Tévedések útvesztője

Szavazás átlaga: 7.77 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2020. december 31.
Hossz: 208 670 karakter
Elolvasva: 3 978 alkalommal
Egy "kis" szappanopera...
A nagy szoba erotikától fülledt levegőjében három ember visszafojtott csendben figyelte, ahogyan egy csapzott hajú férfi és egy meglehetősen dekoratív nő átadva magát a kéjnek, egy nagy francia ágyon zavartalanul szeretkezik. A női szereplő a hátán fekve, széttárt lábakkal fogadta magába az úriembert, közben, mint egy mellékesen a hosszú, fekete haját igazgatta a mellein, amíg a benne munkálkodó partnere egyre szaporábbra fogva a tempót igyekezett kihasználni az utolsó másodperceket, hogy örömét lelhesse a gyönyörű nőben.
A meztelen testek és a szex látványa minden jelenlévőben okozott valamiféle izgalmat, mégis mindenki tudta a dolgát, és a lehető legnagyobb csendben követte az eseményeket.

A férfi hirtelen visszavonulót fújt, kapkodva, sietősen térdelt a fekete hajú hölgy mosolygó, csillogó tekintetű arca elé, aki tökéletesen tudva a dolgát megragadta a férfi péniszét, majd az ajkai felé irányítva azt, kézzel megadta a partnerének a kegyelemdöfést. A férfi arca eltorzult, az izmai megfeszültek, többször is összerándult. A teste irtózatos erővel préselte ki magából a spermiumok millióit, amelyek a fekete démon arcán átlátszó maszk formájában csillantak meg a reflektorok fényében.

A férfi még zihált picit, aztán hátrébb húzódott, leszállt az ágyról, és egy törölközővel próbálta eltakarítani a munka verítékét. Részéről ennyi volt a jelenet. A helységben maradt, hogy ne csapjon zajt, meg persze kíváncsi volt a végkifejletre. A helyét egy szőke, tüskésen rövidre vágott hajú nőnek adta át, aki lassú, csábos mozdulatokkal macska módjára mászott a másik nő felé. A kisestélyi ruhája majd szét reccsent a feszüléstől, a combjai vakítottak, és az extravagány aranycipő is megkapta a jelenetben a méltó helyét. Igazi, kiéhezett vadmacskaként cserkészte be az áldozatát, és a piros ruhája pont úgy volt kitöltve, hogy a vékony, de mégis domborodó alak szexisége megragadja a nézők képzeletét.

A szőke megtorpant a másik színésznő felett. Egy pillanatig egymás szemébe mosolyogtak, mint igazi szerelmesek, aztán elcsattant egy csók. Zaftos, perverz, ragacsos, de mégis oly igazi, magávalragadó és vágykeltő. Ügyeltek arra, hogy a nyelvjáték jól látható legyen, közben a szőke pajzán mozdulatokkal simított végig a fekete nő mellein, akinek az ujjai viszonzásul a másik bugyiján keresgélték a gyönyör kapuját.

– Ennyi! Nagyon – nagyon szuperek voltatok! – szólalt meg a rendező, majd felállt a székéből és kinyújtóztatta az addig mozdulatlanná dermesztett végtagjait. Az izgalmát jókedvű, barátságos vigyorgással palástolta, holott tudta, hogy szexjelenet nem hagyta hidegen a kicsi csapat többi tagját sem. Kicsit még irigykedett is mindenkire, aki játszhatott a jelenetben, de már csak a vágy hevítette, az esze az ellenkezőjét súgta.
Kimondottan jól esett a fülének, hogy a lányok nevetgélve indultak a fürdőszobába, magukkal húzva a leharcolt srácot, aki a feketével korábban nagyot alakítva hosszan szeretkezett.

– Két nap alatt összevágom a filmet. – vigyorgott a rendezőre a kopasz, szemüveges operatőr, átvette a másik kamerát a társulat egyetlen idősebb hölgy tagjától, aki addig szintén felvételeket készített, aztán jókedvűen pakolászta a táskájába a nagy becsben tartott masinákat.
– Csak nehogy foltos legyen! – ugratta az idősebb nő. Mindenki tudta, mire céloz, és a kopasz nem is vette a pajzán beszólást sértésnek. Valahogy a hangulat feloldódott ebben a fülledt légkörben.

A rendező elégedetten körbenézett, majd munkához látott. Kinyitotta az ablakokat, elhúzta a sötétítőket, rendet kellett rakni a későbbi jelenetekhez. Amíg a másodoperatőr elkezdte lehúzni az ágyról a lepedőt, ő lekapcsolta és félrehúzta a reflektorokat. Ment a munka csendben, pedig pont, hogy mindenki fel volt hergelve elég magas szinten, csak a két színésznő viháncolása hallatszott át a nyitott fürdőszobaajtó zuhanyzójának csobogó vízfüggönyén keresztül.

– Patak! Vár egy lány a szobádban! – nyitott be egy bájosan duci lány az egyik zárt ajtón, de meg sem állva, hogy válaszra várjon, egyszerűen csak csatlakozott a takarítóbrigádhoz. A díszlet falra akasztott elemeit vette kezelésbe.
– Köszi bogaram, máris megyek! – kacsintott rá a rendező, majd mellette elhaladva barátságosan rácsapott a nő terebélyes fenekére. Tudta, hogy az nem veszi majd sértésnek, ha nem is volt köztük soha szexuális kapcsolat, ez a közvetlenség akkor is működött, méghozzá nagyszerűen.

A rendező félbehagyta a tevékenységét, még egy utolsó pillantást vetett a serénykedő kollegáira, aztán a szobája felé vette az útját.
Egy lány? Remélte, hogy nem valami házaló üzletkötő, vagy egy köztisztviselő akarja rabolni az idejét. Esetleg valami régi ismerőse kereste fel? Alig – alig érdekelte. Jobbára az egyetlen oka a kíváncsiságra az volt, csinos lesz-e a vendége, de az is csak azért, mert felajzottan hagyta ott a szobát, ahol az imént még fülledt szexjelenet borzolta a kedélyeket, megfelelően gondoskodva a hormonjai tombolásáról, amelyek csak nagyon nehezen engedtek megnyugvást a lelkének.

Egyetlen helység volt a saját lakótere. Annak idején, amikor a társulat létrejött és sikerült ezt a lepusztult kúriát megvásárolni, ezt a viszonylag normális méretű szobát tartotta meg magának. A felújítás után az összes többi helyiség, mint a konyha, fürdőszoba, forgatásra alkalmas helyek közös használatúvá minősíttettek. Eleinte nagy elhatározással rendezte be a helységet, hogy a jövőben itt fogadja majd a jelentkezőket, de ahogy múlt az idő, úgy vesztette el a jelentőségét a szoba oda nem illő berendezése.

A széles küszöbön átlépve egy pillantást vetett a sarokban vetetlenül, feldúltan hagyott ágyra. Elkönyvelte magában, hogy már úgy is mindegy, a lány biztosan látta a felfordulást és ápolatlanságot, aztán fordult csak a jövevény felé. Egy pillanatra ledermedt, amikor a vendégét megpillantotta. Esetlenül, ügyetlenkedve zárta be maga mögött az ajtót. A vér kifutott az arcából, hirtelen elszégyellte magát. Még akkor jött igazán zavarba, amikor a lány a fekete kanapéról felpattant és szemmel láthatóan, megilletődötten összefogta maga előtt a karjait.

Mint egy védekező mechanizmus, gondolta a rendező, majd kipréselt egy sziát. Erőt kellett venni magán. Nem is értette, mitől jött annyira zavarba, amikor a munkája nyomán nem illene szégyenlősnek lennie. És nem az volt az ok, hogy a lány fél fejjel magasabbra nőtt. Valami forróság és gyengeség futott végig a rendező testén, amikor a tekintetük találkozott.
– Helyezd kényelembe magad! – mutatott végül a kanapéra és gyorsan beült az íróasztala mögé, hátha nem veszi észre a nő, mennyire zavarba jött.

– Köszönöm szépen! – válaszolta az ifjú hölgy illedelmesen, aztán megigazítva a fenekén a hosszú, sárga ruháját visszahuppant, de nem dőlt hátra, mint egy gazella, ugrásra készen biztosította magának a menekülés letőségét.
Azt gondolta, milyen fura ez a fickó. Egészen jóképű, csak egy kicsit alacsonyra nőtt. Talán nincs még harminc, teljesen hétköznapi a megjelenése, egészen jól öltözik, jól áll rajta a farmer és a csíkos ing. Ugyanakkor milyen szerencsétlen, csak háromszor botlott meg, míg bezárta maga mögött az ajtót, aztán meg úgy nézett körbe, mint egy üldözési mániás. Most meg leült az asztala mögé, és úgy csinál, mintha nem tudná, mit kellene tennie. A néma másodpercek kezdtek nyomasztóak lenni. Az egyetlen, ami jól jött, hogy azután a fura pillanat után, amikor a szemük találkozott, szinte nem is kellett a fickó szemébe nézni, érezte, hogy a férfi kerüli a tekintetét.
Nem tetszem neki! – fogalmazódott meg a lányban a felismerés. Csúnyának tart, azért nem néz rám, könyvelte el magában.

Istenem, de szép! Semmit sem változott! – repdesett a rendező lelke. Amennyire felemelte a tudat, hogy ismét láthatja a nőt, pont annyira mélyre is nyomta a lelkesedését, hogy miért is van ez a lány a kanapén. Sután tett vett az íróasztalán, de csak azért, hogy húzza az időt. Egyenesbe kellett jönnie önmagával. Kicsit már mulatott is azon, hogy hogyan viselkedik, mert ilyen zavarba még sosem jött nőtől, nem tudta megmagyarázni a hirtelen jött esetlenségét.

Kár, hogy olyan hosszúra nőtt! Ez a lány is biztosan azt írná a társkeresőbe, hogy a jövendőbelije legyen nála magasabb, vagyis így gondolkodik a legtöbb nő. Aztán elhessegette a gondolatot. Sosem lesz igazán köze ehhez a lányhoz, egy ilyen szende, szolid hölgynek biztosan derogál a pornóval való találkozás, hát viselkedjen is így.
– Hogy hívnak! – emelte végre a tekintetét a jövevény hamuszürke arcára.

– Enikő. – mondta halkan a nő. Lassan felemelte a fejét. A rendező az íróasztal mögött mosolyt erőltetett. A szemei mélyen a lány szemeibe fúródtak, ami megint fura érzést váltott ki belőle. Gyorsan lesütötte a szemét, nagyon ügyelt, hogy ne nézzen körbe. Kellemetlenül érezte magát, mert akármilyen szilárd elhatározással jött, azért az ismeretlenségtől való félelem elég okot adott a rettegésre. Még jobban magához szorította a kis neszeszerét, hátha az majd mindentől megóvja.

– Szólíts Pataknak. Engem mindenki így hív. – kezdte barátságos hangon a rendező.
– Minek köszönhetem a látogatást? – kérdezett tovább, miután a lány csak bólintott egyet.
Nem is bánta, hogy a nő nem szószátyár, legalább a nehezen kibontakozó ismerkedés közepette volt alkalma végignézni a lányon. Ugyanaz a természetes, halványvörös frizura, mint amikor először látta. Ugyanolyan vékonyszálú, vállig érő haj a füle mögé szorítva, ugyanolyan stílusú, bokáig érő, mindent takaró ruha, amiből csak a hosszú, törékeny karok és a hihetetlenül formás lábfej látszik ki. De mindennek ellenére a rendező tökéletesen elégedett volt a látvánnyal. Sőt, a vékony szalagokkal bokára erősített saruban az a csodás láb felidézte az előző találkozás izgalmát, és talán még attól is többet, mert a saru sokkal szexibb volt, mint annak idején a vászoncipő. Jól emlékezett arra a szexi alakra, ahogyan a lábboltozat balletttáncosokat megszégyenítő mértékben lehajtva csábította a tekintetét. Irtó szexinek találta akkor is.
Eltűnődött a lány arcán. Tulajdonképpen nem egy igazi szépség, bár a magas homlok elegáns, a szemek káprázatosak, de széles, egyenes a szája, és kicsit hosszúkás, germán hatása van az arcberendezésének.

– Dolgozni szeretnék és – válaszolta a nő, kis szünetet tartott, ami a zavarának volt köszönhető.
– És el akarom adni a szüzességemet. – nyögte ki végül elpirulva. Nem is mert a férfira nézni, akinek egy percre elállt a lélegzete, csak bámult mint az a bizonyos borjú az új kapura, keresgélte a szavakat.
Majd mindjárt elküld a fenébe, mert nem tetszem neki, járt továbbra is a gondolat a nő fejében, és egyre égetőbbnek érezte, hogy távozzon, halálra idegesítette, hogy a pasi néma maradt.

– Máshol sokkal többet kaphatnál a szüzességedért. Egyáltalán mennyire gondoltál? – nyögte ki hosszas rágódás után a rendező. Szíven ütötte, amit hallott, mert ez a lány az ő szemében a szűziesség mintaképe volt, és már tudta, hogy nem tévedett. Annyi, de annyi minden kavargott a fejében. Már akkor tudta, hogy a lány feddhetetlen, amikor egy évvel korábban először meglátta egy szabadtéri színház egyik székében. Nem kellett semmit hallani róla, elég volt látni, amint egy idős nővel beszélget. A természete, a viselkedése árulkodott, és a férfi számára az ifjú hölgy egy eszménykép lett. Igen, igazi hölgy volt a szemében, mert komoly és méltóságteljes megjelenése ezt sugallta. Magatartása mint egy hercegnőé, akire fokozottan figyelnek az emberek.

– Nem akarom túl nagy dobra verni, ha hirdetném magam, akkor megbüntetnének a hatóságok. Munkára van szükségem a következő két évre, amíg befejezem az egyetemet. – mondta halkan Enikő. Szégyenlősen összehúzta maga előtt a karjait.
Szándékosan nem mondott összeget. Bízott az emberekben, így a rendezőben is, bár egy kissé megijedt, hogy a férfi összeráncolt homlokkal, kicsit kelletlen arckifejezéssel vette tudomásul a mondandóját.
Most lesz az, amikor elküld a fenébe. Mekkora idióta vagyok, hogy jöhettem ide ebben a szerelésben. Ha láthatná a combjaim, vagy kipakoltam volna a mellem...
Ő maga is érezte, hogy nem illik ebbe az elképzelésbe, de a pénz nagyon kellett.

– Oké, értem. Tanulás mellett akarod csinálni. Akadálya elvileg nincs, csak meg kellene alkudnunk az összegben. Meg aztán vannak itt még más kérdések is. – gondolkodott hangosan a rendező.
Iszonyúan vívódott magában, mert végképpen nem akarta, hogy a lány a totális züllés útjára térjen, tönkre tegye a saját életét, ugyanakkor azt is tudta, hogy ha nem nála, akkor majd keres munkát a konkurenciánál. Az pedig még jobban fájt volna a lelkének, pedig szinte ismeretlen volt számára ez a bájos teremtmény.

– Igen, tanulás mellett, ha lehet. – bólintott a nő.
– Miért nem keresel valami más munkát? Annyi lehetőség van manapság. – akarta más útra téríteni a férfi, hitt abban, hogy van más lehetőség, csak meg kell találni.
– Kerestem, de mindegyik keveset fizet. Sok pénz kell, és hirtelen. – nézett meggyőzően a rendező szemébe Enikő.

– Jól van, Lássuk! – adta be a derekát a férfi, hátha el tudja ijeszteni ezt a szűz kis csitrit, mert akármilyen magasra nőtt, attól még nem bizonyosodott meg róla, hogy helyén hordja az eszét.
– Hetente egyszer szoktunk forgatni, csütörtökönként. Attól függően, hogy mi történik a jelenetben, a fizetség ötvenezertől fölfelé emelkedik. Természetesen előre megegyezünk az árban. A szüzességed pedig, ha minden összejön, megér kétmilliót.
Többet akart mondani, de kötötték a lehetőségei. Így is nagy érvágásnak gondolta ennyi pénzt kiadni, és lehet, vissza sem kapja majd ezt az összeget, de a lányt maga mellett akarta tartani.

– Az jó, nekem megfelel. – vörösödött el Enikő.
Ákárhogyan is, de terv szerint alakultak a dolgai, sőt, még jobban is. Meglesz a megélhetése, a diplomája és még arra is mert gondolni, hogy jogosítványt is szerez majd a többletpénzből.
– Biztos, hogy megfelelek? – kérdezett olyat, amit nem kellett volna, de valahogy a megkönnyebbülés kimondatta vele a kérdést.

– Miért ne felelnél meg? – hökkent meg a rendező.
– Csinos vagy, kimondottan vonzó nő! Miért ne felelnél meg?
Patak, a rendező megérezte a lány bizonytalanságát. Nem tudta, hogy Enikő pont miatta érzi kényelmetlenül magát, hiszen férfiként semmi jelét nem adta annak, hogy bármennyire is érdekelné. Túlságosan is el volt foglalva azzal a gondolatmenettel, hogy amennyiben lehetősége lesz, még időben eltéríti a lány szándékait.

