Péniszbolt

Szavazás átlaga: 6 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2022. március 14.
Hossz: 6 937 karakter
Elolvasva: 1 682 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
Tegnap felfedeztem a fodrászszalonunk és az Arany kacsa étterem között egy újonnan megnyílt üzletet.

Még nem volt felszerelve cégtáblával, a kirakatban csak néhány uborka és banán hevert. A bejárati ajtón mégis egy „Belépés csak 18 éven felülieknek” plakát díszlett.
Hát bementem. Vanília és őszibarack illat rohant meg. A számtalan tarka polcon péniszek százai tornyosultak. Tehát egy dildo és vibrátor bolt! Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ezzel a feltételezéssel alaposan melléfogtam.
Egy fiatal, karcsú eladónő zöld pólóban és ugyanolyan szépséges zöld szemekkel pillantott rám.
– Melyik péniszfajtát tudná elképzelni magának? – kérdezte.
A polcokhoz vezetett, amik telis tele voltak meglehetősen realisztikus farkakkal.
– Valami kézbeillőt, vagy inkább valami nagyobbat? A péniszek itt hosszúság szerint vannak sorba rakva, az A, B, C, D jelölés adja meg az átmérőt, a vastagságot. Sorban kettőtől hat centiméterig.
Levett a polcról egy péniszt.
– Például ez itt egy közepes hosszúságú C méretű volna. Dugásnál jó szűk érzetet biztosít!
Finom ujjai alig félig tudták körbefogni a nyelét.
– És hogyan használhatnám ezt? – kérdeztem, és forgattam a kezemben csodálkozva.
– Nagyon egyszerű. Csak be kell csavarozni! – mutatta a menetet a szár tövénél.
– Becsavarozni? Hová? Elől bele az enyémbe? – ráztam a fejemet.
– Csak előbb ki kell vennie a sajátját! Jöjjön! Megmutatom önnek.
Letérdelt elém és bármiféle szégyen nélkül kinyitotta a nadrágom sliccét. Az érintése és a bolt fülledt atmoszférája az én kis barátomat igazán keménnyé tette, és a bokszeralsómból előhúzva hetyke köszöntésképpen rugózott vele szembe.
– Nézze, itt van a bajonettzár! – kicsit megemelte a zacskómat, megragadta a hüvelyk és mutatóujjával a gátamnál. Egy kattanás és a hímvesszőm a kezében volt.
– Ez... ezt egyáltalán nem tudtam... – dadogtam.
– Na, persze... férfiak! A saját testüket sem ismerik rendesen! – Nevetni kezdett – pontosabban kuncogásnak tűnt, ahogy a kézfejét szemérmesen a szája elé tartotta. Miközben még mindig a kezében fogta az én péniszemet. Igazán viccesen nézett ki.
– Nem akarja most felpróbálni azt? Ott hátul van egy próbafülkénk.
Az én dákómat a csavaros pénisz üres rekeszébe dobta.
– Szüksége lesz még egy hozzá passzoló zacsira is! – vezetett a herezacskós polchoz. – Kicsit, közepest, vagy extrát öt töltettel?
– A közepes méretet választom. – meg kellett köszörülni a torkomat, a hangom még mindig rekedt volt. A meglepetéstől vagy a szégyentől lehetett?
A nő odanyújtott egy zacskót.
– Csak csatlakoztassa alul, bombabiztosan tart.
Aztán félrehúzta a próbafülke piros függönyét. A hátsó falon két szép, tökéletes mell és egy tátongó vagina látszott. A bal oldali falra egy szájat szereltek nagyjából farok magasságba.
– Próbálja ki csak nyugodtan, hogy megfelel-e önnek ez a modell! A péniszeink mind 100 százalékosan érzékenyek. Mindent olyannak fog érezni, mintha az igazi lenne! – mosolygott sejtelmesen és behúzta a függönyt.
Ott álltam egyedül a próbavagina előtt. Hihetetlenül valóságosnak látszott és igazán nedvesnek is tűnt. Becsavaroztam magamnak a péniszt. Jó volt a tapintása, kemény, mint egy well done szték és a felszíne selymesen puha. Szinben is minden rendben volt, bíborvörös makk, finom kékes áttűnő erek a szárán. Miféle anyagból lehet?
Óvatosan vezettem bele a punciba.
Ah, kellemes volt. És meleg! És éppen jó szűk! Először csak könnyedén ki-be húztam a farkat, aztán megragadtam a két cicit és alaposan belöktem. Szabályosan belekapaszkodtam a mellekbe, miközben vadállatként szívtam azokat, aztán éreztem, ahogy remegni kezdett a zacsi. Mielőtt észbe kaptam, egy rendes adagot lőttem a próbavaginába. Nagyot nyögtem a kéjtől. Aztán kiléptem a kabinból
– Na, milyen volt? – kérdezte az eladónő. Zöld szemei úgy mosolyogtak, akár egy angyalé.
A műfarkam még mindig mereven állt. A nagytükör elé léptem és megnéztem a gyönyörű új dákót a csípőmnél.
– Tökéletes, ugye?
