Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 3. rész

Szavazás átlaga: 8.61 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2011. június 28.
Hossz: 14 502 karakter
Elolvasva: 1 827 alkalommal
Egészen rosszul lettem. Ha Evi kicsit később találkozik össze Erikkel talán megúsztam volna.
Esetleg.
Lihegve támaszkodtam a szobám bezárt ajtajának, áldottam a szerencsémet, hogy épp bőrrel átvészeltem az eltelt pár percet. A szívem kalapálását a dobhártyámban is hallani véltem, a levegőt vibrálónak láttam, sőt, egészen halvány színeket fedeztem fel benne! A megemelkedett adrenalinszint játéka volt, amit az izgalom, az átélt élmények okoztak.
Feljutni sem volt egyszerű, pedig siettem, majdnem rohanva közelítettem az emelet felé, persze kétszer is megállítottak útközben, van-e még bor, hol van a kávé – kezdetű kérdésekkel. A zaklatott állapotomat alig tudtam palástolni a többiek előtt, majdnem üvöltve válaszoltam, de szerencsére senkinek nem tűnt fel, hogy üldözöttként menekülök.
– Így elcseszni! – kiáltottam bele a szobám csendjébe, miközben ráztam a fejem, az öklömmel pedig vertem a falat, hadd fájjon! Mérhetetlen düh forrt bennem, az átkozott helyzet miatt, nem tudtam elképzelni, hogy lesz-e még holnap a számomra. Biztos voltam benne, hogy Erik utánam jön, feltépi az ajtót és kicsi cafatokra tép, vagy beleöklöz a padlóba. A remegő várakozás alatt a percek óráknak tűntek, de semmi mást nem hallatszott, csupán a fáradó buli zaja szűrődött fel a szobámba.
– Jön! Nem jön! Agyonver, életben maradok! – ezt ismételgettem egészen addig, amíg ki nem száradt a szám.
Végül lerúgtam magamról az átkozott körömcipőt, hogy a ledőljek egy kicsit az ágyra. Egy hisztis kis fruskának éreztem magam, ahogy a lábaimmal kalimpáltam, a kezeimmel ütöttem az ágyat, kiadva magamból minden utolsó csepp erőt. Pár pillanatra akartam csak behunyni a szemem, ám a fáradság, az egész napi izgalom győzedelmeskedett az akaratomon.
Nem tudom mennyit aludhattam, mert a nap sugarai melegítették a bőrömet ébredéskor. Kissé kába és másnapos voltam. Ám azonnal rájöttem, hogy sikerült az éjszakát élve átvészelnem! Megkönnyebbülten gondoltam arra, hogy talán Eriknek nem is olyan sürgős az a megfojtás...
A jelmez, a melltartó – ami hálóruhául szolgált –, mindenhol lenyomatot hagyott a bőrömön, fájt a hátam, a vállam, amibe belemartak a vékony pántok, a derekamon vöröslő árok keletkezett.
Hamar eszembe jutott az előző éjszaka főként, a fészer mögött történt dolog. A félelem mellett a vágy is birtokba vette a testemet. Erikre gondoltam, az arcára, a csókjának ízére, a férfiasságára, ami duzzadtan és forrón simult az este a markomba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.61 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
s
stallionhunk
2014. március 31. 22:02
#8
Tiszta Almodóvar! Add el neki a sztorit! 🙂
1
p
papi
2014. március 12. 14:18
#7
Tetszik
1
o
obszidian
2013. április 4. 17:41
#6
Nagyon jó.
1
F
Fuck89
2013. március 25. 22:31
#5
tetszik 😉 😀
1
v-ir-a
2011. június 30. 23:57
#4
végigolvastam a 3 részt ...remélem nem így lesz vége
kiváncsi vagyok Erik kit választ a végén🙂
1
Aelm
2011. június 29. 21:04
#3
Köszönöm Remete!
Nekem is tetszenek a te írásaid, valamelyik nap, lehet a múlt héten végig 10 pontoztam őket, mivel nagyon jók, jól írsz!
1
T
Törté-Net
2011. június 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1