– Mert túl magas vagyok? – vetette ellen a lány.
Hogy a rendező megdicsérte, az szinte el sem jutott a füléig. Valamiért azt érezte, hogy ez a férfi nem nagyon kér belőle, de akkor hogyan fog neki munkát adni?

– Ha nem okoz gondot, hogy alacsonyabb partnerrel szexelj, akkor ez nem jelent semmilyen akadályt. Sőt, a magasságod kuriózumnak számít! Ha tudnád, hány férfi áhítozik olyan magas lány után, mint amilyen te vagy! – és magában elkönyvelte, hogy amit mond, rá talán a legigazabb, amióta csak belépett azon az ajtón, és felfedezte a lány nyúlánk alakját.

– Nem, nem gond. – rázta meg a fejét Enikő. Hozzá volt szokva, hogy a barátai mind alacsonyabbak, és az a pár centi igazából nem számított. Az embert nem a méreteiről kell megítélni.

– Mikortól szeretnél dolgozni? Mikorra kell az a hirtelen pénz? – csóválta meg a fejét ismét a rendező. Tudta, hogy a lány úgy sem fog nemet mondani egyelőre, aztán eszébe jutott, hogy kész tények elé állítja, aztán megadja neki a lehetőséget, hogy visszalépjen. Egyrészt örült, hogy maga mellett tudhatja, másrészt reménykedett, hogy nem kerül a nő süllyesztőbe. Csak jól kell majd sakkozni. És elkezdte építgetni a lehetőségeket a fejében. Nem hiába volt jó képzelőereje.

– Úgy egy hónap múlva kell a pénz, de hamarabb sem baj, megdolgozok érte, ígérem. – erősködött Enikő. Úgy érezte, hogy ez a fickó nem veszi őt komolyan, de azt is észrevette, hogy a hirtelen szót hogy kiragadta, tehát mégis figyelt. És akkor átfutott az agyán, hogy mire is vállalkozott. Most adja el saját magát, talán kihasználja majd ez az ürge a sérülékenységét, el kell majd viselnie a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
helyzeteket. De még mindig bízott, mert egyelőre nem érte sérelem.

Patak megnyugvást érzett, és hogy az újdonsült színésznője is kényelmesebben érezze magát, barátibb hangon kezdett mesélni.
– Tudod, ez egy kicsi csapat. Egy egyetemi baráti társaságból alakult, és szinte csak fizetéskiegészítésnek jó, mert a kezdeti nagy remények után maradtunk inkább a szürke pórnép között, egyikünk sem akart igazán nyilvánosságot és nagy felhajtást, vagy nem kívánt ismeretséget. Csak külföldre dolgozunk, tehát kicsi rá az esély, hogy itthon megbélyegezzenek. Vannak viszont fontos szabályaink. Ilyenek például, hogy nem hozunk be másokat, nem reklámozzuk magunkat. Egyébként az tetszik, hogy a hirdetésben fiút kerestünk, és te estél be.
Rámosolygott a lányra, és örömmel tapasztalta, milyen édesen vigyorog vissza Enikő.

– Nem fogok olyat kérni tőled, amit nem szeretnél. Tiszteletben tartjuk egymás magánéletét, tovább megyek, ápoljuk a barátságot is, és igyekszünk egymást mindenben támogatni. Tehát nem csak dolgozni fogadunk magunk közé.
– Azt is tudnod kell, hogy mivel nagyon kevesen vagyunk, segítened kell a berendezés karbantartásában, a díszlet elkészítésében, meg ilyen kisebb dolgokban, de hidd el, ez nem lesz megerőltető, és jó csapatban remélem, jól fogod érezni magad. Valamint szívesen vesszük az ötleteidet is!

A rendező elégedetten látta, hogyan csillognak megkönnyebbülve a nő hatalmas, barna szemei. Azért a barátságos hang és a közvetlenség valahogy megkönnyítette a nő dolgát, sokkal természetesebben ült, a kis táskáját letette maga mellé, és előrébb dőlve megtámaszkodott a combjai mellett a kanapén.

– Először is kérek majd egy igazolványt, és adok egy címet, oda el kell menned egy orvosi vizsgálatra. Ez olyan formalitás, de nélküle nem engedlek dolgozni.
– Hány éves is vagy? – számolgatott magában a rendező.
– Kerek húsz, már nagykorú vagyok. – érezte ki Enikő a férfi kérdését.
– Az szép kor. És akkor itt jönnek a kényesebb kérdések, meg kell beszélnünk, mit mersz bevállalni. Általában olyan lányok szoktak ilyen munkára jelentkezni, akik már túl vannak a tanulás bizonyos fázisain, de ha te szűz vagy, akkor gyanítom, vannak tapasztalati hiányosságaid.

– Jársz valakivel? – tette fel az első, fontos kérdést a férfi, mert a lány a hangosan kimondott gondolatmenetére nem válaszolt, csak remegő kezekkel keresgélte az igazolványát a táskájában.
– Nem, nincs semmilyen kapcsolatom. Ugrott fel a plasztiklappal, és az asztalhoz egészen közel lépve nyújtotta a rettentő hosszú karjával Patak felé.

Milyen szép keze van. Festetlen körmök, de nagyon ápolt, talán még sosem volt hosszú körme, mégis olyan kecses és igazán szép az a kéz, mélázott el a rendező, aztán az igazolványt magához véve egészen közelről a nő szemébe nézett. El is gyengült, érezte, hogy elvörősödik.
Abban talált menedéket, hogy az igazolványt kezdte nézegetni, csak a kezével intett a lánynak, hogy üljön vissza.

– Szóval a szüzességedre vigyázunk addig az alkalomig, amíg ki nem találjuk, mi, és hogyan legyen. Addig valami egyszerűbb szerepet kell rád osztanom. Csókolóztál már lánnyal? – kérdezett tovább a rendező. Valahol sejtette, hogy mindenre negatív lesz a válasz, de meg kellett kérdeznie.
– Igen, még 15 évesen egy barátnőmmel. Megmutatta, hogyan kell. – pironkodott a lány, de édes mosolyra húzódott a szája.
– Azt gondolom sejted, hogy itt többre is szükség lenne, azokat a csókokat nem csak szájra kellene adni.
– Tudom, de azzal nem lehet gond. – erősítette meg a lány.

– Jó, ez jól hangzik elsőre. És mi a helyzet a fiúkkal? Van valamilyen fenntartásod? – ráncolta a homlokát a rendező. Annyira szerette volna, ha a lány felhoz bármit, amire nemet mondana, de az csak megrázta a fejét és nemet intett. Talán nem jól kérdezett?

K
alf
ín
alf
os
! Mennyire
k
alf
ín
alf
os
ezekre a kérdésekre válaszolni. Mintha lélekben levetkőztetné ez a férfi, és még csak most kezdődik a neheze. A lány gondolatai sebesen követték egymást. Átgondolta már ezerszer, és most, hogy révbe érhetett, már nem akart visszalépni. Lesz, ami lesz, a szégyenlőssége majd csak elmúlik. Tulajdonképpen barátságosan kérdez a pasi, nem úgy tűnik, hogy bármilyen formában is visszaélne a munkaadói helyzetével. Aztán azon gondolkodott, milyen szorosnak kellene egy barátságnak lennie, hogy ilyen dolgokat ki tudjon beszélni.

A rendező többet akart tudni.
– Olyan kérdésekre azért még szeretném ismerni a választ, hogy okoz-e nehézséget az orálszex, a spervával érintkezés, vagy tudnál-e egyszerre több fiút vállalni. Gondolom, ezekhez még nem volt szerencséd.

– Nem, nem volt még szerencsém, de mindent meg tudok tanulni. – válaszolt a lány határozottan. Magában elképzelte a helyzetet, hogy két fiú előtt térdel, azonban valahogy nem taszította a gondolat, hát nem is találta fontosnak óvatoskodni.

– Gondolom pornót láttál már. – feltételezte hangosan kimondva a rendező. Annyi helyről lehet manapság információt gyűjteni, szinte érezte, hogy Enikő nem játszani jött ide, és egyre szimpatikusabbnak találta a fellépését. Eltökélt volt, célratörő és ritka bájos, ahogyan pirult a kérdésektől.

– Megnéztem párat, nem jöttem készületlenül. – vigyorodott el a lány. Olyan magabiztos volt, hogy saját maga is meglepődött. Valahogy ez a pasi megnyugtatóan hatott rá. Bármilyen kérdések is hangzottak el, nem tartott attól, hogy szégyenkeznie kell. Pirult, vörösödött ugyan, de egyre jobban kezdett feloldódni.

– Maszturbálni szoktál? – jött az újabb kérdés.
– Miért, te szoktál? – kérdezett vissza Enikő nevetve.
Látta, hogy Patak meghökken. Nem azért válaszolt a kérdésre kérdéssel, mert nem akarta elárulni a szexuális életét, csak kíváncsi volt, mennyire tudja a férfit kizökkenteni a szerepéből. Már nem érezte azt a buta gondolatot, hogy nem tetszik a rendezőnek, de mégis volt egy megérzése, amitől nem tudott szabadulni, nevezetesen az, hogy a férfi valamiért óvatoskodik.

– Igen, szoktam, mióta pornót nézek. – vörösödött el Enikő még jobban, de magában mulatott is a rendező zavart képén.
Patak elnevette magát.
– Rám ijesztettél! Még a végén ki kellene teregetnem, hogy időnként szexelek egy színésznőmmel. – nevetgélt a férfi és megcsóválta a fejét. Hogyan tudja ez a lány így befolyásolni, hogy a kedvéért hajlandó elárulni a titkait?

– Ha ide akarok tartozni, akkor nem lehetek prűd, és mivel azt mondod, hogy ez egy kicsi, baráti társaság, nekem is illik tartanom a lépést. – mosolygott a rendezőre Enikő. Tényleg kezdte egészen jól érezni magát, pedig korábban nagyon tartott attól, mi vár majd rá az elbeszélgetésen.

– Jó, térjünk a lényegre! Akkor úgy kérdezem, mióta nézel pornót! – helyesbített jókedvűen Patak. Ő is érezte, hogy a lány kezd közvetlen lenni, és még jobban tetszett neki a hölgy természete. Csak apró gondolat árnyalta be a gondolatait, mi szerint ez a nő itt óriás léptekkel átlép mindent, és ő nem fogja tudni megakadályozni, hogy ténylegesen pornózzon is.

– Körülbelül két hónapja. Elég sok idő volt, hogy megismerjem a követelményeket. – vigyorgott Enikő.
Furcsa módon a korábbi félelme átment valamiféle izgalomba, már nem érzett akkora szégyent, és ez a pasi egyáltalán nem adott okot rá, hogy bármitől tartania kelljen. Felfedezte magán, hogy meg tud nyílni a megfelelő férfi előtt, és magában felidézett néhány igazán jó jelenetet, ami tetszett is neki a megnézett filmekben. Valahogy minden olyan egyszerűnek kezdett tűnni, és már várta, hogy a férfi mikor szólítja fel, hogy vetkőzzön le, mert ugye a casting sosem merül ki egy elbeszélgetésben, a testiségnek is helyet kell adni.

– És korábban nem szexeltél? Nem volt semmilyen fiúd, vagy barátnőd? – Patak meg volt lepődve, de amilyen szűziesnek érezte a lányt, tudta, hogy az megfelelően vigyázott is a testére. Csak az volt a kérdés, hogy miért. Az elvei akadályozták, vagy nem voltak barátai?

– Egyszer meg akartam fogni egy srác farkát, de rajtakapott a barátnőm, szóval nem jutottam, csak a smárolásig. – mondta édes pironkodással Enikő. A férfi pedig, aki addig is csodálta a nőt, kezdte érezni, hogy már nem csak a külsőségek miatt érez vonzódást. Ez az érzés kezdett elhatalmasodni rajta, és pillanatok alatt megbánta, hogy intim dolgokról kérdezgeti a lányt. Alantasnak érezte a szende, ifjú hölgy
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ását
, és elkezdett undorodni saját magától. Máskor is érzett már hasonlót, ez a munkájával járt, de mennyivel könnyebb volt ezen a nehézségen átlépni azoknál a lányoknál, akik sportot űztek a szexből. Hirtelen azon kapta magát, hogy minél hamarabb le akarja zárni ezt a beszélgetést.

Patak gyorsan leírta a lány adatait, kitöltött valami nyomtatványt, aztán elgondolkodva hátradőlt. Nem állt fel, nehogy megint éreznie kelljen a termetéből adódó kisebbségi érzését.
– Gyere, itt van a cím, ahová el kell menned, és jövő csütörtökön várlak szeretettel délután kettőkor. Megmutatom neked, milyen világba csöppensz bele. Ha mégis meggondolnád magad, értesíts. – mondta a lánynak, aki felpattant és nyújtotta a kezét.
A rendező még nem engedte el a papírt, azt gondolta, illene őszintének lennie.
– Enikő! Én nem szeretném, hogy pornózz. Elkészítem jövő hétre a szerződést, neked kell döntened, de tudd, hogy nem szeretném. – motyogta halkan. Az igazságot, hogy erős vonzalmat érez iránta, és félti a jövőjét, azt nem merte megemlíteni, holott tisztában volt vele, ez a nő nem nevetné ki.

A lány meglepődött. Hirtelen csalódást érzett. Pedig olyan jól alakul minden, mi baja ennek a sápadó pasinak, aki eddig végtelenül kedves volt, hogy el akarja téríteni? Aztán arra gondolt, hogy tulajdonképpen ez a pár szó az ő érdekében hangzott el, és egy gesztus volt felé.
– Már döntöttem, köszi! – mosolygott a rendezőre, aztán a táskájába süllyesztette a papírokat.

A rendező hirtelen felállt és nyújtotta a kezét. Meg kellett adnia a tiszteletet a hölgynek, akár hogyan is alakuljon a jövő. Nagyra becsülte a nőt, és szerette volna ezt az érzést magának megtartani. Valahogy sután mozdult, a nő ujjait sikerült megérinteni. A hosszú, puha pálcikaujjak belesimultak a tenyerébe. Egy pillanatra azt gondolta, kezet kellene csókolni Enikőnek, azonban ezt a szokást idejétmúltnak találta, csak rámosolygott a nőre.

– Most elküldesz? Nem akartál kipróbáni mielőtt döntesz? – buggyant ki a nőből.
– A rendező nagyot nyelt. Nem volt szokása visszaélni a jelentkezők testével, és ez a nő szemlátomást el volt tévedve. Bár lehet, máshol ez a szokás dívik, neki nem volt szimpatikus cselekedet. Korábban sem próbálta ki a szereplőnek jelentkezőket, de nem is volt túl gyakori, hogy színészt keresett.
– Nem, nem akartalak kipróbálni. Különben is szűz vagy, hogyan oldanám meg, hogy az is maradj? Vagy mit is kellene kipróbálnom? – habogta a férfi égő arccal.

A lány elcsodálkozott. A rendező meleg keze még mindig barátságosan tartotta az ujjait, mintha nem akarná elengedni. Átfutott az agyán a megérzés, hogy lehet, emberként aranyosan beszél vele a férfi, de az első megérzés volt a jó, hogy nőként nem is tetszik neki. Vagy azt hiszi, teljesen tehetségtelen, mert nincs tapasztalata?
– A szám... – sápadt el a nő. Az arcából kifutott a vér, de azért lázasan gondolkodott tovább, meggyőződése lett, a fickó csak le akarja rázni.
– Vagy a fenekem... – fogta suttogóra, de hamar be is fogta a száját, mert a férfi olyan arcot vágott, mintha szánalmasnak találná, és a szigorú tekintete rosszallóan figyelte a pillantásait.

– Jobb, ha most mész! – engedte el a lány kezét Patak. Kimondottan rosszul esett neki, hogy mit gondolhat róla Enikő. Azt hiszi, hogy kihasznál minden jelentkezőt? Azt hiszi, hogy ez itt úgy működik, mint valami olcsó bordély? De legjobban az rettentette meg, hogy a nő szándékosan bele akart kerülni ebbe a világba. Aztán megenyhült picit, talán az is volt a baj, hogy a szende hölgy nem ismerte ezt a környezetet. Már bánta, hogy nem kérdezte meg, mire kell a hirtelen pénz. Hátha tudott volna másképpen segíteni.
– Csütörtökön várlak két órára! – mondta. Ez már megint a magas gyönyörűségnek szólt, és tudta, hogy sürgősen ki kell találnia valamit, amivel a lány kedvét szegheti. Volt rá egy hete, csak ellenkezett a személyiségével, hogy a lányt megbántsa.

