Jó randi

Szavazás átlaga: 6.35 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2022. november 24.
Hossz: 6 845 karakter
Elolvasva: 1 334 alkalommal
Valkoci miután belépett a lakásba először a tűsarkú szandálját vette le. Szerette volna lerúgni de úgy kell kicsatolni. Béla segített. A nőnek imponált, hogy a férfi bájosan nézi a teljesen átlátszó tanga bugyit a falatnyi miniszoknya sem sokat takart.
– Lezuhanyzok Béla.
– Rendben van addig dobok fel egy kávét
– Köszi. Aranyos vagy barátom.
A férfi hallotta ahogy folyik a víz
– Ha akarsz itt aludhatsz. – kiabálta Valkoci.
Béla érezte, hogy szűk a nadrágja az ágyékánál.
Valkoci rózsaszínű köntösben vizes hajjal jelent meg a konyhában. A tüsi haja csillogott a víztől és a szemei a vágytól.
– Szabad a fürdő, zuhanyoz le te is. – mondta Valkoci.
A férfi megitta a maradék kávéját és elrobogott lezuhanyozni cseppet sem csodálkozott azon, hogy a nemi szerve ágaskodott az ég felé és olyan kemény volt mint már nagyon régen. Segítette a merevedést Valkoci csipkés melltartója ami a zuhanyzó rózsára volt akasztva az átlátszó tangabugyi a tükör előtt. Béla élvezte a vizet és úgy gondolta, hogy hogy ha sokáig nézi Valkoci tangabugyiját akkor elfog élvezni. Nagyon óvatosan irányította a vízsugarat a nemi szervére nehogy az inger miatt spricceljen. Béla mindenhol szárazra törölte magát majd egy fehér színű törülközőt fogott maga elé és indult vissza a konyhába. Nyilván az ágaskodó nemi szerve nagyon látványos volt még a textil takarásában is. A konyha üres volt. Szexis tűsarkú cipő mellet volt egy üveg
k
alf
on
alf
ya
alf
k
. Béla töltött a cipőbe egy kis italt és megitta. A szexis lábbeli úgy volt oda készítve a
k
alf
on
alf
ya
alf
k
mellé mintha egy pohár lenne. A férfi rohant a halószobába. A függöny el volt húzva egy füstölő gyertya éget a sarokban egy fém dobozban amiből csak a füst tud kiszállni, így teljesen biztonságos A gyertya dobozára volt írva, hogy potencia növelő füstölő. Valkoci az ágyon feküdt a piros szíves motívumokkal díszített vékony kombiné nem sok mindent takart a testéből.
– Nagyon meleg van, remélem nem baj, hogy nincs takaró? – kérdezte a nő.
Béla lerakta a fehér színű törülközőt a székre. Valkoci látta a félhomályban a füstölő gyertya fényénél a férfi ágaskodó nemi szervét. A nő benyálazta a középső ujját majd a puncihoz nyúlt. Béla látta a mozdulatot gyorsan a barátnője mellé feküdt az ajkaik hamar megtalálták egymást forrón csókolóztak. Valkoci az ágy mellé nyúlt felvett egy kapcsolót és megnyomta. – Kicsi szívem bekapcsoltam a ventilátort, nem akarom, hogy túl meleg legyen. A függönyt még sem húzhatom el. Béla nem válaszolt a nyelve Valkoci punciját nyalta, a nő kéjesen nyögdécselt a férfi néha betolta a nyelvét a hüvelybe érezni akarta a barátnője ízét.
– Téged akarlak. – mondta a nő és gyengéden az ajkai közé fogta Béla merev faszát és gyengéden szívta majd körbe nyalta a nyelvével. Úgy ahogy egy tehetséges nő szop, kicsit sem fogazott.

