Az én kis családom 2. rész

Szavazás átlaga: 8.67 pont (959 szavazat)
Megjelenés: 2004. július 23.
Hossz: 12 279 karakter
Elolvasva: 141 193 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A zuhanyozásból kijövet találkoztam a feleségemmel és azt mondta, hogy Hamarosan itt vannak a B. – ék (baráti család egy 16 éves bombázó kislányukal, Bettivel ő az én kicsi lányom testi lelki barátnője ), és készítsem elő a tűzifát a bográcsoláshoz. OK. Szívem máris megyek. Közben megjegyezte, hogy nagyon jól aludt az éjszaka, és még álmodtam is valami finomat. Én csak annyit mondtam, hogy ennek örülök.
A nap egész jó hangulatban telt el volt sok duma, no meg kaja, és
p
alf
ia
. Még a gyerekeknek is engedtünk egy kis édes
p
alf
alf
t
inni. Idő közben észre vettem hogy Zita és Betti emelkedett hangulatban suttognak, nevetgélnek és közben rám néznek.
Csak reménykedtem hogy nem az elmúlt 24 óra eseményeit mesélte el a kislányom!
Már elég későre járt mikor elmentek a barátaink. És mi is bevonultunk, és a lefekvéshez készülve mentünk a szokásos esti közös fürdőt venni mikor Tomika berogyott az ágyába mondván ő már nem bír fent lenni és el is aludt pillanatok alatt. Miután neki is megártott az elfogyasztott ital. Bár mi rajtunk is látszott a
p
alf
ia
, de mi hárman még a fürdő mellett döntöttünk. Beültünk hárman egymással szemben és élveztük a hidromasszázs kellemes hatását.
Az én kicsi Zitám egy percre sem vette le szemét rólam állandóan fürkészett. Én sem tudtam már közömbösen nézni rá. Szerencsére feleségemet elnyomta az álom, (na persze a
p
alf
ia
) és elszundikált a vízben. Ezt észre véve és felbátorodva, Zitácska átrakta azt a kis finom lábát az én lábaim közé és közben finoman alig észrevehetően mocorgott vele. Hát mit ne mondjak őrjítő volt, és máris beindult a fantáziám és az erekcióm. Még szerencse, hogy a sok habtól nem látszott ez az egész. Közben Zitácska azt a kis finom cickóit mosogatta, melyről csak a szűzies ártatlanság juthatna normál esetben eszünkbe. Sajnos ezt "a normál esetet" már nem tudtam kontrolálni magamban és csak az járt az eszembe hogy mikor kaphatnám a számba és szopogathassam a tündéri bimbójait. Még szerencse hogy felébred a feleségem és mondta hogy ő már megy aludni. Még mindig imbolyogva kiszállt és letörölgette magát, aztán elindult a hálóba. Én még mindig az erekciómmal küszködve rebegtem Zitának, hogy ideje mennünk aludni és kezdheti a kiszállást. Ő közölte hogy még maradi akar. Sejthette, azt hogy merevedésem van és látni akarta. Nem volt mit tenni hát mentem én mert ez úgysem fog lankadni, és még a végén lerohanom olyan kanos vagyok.
Próbáltam én úgy kiszállni a vízből, hogy ne látsszon a még mindig kő kemény farkam, de ez nem sikerült. Amint meglátta azonnal megszólalt apa te most is kívánsz! És azzal a huncut mosollyal nézett, amelyikkel délután Bettivel nézett rám! Erre én. Te lány mit forgatsz az eszedbe? Hááát azt én nem mondom el. Erre, ha lehet még jobban begerjedtem. Ne csigázz, mert már fogytán az önkontrolom, és ha teljesen elfogy annak nem lesz jó vége.
Apa el kell mondanom valamit. Mit kicsi lányom? Hát, azt hogy a barátnőmnek nagyon tetszel és éjelente arról álmodik, hogy veled szeretkezik.
Még fel sem ocsúdok a hallottakból, már mondja is tovább. De az a helyzet, hogy egyre többször én is ezt álmodom. Te jó ég hát te már ismered a férfi nő közötti kapcsolatot. Hát persze apu. Többször néztünk már Bettivel olyan videót, amin szex és a pornó a fő téma, és maszturbálunk is ilyenkor!
Hát mit ne mondjak ledöbbentem. Szerintem apu, te ne is tagadd azt, hogy te is gondolsz erre mert akkor miért van ekkora erekciód?! Erre nem is tudtam mit válaszolni, mert igaza volt. Feleszmélve gyorsan elém kapva egy törölközőt szó nélkül kijöttem a fürdőből. A bárszekrényhez mentem és ittam egy nagy adag wiskit, felvettem egy pólót, amiben szoktam aludni, de alsót nem vettem, mert gondoltam, hogy a felbőszült rudammal a feleségemen állok bosszút. Aztán bebújtam a feleségem mellé.
Nem tudtam szabadulni a gondolattól, és ez erekcióm szűnni nem akart.
Még sohasem tudott felizgatni egy nő sem ennyire, mint a lányom. Pedig igazából nem is tett érte semmit. Talán a tiltott gyümölcs mindig finomabb elvén, okozott ekkora izgalmat részemre.
Na meg itt van ez a kis bögyös dögös Betti!
Azonnal eldobom az agyam. Szerintem ezeknél csak én vagyok a téma. De mi az ami tetszik ezeknek rajtam. Nem vagyok egy atléta típus, a hajam is őszbe fordult már. Igaz többször is mondták már, hogy megnyerő kisugárzásom van. Ezt én is tapasztalni szoktam mert p-ul. valahányszor valamit el akarok intézni bármilyen hivatalban, még a legmarconább bürokratát is megmosolyogtatom, és azonnal intézkedik az ügyemben.
De ne térjünk el a témától.
Próbáltam felébreszteni feleségemet gondoltam levezetem felgyülemlő energiámat, de nem sikerült. Mélyen aludt a hasán feküdve.
Ez így nem fog menni. Gondoltam ma egy ilyen napom van és kész. Amint próbáltam elaludni már majdnem sikerült is, egyszer csak azt vettem észre, hogy Zitácska jön be és bújik közénk. Én persze alvást színlelve figyeltem az eseményeket.
Egy kis mini hálóruha volt rajta és a fent is bő kivágása volt. Ezt a kis ruhacafatot már többször láttam korábban rajta.
Énrajtam még alsó gatya sem volt csak egy póló, amiben szoktam aludni.