Ez a fazon egy idióta! Mi lehetne más? Egyszer csetlik – botlik, egyszer szórakozott, egyszer szánalmasan gyávának mutatkozik, de mindemellett meg olyan aranyos időnként. Enikő nem tudta mire vélni a férfi viselkedésének változásait. Sejtette, hogy a
f
alf
el
alf
alf
alf
lkozással
olyat tett, ami nem illik, és talán igaza van Pataknak. Ez munka, és az a kanapé nem szereposztó díványnak számít. Tulajdonképpen örülnie kellett, hogy nem vette el a kedvét a rendező idő előtt.
Már mosolygott, amikor kilépett az ajtón, érezte a hátán a férfi sóvárgó szemeit, és megint megbánta, hogy nem olyan ruhát vett magára, amiben megbámulható lett volna a feneke.

Patak esküdni mert volna, hogy Enikő halálpontosan fog érkezni a forgatásra. Szándékosan mondott neki két órát. El akarta érni, hogy a lány a felvétel kezdetére érkezzen. Így lemaradt a megbeszélésről, a barátságos üdvözlésekről és közvetlen beszélgetésekről is. Olyan légkört akart teremteni, amiben már tényleg csak a szex dominál, hátha a látvány elveszi a nő kedvét.
Számított rá, hogy a kollegái szívélyesen fogadják majd a nyúlánk, de szimpatikus megjelenésű nőt, azonban alul értékelte a társaság befogadó képességét. Mindenkinek volt pár jó szava a magas lányhoz, és mindenki tapasztalhatta, hogy milyen kulturáltan és kedvesen tud válaszolni. Patak majdhogynem öngólt lőtt azzal, hogy próbálta a többiektől megfelelően távol tartani.

A nagy szoba egyik sarkában hamarosan elkezdődött a munka. Enikő helyet foglalt a rendező mellett, aki szándékosan egészen közel húzta hozzá a saját székét és úgy suttogott a lány fülébe.
– Nos, akkor a fekete hajú lányt már ismered, ő Niki, és akivel hamarosan szexelni fog, az a férje, Péter. Ne kérdezd, hogyan működik a házasságuk, de a jelek szerint minden rendben. – súgta a rendező.
– Az a szőke, farmeros lány ott a másik sarokban Barbi. Neki ma nem jutott szerep, ő egyszerűen csak szeret itt lenni. Szívesen nézelődik. Majd meglátod, milyen vagány és felszabadult tud lenni időnként.
– Zoli az operatőrünk nagyon elvont fickó, olyan magánakvaló, kissé bolondos. Megcsinálja a felvételt, aztán lelép. Nem nagyon tartja velünk a kapcsolatot, de mindig pontos és felkészült. Nagyon jól világosít, ha nem tetszik neki valami, akkor puffog, de sosem vitatkozik.
– Erikával már találkoztál, ő engedett be a múlt héten. Amilyen duci, annyira teli van jókedvvel és szeretettel. Kicsit anyáskodó, de félelmetesen szabadszájú. Ami szívén az a száján, de nem lehet rá semmiért haragudni. Ő nem pornózik, csak a ruhákban és a díszletben segít. Van férje, és ő az a nő, aki végtelenül hűséges.

Patak kicsi szünetet tartott. Élvezte, hogy Enikő bizalmasan odatartja a fejét. A lány hajszálai még csiklandozták is az orrát, de ez a közelség mindennél többet ért. Nagyot nyelt. Lenézett a hosszú, sötétbarna szoknya alatt nyugvó, keresztbe tett lábak formájára, a saruból világító, hófehér lábfejekre, aztán feljebb emelte a tekintetét. Az egyszínű, fehér póló alatt jól látszott a melltartó pántja. A rendező pár pillanatig kereste a görbülten ülő nő kicsi melleit, aztán felnézett az arcára. Gyönyörűnek találta profilból is.

A lányon furcsa bizsergés futott át. Sokkal rosszabbra számított, amikor belépett az épületbe. A barátságos fogadtatás azonban feledtette vele a félős reszketegségét.
Egyenként bemutatkoztak neki a jelenlévők, és szinte mindenki mondott valami kedveset, mindenki rámosolygott, még a rendező is, aki most ott ült mellette és sugdosott a fülébe. Nem tudta hová tenni ezt a fickót, aki úgy bújt hozzá, mintha meg akarná ölelni, de a suttogása és a közelsége, mint kiderült, csak a diszkréciónak szólt. Lehet, csak ő értett félre egy mozdulatot? Az látszott, hogy tényleg egy klasszul működő kis csapatba csöppent.

Egy picit zavarta a rendező közelsége, érezte, hogy lúdbőrös lesz a férfi leheletétől, de jó érzéssel szívta magába a borotválkozás utáni arcszesz árulkodó illatát. Igyekezett alaposan körülnézni, és főleg az ágyon ülő házaspár érdekelte, akik egymástól még távol lassan átöltöztek, lélekben készültek az ágyjelenetre.
A rendező csak egyetlen valakit nem említett. Egy magas, fiatalos megjelenésű középkorú hölgyet, aki kamerával a kezében állt az ágy sarkánál, és készült a felvételre.
– És ő? – bökött felé Enikő. Tudta, hogy nem illik mutogatni, de a gyors ismerkedés után a nevét elfelejtette.

– Ő Laura! Ha megfigyeled, rajta kívül mindenki nagyjából egyidős. Akkor alakultunk, amikor kikerültünk az egyetemről. Néha szoktunk másokat is alkalmazni, de csak azokat hívjuk többször, akit érdemes is. A bunkó, barátságtalan, idegesítően buták nem jöhetnek szóba.
Laura sminkesnek jött hozzánk még a kezdetek kezdetén. Nagyon meg voltunk vele elégedve, ráadásul sokkal jobban tudja, mit érdemes filmezni, mint Zoli. Véletlenül jöttem rá, amikor megkértem egy jelenetnél, és már el nem ereszteném. Amúgy is mindenki anyja, nagyon hiányozna, ha nem látnánk többé.
– Ja, és Zolinak ezt nem kellene említeni! – bizalmaskodott Patak és kicsit helyezkedett. A meztelen karjuk összeért. A rendezőt elöntötte a forróság, legszívesebben megfogta volna a lány kezét, de valami egészen másra készült, és már előre utálta magát.

Laura, mintha megérezte volna, hogy róla beszélnek, széles vigyort küldött Enikő felé, aztán dögösen csábító puszit dobott a rendezőnek.
– Klasszul öltözik. – mondta halkan Enikő. Nem nagyon szerette ezt a vagány, szőke nőtípust, aki 50 év felett is felveszi a minit, elegáns magassarkúban feszít és ki vannak téve a mellei, de Laura valahogy barátságosnak tűnt, és nem akart mindenáron a társaság középpontja lenni.
– Szuper csaj! Az öltözködése vérpezsdítő, a sminkje halálos, a haja fiatalos és szexi, a cipőiben pedig olyan csalogatóak a lábai. Imádom, ha egy nő ad magára, és nem az ár a fontos. – bólogatott a rendező, Enikő pedig levonta a következtetést, hogy a férfinak ez a nőtípus tetszik.

Zoli felkapcsolta a reflektorokat, kicsit még igazgatott rajtuk, aztán intett a házaspárnak, hogy kezdhetik a produkciót.
Niki kényelmesen hátradőlt az ágy szélén, a köntöse kicsit szétnyílt, megvillantak a fényes combjai. A kezei megtámaszkodtak a háta mögött, a szikrázóan csillogó haja szétterült, a leghosszabb, fekete hajszálak a lepedőt érték. Csábosan, szinte önelégült képpel nézett valahová, ahonnan a férjének érkeznie kellett.

Péter feldúltan torpant meg a nő lábai előtt. Hangosan, indulatosan beszélt angolul, hogy a produkciót értse az idegen közönség. Számonkérte a feleségét egy megcsalásért. Niki magabiztos szavakkal kérdezett vissza, miért baj, ha másokkal is lefekszik, ugyanakkor illegett, billegett, mintha kedvére volna a veszekedés. Visszaélve az erotikus kisugárzásával forgatta a szemeit, majd széjjelebb húzta a köntösét.

– Do you think this will work? – kiabálta Péter, mire Niki sejtelmesen körbenyalta a vörös rúzstól fénylő szája szélét. A férfi szereplő hirtelen feladta a harcot, közelebb lépett a nőhöz. A tarkójához nyúlt, úgy rántotta magához, és a sliccéhez szorította a nő arcát, hogy annak nem is volt lehetősége ellenkezni. Úgy látszott, nem is akart, mintha pont azt szerette volna elérni, hogy a férfiből kibújjon a szexuális ragadozó.

Zoli és Laura pozíciót váltottak, hogy jobban rálásson a kamera a következő eseményekre. Enikő kíváncsian szemlélte az ágyjelenet kezdetét, közben meg azt fontolgatta, elhúzódjon-e a rendezőtől, akinek a meleg karja az övéhez ért. Úgy érezte, ha elkezd izgulni, mint amikor otthon a szoba magányában belenézett egy ilyen tartalmú filmbe, Patak is érezni fogja rajta a vére dübörgését. És valahol ezt még kívánta is, ez az ártatlan érintés csak felerősítette az érzékeit.

A főnök a lányt figyelte. A jelenet nem érdekelte annyira, mint Enikő jelenléte, a lány karjának melege, az alig érezhető, diszkréten citromos szappanillat. Egyébként is ő volt a mai forgatás témájának a kiötlője, és jól tudta, hogy a barátai tökéletesen kivitelezik a produkciót. Igen, a szereplők inkább barátai voltak, mint munkatársak, és tapasztalta már, hogy önállóan is ragyogón tudnak dolgozni.

Nem akart elhúzódni. Az a kicsi bőrfelület, ahol a nővel érintkezett, szinte egy kielégüléssel ért fel.
– Tudsz angolul? Badarság, biztosan tudsz! – kérdezte halkan, és válaszolt is önmagának, Enikő ezen elvigyorodott, de válaszolni elfelejtett.
– Azért Laura jó munkát végzett, nem gondolod? – váltott témát Patak. Egy pillanatra Niki arcát vette szemügyre, a tökéletes smink mindig is lehengerelte, attól jobban már csak a férjes asszony fiatalosan, kibontva viselt fekete haja tetszett neki jobban. Egy pillanatra elképzelte, hogy Enikő ül annak az az ágynak a szélén, és ő áll előtte, de elhessegette a gondolatot, ez szinte lehetetlennek tűnt. Megrontani azt, akit annyira kedvel, és szinte istenít?

– Sosem voltam még így kifestve. – suttogta Enikő. Tudta magáról, nem az a kimondott szépségideál, de sokan mondták már neki, hogy természetes a szépsége, azon pedig a smink csak erősíthetett. Egy kicsit örült is annak, hogy előbb – utóbb majd megnézheti magát a tükörben, egy kicsit vagánykodhat kurvásan kifestve. Ebben a mocskos munkában egy kis játék is igérkezett.

Az ágy mellett eközben Péter akcióba kezdett. Kioldotta a nadrágját, hagyott egy kis helyet, hogy az lecsúszhasson a térdhajlatáig. Miért is lett volna rajta gatya? A meztelen feneke megcsillant a reflektorfényben. Látszólag brutálisan megragadva Niki haját úgy fordította a felesége arcát, hogy az rögtön a férfiasságával nézzen
f
alf
ar
alf
ka
alf
ss
alf
zemet
, aztán az egyik ujjával a nő szájába nyúlt. Az ajkak kinyíltak, aztán a férfi pénisze megállíthatatlanul a rúzstól vöröslő szájba nyomult. Péter elvette a kezét, ne legyen a kamerának útban.

Niki a párja leborotvált, petyhüdt péniszét teljes egészében eltüntette a szájában, a nyelvét is kinyújtotta, hogy a herezacskóján megtáncoltatva okozzon örömet a férfinak.
Zoltán pozíciót váltott, oldalról filmezett, míg Laura korát és öltözékét meghazudtoló mozdulatokkal feküdt hanyatt a pár mögött, és a férfi combjai között Niki szájmunkáját vette egészen közelről alulnézetből. Mit sem törődött azzal, hogy a rövid szoknya alá be lehetett látni, és a piros tanga szinte vonzotta a rendező tekintetét.

A női szereplő elég sokáig tartotta a szájában a hímtagot. Szinte eseménytelennek tűnt a dolog, de amikor egy perc múlva eltávolodott, már egy majdnem teljesen keményre erektálódott hímtag távozott az ajkai szorításából. Aztán jött a cuppogós, fölöttébb nyálas, megbotránkoztatóan mélytorkos felláció kézi segítség nélkül, tökéletesen kivitelezve.

Enikő álla leesett. Kinyílt a szája résnyire. Előbb csak kiszáradtak az ajkai, aztán nagyokat nyelt. Az eszében az fordult meg, vajon ő hogyan fogja majd felizgatni a partnerét az első alkalomkor. Nem állt távol tőle a szopás gondolata, de Niki attrakciója nem volt egy hétköznapi cselekedet. Elmélyülten tanulmányozta a nő mozdulatait, közben meg előbb szégyent, később forróságot érzett. Csak ez a hülye rendező ne lihegne a nyakába, gondolta kissé idegesen, ugyanakkor a pasi közelsége valahogy kellett is ahhoz, hogy az izgalmat egy kicsit másképpen élje meg. Másképpen, mint otthon a négy fal magányában.

– Ilyet nem sokan tudnak a világon. – magyarázott Patak még közelebb hajolva Enikő füléhez, aztán rászánta magát és mondta azt, ami ugyan ellenkezett a természetével, de meg akarta tenni, hogy a lányban kellemetlen érzést váltson ki.
– Gondold azt, hogy te szopod le Pétert, vagy ha Niki jobban tetszik, képzeld el, őt hogyan nyalnád ki. És nyugodtan maszturbálj, ha van kedved, senki nem fog megbotránkozni.

Enikő fülig vörösödött. Azt képzelte, az arca lángra gyullad, legszívesebben kimenekült volna a helységből. Neheztelt a férfira, amiért ilyen szemét módon közölt megbotránkoztató dolgokat. Ez a pár szó sokkal jobban taszította, mint ahogy a meztelenkedést és a pornográf szereplést képzelte, de megmozdulni nem mert, nem hogy válaszra méltatni a szemtelenséget.

Patak bosszúsan vette tudomásul, hogy a terve nem ért célt, ugyanakkor örült is, hogy a lány nem egy
h
alf
ár
alf
pi
alf
a
, nem tépte le a fejét. Az bántotta volna a legjobban a rendezőt, ha Enikő tényleg elkezd mellette maszturbálni. Talán szólhatott volna valamit a saját érdekében, de az, hogy csendben ült tovább, csak azt erősítette a rendezőben, hogy egy rendes lány, nem szabad vele így bánni. De akkor hogyan fog célt érni, és a pornótól hogyan fogja távol tartani ezt az ártatlan teremtést?

Az ágyon elkezdtek peregni az események. Péter hanyatt lökte a nejét, a nő egyik lábát a vállára vette, majd a másik combja fölé térdelt. A reflektorfényben a hölgy puncija édesen, nedvesen megcsillant, ahogy az alteste megnyílt. Szétcsúszott az alkalomra alig összefogott köntöse, hogy legyen több figyelemre méltó célpontja a majdani közönségnek. Nagy és rugalmas mellei édesen megrezdültek. Péter kis kézi segítséggel becélozta a megnyíló vaginát, aztán kitartó, izzasztó, de annál kellemesebb pumpálásba kezdett a péniszével.

A rendező meg sem mert szólalni. Még mindig várta, hogy Enikő reagál valamit, de azon kívül, hogy a lány karján érezte annak közelségét, valahogy azt is tudta, lélekben a nő eltávolodik. Fájdalmat érzett és kétségbeesést. Nem elég, hogy nem tudta a pornótól eltántorítani, még rontott is a köztük kialakult kapcsolaton. Elbizonytalanodott. pedig milyen jól eltervezte, hogy a forgatáson egy látszólag
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
jelenettel megijeszti Enikőt, vagy ha az nem segít, akkor perverz ajánlatokkal fogja bombázni.
Ez utóbbit azonban beszüntette idő előtt, nem szándékozott a szűz teremtést tovább ocsmány ajánlatokkal bántani.

Az ágyon hosszú és nézői szemmel már – már unalmas kefélés következett. Nagy ritkán történt valami, egy kis helyezkedés, egy kis kézi rásegítés Péter merevedésére. Enikő inkább Laurát figyelte, aki folyamatosan kereste a jó helyeket az izgalmasabb film rögzítéséhez. Nagyon jól tudta kerülgetni a lámpákat, és igaza vont a rendezőnek, Zoli már itt, ennél a műveletnél a nyomába sem ért. Nem kellett látnia, a kamera mit rögzített, egyszerűen tudta, hogy Laura filmje sokkal izgalmasabb, mint az operatőr bármelyik felvétele. Próbált nem a szeretkező házaspárra gondolni, hátha azzal csökkenthette volna a késztetést, hogy saját magát megérintse. Mégsem olyan hülye ez a rendező, gondolta pár perc után, de még mindig nem mert megmozdulni. Még akkor is ült mereven, amikor a szoba másik sarkában halk nyögést hallott. A szeme sarkából megpillantotta, hogy Barbi bizony nem szégyenlős, felhúzta a lábait a fotelban, kioldotta a farmer gombját és zippzárját, a keze pedig tökéletesen árulkodott, hogy a saját bugyijában kotorászik, miközben szemléli a produkciót. Akkor ezért mondta Patak, hogy maszturbálhatok előtte? Lám, másnak minden gond nélkül megy. Talán azt akarta a férfi, hogy a gátlásait levetkőzze?

