A+ A-

Életem legnagyobb szemétsége - Balatoni hangulat

- Ezt most ugye nem mondod komolyan?! – kerekedtek el a szemeim. - De szabin vagyunk, vagy mi?!
- Mindössze két napról van szó...
- De ez szabadság! A te MEG-ÉR-DE-MELT szabadságod!...
- És utána még marad másfél hetünk egymásra!
- Eeeezt nem hiszem el! Ha valakinek hirtelen sürgős dolga akad, te mindig beugrasz helyette. Hát nem veszed észre, hogy hülyét csinálnak belőled?! – emeltem fel a hangom.
- Kicsim, ez nem igazán az a háttér, ami teljes mellszélességgel támogat engem... - szólt Peti hunyorogva –... Pedig van mivel! – kacsintott és próbált békítőleg magához húzni.
- Cseszd meg a hátteredet! – löktem el magamtól.
- Nana...
- Tudod mit?.... Felőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz!
- Köszi..., most aztán megnyugodtam – közölte párom elkomorodó hangon. - Tudod jól, hogy a megélhetésünk még nagyban függ attól, mit vállalunk be és mit nem. De ezt már többször is megbeszéltük...
- Meg, ez igaz, de most először nem utasítanak, hanem kértek, ha van kedved, vagy lehetőséged, akkor vennék szívesen a segítségedet.
- Pontosan ezért fogok bemenni és segíteni!
- Hááát... ha az első ilyen esetben így reagálsz, akkor ezek után ezt már elvárják majd tőled, kicsim, tudod?!
- Ha eljön az ideje, nemet mondok!
- Cöccöccö... - csúfolódtam. – És most én mihez kezdjek?
- Maradj itt nyugodtan...
- Maradjak itt az öcséddel, meg a hülye haverjaival?!
- Miért ne?
- Hát te teljesen kész vagy! Mégis mi a fenét kezdjek néhány pisissel két álló napig?! Legyek a pesztonkájuk, főzzek, mosogassak rájuk, esténként jó anyaként fürdessem meg őket, netalán mossam ki a használt alsóikat is?! Ezt kívánod?!
- Egyrészt nem pisisek, lassan önálló, felnőtt emberek lesznek, másrészt pedig nem kell velük foglalkoznod. Szerintem ők sem foglalkoznak veled.
- Aha... Inkább azt mondd meg, mikor óhajtasz indulni és hagyni engem parlagon heverni?
- Kora reggel megyek csak el, és holnapután este már újra hozzám bújhatsz. Teljes mellszélességgel! – tette még hozzá vigyorogva és újra felém nyúlt, de megint ellöktem a kezét.
Nem voltam abban a kedvemben, mintha minden rendben lenne, bújjunk ágyba. Hiányozni fog ugyan, de holnapután estig simán kibírom. Persze hogy kiakadtam, amikor rögtön nyaralásunk első napján felhívták a főnökei, nem tudna-e beugrani mégis, hogy kisegítse őket. Tudják, hogy szabin van, meg elnézést, de akkor is szívesen vennék. Párom pedig, legnagyobb értetlenségemre és mintha egyértelmű lenne, ment és odatette magát! Én meg itt maradtam a 17 éves öccsével, meg annak két hülye haverjával, a balatoni nyaralóban „édesnégyesben”...
Párom, Péter, és kisöccse, Pali, között 17 év korkülönbség adódott. Nem csalás, nem ámítás, tényleg ennyi. Az anyukájuk közös, aki úgy 20 éve elvált Péter apukájától, de néhány évvel később újra férjhez ment.
A három haver tehát lejött velünk a Balatonra, és idegesített, hogy az első napokban csak az ő társaságukra leszek utalva. Pedig igazából nem indult rosszul a „velük töltött” idő. Reggeli után ugyanis a fiúk közölték, hogy ők elporoszkálnak a strandra, s csak késő délután várhatóak haza. Na, ennek megörültem. Ugyanakkor kicsit el is szégyelltem magam, reméltem, nem hallották előző esti szóváltásunkat Petivel, amikor lepisiseztem őket.
