A+ A-

Egy kiéhezett anya története 1. rész

Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a családi szex anya-fia kategóriára, annyira megtetszett, hogy eldöntöttem meg akarom dugni anyámat. Eleinte nem tudtam hogyan is férkőzzek a közelébe, de mivel apám nem törődött vele rendszeresen, így a dolgom könnyebb volt mint amire számítottam. Gyerekkorom óta nem volt takargatás, a szülők mindig csupaszon járkáltak tehát láthattam anyám pináját, melleit, seggét. Kezdetben csak fantáziáltam arról, hogy a szőrös pináját ujjazom, nyalom, megdugom, később már a bugyijait szagolgatva vertem a farkam.
Egy nap, amint a szobámban éppen anya-fia pornót néztem és vertem a farkam, anyám kopogás nélkül rontott be a szobámba, hogy el kéne menni a boltba. Természetesen alig tudtam kikapcsolni a pornót, de azt észrevette, hogy a farkam áll. Elvörösödött, aztán kiment a szobából elnézést kérve.
A téma nem került elő köztünk ezek után, így úgy gondoltam, hogy csinálok egy ál-facebookot amin bejelölöm. Rögtön vissza is igazol természetesen egy korban hozzá illő profilt hoztam létre. Beszélgettünk körülbelül 1-2 hónapig amikor már erősebben rátértem arra, hogy milyen a szexuális élete? Kezdetben kissé nehezen nyílt meg nekem, mint ,,ismeretlennek” azonban később teljesen beavatott abba, hogy apám nem ér hozzá már nagyon régóta, és csak magára van utalva. Elmondta, hogy nagyon sokszor kézzel maszturbál, uborkát dug fel magának, vagy a henger alakú samponját. Ilyenkor mindig úgy felizgultam, hogy egymás után többször is kivertem a faszom. Folyamatosan írtam neki, hogy keressen egy férfit, de azt mondta nem csalja meg más férfiakkal, mert az úgy is kiderülne, és nem akar civakodást már emiatt. Ekkor kérdeztem meg tőle, hogy miért nem szexel a fiával, azaz velem? Először azt hitte, hogy viccelek, majd miután elkezdtem neki mondani, hogy van olyan ismerősöm, aki csinálja családon belül akkor érdeklődve kérdezgetett. Addig-addig győzködtem, hogy ez a legbiztonságosabb, hogy eljutottunk oda, hogy megosztotta velem, hogy maszturbálásnál a fiára, azaz rám gondol. Mondanom sem kell, hogy innentől kezdve elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy végre kezelésbe vegyem a rég elhanyagolt pináját.
Rávettem facebookon, hogy maszturbáljon, közben lent az ajtó előtt hallgatóztam éjszaka. Pár napig csak ennyi volt. Aztán már annyira érdeklődött, hogy rávettem arra, hogy próbáljon meg dugni velem. Az egyetlen kifogása az volt, hogy nem tudta, hogy is lásson neki. Megemlítette, hogy amikor elkapott a maszturbáláson, már akkor olyan szívesen beleült volna az álló farkamba, és egész nap csak ugrált volna rajta, és ki sem engedte volna magából. A kamu profilból azt tanácsoltam neki, hogy öltözzön kis szoknyába, cicanadrágba, meg hasonló szexi dolgokba. Az egyik este arra értem haza, hogy anyám pornót néz a szobájában. Nem láttam, csak hallottam az ismerős hangokat. Próbáltam halk maradni, hogy ne vegye észre azt, hogy megérkeztem. A konyhában 3 üres boros üveget láttam, tehát jól be volt piálva, nem is hallhatta ezek szerint, hogy hazaértem. A szoba ajtaja félig nyitva volt, szerencsére be is tudtam lesni, amit nem tudott észrevenni, mert az ágya szembe van az ajtóval de más felé néz a számítógép amit éppen nézett. Ahogy betekintettem annyit láttam, hogy anyám kutya pózban, pinájában egy nagy fekete vibrátor. Örültem neki, hogy félhomály volt, na meg persze hogy ivott is eleget, így kb 10 percig néztem, ahogy játszik magával. Pinájából kivette a műfaszt, majd szájához vette, ahogy a filmben a nő szopta a csávót. Miután elélveztem, akkorát mint még soha, kimentem a házból és elkezdtem nyomni a csengőt. Vártam vagy két percet, így mire beértem már nem ment a pornó, és anyám is „összeszedte magát”. Beszélgettünk pár percet és felhozta, hogy apám ilyen szemét olyan szemét, nem foglakozik már vele. Ekkor gondoltam én azt, hogy na, most vagy soha. A beszélgetés alatt, a pár perce kivert farkam, már megint annyira kemény volt a látottaktól hogy nem bírtam magammal. Csak anyámra gondoltam, ahogy szopta a műfaszt, és ahogy eltűnt a szőrös pinájában a körülbelül 20 cm-es vibrátor. A farkam csak 14 cm, de nem volt sosem gond vele, mindig is szerették a csajok, gondoltam anyámnak is jó lesz az. Megkértem anyámat hogy menjünk a szobájába, megmasszírozom, próbálok a kedvében járni. Tetszett neki az ötlet, rögtön hasra feküdt levette a felsőjét. Kicsatoltam a melltartóját, amin kicsit sem volt meglepődve. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy mit szólna egy teljes testes masszázshoz?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (135 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 joe013 2018. 11. 10. szombat 17:57
tűrhető kezdet.....
#14 jonhsmith 2018. 11. 5. hétfő 07:32
Látom,van hat rész.Ha a többi is ilyen jó lesz....
#13 zsuzsika 2018. 03. 5. hétfő 10:24
Kissé közönséges.
#12 zoltan611230 2018. 01. 5. péntek 03:51
Nagyon jó..
#11 deajk2008 2017. 10. 31. kedd 17:15
Jöhet a többi is... 10p
#10 Thibo 2017. 10. 17. kedd 07:18
Jöhet a többi közös kaland.
#9 cscsu50 2017. 10. 17. kedd 06:47
Nem rossz
#8 sunyilo 2017. 10. 16. hétfő 21:30
A stílus olyan, mint János vitéz eredeti neve, a Kukorica János: Egy kicsit parasztos...
#7 vakon54 2017. 10. 16. hétfő 12:25
Veteran szeríntem ha ugyfog írni ahogy szeretkezik az annyával akkor összekapkodott lessz az írás.
#6 veteran 2017. 10. 16. hétfő 08:11
Pihenni is kel néha.Írj gyorsabban,több időd marad anyádra.
#5 Andreas6 2017. 10. 16. hétfő 07:20
Nekem ez egy kissé közönséges. A pornó és az elfogadható stílus nem zárja ki egymást!
#4 bigmen28 2017. 10. 16. hétfő 06:42
jóóóóó!
#3 listike 2017. 10. 16. hétfő 06:32
Jól sikerült, jöhet a folytatás.
#2 A57L 2017. 10. 16. hétfő 04:58
Nem rossz.7P
#1 Törté-Net 2017. 10. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?