Patak, csalódottan vette észre, hogy Barbi magához nyúlt. Minden összeesküdött ellene. Megtörtént már máskor is ez a magánshow, de nagyon ritkán, és a rendező csak arra tudott gondolni, hogy a szőke csaj Enikőnek akar mutatni magából valamit. Barbi nagyon szerette a lányokat, a fiúktól is jobban, és ezt tapasztalta már a saját bőrén, amikor Barbi inkább Nikivel meg Péterrel töltötte az éjszakát forgatás után, nem vele.

Forgatási szünet következett. Niki hasra feküdt, Péter mellé helyezkedett és csókolóztak, mint igazi szerelmesek. Erika adagolta a síkosítót, amivel a férj ujja szép lassan becsúszott a feleség popsijába, és a csókolózás kiegészült egy kis laza tágítással. Zoli a kamerák akkumulátorait cserélte, míg Laura Barbi mellé könyökölt, és jóleső gyönyörködéssel nézte a maszturbáló lányt. Úgy tűnt, kellemesen enyelegnek.

Senki nem jött Enikőhöz, hogy a rendezőtől megmentse. Úgy érezte, tudják a többiek, Patak elsőbbséget élvez. Vagy azt gondolják, hogy most készít fel valami szerepre? A látvány igen, tapasztalatot jelentett, de a férfi nem mondott semmit, ami előre vinné, a maszturbálós beszólás meg kimondottan rosszul esett tőle. Mégis azt gondolta Barbit látva, hogy ez itt természetes. És ez a Barbi miért nézeget rá szexuálisan felizgult, homályos szemekkel? Már kellően össze volt zavarodva, de a látottak még mindig nem térítették el a szándékaitól.
Maradt tehát amennyire csak tudott mozdulatlan, és Péter ujjait figyelte, ahogy Niki ánuszában munkálkodtak Erika felügyelete mellett. Nagyon remélte, hogy a rendező csak nézni hívta első napra, szüksége volt egy kis időre.
Már csodálkozott önmagán, hogy egy héttel korábban
f
alf
el
alf
alf
alf
lta
magát Pataknak. De azon is csodálkozott, miért érez intenzív vágyakat, amit azzal magyarázott, hogy a szex látványa felizgatta.

Patak megelégelte, hogy a lány mozdulatlanul ül, nem beszél, nem forgolódik, csak les, mint borjú az új kapura. Szerette volna tudni, mire gondol, azonban ezt megkérdezni nem tartotta helyénvalónak. Talán majd egyszer, ha jobban ismerik egymást. Addig is, talán jó lesz pontosítani néhány dolgot, és azzal is visszanyerni valamennyire Enikő bizalmát.

Patak elhúzódott és mondta, ami eszébe jutott.
– Még nem mondtam neked, de ha figyeltél, akkor láthattad, illetve majd látni fogod, hogy mi nem szeretjük túljátszani a szexet. Értem ez alatt, hogy nem visítanak a lányok, nem vágnak megmagyarázhatatlanul oda nem illő pofákat, próbáljuk hitelesnek mutatni az orgazmust. Ez mindenkire vonatkozik, szólok, ha valami el van túlozva.

– Ez a jelenet eleve eltúlzott. – vágott vissza a lány, miközben le nem vette a szemét a Niki fenekén végzett beavatkozásról. Valóban úgy gondolta, hogy ilyen szexjelenet az életben elő nem fordulhat. Aztán azon gondolkodott, hogy amit lát, a smárolós simogatás, az majdnem romantikus még akkor is, ha nem illendő helyen tevékenykedik az a férfikéz. A határozott céllal való ujjazást, talán még szívesebben is látná a filmen, mint sok mást, de nem akart okoskodni. Más volt a jelenet, ahol férfi és nő szinte dacoltak, harcoltak egymással, és más, amikor jeleneten kívül érzékien csókolóztak.

– A jelenet témája adott, én a szex élvezetének mértékére gondoltam. – helyesbített Patak. Jó érzékkel vette észre a romantikus szex látványának a lányra gyakorlott hatását.
– Gondolom, most azon gondolkodsz, miért nem vesszük fel a szexnek ezen részét, amikor ez még szép is, nem csak vadul erotikus. A magyarázat egyszerű, nem fér a jelenetbe. Majd ha folytatódik a felvétel, Péternek egyből kell váltani punciból fenékbe, ami természetesen nem megy szárazon és fájdalommentesen. Most csak az előkészítés folyik. Az igazi előkészítésről meg Erika korábban már gondoskodott.

– Értem! – bólintott Enikő. Egy pillanatra Barbi felé fordult, de a szemei Laura mosolyában elakadtak, aztán zavartan ismét Péter kezére összpontosított. Úgy érezte, látják rajta az izgalmat. Égett az arca, a hasában valami kellemes bizsergés uralkodott, és odalenn kétségtelenül elkezdett nedvesedni. Tudta, hogy a gátlások levetkőzése nem lesz egyszerű, de azt hitte, ez csak munka, erre mindenki láthatja, hogy felizgult. Szégyellte magát, de minél jobban pirult, annál erősebb vágy kerítette a hatalmába.

Az ágyon befejeződött a közjáték. Niki csak úgy, minden felszólítás nélkül csókolgatta Péter péniszét, hogy az megint visszakapja a megfelelő keménységét. Zoli és Laura készenlétbe helyezkedett, aztán a két szereplő felvette a korábbi testhelyzetet, és folytatódhatott a forgatás.
Péter a hajánál fogva húzta le Nikit az ágyról. Nem volt durva, csak határozott, mégis érezni lehetett rajta az irányítás fontosságát. Niki idézőjelbe téve kényszeredetten térdelt az ágy elé. Szétrakta a lábait, majd a melleit az ágyba préselve Péternek
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
az alfelét, aki mögé térdelt, és készen állt birtokba venni a fekete macska alfelét.
Laura megint szemfülesen befeküdt Péter mögé, egészen közelről filmezte az anális jelenet kezdetét.

Patak megfogta Enikő kezét, felhúzta a székből, és olyan pozícióba állította, hogy jól láthassa a behatolás pillanatait. Akarta, hogy a nő mindent láthasson, meg szerette volna mutatni a munkának ezen oldalát, pedig fogalma sem volt arról, hogy a lány most undort, vagy csodálatot érezhet. Ő már régen tudta, hogy a valóság sokkal prózaibb, de a lánynak is meg kell tapasztalnia, hogy idejében elvegye a kedvét.

Enikő megborzongott. A rendező meleg keze elfelejtette elengedni az övét, de szinte nem is figyelt rá, mert inkább Niki arcát nézte. Kíváncsi volt, milyen érzéseket vált ki a nőből a férje péniszének mérete. Nem akarta, mégis elképzelte, hogy majd ha ő lesz ott a fekete hajú nő helyében, hogyan fog viselkedni. El nem tudta képzelni az érzést, de Niki nyugodt arca a korábbi félelmét is helyrebillentette. Itt vigyáz mindenki a másikra, szemmel láthatóan nincs mitől félnie. Aztán azon kezdett el parázni, hogy neki biztosan nincs olyan szép, gömbölyű feneke, mint Nikinek, nem fog tetszeni a közönségnek, akkor minden hiábavalóan történik.

Péter tövig mélyedt Niki pazar testébe. Annyira tudta már, hogy nem szabad a kamerába néznie, nem szabad markolnia a hívogató csípőket, a keze nehogy útban legyen. Semmit nem vont le az aktus élvezetéből, és semmivel sem kellett többet nyújtania, mint amit otthon is többször megtettek. Ez a lazaság tette a szexet könnyeddé és kellemessé. És ami Pataknak nagyon tetszett, hogy a barátja a saját teljesítményétől nem szállt el, megmaradt közvetlen és szerény embernek.

Enikő lába megremegett. El kellett vonatkoztatnia a szextől, és úgy tekinteni a dologra, mint munkára, amiben majd neki is részt kell vennie. Megint Barbira nézett. Arra a punkos, szőke lányra, aki tovább maszturbált a sarokban, és egyfolytában az ő szemét kereste. Maga a maszturbálás nem zavarta, de nem gondolta, hogy itt majd örömmel rárepülne valaki. Ezt a számításból valahogy kihagyta. A rendező oké, vagyis az sem, mert egyszerűen nem érti, mit akar, de hogy pont egy nő kezd ki vele, az alaposan felkavarta. Ez volt az a pillanat, amikor tényleg elmenekült volna, de valami mégis ott tartotta.

A szex vonzása mindennél jobban marasztalta, és tudta, hogy nem csak munkaként akarja. Aztán, hogy a millió képtelen gondolattól meneküljön Laurát kezdte figyelni. Egyre jobban csodálta, mennyire nem zavartatja magát, hogy a miniszoknya felcsúszik a derekára, és a tevepata kivillan. Ez adta a következő gondolatot. Mi lesz, ha egy nőt kell majd kényeztetnie az ajkaival? És arra jött rá, hogy ez az ötvenes, de nagyon szexi csaj nagyon is guszta. Csak vele pont nem fog szexelni, hacsak ki nem derül, hogy ő is leszbi a magánéletében. Már semmiben sem volt biztos, csak abban, hogy nedves a bugyija, és legszívesebben elvonulna egy sarokba és maszturbálna egy nagyot a saját magányában.

Péter lassan felért a csúcsra. Nem nyögött orbitális nagyokat, csak a mozdulatain lehetett felfedezni a sietősen közeledő orgazmus jeleit. Eltávolodott a feleségétől, marokra fogta a szerszámát, aztán beterítette a nő fenekét, derekát spermával.
Jó férj módjára felsegítette az asszonyt, aztán le is döntötte az ágyra, de már csak egy olyan levezető csókolózás erejéig. Aztán a szerep kedvéért még megbeszélték angolul, hogy minden meg van bocsájtva.

Patak még mindig fogta Enikő csuklóját. Maga sem tudta, hogyan kellene viselkednie, mint ahogyan azt sem, hogyan kellene Barbit leállítania. Szerette azt a lányt, de most rettentően bosszantotta, hogy Enikőnek produkálja magát, és tudta, hogy ezzel még nincs vége, mert amit a szőke nő akar, azt többnyire el is szokta érni.
Konkurencia. Talán nem is lenne baj, ha Barbi segítene Enikőnek belerázódni a munkába, vagy még jobb, ha ezzel a kihívó magatartással idejében elijeszti. Lázasan járt az agya.

A rendező alig érzékelte, hogy már mindenki mással foglalkozik, mikor eszébe ötlött egy lehetőség. Most, hogy már vége a jelenetnek, megpróbálja a lányt mindenki előtt megszégyeníteni.
– Add ide a bugyid. – szólította Enikőt hangosan, mindenki hallhatta.
Enikő ledermedt. Nem csak arról volt szó, hogy néznie kell? És minek ennek a kiismerhetetlen faroknak a bugyija?
– Add ide a bugyid! – szólalt meg a rendező most már parancsolóan és kicsit fenyegetővé vált a hangja.
Enikő összerezzent, de ott volt Laura, aki védelmébe vette abban a pillanatban.
– Hogy beszélsz te ezzel a kedves kislánnyal? – pirított a rendezőre, aki érezte, hogy túllőtt a célon. Valahogy semmi sem sikerül, amióta ez a lány itt van, ráadásul mások kedvét is elrontja. De ki kellett vágnia magát.
– Ha itt akar dolgozni, meg kell tanulnia, hogy amit mondok, azt meg is kell csinálni! – mondta fölényesen Patak.

– Na persze! – bólogatott Laura, aztán Erikának mutatott valamit. Pár pillanat alatt történt az egész, hogy a jelenlévők Enikő kivételével közrefogták a rendezőt, leültették a székébe, és a kezét hátul odabilincselték a háttámlához.
– No mire nem jó néha egy szuper kis kellék! – nevetett Niki. Ez már a negyedik eset volt, hogy ezt tették a rendezővel. Laura ötlete volt, amikor a főnök túl nyakasnak bizonyult, és a módszer mindig hatásos nyugtatást jelentett játékos formában. Nem mintha nem tudták volna megbeszélni a dolgot, de ez olyan békítő rituálévá vált közöttük. Ült már abban a székben Laura is korábban, de Barbi vitte a pálmát.

– Add ide a bugyid. – nyújtotta Laura a megrökönyödött Enikő felé a kezét.
– Ne félj, ez csak játék! – egészítette ki, és kaján vigyorral nézett a rendező feldúlt arcába.
Enikő a szoknyája alá nyúlt, lassan lehúzta a rózsaszín, natúr bugyit. Szégyenlősen adta a másik nő kezébe. Tudta, hogy az izgalma nyoma még nagyon is látszik, a halvány anyagon majd éktelen nagy folt fog virítani. Nem is sejtette, mire megy ki a játék, de gyanította, hogy részt kell benne vennie, ha a csoport tagja akar maradni. Még nem tért magához a rendező nyers, parancsoló hangjától.

Laura, aki nem csak nő volt, de tapasztalt ember is, szinte tudta, mitől fél ez az ártatlan lány. Épp ezért csendre intette a jelenlévőket, aztán kiforgatta a bugyit, és előbb a saját orrához emelte a nedves foltot, majd a rendezőt részesítette ebben a kegyben.
– Ezt szeretni fogod! – dörgölte Patak orra alá többször is, aki nem ellenkezett, helyette elkezdett mosolyogni.

– Miért csinálod ezt ezzel a kislánnyal? – szegezte a rendezőnek Laura a kérdést.
– Nem akarom, hogy pornózzon. – válaszolt a rendező halkan, de Laurát ez nem elégítette ki.
– Van itt valami más is! – kezdte a mondatot, hátha Patakból ki tudja csikarni az igazságot, de a férfi csak elhúzta a száját és hallgatott. Nem mondhatta meg, hogy szerelmes a lányba, hiszen mindenki csak kinevetné. Más lenne a helyzet, ha egy Barbi kaliberű nő lenne, vagy akár Niki, akibe bele tudna habarodni. És nem mutatna idétlenül, hogy tőle magasabb az imádott nő.

A csend kezdett
k
alf
ín
alf
os
lenni. Mindenki várta, mi történik, míg Laura végül megkegyelmezett és cselekvésre szánta el magát. Két ujját belemélyesztette a rendező arcába és a kinyíló szájba tömte a nedves bugyit.
– Remélem, nem utoljára érzed! – kacsintott Patakra, aztán Enikőhöz fordult, átkarolta a vállát, és vezette maga mellett a helységből kifelé.
– Gyere, keresünk egy tisztát és hozzád illőt. És húzd ki magad, egyenesnek akarlak látni. – vágta hátba jóindulatú gyengédséggel.
– Mi lesz Patakkal? – intett hátra Enikő? Az arcán ott volt a meglepődés, de érezte Laura egyre erősödő nevetésében a megkönnyebbülést.
– Mi lenne? Hagyunk neki időt gondolkodni, aztán majd Barbi elengedi. Egy óra múlva már csak nevetni fog az egészen, elmegyünk inni, és mivel most már közénk tartozol, te is velünk jössz!

A éjszakai bár, ahová Laura átkarolva elkísérte, tulajdonképpen egy nagyon diszkrét helynek ígérkezett, ami kicsit korábban nyitott a kelleténél. Sosem járt ilyen titokzatos helyen, így kicsit felnőttebbnek is érezte magát, végre megadatott a lehetőség. Én nem a félmeztelen táncos lányokra volt kíváncsi, vagyis kicsit rájuk is. Ablak sehol, a pincérek régi ismerősként köszöntötték a csapat tagjait. Még nem kezdődött meg az élet, egyedüliként foglaltak helyet, mint Enikő megtudta később, ez volt a társaság törzshelye. Zoli nem tartott velük, nem is illett volna oda a visszahúzódó személyisége.

A lányt zavarta egy kicsit, hogy Laura annyira a szárnyai alá vette. Megfordult a képzeletében a nő leszbikus közeledése, a hívogató, piros tevepata, a kitett mellek, azonban hamar rájött, hogy csak barátságot akar vele kötni, nem úgy, mint Barbi, akinek ugyan nem jutott ilyen testközeli élmény, de ott volt szorosan a közelben. De még ez sem volt ijesztő, és annyira jól esett a lelkének, hogy a lányok körül ülték, és beszéltették, kíváncsiak voltak a múltjára, jelenére.
Hogy Péter nem érdeklődött iránta különösebben, azt annak titulálta, szerelmes a feleségébe.
Ami bántotta, hogy a rendező bánatos képe időnként mélyrehatóan fürkészte az arcát. Nem értette, mi játszódik le a férfi lelkében, de nagyon szerette volna tudni.
Mi nem felel meg rajta ennek a férfinek, mi az, ami nem tetszik neki?

