A+ A-

Hárman párban Tatán

Reggel arra ébredtem, hogy az őszi nap besütött az ablakon. Nyújtózkodtam, majd kimentem a szokásos cappuccinomért a konyhába. Készülődés közben végiggondoltam, hogy mi is történt az elmúlt napokban. Mivel pár hónapja egyedül élek, ezért a neten cseteltem, és ismerkedtem. Két hete "összefutottunk" egy csajjal. Először a szokásos bemutatkozás és udvarias érdeklődés volt. Pár mondat után, megkérdeztem tőle mit is szeretne itt, hisz elmondása szerint boldogan él párjával. Nem kertelt / szeretem az ilyet/, elmondta, hogy párját szeretné meglepni szülinapján egy hármassal. Érdekelne - e engem? Voltam - e már hasonló szituációban? Még pár hasonló kérdés. Igen voltam, és nincs ellenemre, ha nővel kényeztetjük egymást. - válaszoltam. Minden fontos kérdés tisztázódott.
A csaj felkeltette az érdeklődésemet azzal, hogy azt szeretné látni, ha a párja egy másik nővel van együtt, de nem zárkózik el az elől sem, hogy mi ketten esetleg a párja előtt simogatnánk egymást. Tetszett az őszintésége. Átváltottunk msn - re ahol képet cseréltünk. Egy szimpi pár mosolygott rám a képről. Ahogy megkapta az én képeimet már írt is, hogy részéről nincs akadálya a randinak. Hamar megegyeztünk az időpontban is. Párszor még beszélgettünk az elmúlt hét folyamán is, hogy még többet tudjunk meg egymásról.
Ma eljött a nagy nap. Egy kicsit izgultam. Elkészültem, és autóba ültem, a Tatai várban beszéltünk találkát, mintha véletlenül futnánk össze, hogy a férfi ne sejtsen meg semmit. Ősz végén, kicsit borús időben nem volt tömeg a várban. Régebben voltam már Tatán, de most is megfogott a vár és a tó szépsége. Ahogy nézelődtem egy hangra lettem figyelmes, mintha az én nevemet hallanám. Körülnéztem és egy párt láttam tőlem pár méterre, és a csaj mosolyogva integetett. A pasi szótlanul állt, és láthatóan unatkozott. Régi ismerősként ölelkeztünk össze. Virág had mutassam be a férjemet. Zsolt bemutatom Virágot. Kezet fogtunk, és Zsolt háta mögött Hanna rám kacsintott.
Éppen belemélyedtünk volna a beszélgetésbe, mikor esni kezdett az eső. Először csak csöpögve, majd egyre erősödve. Erre nem számítottam, nem volt nálam esernyő. Mint kiderült náluk sem. Besiettünk a várban levő étterembe. Leültünk egy asztalhoz, és én felajánlottam, hogy meghívom őket ebédre, a nagy találkozás örömére. Ebéd közben is folyt a társalgás. Tovább játszottuk a színjátékot Hannával. Zsolt nem is sejtett semmit. Amikor Hanna "elárulta" hogy szülinapos a férje, pezsgőt bontattunk a pincérrel és elénekeltük a "happy birthday - t". Zsolt nagyon örült. Érdeklődésére, hogy meddig maradok a városban azt feleltem, hogy remélem éjszakára mindenképp, és jelentőségteljesen néztem Hannára, aki visszamosolygott. Ez a kis közjáték nem kerülte el a férfi figyelmét, már semmi jelét nem láttam rajta az unalomnak. Rám majd a feleségére nézett, és felajánlott egy városnézést. Elég sok látnivaló van a városban. Elállt az eső elindultunk. Zsolt mindkettőnket átkarolt és elindultunk. Egyre bátrabban viselkedett, mert érezte mindketten odaadóan simultunk hozzá. Láthatóan élvezte minden pasi pillantást, amint minket bámultak, ahogy sétáltunk. Egy kis kirándulást szerettem volna tenni a városban, ahol megnézhetem a nevezetességeket. Elsőként vár melletti Esterházy kastélyt kívülről megnéztük, majd Hősök terét, ahol az I. világháborús emlékmű található. A Római Katolikus plébániatemplom