A+ A-

A terápia

Dr. Jonas Albright pszichiáter volt. Az egyik legjobb a városban. Híres orvosként rengeteg gazdag és befolyásos embert kezelt, akik nem kevés pénzt áldoztak remélt gyógyulásuk érdekében. Páciensei nagy hányadát, főleg az említett, felsőbb tízezer rétegéből szerezte. Drogproblémákkal küszködő hírességek, teljesítményük határait feszegető sportolók, folyamatos stresszben élő bankárok és üzletemberek színesítették pacientúráját. Persze nem hiányozhattak azok unatkozó feleségeik és persze elkényeztetett csemetéik sem betegei köréből. Boldog családapaként éldegélt egy elit kerület hatalmas magánházában, szép feleségével és két csodás gyermekével egyetemben. Külön bejáratú magánrendelőjét házuk egy félreeső, nyugalmasabb szárnyában alakította ki, ahol soha semmilyen körülmények között, senki sem zavarhatta munka közben. Ezt, mint első számú szabályt, törvénybe is iktatta családtagjai körében, amit természetesen szigorúan be is tartottak.
Még fiatalnak mondható, negyvenéves kora ellenére sok mindent elért már az életében. Olyan dolgokat, amelyekről a legtöbb ember csak álmodozhatott. Elégedettnek érezte magát, hiszen mindene megvolt. Szép család, gyönyörű lakás, sok pénz, szakmájában kiemelkedően elismert szaktekintély volt. Rendszeresen edzette testét így kiválóan karbantartotta egészségét is. Egy szóval kifejezve, boldog volt.
Aztán egy szép napon mindez megingani látszott, amikor egy szerdai reggelen rendelőjében megjelent egyik, emeddig még sohasem kezelt betege. Telefonon beszéltek meg időpontot. Jonas nem alkalmazott asszisztenst, feleslegesnek tartotta. Saját maga egyeztetett időpontokat és kezelte a bejelentkezett páciensek adatait, akik a tökéletes diszkréció reményében keresték fel problémáikkal.
Annabell huszonöt éves, fiatal úrilány, aki egy igen gazdag bankár fiatal felesége és egy tehetős, befolyásos család sarja volt. A doktor ismerte eme népes családot, sok tagját kezelte már, de ezzel a nővel még sohasem találkozott. Ő volt az első páciense aznap. Tizenegy órára beszéltek meg találkozót a régi rusztikus stílusban berendezett rendelőjében, amely sokkalta inkább emlékeztette az oda belépőt egy viktoriánus korabeli könyvtárszobához, mint egy pszichiáterhez jobban illő orvosi rendelőhöz.
A fiatal hölgy pontosan érkezett. A doktor az előtérben fogadta, és amikor meglátta a hirtelen betoppanó, a túlságosan is hosszúsarkú cipőjében billegő nőt, hirtelen a szava is elállt. Egy pillanatig csak bámulta ezt a frissen érkezett tüneményt, amely az imént libbent be házába. Zavartságából magára eszmélve, kedvesen és illedelmesen köszöntötte. Nem talált szavakat arra, hogy leírja legfrissebb betege lélegzetelállító külsejét. Vékony, magas modell alkata, playboy címlaplányokat megszégyenítő teste, alkatához viszonyítottan termetes keblei, kerekded feneke egyszerűen megbabonázták a férfit. Divatos ruhája tökéletesen simult karcsú testére, amely még egy zsákból varrott rongyban is megmozgathatta volna bárki férfiember fantáziáját. Természetesen szőke, hullámos haja selymesen omlott kecses vállára, gyönyörűen keretezve tulajdonosának babaarcát. Hatalmas, acélkék szemei, fitos kis orra és aranyos arca teljesen elkápráztatták a már sokat látott doktor tudatát.
A lány kedvesen, bár mégis kissé zavartan mutatkozott be, majd illően fogadta Jonas invitálását, aki lelkesen vezette be birodalmába. Mi tagadás, orvosunk férfiasságát alaposan felkorbácsolta az életébe ily módon betoppanó szépség. Sok fiatal és szép nőt kezelt már eddigi pályafutása során, de ilyen gyönyörűséggel még soha sem volt dolga. Szobájába vezetve egy kényelmes bőrfotelben hellyel kínálta a nőt, majd ő is leült szokásos helyére, ahol most minden érzékét latba vetve, kissé feszengve figyelte Annabell minden egyes szavát, amelyek csak elhagyták élénken sminkelt telt ajkait. Életéről beszélt, gondjairól és főleg jövetele céljáról. Félelmeit, drogokkal kapcsolatos problémáit és vissza-visszatérő szorongását ecsetelte orvosának, nem kihagyva a mostanság elég gyakran visszatérő álmatlanságát sem. Arcán szomorkás ráncok jelentek meg, szemei pedig enyhén karikásan néztek rá, de még így is gyönyörű volt.
Pár éve ment férjhez egy sokkalta idősebb férfihoz, aki igencsak csapodár életet élve folyamatosan megcsalta őt. Érdekházasságról volt szó, semmi többről. A doktor is tisztában volt ezzel. Ugyanis bevett szokás volt ez a felső elit köreiben. Ily módon egyesített családi vagyonokról és még nagyobb hatalom megszerzésének módjairól, melyeknek sok ártatlan áldozata is volt e családok berkeiben. A nő sem volt kivétel ez alól. Sok ilyen esettel volt már dolga praxisa folytán és tisztában volt az ilyen esetben lehetséges kezelésének módjairól is. De még addig sok időnek kell eltelnie, hiszen sokat kell megtudnia betegéről. A jelenlegi dolgok állását tekintve, többet is kell megtudnia erről a lányról, mint azt valaha is gondolta volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Sierra 2014. 03. 23. vasárnap 22:31
Szintén számos helyen publikált írás. De jó volna tudni, hogy egy szerző tette fel több helyre, vagy az egy szerzőét csórták.
#10 listike 2014. 03. 15. szombat 10:48
Tetszett.
#9 mif23 2014. 03. 11. kedd 12:37
Nem rossz. Azt elhiszem, hogy valakinek mindenből sokkal több jut az életben, de az, hogy még nyelve is több van... hát nagyon szerencsés. smile
#8 zsuzsika 2014. 03. 11. kedd 07:03
Jó.
#7 papi 2014. 03. 11. kedd 04:58
Nagyon jó
#6 Pavlov 2014. 03. 10. hétfő 21:49
Egy kicsit dagályos.
#5 veteran 2014. 03. 10. hétfő 09:22
Klasz
#4 Rinaldo 2014. 03. 10. hétfő 07:28
Szuper jó.
#3 Andreas6 2014. 03. 10. hétfő 07:03
Nekem kicsit mesterkélt, túldíszített a stílus. Persze még mindig jobb, mint a nagy átlag, ami felkerül ide.
#2 hairy_pussy 2014. 03. 10. hétfő 06:36
10p
#1 Törté-Net 2014. 03. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?