A lány mesélt. Időnként elcsuklott a hangja, de azért a rendező értette minden szavát, és a mélységes csönd, ami körülvette a mesélőt csak még drámaibbá tette annak mondanivalóját.
Kiderült, hogy az ifjú hölgy
t
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
esen
elvesztette a szüleit. Az apja rajtakapta a nejét egy férfival, aztán a dolog oda fajult, hogy megfojtotta a nőt, ő maga pedig ment utána, ha nem is önszántából. Vitte az infarktus, nem lehetett megmenteni. Enikőt a nagymamája nevelte, aki szintén meghalt négy hónappal korábban rákban, tehát a lány egyedül maradt.

Síri csönd maradt. Senki sem akart belerondítani az elbeszélésbe. Patak átkozta magát, hogy nem kérdezte meg a lányt korábban, amikor volt rá alkalma. Olyannyira mélyen érzett, hogy a történet végére kicsordult egy könnycseppje. Addig csak szomorúan nézte Enikő küszködését, és legszívesebben lecsókolta volna a lány könnyeit, de nem tehette. A körülötte ülő csajok megütközve szálltak magukba, és talán hálát adtak az égnek, hogy velük nem történt ilyen. Patak szégyellte a könnyeit, hát felállt és a mosdóba ment. Egy ember élete volt a kezében, egy olyan emberé, aki iránt vonzódást érzett, és védelmezésre szorult. Olyan
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lennek
még sosem érezte magát, de tudta, hogy segíteni fogja, amiben csak lehet. Mire visszatért, a lány már távozott. Állítólag buszhoz sietett, de legalább meg tudták beszélni a régi csapattagokkal egymás között, hogy mindenkit megindított a szomorú története.

Eltelt egy hét. Patak már felkészült a következő forgatási napra. Volt ideje mindent eltervezni, egyedül Enikő aggasztotta, próbálta lélekben a lányt a saját útjára engedni, de minduntalan beléhasított a felismerés, hogy miért is van a lány itt. Furcsállotta, hogy minden nőt el tudott képzelni meztelenül hemperegve a kamerák előtt, ez a magas egyetemista viszont nem jelent meg még álmaiban sem fedetlen testtel. Pedig próbált rá gondolni, de a képzelete mindig romantikus fordulatot vett, mielőtt rákerülhetett volna a sor a rég vágyott testiségre.

Volt még idő. A rendező már meg is ebédelt, épp akkor harangozott delet az utca végén álló templom óriás harangja, és még belefért egy kis munka az idejébe. Az íróasztala felé görnyedve találta a legelsőnek érkező, akire nem is számított, Enikő!
– Szia, köszönt megszeppenve a lány, aki tudta, hogy Patak egyedül lakik itt. Még örült is, hogy kettesben beszélhet a rendezővel. Egész héten bántotta a csőrét, miért mondja egyfolytában, hogy ne pornózzon? Mi kifogása van vele? Érezte, hogy a személyével van valami gondja a férfinak, ha nem is mondta meg egyenesen a szemébe. Pedig néha olyan szépen nézett rá Patak, de mintha észre se venné benne a nőiességet.

– Helló! – lepődött meg Patak. Hirtelen azt sem tudta, felálljon-e, és azonnal eszébe villant a lány bugyija az asztal szélén, ami ott várt kimosva, összehajtogatva, hogy visszakerüljön a gazdájához.
– Csak kettőre vártalak, de legalább van alkalmam négyszemközt bocsánatot kérni a múlt heti baromságomért. – mondta Patak, sután mutatott a kanapé felé, és várta, hogy a lány elhaladjon mellette, a kezébe nyomhassa a bugyit.
– Semmi baj, az a dolgod, hogy szigorú légy! Laura mondta, délre jöjjek, hogy itt legyek a megbeszélésen. – lépkedett a lány halkan a vászoncipőjében a szobán keresztül. Kivette a férfi kezéből az összehajtogatott fehérneműt, és megállt a rendező íróasztala felett.

– Mi jót dolgozol? – nézett a papírhalomra érdeklődő szemekkel.
– Tudod, gondolnom kell a jövőmre, és a pornózás mellett épületeket tervezek. Ha jól sejtem, neked is lesz majd normális hivatásod, ha tényleg szereted a művészettörténetet. – válaszolt a rendező mosolyogva.
– Örülök, hogy nincs itt senki, mert kérdezni szeretnék tőled. – ült fel Enikő az íróasztal szélére. Kivételesen olyan ruhát vett magára, ami csak térdig ért. Nem mutatott sokat, de valahogy tetszeni akart, meg szerette volna mutatni, hogy ő is nő, tud szexi lenni. Szándékosan vett hatalmas vörös rózsákkal mintázott fehér ruhát.

– Kérdezz csak! – nézett a szemébe a rendező. Eldöntötte, hogy állni fogja a nő tekintetét, és akármit szeretne tudni, válaszol legjobb tudása szerint.
– Miért nem akarod, hogy pornózzak? Ennyire nem látsz bennem fantáziát, vagy nem érzed úgy, hogy másoknak tetszenék? – nyúlt meg a lány képe. Igazi kíváncsiság volt a kérdése mögött.
– Tönkre teszed az életed... – habogott Patak, kereste a szavakat.
– Gondolod, nem tudom a helyzetet kezelni? – folytatta Enikő az ajkába harapva.
– Tudom, hogy tudod kezelni a pornózást, de a személyiséged és a rólad kialakult kép ezzel ellenkezik. – próbált magyarázatot adni a rendező.
– Mert? Milyen kép alakult ki rólam? – Enikő egyre kíváncsibb lett.
– Ez a szende, szűzies megjelenés, és a műveltséged valahogy nem illik össze a nyilvános szexre feláldozott tisztességeddel.

– Nem kell engem félteni! – csattant durcásan a lány hangja. Úgy gondolta, a rendező sértésként említi a kicsit maradi öltözködését.
Patak meglepődött a hangsúlyon, hirtelen felállt, közelebb lépett Enikőhöz. Bántotta, hogy hízelgő szavakkal pont az ellenkezőjét érte el, mint amit szeretett volna közölni. Hirtelen ötlettől vezérelve a lány asztalon nyugvó lábára tette a kezét, és szép lassan csúsztatta a combján felfelé a szoknya alatt. Maga is bizarrnak tartotta, milyen módját választotta Enikő elijesztésének, de meg akarta az ifjú, makacs hölgyet leckéztetni. Akkor szájaljon vele, amikor ő is úgy beszél, de addig ő a főnök. Érezte, hogy a keze megremeg, a puha, meleg bőr és érzéki formák nem hagyták hidegen, de ha már belekezdett, végig kellett vinnie.

Enikő első pillanatban megijedt. Felfogta, hogy túlreagálta a rendező szavait, villámgyorsan átgondolta ismét és ismét, de helyesbíteni már nem maradt ideje, a forró kéz az asztalhoz szögezte. Elhúzódhatott volna, de úgy gondolta, nem szabad megfutamodnia, mert akkor joggal mondhatja Patak, hogy a szűziessége nem illik ide. Hagyta hát, hogy a férfi közeledjen, és a puha keze combközéptől is feljebb haladva tovább égesse a bőrét. Csalódott a férfiban, és pillanatnyilag elkívánta a fenébe.

Patak nem élvezte a comb érintését. Tudta, hogy a lánynak sem jó, mégis csinálta tovább eltökélten. Más körülmények között nagyon vágyott volna erre az érintésre, és most egy idétlen félreértés miatt csinálja, csak azért, hogy Enikőt a valóságra ráébressze. A tette súrolta a szexuális zaklatás határát, de a lány mozdulatlansága csak tovább bőszítette.

Szemeztek. Nem azért, hogy mély érzéseket hagyjanak egymásban, sokkal inkább azért, mert mindketten a másik meghátrálását várták. Igyekeztek kiolvasni minden pillantásból a határt, ameddig elmehetnek.
Patak keze elérte a combhajlatot. Meg akart állni, mégsem tette, mert a lány szemei sütöttek, azt üzenték, ebben a csatában nem nyerhet. A féloldalt ülő lány még meg is mozdult, még jobban megnyíltak a combjai, a rendező keze pedig akadálytalanul siklott a pamutbugyival fedett ágyékra. Puha volt és meleg. Az ujjai játszani kezdtek a puha szeméremtesten, mint apró zongora pici billentyűin, hol itt, hol ott gyakorolt enyhe nyomást a rejtőzködő punci különböző pontjaira.
Már ekkor tudta, hogy nem nyerhet, mert a lány szigorú tekintettel állta a próbát, és a matatás nem ért célt, a nő teste közömbös maradt.

Enikőt túlságosan lefoglalták a gondolatai. Nem akart alul maradni. Volt benne büszkeség, tartás és önbecsülés. Már azon gondolkodott, hogy a rendezőt pofán vágja, ha a bugyijába nyúl, de a melegség azért nem illant el nyomtalanul. Emlékezett még arra a kedves és ragyogó szempárra, amit akkor tapasztalt, amikor Patak az ajtóban meglátta. Vagy félreismerte ezt a tagot, és tényleg csak egy élvhajhász, mocskos tróger? Az nem lehet, eddig nagyon kedves volt, és most is csak bosszús, de akkor mit akar elérni? Ha nem ez a szánalmasan alakuló szituáció, élvezte volna a bugyijára tapadó kezet. És most mit csinál a pali, hogy kellemes, apró cirógatásokat érez a csiklóján? Nem fog ellenkezni, akármi történjen, gondolta meg magát. Nagyon messze volt attól, hogy felizguljon, de hagyta magát, igyekezett csak a jót látni a rendezőben.

A nyitott ajtón Laura tüneményes szőkesége libbent be. Azonnal látta, hogy Patak keze mélyrehatóan tanulmányozza Enikő testét. Nem is lepődött meg. Érezte ő, hogy a férfi vonzódik a lányhoz. És még örült is, hogy a székbe bilincseléssel adhatott a kollegájának egy leckét, ha már többről van szó, mint munkatársi kapcsolatról, akkor tisztelnie is kell Enikőt. Szerette a fiút, és örült is, hogy akadt valaki, aki talán elcsavarhatja végre a fejét. Csak mosolygott azon, hogy Patak mennyire nem tud viselkedni a lány közelében. Hiába, a szerelem elveszi az ember eszét.

A fiatalok szétrebbentek. Egyikük sem hallotta meg a kopogó cipősarkak közeledtét, és együkük sem örült Laura megjelenésének. Mindketten úgy voltak vele, hogy egymás között kell a nézeteltérést elintézni, de azt is tudták, hogy ennek a huzavonának így semmi értelme, se eleje, se vége.
– Bocs. – rebegte a rendező Enikő felé.
– Én voltam a hülye. – sütötte le a lány a szemét.
– Megzavartam valamit? Nem kellene ilyen esetben csókokkal is fokozni a forróságot? – nevetett Laura, aztán gyorsan elhagyta a helységet. Enikő utána szaladt, magára hagyva Patakot, aki képtelen volt eldönteni, mihez is kezdjen saját magával, meg ezzel a nyúlánk, de hihetetlenül szép lánnyal.

A megbeszélés simán ment. Körbe ültek. Enikő nem nézett Patakra, mint ahogyan a rendező sem Enikőre. Nem sértődést éreztek, hanem valami egészen mást. Patak a korábban történteket szégyellte. Hogy lehetett akkora ökör, hogy hozzányúlt a lányhoz, amikor mindig is istenítette?
Enikő érezte a rendező szégyenkezését. Az esett rosszul számára, hogy a férfi nem néz a szemébe, így csak lopva néztek egymásra, de nagyon vigyáztak, a másik meg ne lássa.

Egy új szereplő érkezett. Patak, ahogy mondta is Enikőnek egy fiút keresett. A pasi olyan harmincas évei elején járó, önelégült alaknak tűnt, aki büszke a testére, Sokat járhatott konditerembe, az izmai szinte feszültek. A gondosan igazított borosta szerint a férfi maga volt Adonisz, de Patakot annyira győzte meg, szüksége volt egy színészre, hát esélyt adott Leventének. A jelenet, amit tervezett aznapra egy sima párcserés kapcsolatról kellett, hogy szóljon előbb külön – külön, aztán mindenki mindenkivel alapon. Enikő csodálta, milyen részletességgel mondja el a rendező a szereplőknek és közreműködőknek, kinek mi lesz a dolga. Az alaposságot sokra értékelte, és a korábbi affér ellenére azt érezte, hogy kedveli Patakot.

Mindenki elment a dolgára. A színészek öltözködtek, Laurával sminkeltek, Zoli a lámpákkal foglalkozott, Enikő pedig odahúzott a rendező mellé egy széket. Szándékosan ült mellé. Nem hagyhatta, hogy a büszkesége miatt rossz legyen a viszony közöttük, és azt akarta, hogy a fickó megkedvelje. Szüksége volt minden támogatásra, és ha kell, akkor a testét is használni fogja, de el kell érnie, amit akar. És nem is volt rossz az a simogató kéz a punciján, még ha ízléstelennek is találta az első pillanatban. Tetszett neki a rendező keze, még a szeménél is jobban.
– Nincs harag? – kérdezte Patakot.
– Szerinted én haragszok? – nézett a lány szemébe a rendező. Komoly volt, de a szeme érdekesen megcsillant, és megmagyarázhatatlan szomorúság költözött volna az arcára.
– Ha haragudnál, már elküldtél volna. Lehet, hogy csak kívánsz és le akarsz fektetni, mielőtt kirúgsz? – tette fel a kérdést Enikő, mintha hangosan gondolkodna.
Patak elmosolyodott. Nem számított ilyen nyíltságra, hát ő is őszintén válaszolt.
– Nem szeretnélek kirúgni az után sem, ha megbasztalak, szóval e miatt ne aggódj.
Enikő elnevette magát, elpirult, és elkönyvelte magában, hogy mégis csak van a rendezőben valamennyi vonzalom iránta. Tudta már, hogy nem fogja kihasználni akkor sem, ha az a simogatás ott a szobájában jelentett is valamit. Már csak azt nem tudta, hogy mi értelme volt. És a beismeréstől, hogy tetszik Pataknak, csak nőtt az önbizalma, és még kedvesebbnek találta a férfit, Valahogy nem bántotta sem a fülét, sem a lelkét a vulgáris szóhasználat.

– Menj az anyádba, te paraszt! – hallatszott a hátsó helységből egy rövid, de annál dühösebb női hang. Mindenki oda csoportosult egy pillanat alatt. Erika eltorzult arcával találkozott Patak, aki igyekezett minél távolabb kerülni Leventétől.
– Mi történik itt? – tudakolta a feldúlt nőtől.
– Ez az állat azt hiszi, hogy leszopom csak azért, mert olyan fantasztikusan szar teste van. Azt hiszi magáról, hogy egy isten, pedig csak egy undorító, egoista barom. – mutatott Erika Levente kaján képére.
– Ha itt nem, majd leszopsz a kamerák előtt! – vetette oda az idióta. Fogalma sem volt, hogy ez egy más társaság, nem az ő színvonalához szokott önelégült idióták között van.

– Nem hiszem, hogy ez valamikor is megtörténhetne. Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy ezt a fickót rátok szabadítottam! Te pedig öltözz föl, és távozz, ilyen alakoknak nincs helye a társaságunkban! – beszélt Patak higgadtan. A többiek pedig ott álltak teljes vállszélességben hátországnak. A rendező megvárta, míg a fickó puffog kicsit aztán távozik. Nem ez volt az ő napja, borult a forgatás, rászabadított Erikára egy idiótát és Enikővel is elkövetett egy oltári nagy baromságot, maga sem értette, a lány miért nem haragudott meg igazán.
Laura volt, aki odament hozzá, átkarolta és hangosan a védelmére kelt.
– Én sem néztem ki belőle, hogy ekkora balfasz, ne lógasd az orrod.

A kis csapat dolgavégezetlenül csoportosult ismét egy újabb megbeszélésre. Patak Beült a székébe, leforrázva érezte magát, a kezébe temette az arcát.
– Ne bassz rá se, annyit nem ér ez a hülye farok, nekem a kezdetektől nem volt szimpatikus. – állt mellé Barbi, megsimogatta a buksiját.
– Veletek csesztem ki, mondta halkan az ujjai takarásában a meggörnyedt férfi.
– Felejtsd már el! Nem vesztettünk semmit, csak gazdagodtunk egy tapasztalattal. – mondta Erika is, már – már nevetés csilingelt a hangjában.
– Emlékeztek, utoljára mikor láttuk így összeroskadva a szerencsétlent? – emlegetett fel Péter egy korábbi történetet.
– Persze, amikor tavaly a szabadtérin 3 órán át nézett egy csajt, és belehabarodott ismeretlenül. – nevetett Niki, de nem bántani akarta Patakot, csak jobb kedvre szerette volna deríteni.
– Nem is a csajt nézte, hanem a nagyanyját! A színházra nem is emlékszik szerintem. – kontrázott Péter.

