A+ A-

Macskamód

Jóformán még az ajtót se csuktam be magam mögött, karjai már a mellkasomon kígyóztak és keresték ingem gombjait.
Csak egy percet várj - kértem, mire szemérmesen de azért duzzogva felvetette azt a nemes élű arcát és úgy vonult el mellettem, mintha legalábbis cárnő vagy valami hasonló volna. Ismerte már a járást a lakásomban, hát riszálós jobbkanyart vett és eltűnt a hálószobámban.
Istenemre, soha nem fogom megérteni a nőket. Ha nekem áll a farkam, mint a cövek, az tök bulis, és lehet rajta vihorászni, sőt meg sem sértődöm, ha lepattintanak alkalomadtán. De merd egy nőnek azt mondani, hogy kérsz egy percet, amikor be van gerjedve...
Mindenesetre mintha a hálószobámból némi fehérneműt hajigált volna ki, amik fent is akadtak a szobanövényemen. A csipke kísértetiesen hasonlított arra a csipkére, ami a ruhája alól kandikált ki az esti program közben.
Hát jó, akkor is kihasználom azt az egy percet - gondoltam és bevonultam a fürdőszobába.
Szedd össze magad öreg, ez ma nagy nap, ma nem tudsz elbújni a sportnadrágban, békében, csendben, mikor kezeimmel a hátát simogatom meg a szép vonalú derekát.
Mit simogatom?! Első alkalommal sziszegett az asztalon, hogy jaj de fáj, ne csináld ilyen erősen, második alkalommal meg felszólít, hogy adjak bele mindent. Hát jó szivi, te akartad. Persze jön a hívás másnap, hogy mozdulni nem tud, úgy fáj a háta, izomláz van a karjaiban és lila a hátsója.
Mit ne mondjak, mulattatott a viselkedése, amellett, hogy végtelenül laza volt, megvolt benne minden, amitől nő egy nő. Szerintem. Azt hittem zsánerem a sportos, feszes nő, lévén nem csak mást gyúrok, hanem magamat is, de amikor megláttam őt, hát az betett.
Gömbölyű a csípője, íves a hasa és csontjait selymes hús borította pont nagyon erotikus mennyiségben.
Most csak bámulom magam a tükörben, hogy mit akarok én tőle, mert baromira össze vagyok ám zavarva. Nem, szórakozni azt nem lehet vele, mert ahhoz drága játék, de vagyok én annyira komoly és felelősségteljes, bla bla bla bla...persze a nadrágomban már enyhén szűken vagyok, és mintha idáig hallanám, ahogy dorombol az ágyamon. Mert dorombol. Vagyis dorombolna, ha macska lenne, de tiszteletbeli, már csak a szemei miatt is. Szóval cimbora koncentráljunk a lényegre, a Nőre a szobámban, a Nőre, aki már járt nálam, akinek főztem, akiért ki is takarítottam, horribile dictu. A Nőre, akinek masszázs közben úgy ért a lábamhoz a keze, ahogy még senkinek nem ért, akinél nem állhattam meg, hogy úgy csókoljam, mintha fel akarnám falni. Merthogy fel akarom, olyan édes. Akinek úgy kulcsolódtak a lábai a derekam köré, mintha csak oda teremtett volna engem a Jóisten.
Hogy miért nem éltem akkor a hímneműek adta nemes jogommal? Próbáltatok már masszázságyon dugni? Nem lehet. Mérges is volt miatta.
Vessük csak össze mink van...adva van a hirtelen és szélsőségesen ingadozó érzelmi hőmérséklettel megáldott macskanő, aki purcogva dorombol, ha akar valamit, de az összes karma kint, ha valami nem az ő elképzelései szerint történik. Adott kb. 60 kiló nőhús, legalább 15 izomcsomóval a hátában. És most engem vár. De közben már lehet, hogy szétkapta a komplett ágyneműgarnitúrát a fene nagy vágyában.
Nagy levegő, bent tart. Dákómmal már lassan egy ezred helyett tudnék szalutálni, úgyhogy ideje a lényegre térni.
Naná hogy a cd-imet nézegeti és naná, hogy teljesen meztelenül. Ja nem, rajta van a deréklánca, amitől már akkor is majdnem szívrohamot kaptam, amikor először lekapcsolta a derekáról. Rám sem néz, de tudja, hogy bent vagyok a szobában. Hagyom hát, nézelődjön, bár egyszer már átfutotta, amikor itt volt, úgyhogy e ténykedése mérhetetlen zavarra utal. És ez megnyugtat valamelyest.
És hogy miért nem dugtam meg, amikor először itt volt nálam? Meg akartam én, lelkem tiszta, de kellett nekem kiválasztanom az egyik leghosszabb filmemet egy igen hosszú nap végére. Mindenesetre aludni jó vele, akkor meg nagy baj nem lehet.
Nézem a formás fenekét, és mondhatnám, hogy nem egy nagy meglepetés ruha nélkül látni, de mégis az. Mert ez a pucérság most nekem szól. Nem azért vetkőzött le, mert bejelentkezett hozzám és fizetett a szolgáltatásaimért, hanem mert szeretne az enyém lenni.
Úgy tesz, mintha még nem látta volna azt a cd-t. Bájos. Én mindenesetre leteszem magam az ágyra, aztán előbb utóbb úgyis idetolja azt a csinos kis testét.
Nézzenek oda, felém fordult. Döbbenet, olyan szép. Párszor már elmorfondíroztam azon,
hogy vajon ő amolyan totál csupasz fajta, vagy nem. Nem tehetek róla, bármennyire is szép az arca, kíváncsi voltam mit rejt az öle. Mit ne mondjak, kellemesen csalódtam. Nem barátaim, nem divatos kopaszbarack, hanem szépen frizírozott szőr és csak feltételezem ebből a távolságból, hogy ajkai simára vannak borotválva. Csókolnivaló. Csókolni és simogatnivaló.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2018. 01. 18. csütörtök 12:01
Nemrossz.
#5 feherfabia 2016. 04. 22. péntek 06:29
Egész jó!
#4 zsuzsika 2016. 02. 20. szombat 08:54
Közepes.
#3 papi 2014. 03. 23. vasárnap 21:22
Egész jó
#2 v-ir-a 2011. 09. 24. szombat 22:04
nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 03. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?