Na még csak ez hiányzott nekem, még az imént lankadt le de már is beledobbant a férfiasságomba.
Én hanyatt feküdtem és ő hozzám bujt szokása szerint, felrakta azt a kis csinos lábát az enyéimre és úgy voltunk egy néhány percig.
Ekkor már nem tudtam az érzelmeimet kordába tartani, és az erekcióm egyre jobban nőtt.
Közben feljebb húzta a térdét és megérintette vele a már újra ereje teljében álló farkam. Gondolhatjátok hogy ezek e percek számomra mennyire őrjítőek voltak.
Ő tesztelve alvásom suttogva szólított hogy apa, apa. Én meg se mertem mozdulni, továbbra is alvást színlelve. Na meg féltem attól is, ami esetleg bekövetkezhet.
Amikor meggyőződött, arról hogy alszom, felbátorodva ezen, lenyúlt pici bársonyos kezével, és rátette a már rég teljes méretű farkamra, és finoman körbefogta.
Nekem meg forgott az agyam. Ez nem lehet igaz, ezt csak álmodom. De nem, ez a valóság.
Nem lenne szabad ezt hagynom. Mert mégis csak az én lányom. És mi lesz, ha a mellettünk fekvő feleségem felébred, és észreveszi!
Hát ez a lány igencsak rámenős lett. Valószínűleg a kis barátnője van rá ilyen hatással. De mégis annyira felajzott hogy nem volt erőm leállítani.
Közben ő még feljebb húzta a rajtam lévő lábát, és hozzám simult, és a kis puncikáját hozzám nyomta, és éreztem az oldalamon azt a finom kis bársonyos fanszőrzetét.
Hát mit ne mondjak, nem sok múlott azon, hogy a pici kezébe élvezzek. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre erősebben markolja a férfiasságomat, és finoman dörzsöli a nunikáját hozzám, és kis idő múlva beremegett az édes kicsikém, és elélvezett. Ennek nagyon örültem, hogy már is a csúcsra juttattam az én kicsikémet a passzív jelenlétemmel.
De mi lesz velem? Hát ha így maradok akkor ki kell hogy menjek könnyíteni magamon.