A rendező fülig vörösödött. Valami olyasmit emlegettek fel, ami őt mélyen érintette, és pillanatnyilag sokkal konkrétabban, mint akkor, azon az estén ott a színház egyik székében. Az a lány most pont ott ült mellette, és csak reménykedett, hogy nem derülnek ki további részletek. Bármit, csak erről a témáról nem akart hallani többet, de nem úszta meg ennyivel.
– Ne bántsátok már! Mi van akkor, ha megtetszik neki egy lány földig érő, zárt ruhában, meg vászoncipőben? A stóla most megint divat, ami azt illeti, nagyon csinos lehetett a csaj. Nem kell ahhoz kurvásan öltözni, hogy beinduljon az ember képzelete. – Beszélt halkan Laura.
– Hagyjátok már abba! – mordult rájuk a rendező. Minden apró információ ellene szólt, legszívesebben elsüllyedt volna szégyenében.

Enikő csak hallgatott. Előbb csak élcelődésnek vette Péter szavait, még meg is hatotta, hogy Patak ilyen szentimentális, aztán kezdte csak összerakni a részleteket.
Szabadtéri színház, a lány mellett egy idős néni, stóla, vászoncipő, ez akár ő maga is lehetett, hiszen a nagymamájával többször jártak ott tavaly. A felismerésbe belesápadt. És ki használ manapság stólát? Csak ő, senki máson nem látott hasonlót.
Amennyire megijesztette a tudat, annyira romantikusnak is találta a történetet, de hogy pont ő legyen az, akibe a rendező belehabarodna?

A pillanatnyi csendben lázas sietséggel rakta össze a részleteket. Bizonyosság kellet. Ha tényleg őt nézte annyira a férfi, akkor miért nem árulta már el, hogy látta a színházban? Nem kellett volna beismernie az érzéseit, csak megemlíteni, hogy emlékszik rá. És most pont olyan esetlennek látta Patakot, mint első nap, amikor megpillantotta őt, és csak csetlett – botlott, szerencsétlenkedett. Lehet, ezért nem akarta, hogy pornózzon? Érthető lenne.
Bizonyosság kellett, találni egy olyan részletet, amit csak az a pasi ismerhet, aki tényleg látta őt a mamikájával.
– Vörös volt a néni haja? – tette fel hirtelen, nagyon halkan a kérdést.
– A csaj volt vörös. – válaszolt Péter, de Enikő rá nem is figyelt, Pataktól akarta hallani a választ.

A rendező összerezzent. Enikő sejt valamit, és annak komoly következményei lehetnek. Egyszerűbb lett volna beismerni, hogy igen, vörös volt a mamika haja, de a férfi megijedt. Ha igazat mond, talán Enikő végleg elmegy, és azt nagyon nem akarta. Hazugságra kényszerült hát, pedig mennyire gyűlölte, ha nagy ritkán rávitte a kényszer.
– Olyan igazi, hamvas hófehér volt csurkába fogva. – nézett végül rövid pillanatig a lányra. Érezte a forróságot, a szégyent, és azt is látta, hogy a lányt nem valószínű, hogy sikerült meggyőznie.

De szarul hazudik! Kivörösödik és fölényes lesz az arca, amikor mellébeszél. Idegesen tördeli a kezeit, de legjobban a szeme árulkodik, ami megcsillan, mintha sírni szeretne. Enikő nem értette, miért nem mond igazat a rendező, de annál jobban tetszett neki a srác fanyalgó képe. Belé volt szerelmes a férfi, és nem kellett más hozzá, csak hogy lássa őt egy tök egyszerű viseletben, ami még csak nem is mutatott semmit a testéből! Mit láthatott? Csak az arca foghatta meg ennyire! Már csak azt szerette volna tudni, tart-e még az érzelem, vagy ha el is múlt, újra erőre kapott-e. Annyira sajnálta, hogy alacsonyabb a férfi, és ezzel magyarázta, hogy színt vallani nem mer. Minden más értelmet nyert hírtelen. A félresikerült puncisimogatás egyszeriben egy kellemes élménnyé szelídült, a beszólás az előző héten, ami Patak reményét tükrözhette, hogy ne adja el a testét. És igen, lassan ráeszmélt, hogy a férfi szereti őt. Már csak az volt a kérdés, hogy mennyire, és hogyan lehet az érzést elmélyíteni, mit kell megtennie érte. Akarta a férfit, a közelsége egyszeriben más értelmet nyert.

– Most mi lesz? Vége a napnak? – tárta szét a kezét Niki, aki az egész szituációból kívülállóként semmit sem érzett.
– Talán igen, hacsak nem rögtönzünk valamit. – válaszolt Patak. A szeme sarkában Enikőt kereste. Oda kellett dobni a lányt és vele együtt minden szép érzését, hogy a sztorija hihető legyen.
– Két héttel későbbre volt tervezve, de ma leforgathatnánk egy leszbi jelenetet, ha mindenki benne van. Arról szólna, hogy két barátnő felhív magához egy örömlányt, és kinyalatják magukat. Nagy vonalakban. – tette hozzá a rendező szokásához nem épp híven, fülig elpirulva, ami Enikő közelségének szólt. Utálta magát, de el kellett terelnie még a gyanúját is, hogy a lány felismerhesse benne az érzéseket.
– Én kimaradok? Ne már? – Péter nem túl meggyőzően tiltakozott.

– Enikő? – szólította meg a rendező keserűséggel, hiszen nélküle nem működött volna a felállás.
Patak bízott a lányban, aki nagyon elvörösödött, és talán kényszerű volt a mosolya, de azért bólintott.
– Én lennék a kurva? – kérdezte bizonytalanul. Valahol bukott az elképzelés, hogy a rendező nem engedi majd pornózni, de azt is látta, hogy a férfi a látszatot is kerülni akarja. Vajon tudja, hogy felismerte az érzéseit?

– Igen, ha nem bánod. De ha bármi aggályod van, csak nyugodtan szólj, megbeszélhetjük, másképpen csináljuk, hozzád igazodunk. – ígérte a rendező sápadtan, egy percig sem gondolta, hogy a lányban csalódni fog. Okos volt a csaj és elszánt. Patak pedig azt gondolta, hogy a leszbi kaland is eltérítheti Enikőt az útjáról. Az még talán nem annyira szex, pedig jól tudta, hogy az.

– Erika csodásan álló, feszes miniruhát adott Enikőre, fekete harisnyanadrággal kiegészítve a vörös árnyalatot, és még szupemagas cipőt is talált, igaz, az egy számmal kisebb volt a kelleténél, de arra a néhány lépésre alkalmasnak bizonyult.
Laura kifestette a lányokat, Enikőnek még egy parókát is
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
, hogy felismerhetetlenebbé váljon. A lány azonban jónak találta a saját vörös haját. Emelkedett izgalommal nézett a tükörbe, amiből egy vörös démon bámult vissza rá. Szexinek érezte magát, és ha a saját neméhez nem is vonzódott, azért volt a csapatban két férfi, akik meg is bámulták megfelelő, nyálcsurgató módon. Azt képzelte, a rendezőre a frászt hozza az ajkaival, mert Laura szavaiból azt hámozta ki, hogy a kurvás kinézet jobban bejön a pasinak.

Amíg a lány átesett az átalakuláson, a rendező kiötlötte és elmondta a háttérben a részleteket. Első jelenetként kint az utcán kellett telefonálnia. A vonal másik végén Barbi volt a kuncsaft, aki felbérelte egy kis hempergésre.
Ez a rész csupán néhány pikáns szöveget tartalmazott, nem okozott igazán nehézséget. Csak azt sajnálta, a rendező ezt nem látta, csak utólag nézte meg a felvételt, és bólintott, tehát megfelelt az első felvonásban.

Ugrottak egyet az időben. Zoli leforgatta Nikivel és Barbival a telefonbeszélgetés előtti elképzelt eseményt, amiben szintén nem volt szex, de pont ez kellett a rendezőnek, hogy két jól öltözött, és csöppet sem kurvás csaj társalogjon a szexről. Ez hívja fel az emberek figyelmét a következményekre.

Elérkezett az igazi megmérettetés. Enikő gyomrában volt egy nagy kő, de mindenáron bizonyítani akart a társaságnak, saját magának, és főleg a rendezőnek. Már tudta, hogy Patak kitüntetett figyelemmel kíséri minden szavát és mozdulatát.
– Húzd ki magad! – csapott Erika még végszóra a fenekére, mielőtt belépett volna az ajtón, ahol a másik két hölgy már egy franciaágyon várta őt.
– Ne nézz a kamerába, ha lehet! – hallotta még Laura intelmét, aztán a kopogó cipősarkakon belépett a terembe. A rendezőre nézet, mint ha csak körül nézne a helységben. Alig bírta visszatartani a mosolyát, de Barbi megmentette azzal, hogy elé ment, kézen fogva vezette az ágy elé, és kölcsönösen bemutatkoztak egymásnak. Leültek egymás mellé hárman, Enikő középre.

Niki, mint aki nem bír parancsolni a kezének, itt ott megérintette érzékien, és kifejezte a csodálatát. Ez a szexiségének szólt, Barbi pedig nagy vonalakban elmondta, mit vár tőle. Égő volt hallani a szőke lány szájából, hogy ki kell nyalni mindkettőjüket, de valahogy a bizarr helyzet, meg a kamerák közelsége kizárta az érzelmeket, és már csak azon törte a fejét, hogyan csinálja, hogy Pataknak minden kedvére legyen.

A rendező megfogadta magában, hogy nem szól a dologba, hagyja Enikő képzeletét is szárnyalni. Kíváncsi volt, hogyan oldja majd meg a szűz lány a helyzetet. Utálta saját magát, hogy beleegyezett, de reménytelennek látta Enikő megmentését. Egyszer úgyis túl kell esnie a lánynak a tűzkeresztségen. Lehangolt volt, pedig feldobhatta volna, hogy szexelni látja a gyönyörűséget.

Az ágyon befejeződött a szöveg. Enikő ismerte már a lányokat valamennyire, talán ez segített neki belekezdeni a tényleges akcióba. Még jól emlékezett Barbi maszturbálására, és arra is, hogy Barbi Nikit részesítette előnyben a rendező helyett Erika szerint. Tehát mindkettőben van leszbikus hajlam. Azt is tudta, hogy benne kár nem eshet, mert megegyezés tárgya volt, hogy marad felöltözve, max annyira húzzák fel a lányok a ruháját, hogy látszódhasson a filmen a fekete tanga, ami szokatlanul belevágott a fenekébe. De egye fene, a szépségért szenvedni kell, és kell egy kis ok a rendezőnek, hogy vágyjon is rá, ne csak szeresse.

Kihúzta magát. Egy egész fejjel magasabb volt mindkét lánynál. Előbb a bal kezét emelte fel, a rettentően hosszú, törékeny ujjaival megsimogatta Barbi arcát, aztán csak a nyakát billentve a szőke felé fordította a fejét. Barbi felnézett, majd egy nagyon érzéki mosoly után találkozott az ajkuk. Két mélyvörös száj apró árnyalatkülönbséggel. Nem látszottak a nyelvek, de Laura nagyszerűen el tudta kapni a pillanatot. Niki sután várt a sorára, az ajkába harapva nézte a produkciót.
A csók megbűvölte a rendezőt, és minden bizonnyal Barbit is, mert amikor szétváltak, Barbi végigsimított az ajkain az ujjai begyével. Mintha megégette volna Enikő csókja.

Következett a másik oldal. Hasonlóan merev tartás, hasonlóan érintő újbegyek, aztán megint egy érzéki csók, csak most Nikivel. Pont olyan, amiben benne van a szex minden vonzalma és szépsége. A rendező álla leesett. Ha ilyen a csók, milyen lesz a folytatás? Enikő visszafogott szexisége sokkal jobban tetszett neki, mint a legvadabb szex, amit valaha is filmre vettek.

Enikő nem volt kétségbe esve. Elkezdte élvezni a csókot, már Barbinál is érezte, hogy alul benedvesedik, Nikinél pedig csak erősödött ez az érzése. Nem volt betervezve, de a két partnere lassan lehúzták a ruhát a melléről. Jól mondta korábban Laura, hogy a melltartó itt felesleges. Annak ellenére, hogy aprónak érezte a melleit, most, hogy kihúzta magát, igazán nőiesnek érezte a megkeményedett mellbimbóit, amelyek hetykén tolakodtak felfelé. Kimondottan tetszett neki, hogy a lányok megcsókolták a bimbóit. Barbi még harapott is, úgy tűnt, kezd beindulni. Mivel nem látta még szexelni, azt gondolta, ez a természetes. Niki átvette Enikő lassú, méltóságteljes stílusát.

Itt volt az ideje, hogy a szűzlány akcióba lépjen. Fél oldalról a combjára fektette Barbit, a pizsamaszerű, csíkos felsőből kiszabadította a szőke lány melleit. Niki eközben magától levette a felsőjét és Enikő mögé térdelt, hátulról ölelte a magas partnerét, gyömöszölte a melleit, simogatta a vállától a köldökéig. Enikő megfogta Niki egyik kezét, ráhúzta Barbi bal mellére, a másik kezével benyúlt a pizsamnadrág hasi részén. Meg kellett érintenie a szőke punciját. Soha nem tett még hasonlót sem, csak a sajátjához volt szerencséje, de azt tudta, hogyan kell megérinteni egy nőt, hogy az élvezze is a kontaktusba fektetett energiát.

Barbi szeméremdombja puha melegséggel bizsergette meg az ujjait. Még nem nyúlt a puncihoz, csak halkan közölte, hogy a lány rakja szét a lábait, aztán a pizsama rejtekében körbesimogatta a nedvesedő nemiszervet. A combok engedelmeskedtek, Barbi becsukta a szemét. Enikő előbb az egyik, majd a másik comb belső felén simított végig, aztán a szeméremdombon megállt a keze. Élvezte, hogy Barbi arcán átsuhantak a kellemes ingerek. Csak aztán nyúlt a puncihoz, amikor már Barbi keze majdnem az övéért nyúlt sürgetően. Saját testének a tapasztalatai nagyszerűen segítették a jelent kivitelezésében, de be kellett vallania magának, hogy annak ellenére, hogy nem vonződott a saját neméhez, most mégis izgalmat és vágyat érzett.

A rendező megütközve figyelte a jelenetet. Tehetségesnek találta Enikőt, és azt is látta, hogy Péter előre dőlve les a mellette lévő székből. És még Erika is, aki nem szokott jelen lenni a forgatásokon, kíváncsian várja a fejleményeket. Volt valami vonzó és szexi Enikő mozdulataiban, de Patak inkább fennségesnek érezte, és nem kellett látnia a puncisimogatást, ugyanolyan erotikus volt a pizsama rejtekében.

A vagina, amit Enikő megérintett, teljesen más volt, mint az övé. Csak egy nedves rés, szinte gőzölgően árasztotta a meleget, és apró szeméremajkak szegélyezték felülről. A csiklót tudta, hol kell keresnie, de kitapintani nem tudta. Rá is átragadt az izgalom. Zoli nem nagyon került képbe, Laura viszont ott sertepertélt, helyezkedett állandóan a közelébe. Még rá is mosolygott biztatóan, ha véletlenül felnézett. Pedig mennyire ügyelt, hogy ne nézzen a kamerába, és ne görnyedjen megint a háta. Megint Laura tevepatája jutott eszébe, amin elmosolyodott.

A rendező intett Nikinek, aki megkerülte a két lányt, és lehámozta Barbiról a pizsamaalsót, bugyival egyetemben. Enikő nem lepődött meg. Pillanatok alatt hozzászokott a látványhoz, semmilyen taszítást nem érzett, sokkal inkább vágyat, hogy örömet szerezzen a szőkének, akinek minden érintésétől nagy sóhajok hagyták el az ajkait. És Barbi nem színészkedett, ő önmagát adta, ahogy Laura sminkelés közben mesélt róla Enikőnek. Az újdonsült színésznőt megfertőzte a sikere. Többször is végighúzta az ujjait a puncin, aztán behajlította a középsőt, és a vaginába hatolva a "G" pontot kereste. Barbi arca virult. Nem a szégyenkezés, hanem a szex hatása volt ez. A szűz lány fejében megfogalmazódott egy gondolat, hogy pont ilyen titakzatos és izgalmas egy férfi számára a szexnek ezen módja, keresni a női testben bújkáló csodákat. Mi tagadás, őt is kicsit magával sodorta a pillanat forrósága.

Enikőnek Nikire is kellett figyelnie. Egyik kezével maga mellé húzta, lefejtette róla a hófehér, mélyen felvágott ruhát, lehúzta róla a bugyit, aztán maga mellé az ágyra ültette, és miközben Barbit ujjazta, a fekete csaj lábait is megigazította, hogy őt is simogathassa a combjain, közben megismétlődtek azok a csókok, amelyek mindenkiben mély nyomot hagytak korábban. Olyan érzékien tudott a lány csókolni, hogy a produkció minden látványosabb része szinte háttérbe szorult.

