A+ A-

Gyönyőrteli augusztus huszadika

Még egyszer megnézte magát a tükörben. Elégedett volt az eredménnyel. Vörösesszőke haja fel volt tűzve a fejetetejére. Arca mellett egy-egy gödör tincs szabadon keretezte arcát. Hosszú nyakában aranylánc lógott, rajta a medál egy piciny beöntőkanna volt. Mindig mosolyognia kellett, ha arra gondolt, mikor lerajzolta az ékszerésznek mit is szeretne a törtaranyból. Testét fekete, testhez simuló ruha fedte, mely alig takarta formás, kerek melleit. Karcsú derekát egy vastag, piros övvel hangsúlyozta ki. Lábán fekete csipkeharisnya, és körömcipő.
Miután alaposan végigmérte még egyszer magát, és igazított a már addig is tökéletesen álló harisnyáján, a telefonhoz lépett, és felhívta a kedvenc taxi vállalatát.
- Jó napot - szólt bele, kellemes, búgó hangján. - Egy kocsit kérek a Jókai utca 16 hoz. Nyolcas kaputelefon.
Míg a kocsit várta, leült a nappali kanapéjára, és az egyik félbehagyott cikket olvasta az egyik magazinban. Hamar megjött a taxi. Elegáns, fekete kabátot vett, majd az előszobaszekrényről felvette piros ridiküljét, és egy hozzávaló kézitáskát, majd bezárta maga után az ajtót.
A taxisnak be nem állt a szája, pedig Anna szeretett volna belemélyülni a gondolataiba, de udvariasságból nem szakította meg a férfi monológját. Látszott rajta, hogy örül, hogy végre valaki meghallgatja. A gyerekeiről beszélt, meg az új adókulcsról, és az anyósát szítta, éktelenül.
Végül megálltak a szálloda előtt, és a férfi végre elhallgatott. Anna fizetett, és kiszállt, majd elindult felfelé a szálloda lépcsőjén. A taxis megvárta míg eltűnik, és közben arra gondolt, hogy milyen jó is lenne, ha este nem az elhízott felesége mellé kellene bebújni az ágyba, hanem e mellé a nő mellé. Férfiassága meg is moccant, de aztán az ábrándozását félbeszakította az ablakon bekopogó francia, aki a Várba akart menni.
Anna végigment a hallon, majd megállt a liftnél. A recepciós is végigmérte, majd megakadt a karcsú bokán a szeme. A lift susogva kitárult és Anna egyedül belépett. Nem volt liftes fiú, így megnyomta az ötös gombot. Mikor felért, határozottan indult el az 518-as szoba felé. Bekopogott. Egy magas, kisportolt testalkatú férfi nyitott ajtót.
- Jó estét! - mosolygott Anna.
- Jó estét! - felelt rá a kellemes bariton hang gazdája. - Anna kisasszony?
- Igen - bólintott a lány, a férfi pedig kitárta az ajtót. Anna bement a lakosztály nappalijába, mögötte a férfi. A kézitáskát letette egy kisasztalra, majd a férfi lesegítette róla a kabátot.
- Foglaljon helyet! - mondta - A nevem Csaba. Megkínálhatom egy pohár borral?
- Köszönöm, elfogadom - bólintott Anna. A férfi kitöltötte a félszáraz vörösbort, és leült szemben a lánnyal. Koccintottak, majd kortyoltak. Érezhető volt közöttük a feszültség. Végül a lány törte meg a csendet.
- Először beszéljük meg a díjazást.
A férfi bólintott.
- Ha csak én adok, az tízezer, ha ön is az tizenöt. Ha szexet is akar, az harminc.
A férfi a zsebébe nyúlt, és leszámolta a harminc ezret. Anna elővette a pénztárcáját, gondosan eltette a pénzt, aztán felállt, és a ridikült letette a táska mellé.
- Hol szeretnéd?