Tovább fogta, de nem mozdult, mint aki megszerzi játékát, és nem adja tovább.
Vagy talán nem akart felébreszteni? Nem tudom.
Nekem elég lett volna néhány húzás, a pici kezével, de nem tette. Én meg nem akartam felfedni magam, hogy ébren vagyok.

Aztán, az-az ötletem támadt, hogy mintha álmomban felé fordulnék.
Meg is tettem.
Erre elengedte a farkam és ő is velem együtt fordult.
Így most már ő pucsított nekem, ahogyan a feleségem szokott.
De jól megfigyelte!
Hát tökéletesen az ölembe sikerült fordulnia a finom kis popójával, úgy hogy a farkam azonnal a kis bársonyos nunikához illeszkedett.
Te jó isten hát mi lesz ebből?!
Már éreztem is a farkamon a kis puncikájából kiáramló nedvet, amit úgy szerettem volna szétnyalni neki, de én meg sem mertem mozdulni.
Arra gondoltam, ha mégis megtörténik az-az ő akaratával történjen meg.
Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy, az is eszembe volt, hogy ha nem ő, akkor én hatolok bele, mert ezt már nem bírtam volna ki, hogy ilyen helyzetet kihagyjak!
Csak akkor, lelepleződtem volna. Talán abban a pillanatban nem is érdekelt volna ez.
Szerencsére nem volt rá szükség.

De jó hogy a feleségem néhány pohárral többet ivott, és így viszonylag biztonságban éreztem magam.
Bár a lebukás veszélye és a tiltott gyümölcs még inkább fokozta a vágyamat.

A kezemmel pedig átkaroltam, az én imádott kis bestiámat, úgy hogy a kis cickója közelében legyen a tenyerem. Ö persze mindjárt úgy igazította kicsiny felső testét, hogy a tenyerembe illeszkedjen a finom kis cickója.
Hát ez már több volt a soknál.
Mikor ez a mesterkélten beállított pozíció sikeresen kialakult, az én kicsikém elkezdte a finom kis hátsóját mozgatni.
Őrjítő volt.
Azt szerettem volna, hogy soha ne múljon el ez az állapot.
Én közben nagyokat szuszogva és mormogva továbbra is alvást színleltem.

Ez valószínűleg bátorítást adott a számára.

Közben az én pici lányom tovább fojtatta a kis akcióját, és addig fészkelődött míg a makkom a pici csiklóját meg nem érintette és ennek kényeztetését folytatta.
Bármelyik pillanatba el tudtam volna élvezni de próbáltam visszatartani magam.
De ő nem bírta tovább és óriási remegéssel bekövetkezett a második orgazmusa.

A kis mellbimbói olyan kemények voltak hogy kedvem lett volna megmorzsolgatni de nem tehettem hiszen én "aludtam".

Néhány perc pihenés után újra akcióba lépett az én kicsi bestiám, és tovább fészkelődött az
imádott popójával, és már a szemérem ajkai körbefogták makkomat.
Nem igaz gyerekek hogy milyen isteni érzés volt.
Hát, ha nincs mögöttem jó néhány év rutin, akkor én már rég elélveztem volna.
De folytatódott tovább, és már kb. fele szerszámom bent volt ekkor egy picit megtorpant az én pici lányom.
Úgy gondolom hogy a szűzhártyája feszülhetett meg.
Aztán egy erőteljesebb pucsítással és egy pici nyüszítéssel teljesen becsúszott, a szűk de annál lucskosabb nunikába.

Ez igen csak jó érzés és nagy boldogsággal töltött fel engem, mert hogy az én imádott kicsi lányom nekem adta a legféltettebb kincsét, a szüzességét.
És inkább megtisztelve éreztem ezért magam.
Én továbbra sem mozdultam.
Nagyon szűk volt, és mégis olyan simán becsúszott!
Annyira érezhető volt a hüvelyizmainak szorítása, hogy már attól féltem, nem bírom tovább vissza fogni magam.
Tehát ott voltam tövig a kislányomban.
Ekkor már az sem érdekelt volna, és nem hagytam volna abba, ha lebukunk a feleségemnél, annyira hatalmába kerített az én kis bestiám.

