren tartotta az érdeklődésemet, és a slusszpoént magasra díjaztam. Szex történetbe csattanót csempészni már magában megér néhány jó pontot.
1
t
tiborg
2010. november 11. 01:26
#2
Jol megirt,erdekes es nagyon is hiheto tortenet!!Majdhogy "Vera" izu.
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1