Remete D. László hozzászólásai

Történetek: Idegenkéjedző 2010. 11. 27. szombat 08:52
Értem én, hogy ez nem irodalomóra – ha valami, akkor mondjuk nyelvóra, - de azért ez mégis egy pályázat. A következő mondat ebből az élvonalba szavazott írásból való: „A számba és a kezemben tartottam azt a dolgot amitől ő férfi, amitől ő maga, a férfiasságát.” Megpróbálta az író megérteni a saját mondatát?
Itt félbehagytam az olvasást. Ha csak nyelvtani hibák lettek volna benne, tovább olvasom, de az író fantáziája annyira elrugaszkodott a józanésztől, hogy felesleges követni.
Kedves pontozók! Nyolc pont fölé jutni ilyen slampos mondatokkal!!! A pontjai majdnem elérik az Aggtelekét. Nem figyeltek arra, amit olvastok és pontoztok?
Történetek: Pál-völgyi mese 2010. 11. 27. szombat 08:52
Ez is egy korrekt leírás egy jó kis szeretkezésről. Nincs elkapkodva a történet sem és az sem, amiről szól. Azt azért most már megemlítem (máshol már írtam) a „formás” nem dicsérő jelző, elvégre egy forma lehet csúnya is. A legelcsépeltebb jelzőket (kerek popsi, hosszú, feszes combok… stb.) el kellene felejteni. Túráztassátok már egy kicsit az agyatokat az olvasóért! Ha minden kötél szakad, a Windowsban is találtok szinonima szótárt.
Történetek: Bor, mámor, panoptikum 2010. 11. 27. szombat 08:50
Végre egy olyan írás, ahol nem ütközöm minduntalan nyelvtani és fogalmazási problémákba. A leírás nem megy át valószínűtlenbe, nem érzem azt, hogy ez csak sztorizgatás reggel a buszon. Akár meg is történhetett. A vége felé kicsit összecsapottak a mondatok, a férfiak száma egyből váratlanul kettő lesz, az egyes szám nem mindig illeszkedik a többes számhoz, de bárcsak a többi történetnek is csak ennyi hibája lenne.
Történetek: Egy nyári este 2010. 11. 27. szombat 08:49
Nem tehetek róla, de még a szex vagy őszintébben szólva pornó történetek világában is zavarnak, a nagyon pongyola megfogalmazások, és elvonják a figyelmemet még a szexről is. „ Ők a szomszéd szobában alszanak a feleségével.” Szóval kik alszanak, kinek a feleségével, Mondjuk Józsi és Pisti a Zoli feleségével? Hol van Zoli? Hagyja ezt?
A történet mellesleg nem rossz, bár nem túl hihető, kicsit dolgozni kellett volna azon, hogy az olvasó igazán beleélhesse magát.
A kerettörténet, (levél a szexológusnak) csak kevéssé érdekes. A folytatásban sem kaptál el nagyon, a bemutatkozás errefelé minden második történetben így hangzik: x éves, szép, kerek mellek, kerek, formás, feszes fenék…stb. Ezeket a sablonokat el kellene hagyni.
Aztán persze kapunk egy eredeti leírást, az valóban érdem. Elég kevés nő írja le bátran és őszintén, amit érez szerelem közben, ez valóban pontokat ér.
A hömpölygő Fátyol Vízesés általad festett vízióját szívesen elfelejteném. Hömpölyögni láttam már a Dunát, a Tiszát; emlékszem rá, amikor a Mississippi hömpölygött, magával vitte az óceánba fél New Orleanst. Legutóbb a vörös iszapról hallottam, hömpölyög. Nem volt benne kecs és báj. A Szalajka hömpölygésétől az ég óvjon, az továbbra is csacsogjon, csiviteljen, csobogjon, csordogáljon, cserfeskedjen, csalogasson a hűs habokba, csapdossa a partot, csapongjon a kövek között, csillogjon a nap/holdfényben, csatangoljon a réten, csábítson a habokba, bukdácsoljon, bugyogjon, lássa el csupa jóval a pisztrángokat… stb. (Ez csak a kezdet).
Igényesen van megírva. A tárgyi tévedések nem számítanak nagyon sokat, bár meg kell adni, az ember kerülje az effajta hibákat, ha tudja. Eleinte engem is sűrűbben figyelmeztettek a hibákra, most már jobban ügyelek. Ez egyébként nem sok vizet zavar, egy szépen megírt történet sokat ér, ezt szépen megírtad. Magad tetted fel a lécet, mostantól nem szaladozhatsz alatta, mindig át kell ugrani, és nagyon hamar magasabbra tenni.
Történetek: Szex a Kőkapu alatt 2010. 11. 27. szombat 08:47
Eleinte kicsit pongyola a stílus, de később egészen az lesz. Alinból Alvina lesz, és nekem a történetből az derül ki, a nőnek szolgálnia kell a férfit. Számomra ez nem követhető gondolatmenet.
Történetek: Minden világok legjobbika 2010. 11. 25. csütörtök 14:34
Ez hogy is történt? Reggel felébredtél, keféltél egy nagyot, és mindjárt elaludtál. (Ez a vége) Ennyire kimerültél, vagy álló nap tartott a hatalmas csata?
Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 11. 24. szerda 13:06
Tim barátom! (vagy barátnőm!)
Nagyon gyorsan tudsz olvasni. Elég az a két-három perc erről, ami a bejegyzéseid között eltelt?
Kedves Olvasók!
Ti pedig ne vegyétek modortalanságnak, ha a szerző nem válaszol a hsz.re. Bizonyára megtesszük, amikor lezárul a szavazás.
Kedves Robinzon!
Azt hiszem könnyű tévedésed a legkevésbé kelt indulatokat az eddigiek után. Szóvá is csak azért tettem, hogy felhívjam a lehetőséget a véletlen elszólás lehetőségére, vagyis arra, ha a szerző válaszol a pályázatot ért kritikára-megjegyzésre, oda a névtelenség, ami nem véletlenül került szóba. Kedves szerzőtársak! Kérlek benneteket, figyeljetek erre, ha ilyen helyzetbe kerültök!
Kedves Robinzon!
Nem hinném, hogy olyan sokat számít, de az inkognitó felfedése... hkhm.
Minden esetre sikerült felfedni magadat.
nem dőlt össze a világ, de mégis.
Üdv.!
Remete.
Történetek: Szerető 2010. 11. 15. hétfő 10:39
Tőlem is kaptál három tízest.
Üdv!