Néhány másodperc szünet múlva, intenzívebb mozdulatokkal folytatta.
Éreztem a makkommal, hogy ütközik a barlangocska belső végén a méhszájjal.
Őrjítő volt.
Ekkor bár visszafogottan de már kissé hangosabban adta annak jelét, hogy a kéj
m
alf
ám
alf
or
alf
a
hatalmába kerítette.
Én is éreztem, hogy nem bírom néhány húzásnál tovább, és a következő percben a kicsim hátranyúlt, megragadta a hátsóm, és szó szerint rám húzta magát, és már éreztem is a nunikájának lüktető, rángató szorítását, és a kis teste remegését és harmadjára is elélvezett.

Ekkor már én sem bírtam tovább és szinte kirobbant belőlem a spermaáradat, akkorát élveztem, és telelőttem az én kicsikém nunikáját.
Szerettem volna beleüvölteni a levegőbe az élvezettől!
Hatalmas volt, és minden porcikámat átjárta!
Még most is beleborzongok, ha erre a pillanatra gondolok.

Még így ebben a pozícióba maradtunk néhány perig, Aztán amikor észrevette, hogy kezdek lankadni, és már ki is csúsztam belőle, ekkor felém fordult, és adott az orromra egy puszit,
és gondosan betakart engem is. Én pedig továbbra is átöleltem őt, és a kicsim is visszaölelt engem.
Néhány perc múlva így aludt el.
De én még sokáig nem tudtam elaludni.
Hallgattam az édes kis szuszogását.
Közben azon gondolkodtam hogy mekkora élvezetet nyújtott az én pici lányom nekem, az én aktív közreműködésem nélkül.
Na meg hogy holnap mégis valahogy szóba kell hogy essen, a történtek közöttünk, mert már csak azért is, hogy nehogy teherbe essen.
El kell mennem az ügyeletes patikába esemény utáni tablettáért.
De mégsem akarom felfedni magam, hogy nagyon is fent voltam egész időben.
Hagy higgye csak azt, hogy erről nem tud senki.

Tehát a következő nap ezt kell feltétlen megoldani valahogyan.
Aztán ezekkel a gondolatokkal aludtam el.

U. I. : Ha érdekel titeket a másnapi és a további események úgy adjátok tudomásomra a fórumon keresztül!
Hát mit mondjak? Egy kicsit megkönnyebbültem hogy kiadtam magamból a titkomat.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.67 pont (959 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. március 27. 01:37
#52
A folytatás is rendben van.
1
sportyman (alttpg)
2023. április 16. 10:59
#51
Nagyszerű a folytatás. Komoly merevedést idézett elő!
1
én55
2021. szeptember 29. 09:52
#49
Nagyon jó.
1
l
laja.jl
2020. november 4. 19:45
#48
Egészen jól alakul.
1
b
boy75
2020. szeptember 15. 11:18
#47
Nagyon tetszett és izgató volt !
1
Andreas6
2020. január 11. 08:10
#46
Átlag feletti fogalmazás, érzelem is van benne, nem gépies pornó leírás. Ha ilyen gyenge vagy nyelvtanból, miért nem ellenőrizteted olyan valakivel beküldés előtt, akinek jó magyartanára volt? Én is elvállalnám, időm bőven és kedvem is van hozzá!
1
a
avsbarbar
2019. július 22. 00:38
#45
jó kis szex történet
1
z
zoltan611230
2018. június 16. 06:24
#44
Kicsi Zitácska,
1
t
t.555
2017. december 18. 13:04
#43
A folytatás szintén jó!
1
cscsu50
2017. október 27. 04:05
#42
Jó a folytatás!
1
t
t.555
2017. augusztus 19. 11:14
#41
Jó a folytatás!
1
f
feherfabia
2015. május 19. 05:49
#39
közepes
1
l
listike
2014. szeptember 12. 10:10
#38
Jó a folytatás.
1
tutajos46
2014. február 15. 21:58
#37
nagyon jóóóó
1
p
papi
2014. január 24. 07:39
#36
Nagyon jó
1
delgadoo
2013. március 30. 11:27
#35
Ez is hatalmas!! 🙂
1
sikamika
2012. november 17. 17:40
#34
hát nem semmi . . .
1