A+ A-

Pálinka-Fesztivál előtt

Erika vagyok, 23 éves, magas, vékony, zöld szemű lány, rövid, vörös hajjal. A külsőmmel általában nincs bajom, meg vagyok magammal elégedve, két dolgot kivéve: az egyik a kissé vastag szám, bár ez eddig mindegyik pasimnak bejött, a másik dolog pedig a melleim mérete. Röviden: nem túl nagyok. Az átlagos méretet - ha van olyan -, valahonnan alulról súrolják. Viszont cserébe feszesek, és kemények, és a mellbimbóim is hetykén merednek felfelé... legalábbis akkor, ha megérinthetek egy kívánatos, álló farkat...
Imádom a faszt... Azt hiszem, a nők azon kicsi csoportjához tartozom, akik vizuálisan is könnyen izgalomba hozhatók. Ebből következik, hogy a pornófilmeket is nagyon szeretem nézni. Persze főként egy férfi partnerrel együtt, akivel aztán rögtön meg is valósíthatjuk a filmben látottakat. Ha csak előveszi egy pasi a farkát a filmben, máris izgalomba jövök, és rögtön el is képzelem, hogy elétérdelek, megérintem, a kezembe veszem, aztán elkezdem finoman puszilgatni a pénisz törzsét, szép lassan, finoman, felfelé, a makk felé haladva...hmmm... nagyon finom. És ahogy elképzelem, már érzem is a lábaim között, hogy elkezdek nedvesedni... Általánosságban tehát elmondható, hogy velem igazán könnyű dolguk van a férfiaknak, nagyon könnyen és hamar el tudok élvezni...
Meleg nyári szombat éjszaka van, nem sokkal múlt éjfél. Anikó barátnőmmel kocsikázunk hazafelé a pesti belvárosban, egy unalmas buli után, a kedvenc kis piros cabriómmal. Éppen a Lánchídhoz közeledünk. Még ezen a késői órán is elég meleg van a belvárosban, így egyikünket sem zavarja, hogy mindketten rövid miniszoknyában vagyunk.
Ami a felsőket illeti: rajtam a felső testemre szorosan tapadó fehér blúz van, érzem, hogy a sportos testem minden homorulata és domborulata kivehető rajta keresztül, nem utolsó sorban a sötét mellbimbóim is igencsak átlátszanak rajtuk. Anikó pedig mélyen dekoltált felsőt visel, ami láttatni engedi az átlagon felüli méretű melleinek kb. a kétharmadát.
Niki amúgy (szeretem becézgetni) kb. egy fejjel alacsonyabb nálam, hosszú, szőke hajú, és - velem ellentétben, mint említettem - dús keblű lány. Különbség még köztünk a szoli-imádat. Mármint én imádom, és persze meg is látszik rajtam rendesen a heti háromszori alkalom, de őt eddig nem sikerült valahogy rászoktatnom. Azt mondja, ő ezen a téren konzervatív: ha a Nap le akarja barnítani, majd lebarnul! Ő aztán nem avatkozik bele a természetes folyamatokba!
És ha már a konzervativizmusnál tartunk, a lábaink közötti kis szőrzetről is ugyanígy eltérően gondolkodunk. Én kizárólag a teljesen csupasz változattal vagyok kibékülve... mmm... imádom, amint egy férfi nyelve végigsiklik a csupasz nagyajkaimon, majd ahogy lassan kinyílok odalent, egyre mélyebben hatol belém a nyelvével, felfedezve a szűk, finom kis csupasz puncim minden apró rejtett zeg-zugát...
Anikó pedig ragaszkodik az enyhén szőrös megjelenéshez. Na jó, persze nem egy őserdőt kell elképzelni, azért gondosan karbantartja magát odalent is. Szóval, igen csak esztétikus látvány... Az ő lábai között jól mutat az a kis világos színű szőrzet (imádom, sokszor láttam már a közös fürdőzéseink alkalmával).
Amúgy sok mindenben hasonlítunk egymásra, de a fő hasonlóság, hogy mindketten ugyanúgy imádjuk a szexet...
De visszatérve a melleihez: leginkább két óriási körtéhez hasonlítható a melleinek a formája, és a bimbóudvarai is hatalmasok... Persze - hozzám hasonlóan - ő sincs megelégedve a saját melleivel, szerinte túl nagyok. Nekem speciel tetszenek... Időnként - ha éppen nem figyel -, imádok a tekintetemmel belefeledkezni az eszményien gyönyörű melleibe...
Sokszor fantáziáltam már róluk elalvás előtt, masztizás közben... amiről ő persze nem tud. Egyik kedvenc fantáziám az, hogy hanyatt fekszek a nagy franciaágyamon, Niki oldalról megközelít lassan, fölém hajol, és az arcomba lógatja a hatalmas, formás melleit...hmmm... én pedig gyengéden elkezdem csókolgatni, körbe-körbe a hatalmas felületet, számmal közelítve a lassan megkeményedő mellbimbójához... és közben pedig egy férfias férfi a szétnyitott lábaim között tevékenykedik, a puncimat bassza keményen, vadállatiasan a keményen álló farkával... majd Niki közben a számba adja a mellbimbóját, és kérlel, hogy szopjam...
- Merre mész? - hasít bele a fantáziálásom közepébe Niki nőiesen érdes hangja.
Imádom a hangját is ennek a csajnak. Kicsit mélyebb, mint amit várna tőle, aki először látja, de egyben kissé rekedtes is, ami hihetetlenül izgatóvá teszi. Olyan kurvás. Ha csak annyit mondana sejtelmesen, hogy "Gyere, basszál meg...", akkor szerintem százból száztíz férfi mindent feledve és feladva vetné a karjai (és lábai) közé magát.
És a fenekéről még nem is beszéltem. Szerinte ugyan az is egy kicsit nagyobb, mint kellene, de nekem nem kéne kétszer mondania, hogy - miközben kissé előre hajolva a falnak támaszkodik, a hátsóját kitolva - mögé térdeljek...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:37
Elég jó.
#13 papi 2013. 08. 13. kedd 05:16
Nem rossz
#12 zsuzsika 2013. 07. 9. kedd 10:19
Most Niki,vagy Anikó? Nekem nem tetszett,de ízlések és pofonok különbözőek.
#11 e.n. 2010. 12. 3. péntek 11:31
Kedves Olvasóim!
Köszönöm a kis történetemre leadott szavazatokat!
(Sajnos most nem volt elég a dobogóhoz)