– Igen, remekül illik önnek! Nem akarna még egy másikat is felpróbálni? Ez volna itt a vadi új „Surfer” Jet-szabással...
Egy dobozt tartott az orrom elé egy újabb elegáns darabbal. A kis árcédula azonban visszariasztott. Ő mégsem adta fel.
– Látja az enyhe banán-görbületet felfelé? Ez a Jet-fazon, amivel a pénisz jobban tudja izgatni a nő G-pontját.
– Nos, nem is tudom, de mutatna valami mást? – Lepillantottam a kicsire, megcsapott szőke hajának illata. – Volna talán valami kedvezőbb árfekvésű? – folytattam.
– Van az akciós ajánlatunkban még néhány kifutó modell... a nagyon keresett Apollo-modell csúcsos makkal, vagy például a vidám „Gomba” fazon vékony szárral de XXL-es makkal?
Haboztam.
– Vagy mit szólna egy menő metroszexuális modellhez... piros és zöld csíkozással?
Végül a gomba-típus mellett döntöttem. Beléptem vele a próbafülkébe. Ott talán beindul! Alighogy becsavaroztam, a makk szinte felfújódott, akár egy ballon. Gyorsan a műszáj elé léptem. Az ujjaimmal kitapogattam a gyönyörű cseresznye ajkakat – jó szűknek és csúszósnak tűnt a rés. Belül egy nyelvet éreztem, arra helyeztem a makkomat. Most elképzeltem az ajkak felett a kis szőke tágra nyílt szemeit. Hah, egészen feldobott! Az élvezettől kicsordult a nyál a szájam sarkán, és lassan csúszkáltam a szájüregben. A műfarkam kéjesen rángatózni kezdett, amint az ajkak egyre szorosabbra záródtak. Életemben még soha nem tapasztaltam ilyen szopóművészetet. Hirtelen az egész dákót belöktem a szájba, és az alsó ajak a zacskómat dörzsölte. Az úgy reagált erre, mint egy derék katona, és kiadta a parancsot a tüzelésre. Minden millilitert éreztem, ami a műszájba pumpálódott. Fantasztikus! A makk még mindig csepegett. De nem volt papírtörlő, vagy ilyesmi odakészítve, így az utolsó cseppeket a szájhoz töröltem. Isteni érzés volt.
Visszatértem a fülkéből büszkén felemelt farokkal, mint Siegfried a mondabeli hős, aki éppen elkapott két nimfát.
Az eladónő mosolygott.
– Nos, elégedett?
– Igen... – nyögtem. – Megveszem mindkét péniszt!
– Príma! Remek választás! A gombát bent hagyja? És a saját péniszét becsomagoljam, vagy azt inkább itt eltávolítsuk?
A saját farkam szegény elhagyott kukacként feküdt a dobozban. Természetesen becsomagoltattam, habár a menő műpéniszekkel ellentétben elhasználódottnak hatott. Ám végül is a sok éves használat alatt megszoktam... vizeléshez még biztosan elég jó lesz.
Fizettem – még kedvezőbb volt az ár, mint gondoltam. Aztán kaptam egy elegáns ezüst bevásárló zacskót és éppen el akartam hagyni a boltot, amikor a kicsike valamit utánam kiáltott. A próbafülkéhez ment, megállt az elhúzott függöny előtt, és a mutatóujjával felháborodottan a kabin belsejére bökött. Ugyan eltelt pár perc a spriccelésem óta, a vagina és a száj még mindig csurogtak. Az apatej lefutott a bársonnyal bevont falon, és a padlón két tócsát képezett. Továbbá a melleken is látszott néhány lekopott piros folt.
– Mi ez a disznóság? Azt hitte, hogy egy peepshowban van? A fali applikációk csak felpróbáláshoz vannak, hogy a méret passzol-e! Maga tényleg belespriccelt?
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ulysses
2022. március 19. 20:41
#11
Az eredeti megjelenési helyén létezik külön humor kategória. Viszont én nehezebbnek érzem ezeknek a történeteknek a fordítását, mint más témakörökben szereplőkét.
1
t
tibee72
2022. március 18. 12:32
#10
Ez nem sikerült olyan jóra.
1
Andreas6
2022. március 15. 15:20
#9
Engem azért az eladónő jobban érdekelt volna.
1
Andreas6
2022. március 15. 15:19
#8
Sajátos humora van...
1
sportyman (alttpg)
2022. március 14. 11:32
#7
Nagyon jópofa! Sokat mosolyogtam rajta... Azért a szexi eladónőt is be kellett volna vonni!
1
sunyilo
2022. március 14. 11:28
#6
Az ötlet jó...
1
cvirag
2022. március 14. 10:07
#5
Nagyon tetszett! Kérünk még ilyeneket! 
1
Titti
2022. március 14. 09:40
#4
Jajj már! A humort is tudni kell élvezni.
1
veteran
2022. március 14. 04:44
#3
Kár volt megírni.
1
a
angel234
2022. március 14. 02:50
#2
Furcsa egy történet.
1
T
Törté-Net
2022. március 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1