A+ A-

Judit, a nimfomániás

Juci vagyok, és élek halok a szexért, imádom, ha hatalmas farkak járnak a puncimban, és a számban. A párommal is egy szexuális tartalmú hirdetés kapcsán ismerkedtem meg, és mindkettőnknek azóta is nagyon fontos az igényes szex. Én 26 vagyok, ő 29, mindketten egyetemet végeztünk, és jó állásunk van.
Már egy éve együtt élünk a legnagyobb harmóniában, és a szex területén is szinte hihetetlenül harmonikus a kapcsolatunk. Egy ideje azonban elkezdtem fantáziálni arról - amit filmeken már annyiszor láttam, de az életben nem volt alkalmam kipróbálni - , hogy milyen lenne egyszerre két (vagy több) férfival szerelmeskedni. Hál' Istennek nincsenek tabuk köztünk, ezért elkezdtem beszélgetni erről a párommal, aki jól fogadta az ötletet.
Több srác szex hirdetésére válaszoltam, többekkel leveleztem is, és így ismertem meg Tomit.
Valahogy egyből megfogott a stílusa, és amikor a fényképét is elküldte éreztem, ez a srác lesz az, akivel először ki szeretném próbálni. Meg is beszéltünk egy randit egy kávéházban azzal, hogy majd meglátjuk, hogy mi lesz. Már a találkozás előtti napokon is csak a srácra tudtam gondolni, arra, hogy egy vadidegennel fogok kefélni a párom jelenlétében... mondhatom eszméletlen jókat szeretkeztünk a barátommal ezeken a napokon, és persze azért folyamatosan leveleztünk, ahol mindenki részletesen megírta az érzéseit, a gondolatait... és az orgazmusait.
Végre eljött a nagy nap. Szépen felöltöztem. Szexi vörös fehérneműt vettem fel, combfixet, szűk szoknyát, és egy minden vágyamról árulkodó vörös blúzt, amely hihetetlenül kívánatosan kiemelte a melleim formáját. A megbeszélt időben találkoztunk a kávéházban. A srácok is csinosak voltak, nem mondom, de én azt hiszem picit feltűnő voltam, a környező asztaloknál ülő férfiak vágyakozó pillantásai erről árulkodtak. Nagyon élveztem a helyzetet, és elkezdett nedvesedni a puncim. Szemben ültem Tomival, és egy alkalommal, amikor a lábamat nézte a beszélgetés közben szándékosan szétnyitottam neki a lábaimat, hogy láthassa a harisnyámat, és a bugyimon a nedves foltot. Egyből reagált... a nadrágja mindent elárult.
Hamarosan elindultunk haza hozzánk. A mi kocsinkkal mentünk, és már előre megbeszéltem a párommal, hogy majd én ülök hátra a Tomival, és meglátjuk mi lesz...
Nem csalódtam. A levelei alapján eléggé rámenősnek véltem, és valóban az is volt. Perceken belül a keze a combomon siklott végig, be a szoknyám alá... egyenesen a tocsogó kis pinámhoz. Közben egy forró csókban egyesült az ajkunk. Hihetetlenül izgalmas volt a helyzet. Városi forgalom... végül is bárki láthat, és főleg, hogy a párom szeme láttára valaki nyúlkál a szoknyám alá, miközben csókolózom is vele. Hihetetlenül érzékeny volt a csiklóm. Bugyin keresztül simogatott, miközben a nyelve átjárta a szám minden kis zugát. Kinyújtottam a lábam amennyire csak tudtam. Nekem ez muszáj az orgazmushoz és óriásit élveztem az ujjaitól. És még csak be sem nyúlt a bugyim alá...
Később elmondta, hogy nem is akart, mert az ajkaival akarta lenyalogatni a nektáromat, ahogy ezt utána valóban meg is tette. Ahogy már írtam imádom a faszt. Óriási vágyat éreztem, hogy végre a kezembe fogjam a farkát, hogy végre a számban érezzem. Kezemmel már eddig is simogattam őt a nadrágon keresztül, de most lehúztam a zippzárat, és végre a kezemben éreztem a forró és az előnedvektől már igencsak nedves farkát. Élveztem az érintését, megszorítottam, nagyon kemény volt. Húzogatni kezdtem, de nem bírtam magammal tovább... oda hajoltam, és a nyelvemmel lenyalogattam a nedveket róla, majd a számba vettem. Leereszetettem a torkomra, amennyire csak tudtam. Utána ütemesen elkezdtem szopni, úgy ahogy a férfiak annyira imádják.
Néhányszor kivettem a számból, végigcsókolgattam, végigrágicsáltam az oldalát, a számba veszem a lüktető heréit, majd folytattam a szopást. Tudom, hogy ezektől a kis közjátékoktól a srácok még jobban beindulnak. Egyszer csak éreztem, hogy megfeszül a teste, és hamarosan a számban érezhettem azt az imádott fanyar - sós ízt, amit annyira de annyira szeretek. Még nem szerelmeskedtem kocsiban, főleg nem úgy, hogy közben a párom vezet, és bármelyik pillanatban benézhetnek az ablakon, és én éppen egy szinte idegen férfi faszát szopom le... mondhatom őrjítően izgalmas volt a helyzet. Hamarosan hazaértünk.
A lakásba beérve a nappaliba mentünk. A barátom kiment az előre behűtött pezsgőért, és mi már ez alatt egymásnak estünk Tomival. Mire a párom bejött a három gyöngyöző pohárral mi már mindketten szinte meztelenek voltunk. Koccintottunk a találkozásra, a közös élvezetekre.
Ahogy előre megbeszéltük a párom a másik szobában ült le, és a sötétből a nyitott ajtón keresztül (kukkolva) nézte, hogy mi mit csinálunk, és majd csak később kapcsolódott be.
Soha nem éreztem ekkora izgalmat. Itt van a társam, akibe szerelmes vagyok, aki az életem párja, és aki imád engem, és itt van egy szinte idegen férfi, aki kívánatos, jó testű, jó a farka (ez számomra nagyon fontos).(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 joozsi 2015. 09. 23. szerda 05:20
Van ilyen orgazmuskészségű nő.
#6 Privato 2003. 09. 28. vasárnap 03:24
Lehet hogy én vagyok ennyire pesszimista jellem, de nem létezik hogy egy nő ennyiszer elélvezzen...:) Van a sok, a nagyon sok, és a hihetetlenül sok, de ez már azon is túlmegy..:)
#5 Tibor 2003. 04. 30. szerda 00:46
Farka van a menyasszonynak....
:-))))
#4 András 2003. 04. 15. kedd 11:35
Egy fiú írta, mint a többi Juditos történetet is. -kivétel volt :-)- beleélve magát a barátnője szerepébe... Egyébként minden ok.
#3 Happy End 2003. 01. 11. szombat 10:02
Judit, ez is fantasztikusan jo tortenet volt!
#2 A. Atter 2002. 06. 11. kedd 23:25
Ismétlés...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?