- Nincs kedved velünk tartani? – kérdezte Palkó (párom öccsét így becézzük).
- Nem, kösz, én maradok itthon és igyekszem egy jó könyv társaságában tölteni a napomat.
Ahogy elmentek, kivonultam az öreg gyümölcsfák árnyékába. A nagy meleg okán úgy döntöttem lazítok az amúgy sem túl réteges öltözetemen, hiszen sem szomszédok, sem a fiúk nincsenek, az utca felől meg nem könnyen lehet belátni és az épület is takar. Ledobtam hát a bikini felsőm, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a bugyim is, és kényelembe helyeztem magam a műanyag napozóágyon. Élveztem az öreg cseresznyefák adta hűs árnyat, élveztem meztelenségem, s az alig érezhetően lengedező nyári szellő simogatását.
Bár a napozóágy támláját félig ülő helyzetbe állítottam, olvasgatás közben mégis elpilledtem, s arra eszméltem fel, hogy kicsúszik a könyv a kezeim közül és a fűre pottyan. Nem nyúltam utána, helyette kis fészkelődés után kényelmesen kinyújtóztam. Álmosság húzta a szempilláimat lefelé. Oldalra fordítva a fejem, szemhéjam szűk résén keresztül vettem észre, hogy a szomszéd ház teraszajtaja nyitva van, s a meg-meglibbenő függöny mögött ki tudtam venni a szomszéd sziluettjét... „Mégiscsak itt van??... Vajon mióta leskelődhet?” Nem voltunk messze egymástól, talán húsz méterre. „Na, Peti, kellett engem itt hagynod!” – gondoltam bosszúsan és újra fészkelődni kezdtem. Karjaimat a fejem fölé az ágy tetejére emeltem, így még inkább kifeszítettem domborulataimat. Ha már leskelődik a drága szomszéd, legyen valami értelme is! Többé aztán nem foglalkoztam vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.74 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Ulysses 2017. 03. 16. csütörtök 08:38
Még mindig hátborzongatóan jó ez a történet. Több pontot érdemelne.
#15 Ulysses 2015. 08. 12. szerda 20:22
Tömény gandalfos erotika, vágyak, szex. Eleven szereplők, jó dialógus, csipetnyi humorral. Biztos recept arra, hogy Ulysses 10-est adjon. Érdekes vállalkozás női szemszögből írni egy történetet. Nem tudom, hogyan vélekednek a hölgy olvasók. Szerintük is hiteles?
#14 Gandalf 2015. 06. 9. kedd 19:51
Köszönet mindenkinek, aki olvasta!
#13 A57L 2015. 05. 14. csütörtök 05:31
Nem lett rossz.
#12 sikamika 2015. 05. 6. szerda 21:35
nagyon joh lett grat...
#11 papi 2015. 05. 1. péntek 21:29
egész jó
#10 rockycellar 2015. 05. 1. péntek 09:01
Toplistás lesz ez is
#9 listike 2015. 05. 1. péntek 08:05
Nem tetszett.
#8 szimonov 2015. 05. 1. péntek 00:38
Az egyik legjobb!
#7 x124 2015. 04. 30. csütörtök 16:28
Nagyon jó!
#6 veteran 2015. 04. 30. csütörtök 10:25
Nagyon jó.
#5 Rinaldo 2015. 04. 30. csütörtök 07:31
Szuper.
#4 tiborg 2015. 04. 30. csütörtök 07:15
Kituno, Egyszeru, de nagyszeru....,,"Szep ifjusag jojj vissza egy szora".........
#3 Andreas6 2015. 04. 30. csütörtök 06:37
Fantasztikusan jó volt! 10 pont.
#2 feherfabia 2015. 04. 30. csütörtök 06:22
Nagyon jó!10P
#1 Törté-Net 2015. 04. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?