A+ A-

Augusztus 20. - i tűzijáték Siófokon

A Budapesti augusztus 20. - i tűzijáték sok embert vonz külföldről is, szintén népszerű a Siókon megtartott tűzijáték, ahol látványos programok és a csodálatos Balaton mellett az éjszakai tűzijáték különleges élmény.
Főleg nekem, akinek más élményt is tartogatott pár éve ez a szép nap. Feleségemmel, Emesével 10 éve voltunk házasok, én 35 voltam, ő 34. Két gyermekünk volt, akkor az egyik 3, a másik 5 éves. Apósoméknél nyaraltunk, az ő siófoki nyaralójukban, ami 3 percre volt a Balatontól. Sokat dolgoztunk, pihenni akartunk és bíztunk abban, hogy apósomék néha lefoglalják a gyerekeket és nekünk is könnyebb lesz. Így is volt, ők élvezték az unokákat, mi is a kis szabadságot. Egy baj volt csak, mivel nem volt túl nagy nyaraló, a házasélet örömeit, a szexet nem élvezhettük lévén sosem voltunk egyedül, csak ha elmentünk kettesben. Bevallom ezt egyre nehezebben bírtam, amikor lehetett átöleltem a feleségem, simogattam, csókolgattam. Ő sem vette rossz néven, benne lett volna a dologban, de... Szerelmes voltam a feleségembe, jól megvoltunk. Szexuálisan is kiegészítettük egymást, gyakori és változatos volt a szexuális életünk. Nejem pont olyan volt amilyennek szerettem, még ha nem is fiatal már és a két szülés után már kerekebb formái voltak, engem mindig izgalomba hozott az átlagosnál jóval nagyobb melle, kerek gömbölyű feneke. Nagy körte mellei voltak, a szülés és szoptatás után duzzadtak maradtak, mindig telt keblei még nagyobbak lettek, nekem ez nagyon tetszett, igaz Emesének kevésbé.
Eljött az augusztus 20. Ilyenkor szép tűzijáték van Siófokon, melyet az emberek a partról néznek végig, nem kellett a zsúfolt városba bemenni, a partról kényelmesen lehetett nézni. Csodálatos volt ilyenkor a víz tetején látni a fények visszatükröződését. Mindig itt voltunk ilyenkor, sokadik alkalom volt. Most is este félórával előtte a gyerekekkel, apósomékkal kivonultunk a partra és vártuk a 10 órát. Nagyon meleg volt még este is, így én fürdőruhát és pólót vettem fel csak, feleségem a bugyi és melltartó fölé csak egy könnyű pongyolát.
Átöleltem feleségemet hátulról és együtt néztük a csodás vizet. Nem bírva magammal csókolgattam hátulról feleségem nyakát és hátulról átölelve nem titkolva simogattam mellét a könnyű ruhán át. Minden férfi tudja milyen az, mikor a férfi begerjed, mit tagadjam, nejemhez lapulva hátulról engem is elkapott a vágy és a kezem már nem ártatlanul simogatta Emese duzzadó mellét, hanem markolva, gyúrva cicijét élveztem a jól ismert testet. Emese nem szólt semmit, úgyhogy ő se volt ellene, hagyta, hogy markolásszam és éreztem, hogy mellei már jobban duzzadnak, mint eddig, bimbója keményen ágaskodik, ami nála egyértelműen a vágy jele volt. Farkam már keményen ágaskodott és ő nem húzta el fenekét, hanem mozgatva azt élvezte férfiasságom.
Nem volt teljesen sötét, hiszen a város fényei eljutottak idáig, de ennél tovább nem léphettünk, hisz sok ember volt ott, köztük apósomék és a gyerekeink. Kicsit ingerülten engedtem el Emesét, aki mosolyogva nézett rám:
- Mi az drágám, meleged van?
- Hát igen, dadogtam, egész nap kánikula volt és most sem enyhébb az idő sokkal.
Nagy meglepetésemre apósom szólalt meg:
- Miért nem mentek be a vízbe? 28 fokos a víz, nem fáztok meg, ott ráadásul egyedül is lehettek, mi majd elleszünk a gyerekekkel itt.
Emesével egymásra néztünk. Talán soha életemben nem esett ilyen jól apósom egyetlen tanácsa sem, bár mai napig nem tudom, volt - e valami hátsó szándéka a dologgal vagy nem.
Én benne vagyok mondtam gyorsan, rajtam még van is fürdőgatya.
- De rajtam nincs, mondta Emese kicsit csalódottan, de gyorsan beszaladok és kihozom.
- Nem dehogy, mondtam leveszed a ruhát és bejössz fehérneműbe, senki nem látja, hogy nem bikinibe vagy. Azt hiszik, fehér fürdőruhád van és kész, a vízbe meg úgysincs senki, mindenki a parton van.
Emese kicsit kérette még magát, de mikor anyósom is mondta, hogy nyugodtan menjen elmosolyodott és beleegyezett. Odamentünk a lépcsőhöz, Emese bement és lehúzta a nyári pólót, kiadtuk anyósomnak és elindultunk befelé. Szó nélkül mentünk, kézen fogva. Mindenki ismeri a déli partot, sokat kell menni, hogy a víz mély legyen, ami most nekünk jó volt. Sokat mentünk már percekig aztán visszanéztünk, a part már messze volt, a félsötétben nem lehetett látnia az alakokat és minket sem láthatott már senki. Azért picit még beljebb mentünk és csak azután öleltük át egymást és szó nélkül csókolózni kezdtünk. A víz combunkig ért, egy sekély szakaszon voltunk.
Átöleltük egymást és hevesen csókolóztunk. A hely annyira különleges és szép volt, mint a mesében. A távoli fények tükröződtek a vízen, odébb Siófok fényei, majd egy hajó úszott el kivilágítva a távolban. És mi átölelve egymást csókolóztunk, Emese mellei szétlapultak az enyémen, kemény farkam hasának nyomult. Simogatni kezdtem hátát közben, majd kerek fenekére tévedt kezem. Keményen megmarkoltam, a vékony bugyi mintha ott sem lett volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:24
Nem rossz.
#3 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:02
Az elején a szokásos leltár. Gyerekek hány évesek, a nyaraló három percre a tótól - mintha számítana. A tapéta színéről nem írtál.
A továbbiakban találhatunk némi újítást, de azért a sablon is sok benne. Nem ez az írás nyerte meg a versenyt, de nem lep meg. Rosszabbat is olvastam már itt, de jobbat is.
#2 tiborg 2010. 11. 22. hétfő 04:04
Erdekes tortenet egy kis francia martassal.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?