A rendőrbálon

Szavazás átlaga: 5.61 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2022. december 29.
Hossz: 5 591 karakter
Elolvasva: 2 642 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Tegnap hajnali 3-kor hívott Szilvike, az unokahúgom, és örömmel újságolta, hogy milyen jól sikerült az előző estéjük. Anyukáját, Andreát meghívták a rendőrbálra VIP vendégnek, egy kísérőt is vihetett magával, így természetesen a lányát választotta. Andrea gyönyörűen felöltözött, külön erre az alkalomra vett egy estélyit, fodrászhoz ment, új frizurát készíttetett magának, természetesen tűzvörösre festette a haját, kisminkelte magát, az egész testét felkészítette a közelgő estére. Taxival mentek, ahol már gyülekezett a meghívott elegáns vendégsereg.
A díszteremben elképesztő étel – és
i
alf
ta
alf
lk
alf
ín
alf
álat
fogadta a vendégeket és Andreának különlegességként egy rokokó ágyat hozattak. Az volt a feladata, hogy a gasztronómiai élvezeteken felül különleges élményben részesítse az egész évben lelkiismeretesen dolgozó rendőröket. Andrea egy külön lakosztályban volt, lefeküdt az ágyra, megszabadulva az ebben a helyzetben felesleges ruhadarabjaitól és a rendőrök, ahogy szoktak, párban járultak oda hozzá. Először a szokásos körök, udvarlás, becézgetés, simogatás, majd csókolózás, hajtincsekkel játszadozás meg ilyesmi és utána a lényeg.
Iszonyatosan kemény pasik dugták, szopatták Andreát, aki az élvezettől remegve végezte ki sorra a rendőröket. Nagyon dícséretes volt, hogy az egész évben keményen dolgozó, túlórázó férfiak most végre elengedhették magukat és egy kicsit lazíthattak.
A kemény baszások közt szüneteket is kellett tartani, ekkor a rendőrnők és a rendőrfeleségek nyalogatták a tocsogó punciját, puszilgatták cicijét, duzzadt mellbimbóit, csókolták arcát, szemét, nyakát, száját, hasát, punciját, krémezték a popsiját, hogy újra tudja fogadni a vad baszásra éhes kanokat. A szolgálati előírást betartva a rendőrnők nem vetkőzhettek le, de most nem is ez volt a fontos, hiszen ők a rendőrörsön a feletteseiket napi szinten leszopják, ezt úgyis mindenki tudja. A szolgálati előíráson változtatni meg nem érdemes, hová is vezetne ez.
Családok is voltak, akik tehették, a (természetesen) nagykorú
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
eikkel
jöttek. Andrea megtanította, hogyan kell a lányos anyukáknak szépen kinyalni a lányukat, hogy azoknak puncija megfelelően nedvesen készüljön fel a közelgő mozgalmas évekre. Kérte az anyukákat, hogy az apákat, fiútestvéreket, nagybácsikat, nagyapákat is vonják be a családi műveletekbe. Andrea a fiús anyukáknak is megmutatta, hogyan kell a fiúkat úgy leszopni, hogy ne fröcsköljenek szanaszét. Nagyon fontos a fiúk alapos és körültekintő leszopása, ez stresszoldásként és bűnmegelőzésként is kiváló módszer. Mivel ezt naponta többször kell, kérte a nagymamák, nagynénik, lánytestvérek és a lányos anyukák segítségét is, aminek a lányos anyukák nagyon megörültek, boldogok voltak, hogy ők is segíthetnek. Andrea eközben leszopott 8-10 kiváncsiskodó fiút, mert már nagyon kívánta a friss ondó ízét.
Szilvikének csak annyi volt a feladata a bálon, hogy az érkező rendőrök nadrágját lehúzza és a farkukon a fitymát nyelvével megtisztítsa, a golyókat körbenyalogassa, hogy Andrea már a friss, tiszta faszokat élvezhesse, hát igen, egy ilyen bálon fontos a higiénia.
