A+ A-

Kettesben az egyesben

Boldizsár az előtte lépkedő lányt nézte. Azon gondolkodott, nem is volt az olyan régen, amikor nem kellett beérnie azzal, hogy nézi őt, ennél sokkal többre is jogot formálhatott.
Hirtelen alattomos lökést érzett a derekán, amitől kibillent az egyensúlya, és akaratlanul is meglökte Nikit.
- Vigyázhatnál! - villant hátra Niki fagyos tekintete.
- Bocsánat - morogta Boldi alig hallhatóan. Nem akart magyarázkodni, annak semmi értelme sem lenne. Csak rontana a helyzetén, ha mesélni kezdene arról, hogy a mögötte lépkedő Galambos taszigálása miatt lökte meg véletlenül a lányt.
Egyensúlyának visszanyerése után, továbbra is a múlton merengett. Már kezdett beletörődni a lány elvesztésébe, de most, hogy a kirándulás harmadik napját tölti csaknem egész álló nap egy légtérben Nikivel, nem hagyták nyugodni az emlékek.
Most az első alkalom járt a fejében, amikor ruhátlanul töltöttek egymás társaságában egy fél délelőttöt.
Bombariadó miatt félbeszakadt a tanítás, és mindenki mehetett, amerre látott. Ők akkor már pár hónapja sok időt töltöttek együtt, több alkalommal is megtudakolták, milyen a világ a másik ruhája alatt. Kezdők voltak mind a ketten, és a tapasztalat hiánya félénkké tette őket valahányszor a parkban félrehúzódva, vagy a mozi hátsó sorában elbújva mindenféle játékkal töltötték az időt.
Amikor a hangszórókon azt a felszólítást kapták az igazgatótól, hogy rendezett, fegyelmezett sorokban, de haladéktalanul hagyják el a termeket majd az épületet is, egyikükben sem volt kétség afelől, az ölükbe pottyant órákat mivel fogják tölteni. Csak azt kellett kivárni amíg Klári néni, az osztályfőnök eltűnik a láthatárról, a többiek nem számítottak. A diáktársak legfeljebb csak irigykedtek és sóvárogtak, de ha lett volna bennük a természetes irigységen kívül némi rosszindulat is, az sem számított volna. Ártani nem árthattak, hiszen az meg sem fordult egyikük fejében sem, hogy árulkodásra vetemedjenek. Aki ezt megtette volna, azt azonnal kiközösíti azt osztály.
Magukra zárták Boldizsárék lakásának ajtaját, és egy ideig, csak csókolták egymást. Boldi nem készült arra, hagy szeretkezni fog Nikivel, addig mér erről szó sem esett köztük, de szívesen szabadította volna meg végre egyszer a ruhájától a lányt úgy, hogy nincs körülöttük semmiféle korlát. Nem kell a közelben tartózkodó idegenekre tekintettel lenni, nem kell kapkodni a rövid idő miatt, amit a kapuban búcsúzkodva tölthetnek a diszkó után, egyáltalán semmilyen gátat nem akart figyelembe venni azokon a gátakon kívül, amelyeket saját maguknak állítanak.
A fiú lassan gyűrögette Niki pólóját a derekától felfelé, miközben a nyelve incselkedve nyomakodott be a hófehér fogak mögé. Niki felismerte a szándékot, és félbeszakította.
- Várj - lépett hátrébb egy fél lépést a lány. - Segítek.
Határozott mozdulattal átvette a pulóver szegélyét Boldizsártól, és áthúzta a feje fellett, a ruhát.
- Ugye, nem tervezed azt, hogy most teljesen a tiéd legyek? - a fiú vállára hajtott fejjel kérdezte ezt, nem akarózott a fiú szemébe nézni beszéd közben.
- Ha nem akarod, akkor még várhatunk - felelte Boldi, és a magához ölelt lány háta mögött csatolni kezdte a melltartó pántját, de mint máskor, úgy most sem könnyen boldogult a kis patenttel.
Niki kuncogni kezdett.
- Ebben nem fogok segíteni - szorosan átkarolta a fiút. - Nem olyan nehéz kicsatolni, megtanulhatnád már.
Végre oldódott a pánt, a két szárny szabadon lengett, és az alatta rejtőző keblek, akadály nélkül tölthették ki Boldizsár markát, aki gyengéden megszorította a két almácskát.
- Imádom a cicidet! - nyilatkozta ki, de ha nem mondja, Niki akkor is érezte volna ezt.
Megborzongott, amikor a fiú nyelve, nedves csíkot rajzolt oda, ahol a melltartó gumijának benyomódása egy kis ráncos nyomot hagyott a testén. Aztán, miután Boldi körbejárt a nyelvével a sima bőrön, ajkai közé fogta a hegyesen ágaskodó mellbimbót, és megszívta.
Niki is játszani akart a fiú testével, ezért ő is bontogatni kezdte az inget Boldizsáron.
- Várj! - mondta most a fiú, és megkímélte a lányt attól, hogy a kis gombocskákkal kelljen bajlódnia, aztán ledobta magáról a trikót is.
Meztelen felsőtestük egymáshoz préselődött a szoros ölelésben. Gyengéd ujjak futkostak a háton, a gerincen, és a mellbimbókon.
- Tudod, mit szeretnék? - kérdezte félénken Niki.
