A+ A-

Lady Jenna első szeánsza

- Szexiangyal29? - kérdezte fekete hajú, szigorú tekintetű nő. Szemüvegén megcsillant az alkonyati napfény.
- Ó... - mosolyodott el a szőke, fitos orrú lány, és kezet nyújtott. - Igen, én vagyok. Laura.
- Szathmáry Zsófia - fogott kezet vele a nő, és letette aktatáskáját az egyik székre a cukrászda teraszán.
- Szép ez a hely - mondta Laura. - Jó választás volt.
- Igen, ez Székesfehérvár legjobb cukrászdája - bólintott Zsófia, miközben leültek -, és minden fontosabb látnivaló közel van. - Ott van - intett - Mátyás király domborműve a ház falában... Itt van a napóra is... Tudta, hogy minden hajnalban átültetik a virágokat, hogy az aktuális dátumot mutassa?
- Tényleg... - hajolt a napóra felé a lány. - Kövirózsák, ugye?
- Igen... - bólintott Zsófia, és kinyitotta a cukrászda étlapját.
Kis csönd következett. Az étlap fölött lopva mindketten egymásra pillantgattak. Végül Laura szólalt meg:
- Szerintem tegeződjünk, jó? - kérdezte. Zsófia bólintott, mire Laura folytatta: - Mivel foglalkozol?
- Ügyvéd vagyok Pesten - mondta Zsófia, és fáradtan hátradőlt a kovácsoltvas székben. - Akárcsak a férjem, Attila. Ő munkajogász. És te?
- Ó, én nem végeztem egyetemet - nevetett zavartan a szőke lány. - Titkárnő vagyok egy fehérvári szállítócégnél. A pasimmal, Péterrel is ott jöttem össze, volt is pár jó óránk a raktár hátsó részében...
Jött a pincérnő, a hölgyek kávét és madártejet rendeltek. Kis csönd után Zsófia szólalt meg ismét:
- Ha ilyen jó a szexuális életetek, miért jelentkeztél a hirdetésre?
Laura a madártejét kavargatta a kiskanállal. Zsófia legyintett:
- Nem akartalak zavarba hozni, ne haragudj, csak gondoltam, előbb-utóbb úgyis szóba kerül...
- Semmi gond! Tényleg! - nézett fel Laura. - Csak gondolkoztam. Tényleg minden remek, a pasim az ágyban egyszerűen isteni, mindig hatalmasakat élvezek...
- Csak...? - várta a folytatást Zsófia.
- Csak néha egyszerűen... nem is tudom...
- Többre vágysz?
- Igen! Néha annyira átváltoznék rossz kislánnyá, és egyszerűen csak élvezném, hogy megbüntetnek... Meg vannak azok a filmek, azzal a Michelle Wilddal, egyszerűen úgy szétszendvicsezik... vagy annyira jó lenne, ha ott feküdnék egy asztalon, és a férfiak rólam ennék a kajákat, de szó szerint rólam, nyalogatnák, meg minden, teljesen beindulnék, olvastam egyszer egy ilyen történetet...
- Az Asztaldísz - mondta Zsófia -, én is olvastam, emlékszem. A párodnak említetted ezeket a... vágyakat?
- Hát... - nézett megint a napóra kövirózsáira a lány - nem igazán került ez szóba. Érzem én, hogy benne lenne, meg minden, csak hát...
- Félsz vele előhozakodni, igaz?
- Úgy valahogy - sepert ki egy szőke hajtincset a homlokából a lány. - Így most olyan jó minden együtt, ki tudja, mi lenne, ha...
- Semmi. Gondold csak végig! - lendült bele a magyarázatba Zsófia. - Ha belemegy az ilyen játékokba, akkor azt jelenti, hogy egymásnak valók vagytok, ha meg nem, akkor...
- Akkor nem?
- Bizony nem, és jobb is, ha nem raboljátok egymás idejét. Higgy nekem...
- Tyűha - élénkült fel a szőke lány -, ez nagyon komolynak hangzott. Mint aki már átélte ezt.
Erre Zsófia csak mosolygott, és ivott egyet a kávéjából. Aztán elkezdtek időpontot egyeztetni.
A két férfi békésen üldögélt a székesfehérvári szállodai szoba teraszán, egyáltalán nem bánták, hogy a készülődő nők ide száműzték őket. Eleinte kissé zavartan méregették egymást, de a kékfrankos rozé hamar megoldotta a nyelvüket. Beszélgettek az autóversenyről, fociról, a magánnyugdíjpénztárak megszűnéséről - mindenről, kivéve a szexet. Attila kissé csöndesebb volt, el-elgondolkodva nézte a székesfehérvári belvárost, Péter közvetlenebbül fejtette ki véleményét erről-arról.
- Gyertek be - nézett ki Laura. A férfiak meghökkentek, mert a lányon fekete bugyi és hozzáillő csipkés, fekete melltartó volt, nyakán fekete nyakörv, lábán magassarkú cipő, ami jól kiemelte a hosszú lábait. - Legalábbis ezt parancsolta... az úrnő.
A férfiak összenéztek, aztán szótlanul bevonultak a szobába. Az éjjeliszekrényeken gyertyák égtek, a szobát illatos füstölő szaga töltötte be. Laura elfüggönyözte mögöttük a szobát, és miután a férfiak leültek a tengeri sásból készült díványra, négykézlábra ereszkedett előttük. A férfiak kérdő tekintetét látva csak ennyit mondott:
- Az úrnő parancsolta így...
És ekkor belépett az úrnő. A szolid, visszafogott, szigorú, szemüveges Szathmáry Zsófia ügyvédnőnek nyoma sem volt, helyette egy igazi domina állt ott előttük. Haja kibontva, ajkán vérvörös rúzs, testén feszülő, fekete latexruha, hátán fekete köpeny, lábán térdig érő csizma, kezében korbács.
- Na de Zsófikám... - ámult el a férje, de a nő közbevágott:
- Ne Zsófikámozz engem! Én nem Zsófi vagyok most, hanem... - gondolkodott el egy pillanatra - Lady Jenna!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 04. 27. csütörtök 21:11
Ez a sztorim is benne van a könyvemben: https://www.smashwords.com/books/view/720424
#7 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:08
Nem rossz.
#6 Pavlov 2010. 11. 30. kedd 17:26
Kedves Grejoz, a hozzászólásokban általában leírják az emberek a véleményüket a történetekről, én is ezt tettem a tiéddel kapcsolatban, te is az enyémmel. Kár megsértődni. Kezeljünk mindent a maga helyén.
#5 Grejoz 2010. 11. 30. kedd 10:01
Kedves Pavlov!
Engedd meg, hogy itt reagáljak a történetmehez (Kaland a Halászbástyán) fűzött kommentedhez.