Ez volt az első megjelent írásom, de van még jó néhány hasonló a fiókomban. Szóval, ha valaki szeretne hasonlókat olvasni, akkor kérem, jelezze, és akkor feltöltök majd újabbakat is.

Köszönettel,
e.n.
#10 Remete D. László 2010. 11. 28. vasárnap 22:17
Kedves e.n.!
Aha!
Csökevényes férfi agyammal felfogtam, mire utalsz.
Az a helyzet, tudod, hogy azoknak, akik ismerik a Wordot (és nem tekintik érdemnek azt, hogy ezt sem tudják meg azt sem) azok megtalálják az egyszerű kis szót a Word legfelső sorában, ami egyetlen kattintással hajszál pontosan elárulja bármekkora szövegről, hogy hány szó, hány karakter a szóközökkel vagy anélkül, de még mindig arra kérlek ne légy annyira mérges.
Üdv. Remete
#9 Remete D. László 2010. 11. 28. vasárnap 22:13
Kedves e.n.!
Kicsit indulatos vagy, és tüntetsz azzal hogy ezt sem tudod, meg azt sem, aztán rébuszokban beszélsz. Úgy teszel, mintha én szavaztalak volna le, pedig tudhatnád, nem volt rá módom, és éppen az én kezdeményezésem volt az, hogy ne szavazhassunk egymás ellen.
Nem tudlak követni a női praktikák közé. Lehet, hogy elém kerülsz, lehet, hogy nem, én akkor sem fogok haragudni Rád, te se haragudj senkire, aki nem ártott neked.
Üdv.
Remete.
#8 e.n. 2010. 11. 28. vasárnap 22:05
Tőlem aztán nem kell elnézést kérned!
Ez egy demokratikus oldal.
Akkor, ott, és azt írsz be a fórumokba, amikor, ahol, és amit csak akarsz.
Továbbá akkor és ott utalsz a (számomra ismeretlen) jóslatodra, amikor és ahol csak akarsz!

