A+ A-

Sellő és őszilé

Beléptem a szaunába. Nem túl nagy, talán tíz négyzetméter lehet az egész. A falakon körbe egymás fölött két szinten kialakítva a pihenők. Rajtam kívül csak egy pár tartózkodott a ködös, gőzös kis helyiségben.
Halk köszönést mormogva ledobtam magam egy üres padra derekam köré csavart törülközőben. Hátradőltem, szemem lehunyva lazultam, s az elmúlt délelőtt munkafolyamatait gondoltam át és terveztem a következő lépéseket. Ahogy az izzadtság kiverte a testem, úgy zsibbadtam el egyre jobban. Nagyon fáradt voltam, nem is tudom jó ötlet volt-e beülni a szaunába. Egy izzadtság csöppet töröltem ki szememből, amikor észrevettem, hogy a nő engem néz. Könyökére támasztja a fejét és unott, kifejezéstelen arccal engem néz.
Feltűnően szép arcú, de bábuként bambult, nem is kapta el a tekintetét, amikor ránéztem, úgy tűnt, mintha nem is engem nézne, hanem csak elrévedt a tekintete. Párja, férje, mit tudom én ki, egy szinttel lejjebb feküdt hanyatt, arcán egy törülközővel... talán attól félt, hogy lesül az arca(?). Vagy csak nem szeret könnyen lélegezni. Még egy ilyen fojtogató helyen sem... Szóval a nő engem nézett. Persze, amíg mindezt végiggondoltam addigra mégiscsak elfordította rólam tekintetét, s a kis helyiség ajtajának ablakát kezdte bámulni. Olybá tűnt, mint aki hülyére unja magát. Aztán hirtelen hanyatt fordult ő is miként a férje, most már biztos voltam benne, hogy az, mert megláttam jegygyűrűjét az ujján, s lehunyta a szemét. Percekig bámultam, narancssárga bikini felsőjében domborodó melleiről nem tudtam eldönteni, szilikon-e, vagy sem, de barnára sült bőre is vonzotta tekintetem. Szép ívű combját nagyon minimális fölösleg tette vadítóan nőiessé.
Lábujjait vizsgálgattam éppen, amikor elegem lett. Idegesített a saját izzadtságom, és hogy más nőjét fixírozom, úgyhogy felálltam és kiléptem a kamrából. Néhány lépésre a bejárattól egy kis zuhanyfülke található, gyorsan beléptem és megnyitottam a csapot. Élveztem a langyos vízsugarakat. Kilépve láttam meg ismét a nőt, aki velem szemben, a süllyesztett kis élményfürdő medencéjébe merült. Mielőtt meggondolhattam volna magam, már megszólaltam.
- Bocsánat, merülhetek én is?
- Persze, nyugodtan. - jött a válasz.
Hangja nyugodtan búgott. Talán dohányzik. Beléptem hát én is a kis medencébe, s elhelyezkedtem vele szemben a sarokban, lábunk szinte összeért. Szemeit lehunyta jelezvén, nem kíváncsi a társaságomra, viszont így legalább tüzetesebben megfigyelhettem őt. Ami még a szaunában feltűnt, sötétbarna haja, ami kontyba varázsolva díszelgett feje búbján, gondolom, hogy a víz ne érje. Kicsit sem látszott rajta, hogy a nap ereje fakította volna. Festett? Lehunyt szemei nyugodtságról árulkodtak, sehol egy ránc (bár ilyen fiatalon ne is!), sehol a fáradtságra utaló karikák, szép hosszú szempillái nyugodtan pihentek. Kicsi, hegyes, egyenes vonalú orra hegykén meredt felém. Kissé hegyes álla szigort sugallt, ugyanakkor kicsi, de enyhén telt ajkai bujaságra csábítóak. Mindent összevetve valóban klasszikus arisztokratikus arcvonásokkal rendelkezik, mégis egyfajta báj lengi körül. És nagyon szép, ezt első látásra bárki megállapíthatja.
Eddig jutottam, amikor hirtelen feltárult a szauna kabin ajtaja.
- Jössz kicsim? Lassan mennünk kell... - szólította férje, miközben ujjaival hátrasimította nedves haját.
A srác kicsit pocakos, de vállas, láthatóan valamikor sportolt. Hatalmas fürdőköpenyt tartott kezeiben, amit nejére segített, amint az kilépett a medencéből.
Néhány másodpercen belül magamra maradtam gondolataimmal. Amiket aztán igyekeztem elhessegetni magamtól, és inkább én is szobám felé vettem az irányt.