Csak egy perc, és a vörös ajkak mindenki sajnálatára elváltak ismét. Barbi felmászott az ágyra, miután Enikő most Nikire összpontosított. Őt nem ujjazta Enikő, hanem az ágy mellé térdelt, és a fekete hajú lány combjait hátratolta a vállai felé. A gyönyörű punci összezárva, duzzadtan foldult Enikő arca elé. A lány nagyot nyelt. Most nyalnia kell. Ízek ide vagy oda, az ismeretlenség nem ijesztette meg. Még vágyott is arra, hogy kipróbálhassa magát. Nő volt ő is, és ha a leszbi csók ment, akkor ennek is mennie kellett.

Körbe puszilta Niki punciját. Az ajkakkal való érintést meglepően kellemesnek és izgalmasnak találta. Amennyire tartott egy idegen nő puncijának megízlelésétől, pont annyira tetszett meg neki a feladat, és már nem a munkát látta, elkezdte érezni a saját testiségének szenvedéllyel teli forróságát. Örömet akart adni, méghozzá tökéleteset és felülmúlhatatlant. Barbi, mint egy kis kíváncsi, oldalt fordulva Niki mellé feküdt, gyönyörködött az aktus szépségében. Enikő csodálkozott, hogy most nem nyúl magához, de érezte, hogy a szőke lány az ő csókjait várja. Valahogy működött közöttük a kommunikáció.
– Úgy megbasználak! – említette meg Barbi halkan, ami nem is tartozott a produkcióhoz, egyértelműen az ő személyének szólt, de beleillett az eseményekbe. Enikő tudta, hogy Barbi ezt komolyan is gondolja, csak forgatáson kívül.

Niki felnyögött, amikor Enikő rászánta magát, és belenyalt a hüvelyébe. Ez a sóhaj megérintette a szűzlány lelkét, és a saját testében alig tudta számon tartani a változásokat. Izgult, a bugyija már nagyon nedves volt, de amit a gyomrában érzett, arra nem talált szavakat. Gyönyört érzett, pedig senki hozzá sem nyúlt. A csók pedig, amit a szeméremajkakra adott annyira feltüzelték, hogy nem akarta veszni hagyni a pillanatot, a gyengédség mellett Niki élvezetére fordította minden erejét. Nem erőlködés volt a nyalás, hanem igazi öröm. Niki puncija jobban hasonlított az övéhez, és amikor a szeméremajkak még tovább duzzadva megnyíltak, már biztos volt benne, hogy gyönyört okoz a fekete szépségnek.
Eszébe nem jutott abbahagyni a szeméremajkak ostromát, még Niki vonaglani nem kezdett, aztán eltolta Enikő arcát a puncijától, összegömbölyödött oldalt fordulva, és a tenyerét fektetve a szeméremajkakra összeszorította a lábait.

Enikő Barbi után nyúlt azonnal. Tüzelte a vágy, hogy neki is örömet szerezzen, és mivel a lány fél oldalt feküdt, neki csak a lábát kellett felemelni, hogy hozzáférjen. Barbi pedig Enikő fejére tette a kezeit, és húzta magához, mintha úgy mélyebbre nyalhatott volna a magas csaj hosszú nyelve. Ellentétben Nikivel, Barbinak inkább a gát környékét kellett előnyben részesíteni, mint a csiklóját vagy az apró lebenyeket. Enikő ezt hamar észrevette. Nem csak Barbi irányító kezei segítettek, hanem az apró nyüszítések, a sóhajok és az a szenvedélyes csípőmozgás, amit a kis szőke levert.
Enikő egyik keze Barbi mellét szorította, a másik a fenekét vette kezelésbe, lágyan simogatta a félgömböket, néha a hüvelykujja rátévedt a feszülő, szorosan záródó ánuszra.

Barbi egészen másként élvezett, mint Niki. Egyszerűen csak elengedte magát, hagyta szétáradni a kéjt az egész testében, és meg – megvonaglott Enikő nyelvének utolsó csapásaira. És alig hogy vége lett, hirtelen felült, és akkora csókot nyomott a magas lánynak, hogy az maga volt a tökéletes befejezése a leszbikus kalandnak.

Enikő rettentő büszke volt. megtörölte az arcát az Erika nyújtotta törölközővel, csak aztán igazította vissza a melleit a szexi ruhába. Laurától kapott a puncinedves arcára egy puszit és egy ölelést egy dicsérettel kiegészítve. Megérdemelte.
A rendező pedig, aki ezerszer többet kapott, mint remélte, csak még jobban magába roskadt, mert már nem csak az érzelem járt a fejében, hanem az is, hogy ilyen tehetséget nem lenne szabad elszalasztania.

– Basszátok meg! Elélveztem! – feküdt még mindig az ágyon Niki a maga meztelenségében, hitetlenkedve, fülig érő szájjal tudatta mindenkivel, mennyire jó volt Enikő alakítása.
– Szerinted csak te? – nevetett Barbi, aztán rákacsintott a ragyogó arccal visszanéző Enikőre, aki csak egyvalami miatt volt csalódott, Patak ugyan halkan megdicsérte, de látta a férfin, hogy valami rettenetesen bosszantja.

Aznap az élménybeszámoló után megint kikötött a kis csapat abban a bárban, ahol előző alkalommal is jártak. Elfoglalták a törzshelyüket, Enikő ügyesen a rendező mellé helyezkedett, csak az aggasztotta, hogy Barbi ott lihegett a nyomában. Felemelő érzés volt begyűjteni a sok elismerést, és már el is hitte, hogy van helye a pornózásban. Patak morcossága azonban valamiért nem akart alább hagyni. A lány pedig érezte, hogy nem szabad most a férfit az érzéseiről faggatni. Idő kell, még elfogadja, hogy rá fog akaszkodni és megszerzi, amit akar. Rá fogja venni, hogy a szerelmét bevallja. Nagyon jól számított, hogy a férfi a forgatás miatt van szomorú hangulatban, hiszen távol akarta tartani őt. De akkor minek adott munkát? Ez azonban fele annyira sem hatotta meg, mint az, hogy tudta, mennyire hatással volt a férfira.

Kihúzta magát a miniruhában. Laura neki adta a szerelést, csak a cipőt cserélte le, mert fájni kezdett benne a lába, meg egyébként sem akart a rendező mellett még magasabbnak látszani. A kihívó ruhának örült, a kivágott hát és hosszú, harisnyás combok miatt majdnem meztelennek érezte magát, ehhez a feltűnéshez nem volt hozzászokva. A rendező kedvéért viszont mindent bevállalt, hiszen aki pornóban utazik, annak biztosan a kiöltözött, vagány lányok tetszenek. Ezt a pasit ha kell, ha nem, el kell varázsolnia, és élvezettel nézte Patak egészen szép száját akkor is, ha a férfi a fejét többnyire lehajtva tartotta.

Jó ritmusú, ismerős zene csendült. Mindenki megitta az első felesét, Barbi pedig kipirulva maga után vontatta Enikő sudár alakját. Táncoltak. A rendező lopva figyelte, hogy a kis páva hogyan dongja körül az újdonsült barátnőt. Nem restellte a szűk közönség előtt megragadni a magas lány fenekét, szándékosan erotikusan simogatta, tudva lévő volt mindenki számára, hogy ez Barbi bombabiztos terve a csábításra. A combjai közé fogta Enikő lábát, a fekete, műbőr miniszoknyája felcsúszott, az ágyékával dögös mozdulatokkal dörgölőzött a lány combjához kéjes pofát vágva. Péter még fütyült is egy fülsiketítőt a tetszését kinyilvánítva.

Enikő tökéletesen felszabadultnak érezte magát. Nem volt hozzászokva az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
hoz
, egy kissé fejbe is ütötte. Hatására levetkőzött egy újabb adag gátlásosságot. Férfitekintetek tapadtak rá, csupa olyan dolgot tett, amit még sosem. És olyan népszerűségnek örvendett, amire még szintén nem volt példa az életében. Csak az fájt, hogy Patakot szomorúnak látja, mi több, a rendező egyáltalán nem osztozott a sikerében. Eszébe jutott, hogy a nagymamája nem örülne, ha látná, mit művel, és harcolni kezdett benne a józanság a szexuális légkör vonzerejével. Barbi pedig egyre szemtelenebbül taperolta, amiből rá kellett jönnie, hogy a szőke csaj többet akar egyszerű táncnál.

Ki kellett lépnie ebből a játéból, mielőtt még elharapóznak a dolgok. Még azt sem mondhatta, hogy a mosdóba megy, mert attól tartott, Barbi követi majd és kinézte a beindult táncpartneréből, hogy akár le is támadja, ha kettesben maradnak. Mondta hát Barbinak, ami igaz is volt, hogy Patakot akarja megkérdezni, miért annyira kedvetlen. Gyorsan elillant, behuppant a férfi mellé a székbe, Barbi tanácstalanul ott maradt a parketten. De a szőkét nem olyan fából faragták, hogy csak úgy le lehessen rázni, Enikő után ment, és hátulról elkezdte simogatni a vállait. A kecses kis kacsók pedig nem álltak meg a vállakon, céltudatosan csúsztak le a mellekre, és Barbi volt olyan merész, hogy ráhajoljon Enikőre. Csók csattant. Gyönyörű, ízléses, káprázatosan játszottak a rúzsos, női ajkak, az alacsony, szőke lány pedig módszeresen beült Enikő ölébe.

Patak dühösen nézte a jelenetet. Már az felbosszantotta, hogy Enikő teljesen átvette Barbi stílusát, mindent megtett, ő volt a társaság középpontja. Eszébe jutott a korábban megfogalmazódott mondat, miszerint a lány óriási léptekkel lép át minden gátat, csak itt már hétmérföldes csizmában.
Nem akart beleszólni. Ismerte Barbit, tudta nagyon jól, amit el akar érni, azért bármire hajlandó. De azt is tudta, hogy nagyon nehéz lerázni, mégsem segített Enikőnek, aki izzadtan, csapzott hajjal kibontakozott egy idő után a csókból, aztán súgott valamit Barbi fülébe. Az megölelgette, valamit visszasúgott, aztán elment a mosdó irányába.

– Fú, mibe keveredtem! – jegyezte meg Enikő nevetgélve. A rendező felé fordult, hogy beszélgetésbe elegyedjen.
– Jót tesz neked, teli vagy élettel. – válaszolt Patak.
Tényleg tetszett neki ez a lány, ugyanakkor jobban szerette a szelídebb arcát, nem ezt a közszemlére tett, pillangónak álcázott, rongyrázós babát.
– Nem érzed jól magad? – folytatta Enikő, és barátságosan a férfi kezét megérintette.
– Gondjaim vannak. – hallotta az egyszerű, de kitérő választ.
– Jól van, nem faggatlak. – Dőlt hátra a nő, látta, hogy ezt a diót most nem fogja feltörni. El is engedte a rendező kezét.

Az asztal másik oldalán Péter már hosszú percek óta gyömöszölte Nikolettát, és
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
tóan
hosszú smárolás után megfogva a lány kezét, szinte vonszolta maga után. Utánuk nézett a szűk asztaltársaság, Patak megcsóválta a fejét.
– Valakinek jó dolga lesz! – Nevetgélt Laura, oldalba lökte a pár után leselkedő Erikát, aztán együtt röhögtek tovább.
– Milyen jó dolga? – kíváncsiskodott Enikő. Sejtette, hogy valami pajzánság van a dologban, de ettől csak még jobban érdekelte, mit tud a két nő.
– Niki egy kis örömben részesíti a férjét. Mondhatjuk úgy is magyarul, hogy leszopja. – vetette oda Patak. Nem értette, hogy Enikő ennyire naiv, vagy csak tetteti a butaságot, épp ezért kicsit nyersen fogalmazott. Látta, hogy Laura szeme megvillan a másik oldalon, és megcsóválva a fejét kifejezi a nemtetszését.
A rendező értette a célzást. Tényleg? Miért is haragszik a lányra? Ha nem mondja meg mit tegyen, akkor ne akarja fogni a gyeplőt. Kicsit megenyhült Enikő iránt.

Enikőnek rosszul esett a nyersesség, épp ezért értelmesen akart visszaszólni. És ha már adott volt minden feltétel, kicsit vissza akart vágni a rendezőnek.
– Neked ez azért esik rosszul, mert nincs csaj, akit kivihetsz leszopatni magad? – nem is volt olyan nehéz kimondani, és az asztal másik oldalán a két nő felfelé mutató ujjal jelezték, hogy Patak megkapta a magáét.
– Sokkal inkább azért, mert nincs olyan erős és romantikával teli, tartós kapcsolatom, mint Péternek. – tette helyre Patak a dolgokat. Laura küldött felé egy puszit, Erika lesütötte a szemét, míg Enikő elgondolkodott. Itt az alkalom, hogy tegyen valamit a rendező kedvévért, és a férfi majd meglátja, hogy kiteszi érte szívét – lelkét.
– Vigyél ki engem! – suttogta Enikő olyan halkan, amilyen halkan csak lehettet.

Patak megmerevedett. Csak nézte a lány barna szemeit és nem értette, mi történt. A szűz ma miért akar minden falat ledönteni maga körül? Tényleg a legrosszabb útra lépett, ő lesz a világ legnagyobb kurvája, ha nem tesz valamit ellene. Ötlet híján azonban most csak egyszerűen, keserű szájízzel kitért az ajánlat elől.
– Nagyon okos nő vagy, de most gondolkozhatnál kicsit. – mondta csendesen, aztán felállt, és elsétált lecsillapodni, szüksége volt egy kis egyedüllétre.

Enikő tudta, hogy hatalmas hibát követett el. Ha ez a férfi tényleg szerelmes belé, akkor rosszul eshet neki, hogy úgy viselkedik, mint egy lotyó, vagy még annál is rosszabb, egy rossz, olcsó kurva. Ráadásul itt, nyilvános helyen, mindenki előtt teszi, és a szavak, amelyek elhagyták ajkait, egyáltalán nem tükrözték, hogy lélekben is közelebb akar a férfihoz kerülni.
Keserűen körülnézett, aztán úgy döntött, inkább hazamegy. Nem szabad tovább feszítenie a húrt, hátha a következő héten majd meg tudják beszélni a problémáikat Patakkal.

Laura azonban résen volt, és a székről felpattanó lány kezét elkapta.
– Nem mehetsz el, még nincs vége a napnak! – mosolygott, és Enikő akárhogyan is menekülni akart, Laura békés arca marasztalta, Erika közben a rendező után sietett.
– Nem maradhatok, mindent fordítva csináltam, mint kellett volna. – rázta meg a fejét Enikő.
– Nincs miért hibáztatnod magad! Itt az ideje, hogy ne csak rajtad múljanak a dolgok. Látom, hogy készülődik valami. – mosolygott Laura olyan szépen, hogy bárkit levett volna a lábáról.
– Nem akarok semmit Barbival. – következtetett Enikő, gondolta Laura őt látta, hát a marasztalás miatta történik.
– Ki beszél itt Barbiról? – nevetett jóízűt a dekoratív, szőke nő, és mint egy angyal megpróbálta gyengéd noszogatással leültetni Enikőt.

– Elmegy az utolsó buszom. – kapaszkodott Enikő az utolsó mentsvárba, de Laura útját állta.
– Had menjen, ha akar. – hallotta maga mögött Patak hangját.
Laura akkorát dobbantott az asztalláb sarkú cipőjével, hogy az az egész teremben hangosan csattant. A szigorú tekintetétől a rendező észbe kapott. Nem kell ellenségesnek lenni a lánnyal, inkább segítenie kellene, hogy ebben a számára még ismeretlen világban normálisan eligazodjon. És ha nem megy az elijesztés, nem lehet kordában tartania a szilaj kis csikót, akkor meg kell szelidíteni máshogyan, például hízelgő szavakkal.
– Egyébként meg alhatna nálam. Még meg kell innunk a pertut, különben ezen túl magáznia kell. – helyesbített gyorsan jópofára véve a szavait. Belemosolygott Laura szemébe, és visszahuppanva a székébe elkapta Enikő kezét, nehogy az ifjú hölgy meglógjon.

Enikő látta, hogy a Patak végre rámosolyodik. Gyengéd kéz tartotta fogva, és tudta, hogy ettől függetlenül elmehetne, mégis ott tartotta az a lehetőség, hogy a férfi talán beszélget majd vele. Meg kell törnie a pasi zárkózottságát, ami egész nap nyomasztotta, és érezte, hogy annak az oka nem más, mint az ő személye.
Megfogadta, jól fog viselkedni, nem borzolja tovább a férfi kedélyét a felelőtlen viselkedésével. És még egy dologban reménykedett, hogy mindenképpen Patak mellett köt ki éjszaka, beszéltetnie kell a férfit, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz. A kezdeti, meghatóan romantikus felismerés után egyre jobban vonzódott a rendezőhöz.
– Oké, nálad alszok, de nincs csók, meg ingyen numera! – válaszolt a férfinak fülig érő szájjal.

