A+ A-

Vera a közösben 8. rész

A tiltott gyümölcs akkor is nagyon finom, amikor nincs is igazán tiltva. Amióta megismerkedtünk Lacival és a többiekkel, folyamatosan ezt érezzük, és sokat beszélgetünk erről a barátnőmmel. Vera ösztönösen jól tud szeretkezni, nem csak fekszik, mint egy darab fa, hanem lelkesen, száz százalékosan örömet próbál nyújtani a férfinak, és ezt ő is nagyon élvezi. És amikor mindezt más férfinak adja, és látom a szenvedélyt, azt a bódult, szikrázó, szinte kézzel fogható élvezetet, az fantasztikusan izgató pillanat. Na persze én se panaszkodhatok. Erika, de még inkább Sári felejthetetlen pillanatokat okoztak nekem az ágyban. Hát igen, a tiltott gyümölcsbe én is szívesen harapok, és nagyon ízlik, amit benne találok.
Késő, hideg ősz volt már, mint most, mikor ezeket a sorokat írom, amikor Peti és Sári új helyre költöztek. Korábbi lakásuktól megválva egy kis kertes házat vettek Budapest egyik peremkerületében. Azon a hétvégén meghívtak minket, nézzük meg, milyen. Menjünk el vacsorázni, aztán körbevezetnek minket új otthonukban. Mind tudtuk persze, hogy ez mit jelent, de még annyi idő és kaland után is nagyon izgatottak voltunk egy ilyen invitáció hallatán. De ez így is van jól. Ha elmúlik a varázsa, akkor talán már nincs is értelme csinálni.
Egy belvárosi étteremben költöttük el a vacsorát, de a helyzetet már itt is megkavartuk egy kicsit. Kitaláltuk, hogy "cseréljünk párt", vagyis már a vendéglátó egységbe is úgy érkeztünk és foglaltunk helyet, hogy Vera Petivel, Sári pedig az én oldalamon helyezkedett el. A vacsora ettől egy kicsit (Kicsit? Nagyon is!) izgalmasabb lett. Szinte szikrázott a levegő attól, ahogyan egymásra néztünk, megváltoznak ilyenkor az apró gesztusok. Ki kinek a párja, ebben a helyzetben mit enged meg magának az ember... Mindkét lányon érezni lehetett, hogy izgatja őket a helyzet, egyfajta finom, elegáns előkészülete volt ez az éjszakának. Határozottan intenzívebb érzés volt így, érezvén, hogy a másik nőjét cirógatja az ember maga mellett.
Ezt a visszafogott, de robbanni készülő izgalmat mentettük át Petiék új házába is. A kis épülethez nagy kert társult, aminek meg volt az az előnye, hogy a szomszédok még véletlenül se hallhatnak vagy láthatnak semmit. Nem a fal másik oldalán, hanem szó szerint fákon és bokrokon túl voltak. Estére kifejezetten csípős hideg lett, a házba belépve azonban szinte arcul ütött a meleg, szinte nehézkesen fülledt levegő.
- Mennyit költötök ti fűtésre? - kérdeztem Petit.
- Azt szerintem inkább nem akarjátok tudni - nevetett. Nem az este miatt tették ennyire forróvá a lakást, ők tényleg szerettek így élni. A ház belül még kisebb, de nagyon kellemes hangulatú és modern volt. Az alsó szinten csak konyha, egy kis étkező, nappali és a vizes blokkok voltak, az emeleten volt a remek helykihasználású, és emiatt igencsak tágas hálószoba. A hideg miatt kabátokban és pulóverekben érkeztünk, de bent akár meztelenül és kényelmesen lehettünk. Hamar melegünk is lett a vastag ruhákban, na és a kis welcome drinktől, amivel Petiék kedvesen kínáltak bennünket.
Az úgynevezett körbevezetésből aztán nem lett semmi. Vera és Peti felmentek a lépcsőn a hálószobába, de amikor Sárival utánuk indultunk, ő a lépcső alján szorosan megfogta a kezem. Semmit nem szólt, de azzal a sötétbarna, mély pillantásával a szemembe nézett, és magához húzott. Már nagyon vártam ezt a pillanatot az egész este folyamán. A falhoz nyomtam, és hevesen csókolózni kezdtünk, kezeink azon nyomban a másik ruhája alatt jártak. Sári lehúzta rólam a pulóvert, én pedig neki segítettem megszabadulni a felső részektől, aztán rátértünk a nadrágokra.
- Itt egy kicsit kényelmetlen lenne - mondtam halkan. - Nem megyünk inkább fel utánuk?
- De, gyere - mosolygott a lány, és a már levetett ruhadarabokat ott hagyva a lépcső alján, tulajdonképpen félmeztelenül felmentünk mi is a hálóba.
Nem kellett csalódnom, Peti is a barátnőmmel foglalkozott már, egyenként csomagolta ki Verát a ruháiból. A barátnőm ránk pillantott, mosolygott, de amikor a nagy, puha mellei is szabaddá váltak, és Peti a keményedő bimbókra vetette magát, megszűnt körülötte a világ. Vera mélyen felsóhajtott, és vadul igyekezett lehúzni Peti nadrágját. Én ugyanezt tettem Sárival, ő pedig velem, percek múlva mind a négyen meztelenül ölelkeztünk abban a fülledt, szinte forró hálószobában. Gyenge, sárgás hangulatfény világított, a hatalmas franciaágy puha volt, a rajta szétterített ágyneműk selymesek, a lányok teste pedig még bársonyosabb. Elképzelni is nehéz ennél vadítóbb, érzékibb helyzetet, a farkam keményen, szinte már robbanásveszélyesen állt, ahogy Sári formás testét öleltem. Pár percig így kényeztettük egymást, a farkam a combjai közé csúszott, éreztem a már nedvesedő punciját, ahogy szinte ontja magából a hőt. Peti ezalatt végignyalta Vera testét, gyúrta a melleit. Nem volt nagy hangoskodás vagy eltúlzott nyögések, csak halk lihegés, sóhajtozós mocorgás az ágyon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2013. 11. 10. vasárnap 17:41
Végleges párcsere, ez kéne.
#7 v-ir-a 2013. 10. 18. péntek 19:15
ez jó volt smile
#6 x124 2013. 10. 17. csütörtök 19:03
Jó!
#5 papi2007 2013. 10. 17. csütörtök 12:30
ja ja jó
#4 papi 2013. 10. 17. csütörtök 08:27
Hozta a szokásos formáját.
#3 Rinaldo 2013. 10. 17. csütörtök 07:13
Jó.
#2 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:36
Elég jó.
#1 Törté-Net 2013. 10. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?