Valószínűtlen? Ha jól tudom a verseny kiírásában nem szerepelt erre vonatkozó kikötés. Viszont szerepelt az alábbi:
"A verseny lényege, hogy szerepeljen bármely magyar nevezetesség (épület, tér, szobor, stb) a történetben és szervesen kapcsolódjon hozzá az erotikus szál is!"
Szervesen. A te művedben szerepelt egy székesfehérvári kávézó, még a történet elején, amihez a beszélgetés kapcsolódott szervesen.
Ne érts félre, nem kötekedni szeretnék, de nem szeretem, ha valaki a másik szemében a szálkát is, észre veszi, a sajátjában meg a gerendát sem.

Helyesírási hibák lehet, hogy vannak a történetben, (bár most újra lefutattam a helyesírás ellenőrzőt, és egyet sem talált) de az vesse rám az első követ, aki nem ejt hibákat. Ha valami durva hibát találtál, kérlek idézd, hogy én is lássam.

Egysíkú karakterek. Lehet, de itt ismét felhívnám figyelmedet a szálkára, és a gerendára. Nem látom, hogy a te karaktereid kevésbé egysíkúak. OK, az elején a beszélgetésből kiderül pár dolog, de ez minden.

Te 4 pontnál többet nem adnál a történetemre. OK. De szerencsére az olvasók nem így gondolták. Szerncsére nem egyforma minden ember, és így az ízlések is különböznek.

A te történetedről:
Mint már írtam, szerintem nem felel meg maximálisan a verseny kiírásnak. Ettől függetlenül sem tetszett, de ez nem a te hibád. Ez nem az én műfajom. Filmekben sem szeretem ezt a dominás vonalat, de mint már azt írtam, nem egyforma az emberek ízlése.
Ami engem még egy kicsit zavart, az a sok "..." az elején még tetszett, de aztán túl sok lett.
Nálam max. 5 pontot ér, de ismét hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.
#4 Pavlov 2010. 11. 28. vasárnap 22:38
Köszönöm, hogy végigolvastátok, és a sok jó szavazatot is!
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:08
A történet mondataival nincs semmi bajom, de nem szeretem ezt a műfajt, ám ez az én személyes problémám. Soha sem értettem meg a szado-mazo kétlelkűségét, nappal a köznapi átlagot, éjjel az aktushoz kapcsolódó vad angyalt. Mivel ez nekem idegen terep, itt megállok. A stílus pozitív jegyeit már említettem.
#2 tiborg 2010. 11. 12. péntek 07:54
Gyenguska....
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?