A+ A-

A Klub

A most következő történet nemrég esett meg velem, de még mindig kiráz a hideg ha rá gondolok. Ez a pár nap elemeiben forgatta fel az életemet, és a szexuális gondolkodásomat. Én egy sokak szerint szép nő vagyok, rendszeresen sportolok és a természet is igen kegyes volt hozzám. Telt keblekkel ajándékozott meg, melyeket imádnak a férfiak, feszítik a ruha dekoltázsát, nem lógnak és pont bele illenek egy ember tenyerébe. Hosszú szőke hajam van és kék szemem. Gondolom most sokaknak beindult a fantáziája, de nem vagyok eladósorban. Már lassan egy évtizede barátommal Márkkal élek együtt. Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, Márk mindent megad nekem amit csak lehet és a tenyerén hordoz.
Nemrég kezdtem el dolgozni egy jó nevű budai ügyvédirodában, mint frissen diplomázott jogász. Rajtam kívül 3 - an dolgoztak itt, a főnököm Péter és a felesége Zsófi, valamint a szintén kezdő, de már azért jóval rutinosabb Gizi. Hamar összeszoktunk, a munkaidő gyorsan telt és az együtt töltött percek is kellemes hangulatban múltak egyre gyorsabban. Nehezen oldódok fel társagásban, azonban ez az oldott légkör hamar magával ragadott és szépen én is ellazultam. Gizivel nagyon jó barátnők lettünk, a munka mellett is összejártunk. Sokszor került sor csajos bulikra, ruhatárfejlesztésre, vagy csak egy jót fecsegtünk. Sokat meséltem neki Márkkal való kapcsolatomról, mennyire kedves aranyos, valószínű nemsokára összeházasodunk, és még mindig lángol a szerelem, szenvedélyesen szeretkezünk, de szívesen megyünk el együtt bárhová és persze nyoma sincs féltékenykedésnek. Mint kiderült Gizi nálam sokkal szabadan értelmezi a szerelmet, ez leginkább az által valósult meg, hogy nem volt barátja, pedig lassan már egy éve ismertem. Elsőre furcsa is volt, de hamar megszoktam.
Nemsoká Márk feleségül vett. Az életünk azonban nem ugyanúgy folyt tovább. Kedvesem egyre gyakrabban járt el iszogatni a barátaival és valahogy mintha az érzelmek is kezdtek volna kihűlni. És bár a hűségében biztos voltam már én se vártam azzal a régi hévvel haza. Sose veszekedtünk és az előbb említett apróságoktól eltekintve éltük eddigi életünket. Talán ő észre sem vette ezeket a változásokat. Én viszont egyre gyakrabban emlegettem fel Gizinek, hogy már nem vagyok annyira biztos benne mit akarok. Sokat beszélgettünk erről, és végül arra jutottunk, annak ellenére, hogy a szexuális életünk ugyan olyan mint a házasság előtt volt valami mégis hiányzik nekem. Mindig is kielégített a kedvesem, de én többre vágytam, ám akkor még nem tudtam megmondani mire is pontosan. Utólag visszagondolva lehet, hogy Gizi szándékosan irányította így a dolgokat és miatta kezdtem érezni ezt az érzelmi, illetve inkább szexuális űrt. Egyik nap aztán meglepő kijelentést tett.
- Ide figyelj Ildi, szerintem te többre vágysz, hiába mondod, hogy kielégít ez a férjed, hiányzik az életedből a kaland. Mindig a tökéletességre törekedtél, maga vagy a megtestesült tökély. De soha nem tettél semmi rosszat, kivetnivalót és most erre vágysz. Ez valami kapuzárási pánik - szerű lehet
- van ebben valami, amit mondasz, de mit tehetnék
- nekem van egy ötletem
- mesélj!!!! - mondtam tényleg kíváncsian
- gyere el ma este velem, és megtudod milyen rossznak lenni
Sose mondott még ilyet, nem értettem mire célozhat. Mindig is volt bennem egy olyan érzés, hogy vannak érdekes dolgai, talán kivetni valóak is, ezért nem is marad vele egy fiú sem. A fantáziám viszont beindult mit akarhat, min jár az esze, lehet, hogy tényleg csak ki kell kicsit tomboljam magam annyi az egész.
- rendben van - feleltem némi töprengés után - hova megyünk?
- azt majd meglátod, érted megyek pontban 10 - re légy nagyon csinos
Ezt meg is beszéltük. A fantáziám szárnyalt, nagyon izgatott lettem, egész nap ezen gondolkoztam. Lassan telt le a munkaidő, majd hazaindultam. Éppen kapóra jött, hogy Márk ismét egy pasis bulin lesz és holnap reggel várhatom haza legkorábban. Telefonáltam neki, hogy én is elmegyek Gizivel este szórakozni kicsit, meg se kérdezte hova, vagy mit csinálunk. Ez kicsit letört, ennyire nem kíváncsi rám, de aztán azzal vigasztalódtam talán az estén jár már az esze, régen láttam már a barátait tényleg. Gyorsan elkezdtem készülődni én is. Fogalmam sem volt hová megyünk, mégis borzasztó izgatott lettem. kikészítettem a legszexibb ruhám letusoltam, megigazítottam a ott lennt, minden a helyén legyen, kis perfűm, a hajam lófarokban (ezt imádtam). Majd eszembe jutottak Gizi szavai: gyere valami vadítóba, de nehogy kisestélyit vegyél fel nekem. Gyors újratervezés. meg is volt egy finom combig érő szoknya, mélyen dekoltált strasszos felsővel, a hajam meg lófarokban, mint mondtam ezt nagyon szerettem. Halk dudaszó majd még egy erősebb. Ajaj máris késésben? Gizi már itt is volt értem. Még egy egyszerű smink és mehetünk is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 05. 13. kedd 07:40
Egész jó lett.
#4 papi 2014. 05. 3. szombat 06:46
Nem rossz
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:03
Az ismerős leltár az első bekezdésben. Kár a gőzért, mindenki tudja, hogy az író baromi szexi, formás és feszes mellei vannak, stb… Igazán felesleges erre az időt vesztegetni. A bevezetőben azt írod, frissen diplomázott jogász a csajszi, aztán meg azzal vádolod, kapuzárási pánik vett erőt rajta. Tini koromban én is aggastyánoknak tartottam a huszonnyolc éveseket, de azért a biológiai óra nem a kedved szerint jár. Azt elárulnád, a párbeszédet miért kezded megrögzötten kisbetűvel?
A pontokba szedett felsorolás csak jegyzőkönyvekbe és termelési beszámolókba illik. Elbeszélésbe még itt sem való.
Az élbolyhoz közeli pontszám kicsit idegesít. Ennél jobbak kaptak kevesebbet.
#2 tiborg 2010. 11. 21. vasárnap 03:26
Jo osszeallitas,keves hatter!!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?