- Mindenhol - nevetett a férfi. Anna kinyitotta a táskát, és elővett belőle egy körtefecskendőt, majd kiment a fürdőbe, és teletöltötte a megfelelő hőmérsékletű vízzel, aztán visszatért a nappaliba, és az asztalra tette, aztán a férfihez lépett. Simogatni kezdte széles mellkasát, közben ball lábát felemelve törleszkedett hozzá. Lassan kezdte kibújtatni a zakójából, amit végül az egyik fotelba dobott. Aztán a nyakkendő jött, majd az ing. Elétárult az enyhén szőrös mell, amit tovább simogatott, majd kezei lecsúsztak, és megoldották az övet, majd a cipzár is lecsúszott, és Anna, benyúlt a dudorodó gatyába. A férfi felnyögött. Anna letérdelt, és elővette a már így is félig merev szerszámot, és a bőrt hátrahúzva megnyalintotta a makkot.
- Oh - jött a válasz, de a lány nem folytatta, hanem felállt.
- Kérlek, vedd le a maradékot, és térdelj fel oda - mondta, és a kezébe vette a beöntőt.
A férfi lerúgta a cipőit, majd a bokályánál lifegő nadrágját, gatyáját is levette, majd a zokni kötött ki a tetején, és feltérdelt a heverőre.
Anna addig a táskában matatott, és elővett egy tubus síkosítót. Az ujjára kent belőle, és lassan érzékien kezdte bekenni vele a férfi fenekét. Közben csókokkal halmozta el az elé domboruló popsit. Aztán ismét kézbe vette a piros labdát, és a csövét is bekente, majd lassan betolta. Ki-be mozgatva kezdte a vizet benyomni, majd előre nyúlt, és boldogan tapasztalta, hogy a beöntéstől a férfinek teljes merevedése lett.
Arcával a férfi hátához törleszkedett, és benyomta az utolsó csepp vizet is, majd lassan kihúzta a csövet.
- Most menj üríteni, aztán ha akarod, én következem.
A férfi leült a heverőre. Merev szerszámán csillogtak a kéjcseppek. Anna elé térdelt és lenyalta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 03. 28. hétfő 06:31
Tetszett!
#11 papi 2014. 02. 8. szombat 14:11
Nagyon jó
#10 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:56
Nem rossz.
#9 genius33 2013. 03. 5. kedd 06:42
Nagyon tetszett! smile Még jöhetne ilyen Leticia smile
#8 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:00
A téma és a stílus azonnal ismerőssé lett, talán kitaláltam, ki az írója. Az írás a szokásos módon most is törekszik irodalmi stílusának fenntartására.
Megrögzött hetero vagyok, akit a normál szex érdekel. Ez számomra nem követelmény, csak szokás, de azért ahhoz elég, hogy a történet szex vonatkozásairól – mint illetéktelen - ne mondjak véleményt.
#7 Pavlov 2010. 11. 26. péntek 21:29
Kivéve a címet, abban rövid ö-vel kellett volna írni a "gyönyörteli"-t.
#6 Pavlov 2010. 11. 26. péntek 21:28
Ez a történet kellemes bepillantást nyújtott ebbe az extrém területbe. A pontos helyesírásért és a precíz fogalmazásért külön dicséret.
#5 leticia_63 2010. 11. 26. péntek 15:50
Köszönöm, hogyszavasztatok rá!

Leticia
#4 Vanilia 2010. 11. 25. csütörtök 11:51
Nagyon jó! Igazi extrém, élvezhető történet. Élvezetet okozott, és nedvességet! Bent kellett volna lennie a helyezettek között. 10 pontos
#3 _Tim_ 2010. 11. 24. szerda 12:43
Érdekes - valóban kicsit extrém - de azért még kevésbé extrém illetők számára (mint én) is élvezhető.
#2 tiborg 2010. 11. 24. szerda 07:33
KItuno BIZZAR tortenet.Ez az egyetlen a versenyen, helyezest erdemel!!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?