megtekintése után beültünk egy kávéházba. Kávézgattunk cseverésztünk és újult erővel vágtunk neki a városnak. Kálváriadombra is felmentünk, a Geológiai parkot semmiért sem hagyta volna ki Zsolt. Az Angolkertben leültünk egy padra, már esteledett. Hanna odafordult Zsolthoz és megcsókolta. Leplezetlenül néztem őket, ahogy csókolóztak. Majd Hanna rám nézett és engem is megcsókolt. Hirtelen jött, de tetszett ajkának érintése. Zsoltnak majd kiesett a szeme. Hanna mosolyogva szólt hozzá, íme, a szülinapi meglepetésem számodra. Vállainkra tette kezét és úgy tolt minket egyre közelebb egymáshoz. Zsoltnak leesett mit kell tennie, és odahajolt hozzám, megcsókolt. Hihetetlen érzékkel csókolt. Közben simogatta a hátam. Keze bátran indult felfedezőútra testemen. A fenekembe markolt, majd szavak nélkül indultunk el hozzájuk. Házuk a tó partján volt, miután beértünk Hanna elindult a szobájuk felé, közben vetkőzni kezdett, és ujjával hívott minket is a hálóba. Nekünk sem kellett sok, hamar beértük, és én vetkőztettem tovább. Nem ellenkezett mikor csókolni kezdtem, a melltartóját Zsolti kapcsolta ki, majd hozzám lépett és engem hámozott ki a ruhámból. Hanna mellei nem voltak túl nagyok, de feszesen álltak, lehajoltam hozzájuk és nyelvemmel végigsimítottam a mellbimbókon. Az egyik kezemmel simiztem az egyik cicijét, a másikat pedig a számmal izgattam. Beszívtam a bimbót a számba, és gyengéden harapdáltam. Zsolt hangja szakított meg. Várjatok csajok, nézni szeretném, ha már ez az én napom. Beült egy fotelbe, és kezével mutatott a franciaágyra, hogy ott folytassuk tovább.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Peter Hun 2013. 12. 7. szombat 12:17
Klassz történet! 10p
#9 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:24
Elég jó.
#8 gaborthefirst 2013. 04. 15. hétfő 14:05
Én 'csak egy laikus műkedvelő' vagyok, vagy akár dilettáns amatőr barbár, igénytelen állat ha tetszik, de nekem nem hiányoztak tagolások bekezdések gondolatjelek meg ilyesmik, a szakmai része engem nem érdekel ...
Viszont nagyon kedvelem a főhős-nőidet v-ir-a, Monát, Dórit és Virágot is! smile
Mert igazi NŐK!!! :-*
Vannak/lesznek még írásaid?
Nagyon örülnék, ha megint olvashatnék tőled, szeretem ahogyan és amiket írsz!
Szia
#7 v-ir-a 2013. 04. 14. vasárnap 22:20
köszönöm szépen smile
#6 author04 2013. 04. 14. vasárnap 22:13
Kedves v-ir-a!
Teljes mértékben osztom Remete D. László formai hibáidat kritizáló megjegyzését éppúgy, mint a történeted tartalmi részét illető elismerését. Nekem nagyon bejött, max pt., oszt annyi.
#5 joozsi 2012. 03. 12. hétfő 13:49
Nagyon joó!
#4 v-ir-a 2011. 02. 22. kedd 21:08
köszönöm a hozzászólásokat.
a sztori igazi, csak a helyszín és a nevek mások...
#3 tiborg 2011. 02. 22. kedd 06:13
Jol megirt,elvezetes es meg hiheto is a sztori.
#2 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:01
Ez egy jó történet. Akár meg is nyerhette volna a versenyt. Annak ellenére végig tudtam olvasni, hogy a történet teljesen tagolatlan volt, sehol egy bekezdés, vagy párbeszédet jelző gondolatjel nem akadt. A mondatok viszont alig tartalmaztak hibát, a bevezetés nem volt sem elkapkodott, sem hosszú, a szex kellő mértékben részletes, erőltetett szituációktól mentes, és ízléses volt. Még az erősebb leírást kedvelőknek is elnyerhette a tetszését, nem értem a pontjainak számát.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?