Volt, aki a rendőrbotját is kifényezte Andrea puncijában, így napokig gyönyörködhet majd benne a haza szolgálata közben. Andrea több órán keresztül baszatta magát, tocsogott a spermában és a puncinedvben, volt, hogy lejött az ágyról, egy asztalon hasra feküdt, kezei és lábait az asztal lábaihoz bilincseltette és úgy várta az izmosabb, keményebb rendőrök farkát. Sokan nem jutottak a szájához, pinájához, ők csak a hajára verték a farkukat, vagy ahova érték. Andrea imádta a forró gecit a testén, ilyenkor teljesen új életre kelt a lelke.
Külön megkérte a vezérkari tiszteket, hogy szendvics-análban dugják, mert szeretné érezni, milyen mikor két tábornok közt szorul a teste. Sokan a 70 éven felüliek közül már csak élvezkedtek, nézték a magát teljesen odaadó nőt. Éjfélkor francia
p
alf
ez
alf
sg
alf
ők
alf
et
bontottak Andrea tiszteletére és a veterán rendőrök, mivel nem akartak a lanyha farkukkal szomorúságot okozni Andreának, inkább a
p
alf
ez
alf
sg
alf
ős
alf
üvegekkel
elégítették ki őt.
Felmerülhet a kérdés, hogy nem voltak-e féltékenyek a rendőrfeleségek Andreára. Természetesen nem, ez egy ünnepség, bál volt, jutalmazásokkal meg igazából azt is tudjuk, hogy mikor a férjek keményen dolgoznak az utcákon, helyszínelésekkor, akkor az unatkozó feleségek fodászhoz járnak, kozmetikushoz, masszőrt hívnak, akik tökéletesen kielégítik őket extra szolgáltatásként és akkor még nem is beszéltünk a különböző szerelőkről, asztalosokról, festőkről, akik természetben fizetnek a csinos rendőrfeleségeknek. Tehát egy hallgatólagos megállapodás van ebben a témában, nem illik féltékenynek lenni.
Visszatérve az estéhez, a rendőrbál végén a rendőrök összedobták Andrea honoráriumát, a rendőrfeleségek nógatták a férjeiket, hogy legyenek nagyvonalúbbak, hát igen, a híres női szolidaritás...
Szilvike is jól érezte magát, egy kicsit izomláza lett a sok szopástól, térdeléstől, de mondta, hogy nagy élmény volt ennyi illusztris személyiséget szájába venni és biztos, hogy a későbbiekben sikerül előnyt kovácsolnia, ha valamilyen ügyet, bírságot kell intézni. Ebben biztos lehet, nyugtattam meg.
A lelkes beszámoló végén kérdeztem Szilvikét, hogy Andrea mikor jön hozzám. Mondta, hogy a napokban biztos jön, szerinte pár órán belül már küldi is az üzenetet, úgyis már nagyon elege van az otthoni incifinci kukizásokból és egy kiadós, többórás vad, szenvedélyes, fantáziateli dugásra, szopásra, nyalakodásra vágyik, ami a rendőrbálon is túltesz és ezt, tudja, hogy csak Tőlem kaphatja meg. Tehát küldi az üzenetet, legyek türelemmel. Csodálatos lány ez a Szilvike!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.61 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. április 3. 15:24
#12
Rövid is, gyenge is.....
1
Ulysses
2023. január 2. 10:35
#11
Hiába rövid, nem tudtam végig olvasni.
1
cscsu50
2022. december 30. 21:53
#9
Undorító és elég közönséges!
 
1
f
fiesta14
2022. december 29. 19:57
#8
Gyenge. uncsi. és nem valami fantázis dús.
1
Andreas6
2022. december 29. 10:17
#6
Undorító számomra az iromány stílusa, hozzáállása, egyszóval az egész, ahogy van!
1
papi2007
2022. december 29. 07:36
#5
kezdetnek elmegy
2
genius33
2022. december 29. 06:47
#4
Kapkodós, és elég közönséges! 
1
a
angel234
2022. december 29. 03:32
#3
Szerintem sem lett igazán jó írás.
1
sztbali
2022. december 29. 02:38
#2
Ez nem lett az igazi.
1
T
Törté-Net
2022. december 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1