És/De biztosan jól számoltál? Nem csak 128?
Vagy 132?
#7 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 22:26
Kedves e.n.!
Bocsánat, hogy újra szót kérek, de átfutottam még egyszer az írásodat.
Idemásoltam az egészet, ami a panorámára vonatkozik:
Éppen a Lánchídhoz közeledünk.
Szóval, a Vár felé vesszük az irányt. Hangulatos, keskeny, meredek kis utcácskákon hajtunk felfelé.
Mit mondjak? Nem színezted túl csicsásra a helyszínt.
Ha valami elkerülte a figyelmemet, esetleg hívd fel rá itt, de ha csak ennyi, hát ez a szóközökkel együtt 130 karakter. Majdnem ennyit vesztegettél a kis piros cabriódra.
Üdv. Remete
#6 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 22:18
Kedves e.n.
Nem akartalak megbántani, és valószínűleg nem olvastad, amit a közös topicnál írtam. Én is tudom, hogy a végeredményt még nem hirdették ki.
Továbbá nyilván nem olvastad azokat a hozzászólásaimat, amelyekben tényleg leminősítettem az írót.
Az nem egy dicséretes gondolat, hogy nem olvastad a többi leírást, én megtettem, mert kíváncsi voltam a más munkáira, és abból is tanulhatok, ha elolvasom a többi versenyművet meg abból is, ha elolvasom a hozzászólásokat. Szeretek tanulni, mert érdemes.
A halászbástyás történethez fűzött mondataimból nem annyira az derül ki, hogy túlságosan preferálnám, inkább az, hogy elfogadom, hogy az élen végezhetett.
A helyezésekről pedig: Éppen most ért véget az X Faktor, ahol a közönség kiejtette a legjobbat, tehát a helyezésre hivatkozni - nem vezet sehová. Lehet, hogy további reklamációk után megelőzöl, akkor az én jóslatom teljesül be. Minden esetre kevesebb dühöt kell felmutatni a többi versenyző ellen. Én sem haragudtam az előttem végezőkre, Te se tedd. Rád sem fogok haragudni, ha megelőzöl.
A véleményemet fenntartom, mint ahogy azt a véleményemet sem változtatom meg, amit a többi íráshoz fűztem pl. a göcseji zöldségeskert, vagy a Duna-parti randevú vonatkozásában. Ezek az enyémnél is jobb írások, meg az előttem végző munkáknál is jobbak.
Mellesleg az összesített toplista élén az én írásaim is álltak már, és ettől még nem öntött el a méreg, ha más is odakerült, még akkor sem amikor letaszítottak onnan. Az élet ilyen.
Üdvözöllek.
Remete.
#5 e.n. 2010. 11. 27. szombat 21:34
Egyrészt:
Ez a történet egy hét után az ÖSSZESÍTETT TOPLISTA első helyén állt, 20 szavazattal, 9,3-es átlaggal.
Tehát a több mint 5600 történet közül volt az első!!
(Az már más kérdés, hogy ezt követően jöttek egymás után az 1 pontos szavazatok)

Kedves Remete! A te történetednek mi volt a legjobb helyezése az összesítettben?

Másrészt:
(a többi észrevételedhez)
Nem tudom, hogy kezdődik "minden második leírás", mert nem olvastam minden második leírást.

Igazad van: a Pálinka-fesztivál bárhol a világon játszódhatott volna, egy sötét szobában, ahol - egy biztonsági őrök által őrzött - színpad van felállítva, háttérben a pesti panorámával.

Ahogyan az általad preferált halászbástyás történet is játszódhatna bárhol a világon, ahol található "egy kis bokros park", közepén egy fával, aminek neki dőlve egy "dögös csaj" maszturbál fényes nappal.
(és a stílusa (az egy-két bekezdésben általános iskolás szintű fogalmazás, tőmondatok sorozata stb.) abszolút "semmi javításra nem szorul" wink


Harmadrészt:
Ha jól tudom, a Szerkesztőség még nem hirdette ki a hivatalos végeredményt...

Ennek tükrében egy kicsit visszás, hogy a harmadik helyen álló történet írója ilyen nagy mértékben leminősíti az utána következő - minimális különbséggel lemaradt -, negyedik helyezett írást.
#4 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:56
A kezdet igen sablonos, hosszú bemutatkozás a szokásos leírásban, ecsetelgetve saját magunk testét, ez nem túl eredeti bevezetés. (Találj ki egy párbeszédet, ahol más mondja el ugyanezt, mindjárt jobb lesz!)
Később jön sok-sok párbeszéd, amelyik tényleg életszerű(nek tűnik), de nem ad semmiféle érdekes információt. A szex indokolatlanul lassan bontakozik ki, és szinte semmi köze sincs a helyszínhez. Egy ablaktalan szobában is játszódhatna a világ bármely részén.
A mondatok stílusa, alapos javításra szorul. A sok De, És, Mert meg Hogy vagy Hmmm kezdetű mondat bennem a szexet is lelohasztja, a kerek feszes fenék emlegetése sem mozgatja meg a fantáziámat, mert minden második leírás így kezdődik: Melleim kicsik, de feszesek, lábam hosszú, feszes – mintha a jelzők között csak a feszes létezne az írók egy részénél.
Nem gondoltam volna, hogy az élmezőnyben végez, néha az első helyre is feljutott.
#3 _Tim_ 2010. 11. 24. szerda 12:45
"Kicsit" erőltetett nekem, de maga a szex része jó.
#2 tiborg 2010. 11. 24. szerda 04:45
Ez mar dofi!!Szerintem ez az legjobb 10 -ben van.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?