Valkoci megnyálazta pár ujját és a punciját simogatta. Béla feküdt felül a merev szerszáma hamar utat talált a nedvességtől csillogó hüvelybe, a férfi tempósan járatta a faszát a hüvelyben. Közben az ajkaik összeértek.
– Basszál szét – mondta Valkoci és hangosan nyögdécselt.
Béla érezte, hogy nem sokáig tudja elhúzni a szeretkezést a második menet majd hosszabb lesz. – gondolta. És kihúzta a farkát a hüvelyből majd az ujjaival elszorította. Valkoci egy pillanat alatt az ágy mellé térdelt és nagyra nyitotta a száját. Béla a nő arcának irányította a faszát és elvette a kezét, megszűnt a szorítás abban a pillanatban dinamikusan spriccelt a forró sperma jutott bőven Valkoci szájába, arcára, a haja sem maradt szárazon.
– Tisztességesen lefröcsköltél. – mondta a nő és nagyot nevetett. Majd mint a kiscicák nyalogatta a tejet az arcáról. Utána kiment a fürdőszobába és lemosta az arcát. Béla hallotta, hogy Angnus Young gitározik, rögtön tudta, hogy Valkoci telefonja. Bevitte a készüléket a csaj után a fürdőbe.
– Rakd a fülemhez. – mondta Valkoci.
– Anyu rendben van. Veszek
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
pot
. – mondta majd elvette Bélától a készüléket.
– Bocs de anyu telefonál.
– Nyugodtan beszélgess. – mondta Béla és kiment a fürdőszobából. Valkoci tekintetét nem kerülte el, hogy a férfi fasza továbbra is úgy áll mint a cövek talán ennyire hatásos lenne a potencianövelő füstölő. Vagy Béla alapjáraton is nagyon potens kandúr.
– Holnap kimegyek hozzád anyu. Nem... Telefonban nem akarom elmondani. Hosszú egy napom volt. Igen... Béla is itt van... Szia! Sok puszi! – köszönt el majd kinyomta a készüléket.
– Béla, feküdt az ágyon érezte a füstölő illatát és a barátnőjét. Szorosan a férfi mellé bújt. A nő játszott Béla farkával gyengéden húzkodta a kezével. A férfi lehunyta a szemeit és nem kellet sokat várni. Valkoci ajkai gyengéden körül ölelték a merev faszt. Béla élvezte, hogy leszopják. És milyen jól semmi fogazás csak nagyon erős szívás.
– Imádom ezt a vákuumot. – gondolta Béla.
Sokáig élvezhette a vákuumot. Valkoci hosszasan szopott. A férfi nézte a nő pici és formás melleit.
– Itt aludhatok? – kérdezte Béla.
Valkoci egy pillanatra abbahagyta a szopást és válaszolt.
– Természetesen igen.
– Köszönöm. – mondta Béla és látta, hogy Valkoci feje fel és le mozog. Mind a ketten természetesnek vették, hogy szopás után Valkoci szétrakta a lábait és Béla kényelmesen hozzá tudott férfi a nedvességtől csillogó puncihoz. Rögtön nagyon mélyen bedugta a nyelvét a hüvelybe és élvezte a barátnője pinájának az ízét Szürcsölte a punci nedvet, cseppet sem zavarta, hogy az arca is csillogott a hüvely szaftjától.
Béla berakta a farkát a hüvelybe és gyorsan járatta. Közben a ciciket fogta amihez tökéletesen hozzáfért mert hátulról dugta a csajt
– Máshova rakd be. – mondta Valkoci.
Béla kicsit megnyálazta az ujjaival tágított Valkoci popsi lyukán majd lassan, gyengéden tövig benyomta a faszát. Gyorsan járt a fasz. Béla érezte, hogy hamarosan spriccelni
fog. Mikor érezte, hogy elindult a tej nagyon mélyen benyomta és átélte az orgazmust. Valkoci kéjesen sikított.
Majd egymás karjaiba borultak és pihentek. Valkoci megszólalt.
– Remélem, hogy diszkrét leszel. Hiba volt veled szeretkezni.
– Rendben van. – válaszolt a férfi és bölcsnek érezte magát.
Lezuhanyoztak majd ettek vacsorát Valkoci talált a hűtőben szalámit, sajtot. Elalvás előtt az ágyban megkérdezték egymástól a holnapi programot.
– Elmondod, hogy mi történt a minisztériumban?
– Bocs, de most nem Inkább aludnák hamar reggel lesz.
Béla hajnali 5 órakor felébredt és úgy érezte, hogy nem lenne jó ha reggelig maradna. Valkocinak munkanapja lesz talán már otthon bekapcsolja a laptopot és dolgozik. Nem lenne jó megzavarni a napi rutint.
Béla, egy nagy puszit adott a békéden alvó nőnek majd felöltözött.
– Hát te hova mész? – kérdezte Valkoci
– Nem akarlak reggel zavarni.
– Miért zavarnál? Na jó ezt nem most fogjuk megbeszélni de a tegnap esti történések után át kell beszélnünk, hogy csak barátok vagyunk.
– Azt hittem, hogy a szexpartnerem vagy.
Valkoci egy párnát dobott Béla felé. Nagyot nevetek és Béla kiment a lakásból.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.35 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2022. december 17. 02:33
#14
A humor címke elmaradt, mert elég vicces az egész. Tényleg furcsa történet, viszont az jól átjön belőle, hogy a férfi mekkora balfék. Mintha az alávetettje lenne a nőnek.
1
Ulysses
2022. november 28. 18:41
#11
Hol van a történet eleje, előzménye? Aztán akár folytatni is lehetne. Mert így csak egy dugás közepes leírása.
2
papi2007
2022. november 26. 07:20
#10
nem volt rossz
 
1
f
feherfabia
2022. november 25. 07:23
#9
Jó közepes!
1
feherkalman1
2022. november 24. 20:58
#8
Nem volt szégyenlős a csaj , megmondta mit kíván.
1
cscsu50
2022. november 24. 17:38
#7
El lehet olvasni.
1
sportyman (alttpg)
2022. november 24. 10:01
#6
A történet érdekes, a mai világ viszonyait tükrözi, de a helyesíráson volna mit javítani...
1
veteran
2022. november 24. 08:51
#5
Nem döntött rekordot.
1
Andreas6
2022. november 24. 08:06
#4
Átlagos történet, gyenge helyesírással.
1
a
angel234
2022. november 24. 03:50
#2
Nem lett rossz történet.
1
T
Törté-Net
2022. november 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1