Az új élet

Szavazás átlaga: 7.54 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 19 643 karakter
Elolvasva: 753 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
A nap már magasan állt, mikor elernyedhettem végre. A vonat kerekeinek csattogása tompán visszhangzott elmém falain és a vagon andalítóan ringatott ritmikus, bölcsőszerű mozgásával. A félálom lágy balzsamába burkolóztam, teljesen elaludni azonban nem tudtam. Túl fáradt voltam hozzá, túl bűnös és valami túlontúl feszített testem közepén ahhoz, hogy nyugodtan lehunyhassam szememet. A kabin légkondicionálója nem működött, így már beléptemkor megkértem a szemben ülő férfit, hogy nyissa ki nekem az ablakot, mert friss levegőre van szükségem, még ha forró is az. A nap fehér fényét félig nyitott pilláim millió éles színre törték – a világ szivárvány színben játszott és betöltötte a szabadság riasztó űrét. Lebegtem, lét és nemlét mezsgyéjén jártam, de valami ide kötött – az izzás, a vágy, ami formátlan, de éget. A szabadság járt át, amit tizenöt éve nem éreztem.
Már a pályaudvaron is minden elfolyó képként szűrődött agyamba – az érkező vonatok színes, egymásba kúszó impresszionista festményként örvénylettek, vagy mozogtak egyenes pályájukon lassan, mint kiömlő sűrű olajfesték. A hangok, az éles, szikrázó kerekek hangja távoli és mély fémhangok voltak csupán. Amikor a jegykiadó ablaknál átvettem a menetjegyemet sem szólhattam értelmes szót. Emlékszem az alkalmazott elfolyó – csodálkozó arcára, amikor két hatalmas bőröndömet látva barátságosan érdeklődött mi az utazásom okáról, s én válaszommal, foghegyről odavetett megjegyzésemmel letaglóztam. Azzal, hogy más célja nincs, csak a fullasztó víz mélyéről felszínre bukkanni. Azzal ellebbentem orra elől, mozgásomat bizonyára nem rendezve, mintha hétfátyol táncot járnék és felrepültem valamelyik vagonba, az első osztályra, ehhez a férfihoz, akinek vonásai még alig rajzolódtak ki előttem.
A lehúzott ablakon keresztül a messzi tájat tisztán láttam. Belülről perzselt a nap, csakúgy mint a sárga, száraz földet és a zöld, de durva levelű fákat. Becsuktam a szemem, álmodni próbáltam, de csak a valóság képei sorjáztak emlékeimben, és elfáradt vágyaimban. A nagy ismeretlen újra visszarántott és önkéntelenül a szemben ülő férfira vetettem pillantásom. Kissé magamhoz térve már kirajzolódtak vonásai: határozott, erős orra, nagy, de szép, mint aki mindent kiszagol a jövőből, ami őt érintheti.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.54 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 4. 12:03
#8
OK és okozat, miért történik minden
1
a
A57L
2019. augusztus 10. 04:24
#6
Jól megírt írás,vannak benne szép gondolatok.
1
zsuzsika
2015. február 7. 09:08
#5
Teljesen egyetértek Remetével. Nagyon jól megfogalmazott írás.
1
l
listike
2014. október 22. 08:26
#4
Képzelgés.
1
p
papi
2013. szeptember 7. 10:33
#3
Egész jó
1
Remete D. László
2010. november 27. 09:01
#2
Tipikus példája annak, hogy a gyors kielégülést és az első bekezdésben felsorolt szokásos leltárt kedvelők (kerek feszes popsi, kemény, kicsi – dús hatalmas mellek, hosszú feszes comb… stb.) alápontozzák a szöveget, mert az ő iramuknak nem felel meg a szex leírása. Kifogástalan mondatok, szép stílus. El lehetne gondolkodni azon, hány pontot is ér a történet, de a gyorsan spriccelő szex hívei már elmondták a véleményüket. Kár.
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1