A "szobám" egy Balaton parti háromszintes, kedves kis panzió első emeletén található. A panzió egy barátomé, aki szívesen kiadta munkatársaimnak és nekem egyik-egyik szobáját, míg a szomszédos városban elvégezzük a munkánkat, ami nagyjából két hetet vesz igénybe. Már negyedik napja "pihenünk" a panzióban, viszont én eddig még nem mozdultam ki sehová, ezért nem is figyeltem fel lakótársaimra, máskülönben bizonyosan feltűnt volna az a szépség, akivel ma délután találkoztam a szaunában...
Másnap munka végeztével, ebéd után figyeltem, ahogy a panzió elkerített strandján kollégáim és a panzió más vendégei is élvezik a napsütést, és úgy döntöttem én is megmártózom a tóban. Jól esett az úszás, de nem akartam több időt tölteni a szabadban, eleget mászkáltam ma a tűző napon, ezért ahogy kiléptem a vízből kezembe kaptam fürdőlepedőm és az épület felé indultam. Félúton figyeltem fel a szembejövő jelenségre. A tegnap látott szépség piros-fekete bikiniben, ami még jobban kihangsúlyozza napbarnított nőies alakját... Ugyan napszemüveget viselt, mégis az volt az érzésem, mintha ő is hasonlóképpen térképezne engem. Meglepődve, zavartan fordultam utána, amikor elhaladt mellettem, s egy halvány mosoly kíséretében halk "jó napot"-ot kívánt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Ulysses 2016. 03. 4. péntek 21:41
Ej, Gandalf! Ez a mostanában nincs időd írni lassan két éve húzódik. Igazán megkönyörülhetnél a rajongóidon egy újabb írással!
#14 tiborg 2015. 05. 1. péntek 06:24
Ez igen......
#13 Gandalf 2014. 04. 20. vasárnap 21:56
Sierra drága!
Mostanában tényleg nagyon kevés az időm, de a folytatás felkerül.
#12 Sierra 2014. 03. 19. szerda 22:01
Gandalf drága, nincs kedved ehhez egy folytatást alkotni? Olyan jó volt belefeledkezni. Tudod...nyálas, meg csajos, meg minden, de nekem Demjéntől jutott eszembe a Néha kell egy féktelen éj egy megfelelő idegennel c. nóta. No ez a történet pont ilyen volt smile Szokásodhoz híven kiváló stílusban megírva. Bevallom nem találomra választottam ma estére olvasmány smile Tudatosan néztem, hogy van-e olyan tőled, amit még nem olvastam el.
#11 Gandalf 2014. 02. 24. hétfő 19:55
Ulysses!
Soraid megtisztelőek. Nagyon köszönöm!
#10 Ulysses 2013. 09. 29. vasárnap 21:27
Nah, mély levegő, tízig számolni... Elmúlt az első dühöm, az olyasmi hozzászólások miatt, hogy "Jó", meg "Egész jó." Igaz, nem volt még időm túl sok sztorit elolvasni itt,és statisztikát sem vezetek róluk. Viszont Gandalf remekül írta meg ezt a történetet. Ha találomra kiválasztok 10 másikat, abból kilencet simán megver.
Igazából egy hibája mégis van. Teljesen elvette a kedvemet, pontosabban a bátorságomat, hogy valaha is feltegyem itt saját írásomat. Irigykedve töröm a fejemet, miként tudnék én is ilyen lebilincselően, képszerűen írni.
Gratulálok!
Gandalf, ha fontosnak tartod ezt a pontozósdit, akkor majd szavazok, és számíthatsz egy 10-esre.
#9 A57L 2013. 09. 23. hétfő 04:28
Egész jó.
#8 Gandalf 2013. 08. 16. péntek 17:10
Sziasztok! Köszi a kritikákat!
Yankie (és Mindannyian) - Nem tudom tetszeni fog-e, de a történetnek folytatása van. Nemsokára feltolom.
#7 genius33 2013. 08. 13. kedd 19:11
Nagyon jó csak folytasd. smile
#6 listike 2013. 08. 13. kedd 07:45
Szerintem folytatni kéne, hátha kislskul kettőjü között balami tartósabb kapcsolat. Megy a 10pont.
#5 x124 2013. 08. 12. hétfő 18:55
Jó!
#4 Rinaldo 2013. 08. 12. hétfő 13:18
Sikerült megkefélni.
#3 papi 2013. 08. 12. hétfő 05:43
Nagyon jó, szép történet.
#2 Yankie 2013. 08. 12. hétfő 02:06
érdekes befejezés! feldob egy jo pár kérdést, amire érzésem szerint soha nem kapunk választ. smile nem tudom van-e értelme folytatni, ha mégis, akkor óvatosan! innen vagy nagyon jó, vagy nagyon elcsépelt lesz, közép út nincs! nyes nekem mindenesetre épp a befejezés miatt tetszett.
#1 Törté-Net 2013. 08. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?