- Remélem, valami kellemes dologra gondolsz - mondta a fiú, és megpróbált a lány arcába nézni, de az még nem döntötte el, most feladja - e a szégyenlősködést, vagy sem.
- Nagyon tapasztalatlanok vagyunk egymással - kezdte a lány. Boldi nyakán forró légáramlatot érzett beszéd közben, amint a lány ajkai között, a válla felett ki - be áramlott a levegő beszéd közben. - Ki kellene tanulnunk egymás testét.
- Én leszek a világ legjobb tanítványa! - lelkesedett a fiú.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 04. 2. szombat 06:24
Nagyon szép!
#11 A57L 2014. 11. 9. vasárnap 12:04
Nem rossz írás.
#10 Remete D. László 2010. 11. 29. hétfő 23:16
Kedves v-ir-a!
Örülni fogok, ha azok után, hogy felkeltettem az érdeklődésedet a komáromi vár után, megtekinted a helyszínt. Nem akarok személyeskedni, ezért nem merem javasolni, hogy akár egy próbát is megér a helyszín. Gondolom, azért ehhez igazán nagyon fiatalnak, és egy kicsit őrültnek kell lenni, mondjuk tinédzsernek. (Nem tudom, hogy milyen idős vagy)
Azt szeretném, ha azok, akik nem szeretik a stílusomat nem átkoznának ki emiatt, mint ahogy én sem teszem ezt azokkal az írásokkal amelyek a nem a szám íze szerint fogják meg a történetet. Azokat viszont, akik azonosulni tudnak a stílusommal szeretném szórakoztatni.
Ezektől a szempontoktól független még jó sok dolog, ami fontos. Az nem szimpátia kérdése, hogy lehet-e egy történetet teletömni rosszul megfogalmazott, szóismétlésekkel telehintett, magyartalan mondatokkal.
Szeretheti felőlem valaki a szado-mazot, de elvárom, hogy nyelvtanilag helyes legyen, és a történetben is legyen fantázia. Ha a magam műfajában ezeket sikerül megvalósítanom, akkor örülök. remélem, még sikerül Neked olyan írásokat adnom, amelyeket tetszéssel fogadsz.
A mostani történeted nekem tetszett, alatta elmondtam róla a véleményemet (még akkor megfogalmazva, maikor nem tudtam, ki az írója), és csak ismételni tudom: Néha nagyon rejtélyes az olvasók igyekezete. Nemcsak a pontozásra gondolok, hanem arra is, vajon ,miért olvasnak el nagyon kevesen egy történetet, holott a címe alapján még semmit sem tudhatnak róla, és még azt sem tudják azonosítani, hogy a kedvencük írta-e, vagy sem.
További jó írást kívánok Neked, és sikereket.
Üdvözlettel:
Remete.
#9 v-ir-a 2010. 11. 29. hétfő 21:48
nekem viszont bejött, ezt olvastam el elöször...és azon gondolkodtam, hogy fértek el azon a szűk kis helyen, ha másért nem is ezért mindenképp látnom kell a várat Komáromban....
nem titkoltam eddig sem , és ezután sem fogom, szeretem Remete D. László írásait, és be kell vallanom, nemcsak itt olvason őt...
#8 Pavlov 2010. 11. 29. hétfő 21:00
Nekem nem jött be, eleve a stílus, illetve a pózok és a szexjelenetek egysíkúsága miatt. További elemzésem az első három helyezettről itt: http://pavlovurasag.blogspot.com/2010/11/torte-nethu-palyazati- -eredmenyenek.html
#7 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:53
Pontosan olyan bőbeszédű, ahogy Remeténél megszoktuk. Az embernek tucatnyi bekezdésen kell átvergődni, mire a szexhez jut, és akkor jönnek a szóvirágok. Egyszerűbb lenne kereken megmondani, mit akar a fiú a lánytól de, ezek csak lelkizgetnek, nyavalyognak, mintha az élet ilyen lenne. Még hogy a porban fürdik a derékszíj csatja. A rák figyel erre, amikor a kis aranyos éppen furulyázik.
Hoppá! Ez a sajátom! A francé kell lehúznom? Na, mindegy, ha már leírtam, itt hagyom.
#6 Vanilia 2010. 11. 25. csütörtök 14:33
Szavaztam. Most már lehet. Tiborg véleményével értek egyet. Nekem nem jött be.
#5 _Tim_ 2010. 11. 24. szerda 13:30
Nem értek egyet az előző hozzászólókkal, szerintem pont az a jó benne, hogy nem csak a szexről szól. Lehet, hogy a női lelket ezért fogja meg jobban, mintha csak durrbele lenne.
#4 BBKing 2010. 11. 24. szerda 13:24
Az elején nem értettem hol jön be a nevezetességek, de végül is bejött a szál.
Humoros, de a szex lehetne részletesebb. Az irodalmi énemnek tetszik (9), a szexuálisabb énemnek kevésbé, de nem rossz az átlaga.
#3 ambrózia 2010. 11. 18. csütörtök 09:56
Az erotikus szál türhető, de a helyszínt jobban is ki lehetett volna használni...
#2 tiborg 2010. 11. 17. szerda 03:45
Teeni nyavajgas,de az ifjusagnak tetszetos lehet!!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?