– Rendben, nincs csók, én biztosan nem adok! – nevetett végre Patak, Enikő levette a lábáról a gyönyörű mosolyával.
– Kezdhetnénk mindent elölről? Azt hiszem, mindent rosszul csináltam. – vágott a férfi bűnbánó arcot. Patak eldöntötte, hogy udvarolni fog, és ha hajlandóságot lát a lányban, akkor megpróbálja majd az ujja köré csavarni.
– Persze, kezdjük elölről, de legyél megfelelően rámenős, határozott és aranyos, mint amikor találkoztunk nálad az irodában. – Enikő belement a játékba, nagyon megörült a jól induló társalgásnak, és a rámenősséget nem véletlenül hangsúlyozta. jelet akart adni a férfinak, hogy van esélye nála.
– Akkor most meg kellene fognom a pi... – Patak elharapta a szót. Kapásból a hülyeség állt a szájára, a délelőtti
e
alf
alf
sz
alf
ak
felemlegetése tudta, elég kiábrándító.
– Ott szeretnéd folytatni, ahol akkor abbahagytad? – nevetett fel Enikő egy huncut kacajjal, aztán játékosan sajnálkozó arckifejezést vett fel.
– Nem, nem, dehogy, csak ugratlak! Eszem ágában sincs, hogy megbántsalak! – helyesbített gyorsan a rendező, és az arcához húzta Enikő kézfejét, előbb csak az arcát dörgölte hozzá, aztán megpuszilta.
– Kár, pedig most mondtam, hogy légy rámenős! – kacsintott a lány. Ha ez kell ahhoz, hogy a férfit elcsábítsa, akkor feláldozza magát a szenvedély oltárán.

Időközben visszatért Péter Nikivel, és Barbi is előkeveredett valahonnan. Senki sem firtatta, mit csinált a házaspár az épület melletti sikátorban. A szőke lány előkerítette a táskáját, aztán megállt Patak felett.
– Megvárjalak? – kérdezte a férfit, miközben végigmérte Enikőt, és leszűrte a választ az egymást simogató kezekből.
– Köszi, nem! Ma más programom van. – válaszolt Patak. Kicsit szégyellte magát. Barbi vele akarta tölteni az éjszakát, Enikő pedig valószínűleg átlátta a dolgokat.
– Ránk itt már nincs is szükség! – Szólalt meg Laura, aztán Erikával együtt köszöntek, elhagyták az asztaltársaságot, és rögtön utánuk a házaspár is távozott Barbit közrefogva.

Kettesben maradtak. Mindkettejükben ugyanaz a gondolat fogalmazódott meg, ugyanaz a kellemes, izgalmas várakozás bontogatta a szárnyait. Pataknak a lány szépsége és a szex körül forgott az agya, míg Enikő mindenben a romantikát kereste, de arra is vágyott, hogy az a csók, aminek nem szabad volt megtörténnie, el kell, hogy csattanjon még aznap éjszaka.

– Nos, kedves kisasszony, miután magácska a legeslegszebb és legszexibb itt a teremben, talán nem bánja, ha megpróbálom elcsábítani. Bevallom, pornóban utazom, de a foglalkozásom ellenére vagy épp amiatt szükségem van egy olyan csodás hölgyre, mint az ön nagyon kívánatos személye. – kezdett játszani Patak, és ha már elölről kellett kezdeni az ismerkedést, akkor csak őszintén azokkal az érzésekkel.
– Kedves uram! Állok rendelkezésére, csak előbb tudnom kellene, hogy dugni vagy dugatni akar! – vágott értetlenkedő pofát Enikő. A hangulat pont megfelelt, és erre a kérdésre illett Pataknak egyenesen válaszolni.
– Csakis dugni, drága! Nem gondolja, hogy átengedném másnak, mikor legfőbb vágyam, hogy otthon bezárjam a vitrinembe, és ott csodáljam.
– Szóval a vitrinbe akar megdugni! Nem lesz ott kevés a hely kettőnknek? – nevetett Enikő. Annyira kedves volt neki ez a rövid játék, hogy elhúzta a kezét és a térdeit csapkodta. Még hogy dugni a vitrinbe, Patak nem is szexelni akar. Önfeledten nevetett, Nem is emlékezett, mikor fordult elő vele ilyesmi utoljára.

Patak jókedvűen rendelt két
k
alf
ok
alf
alf
lt
. Neki nem ízlett az ismeretlen összetételű ital, hagyta mindkettőt lecsúszni Enikő torkán. Esze ágában sem volt kihasználni, hogy a lány
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
befolyása alá kerül, egyszerűen csak élvezte a társaságát, és hogy ne igyon túl sokat, hamar haza is vitte a műtermi szobájába. A lány nyelve megeredt, kérdések sokaságát zúdított a férfi folyamatosan mosolygó arcába, Pataknak pedig mesélnie kellett a szüleiről, testvéréről, a mérnöki munkájáról, a keresztapaságáról, meg minden apróságról, ami eszébe jutott a szórakozott lánynak. Nem értek egymáshoz, mindketten azt várták, hogy majd a másik teszi meg az első lépést. A lány nem volt pasizásban gyakorlott, a férfi pedig nagyon nem szerette volna elijeszteni a nemes vonzalmának eme páratlan személyét.

Enikő a lakásba érve elment letörölni a sminkjét. Patak gyorsan rendbe tette a saját ágyát, aztán ágyneműt keresett, hogy a műterem nagy franciaágyán a lánynak is helyet biztosítson.
– Csak nem gondolod, hogy itt fogok aludni! Nem férünk el ketten az ágyadon? Beszélgetni akarok! – kérdőjelezte meg a nő Patak tettét, aztán a kifogásra magyarázatot is adott. Mielőtt a férfi bármit szólhatott volna, már egy hosszú kéz maga után húzta, ellenkezni nem volt helyénvaló.
A vetkőzést Patak nevetségesen gyerekesnek, de annál meghatóbbnak tartotta. Háttal egymásnak dobálták le a ruháikat. Nem leskelődtek, pedig az éjjeli lámpa fénye biztosította volna a megfelelő megvilágítást. Meddig lehet ezt így csinálni? És hogyan lesz a reggel? A rendező csak azt tudta, hogy nincs helye a lerohanásnak.

Patak gyorsabb volt, meztelenül bebújt az ágy fal felőli oldalára és derékig betakarta magát egy lepedővel. Csak azután fordult Enikő felé, amikor az lefeküdt egy szál fekete tangában a hasára. A nő takarózás helyett csak a férfi felé fordult, egyik keze a feje alá került, a másik a teste előtt ügyesen takarta a melleit.
– Szégyenlős lettél? – mosolygott a rendező a lányra. Esze ágában nem volt leoltani a lámpát, aminek a fénye a férfi tekintetével összemosódva bebarangolta a lány meztelen valóját.
– Én nem, de úgy látom, te annál inkább! – emelte fel a karját Enikő, mintha csak belesimítana a hajába. Kicsi volt a melle, de annál gyönyörűbb körte formája és ágaskodó mellbimbói szíven ütötték Patakot. Kilátszott minden bordája, a lapos has szinte behorpadt, az ifjúsága elismerést kívánt, ez még jobban beindította Patak fantáziáját.
– Igaz, délután már láttam a melleid, már csak a bugyitól kellene megszabadulnod. – említette meg a férfi, pedig az a kicsi, de sokat takaró és vérlázító ruhadarab nagyon jó helyen volt, talán még szexibb alakot mutatott, mint a teljesen meztelen valóság.
– A bugyi marad! – intett nemet a nő a hosszú mutatóujjával, emlékeztetve a férfit, hogy ne rohanjon.

– Most te jössz! Nehogy azzal gyere nekem, hogy fázol! – kacérkodott a lány. Még mielőtt Patak meggondolhatta volna magát, odahajolt és lehúzta a lepedőt a férfiról.
– Patak belevörösödött, de jóleső bizsergés futott rajta végig. Nem neki kellett mutogatnia, hogy lám, a vágy már éledezik, és a péniszébe már egy kis élet költözött. Ha nem is teljesen, de a szerszáma kihúzta magát a lány látványától.
– Izgulsz? – helyezkedett vissza Enikő arra a negyven centis távolságra, ami korábban egymástól elválasztotta őket.
– Túl szép vagy, ráadásul szűz, amilyen lánnyal még sosem találkoztam.
Enikő belepirult a bókba, kicsit helyezkedett, aztán kibökte, amit akart.

– Ma délután miért fogtad meg a pinámat? Kívántál, vagy csak meg akartál félemlíteni? – tudnia kellett a választ, talán kihúzhatja a pasiból a vallomást.
– Úgy látom, tudod miért csináltam. Magam sem értem, miért tettem, mikor vigyázni szeretnék rád, és megóvni az olyan barmoktól, mint amilyen én is voltam, amikor pofátlanul és ocsmány módon hozzád nyúltam. – húzta el a száját Patak.
– Azt hiszem, tudom, miért csináltad. Egy kicsit meg is ijedtem, már azon gondolkoztam, hogy pofán baszlak. – mondta a lány édes mimikával.
– Hiányzott az a kijózanító csapás.. – ismerte be a rendező.
– Vagy inkább egy csók! – mosolygott vissza a lány, a szája még szélesebbre húzódott.

– Mi történt volna, ha megcsókollak?
– Azt hiszem, akkor pofán basztalak volna. – nevetgélt Enikő. Le nem tette volna a karját, így a rendező tekintetét odaszögezte időnként a mellei kicsi, de észbontóan vonzó halmaihoz.
– És azóta mi változott? – tette fel patak a kérdést. Érezte, a lány rányomult, minden báját beveti, és nem kell erőltetnie a testiséget, hogy óriási vágyat ébresszen.
– Ó, azóta minden megváltozott. Tudom már, hogy nem vagy bunkó! Tudom, hogy nem vagy
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
, és még mást is tudok, nem is sejtenéd.
Patak nem tudott mit kezdeni a nő bókjaival. A talány ott maradt a fejében, de sokkal jobban érdekelte, hogy mire mehet a
f
alf
el
alf
alf
alf
lkozó
nővel.

– Most meg kellene, hogy csókoljalak! – suttogta a férfi. Minden idegszála az érintésre volt kihegyezve. A pénisze is megrándult, még keményebben jelezte a türelmetlenségét.
Enikő észrevette a mozgást odalenn, aztán hogy ne legyen még vége a beszélgetésnek, bármennyire is pillangókat érzett a hasában, halkan megjegyezte.
– Emlékszel, mit ígértél?
– Tudom, és tiszteletben tartom, akármennyire kívánlak. – hangzott a megnyugtató válasz. Enikő azon gondolkodott, hogy ha tényleg kívánná a férfi, akkor egyszerűen megölelné, és vége lenne a játszadozásnak, ugyanakkor ez is valami romantikus állapot, vétek lenne tönkretenni.
– Én is kívánlak! – suttogta vissza.
Hangulatos szemezés kezdődött. Csak egyetlen lépés hiányzott, de egyikük sem szándékozott megtenni.

Ha van egy kis esze, most leteper és megbasz, nem foglalkozik a pénzével és nem enged el soha többé. Boldoggá tudom tenni, csak akarnia kell, Érzem, hogy szerelmes belém, de mi a fenéért nem lép? De nem, ne legyen kapkodós! Majd máskor, amikor már egy csókért nem kell imádkozni, most csak udvaroljon, és tegye a szépet, és valljon színt, mondja ki végre, hogy szeret.
Enikő arca égett a gondolatoktól is, de csillogó szemekkel állta a rendező lehengerlő tekintetét.

Mi a fenét csináljak veled? Ilyen hamar nem szerethettél belém! Nem számít, hogy a fejem csak a válladig ér? Hogy a pornóval keresem a kenyerem? Mi a fenét eszel rajtam, hogy a lábadat széttennéd már az első estén? Pedig ha tudnád, engem ez a sietség egy kicsit taszít! Ha nem lennél szűz, egyenesen rosszul esne az elhamarkodott kacérkodás. Pedig milyen gyönyörű, sokkal szebb, mint a ruhából sejlő karcsú alak, és milyen szép, hívogató a mosolya, mennyire tudnám nyalni – falni a széles, de vékony ajkakat. A rendezőben az a kép kezdett kialakulni, amit már egyszer megtapasztalt. Barbi volt a középpont. Pont ilyen gyorsan került Patak ágyába, és ugyanolyan gyorsan távozott is, még ha vissza is tért időnként. Szóval ez nem szerelem, csak a nő valamit el akar érni. Fájdalmas felismerés hasított a férfi szívébe, és megfogadta, hogy nem fog kezdeményezni.

– Lehet, hogy elrontottam az esti szexedet? Ha Barbi lenne itt, már kefélnéd. Tényleg! Ő mit szeret? – adta fel a reményt Enikő, hogy szerelmi vallomást csikarjon ki, de meggyőződése volt, hogy beszélgetéssel közelebb kerülhet a férfi szívéhez.
– Miért gondolod, hogy már kefélném?
– Mert ő rád mászna, nem kéretné magát, mint én, és szerintem te is beleadnál apait, anyait, hogy minél hamarabb benne légy. – mondta csendesen a lány.
– Barbi! Barbi! Amikor először lefeküdt velem, szerelmes lettem belé, aztán reggel keserűen tapasztaltam, hogy csak szórakozott velem. – válaszolta fintorogva Patak, és örült, hogy a lány tudtára adhatja, mi az, ami esetleg nem tetszene neki, ha megismétlődne egy hasonló akcióban, de a lány csak még jobban mosolygott, a szája sarka olyan hívogatóan csillant, hogy
k
alf
ín
volt ellenállni a csábításnak.

– Meg voltam győződve, hogy Laurát kefélgeted. Valahogy ő jobban illett ebbe a képbe, csak akkor jöttem rá, hogy Barbi az, amikor ma megkérdezte, várjon-e rád.
– Laura nem olyan. Van egy komoly kapcsolata. – nevetett a rendező.
– Miért? Nagyon vonzó, fiatalos, szerinten jó lenne neked. Ne mond, hogy nem gondoltál még rá! – kötözködött a lány.
– Persze, hogy gondoltam, nem vagyok vak.
– Lefeküdne veled, csak egy szavadba kerülne.
– Talán igen, de mindketten tudjuk, hogy ez nem történhet meg. Ez csak szexuális vonzalom, semmi több. Barátként szeretem.
– Pedig mély nyomot hagyhat benned az a tevepata! – kuncogott Enikő.
– Az ember tudjon uralkodni a vágyain. – erőltetett komolyságot Patak.
– És Barbi, nála miért nem uralkodsz a vágyaidon? – kérdőjelezte meg Enikő a férfi szavait.
– Barbival csak kiéljük a vágyainkat, aztán megy mindenki a saját dolgára. Az elején még többet akartam, azonban nem engedte, hogy eluralkodhassanak az érzelmeim. Eddig jó volt ez így. Néha bánt, hiányzik, hogy érzelmileg is kimutasson felém valamit.

– Szeretnél valaki állandót, egy igazi szerelmet, valakibe szerelmesnek lenni? – Enikő céltudatosan terelte a beszélgetést.
– Te nem szeretnél? Épp ezért mondtam, hogy ne pornózz, tönkreteszed az életed, és nehéz utána találni valakit, aki nem csak a testedben keresi a szépséget. Még nem késő abbahagyni.
– Persze, hogy szeretnék szerelmes lenni, boldoggá tenni valakit, azonban szükségem van valamire, és a céljaim érdekében be kell mindent vetni. – somolygott titokzatosan Enikő.
– És mik azok a célok, amiért pornóznod kell? Nem lehetne másképpen megoldani? – Patak kezdett reménykedni.
– A célok? Nem kellene pornóznom, de a férfi, akit meg akarok szerezni a vagány, bevállalós nőket szereti, és olyan akarok lenni, hogy belém szeressen. A pénz is fontos, szóval megteszem. Vagyis rosszul fogalmaztam, nem örülök a pornónak, az a pénz miatt kell. A férfi kedvéért életmódot akarok váltani, csini ruhákban járni, magassarkúban feszíteni, festeni magam, hogy kívánatos legyek. Ezt neked érteni kell! – magyarázta Enikő, és nagyon reménykedett, hogy Patak magára ismerjen.

Patak óriási csalódást érzett. Nem ismerte a lány hétköznapjait, nem tudta mikor és kivel találkozik, csak az vert éket a fejébe, hogy a nő valaki kedvéért akar átalakulni. Valaki, aki a kiöltözött, magamutogató nőket kedveli, aki elvárja, hogy a magassarkú állandó viselet legyen. Mivel ő nem ilyen, a lány sajnos valaki másról beszél. Ki tudja, talán van egy barátja, magas, vállas, intelligens, ő meg itt csak arra kell, hogy a pénzhez jutni segítsen. Keserű volt a képzelet. Ugyanilyen keserűen fogalmazódott meg benne a kérdés. Enikő sem kertelt, ami a szívét nyomta, azt megkérdezte, hát most a férfin volt a sor.

– Miért ajánlottad fel a bárban, hogy kijössz velem? Azt mondtad, nem csináltál még olyat, nem értem, velem miért tettél volna kivételt. – kérdezte kissé panaszosan. A jókedve elillanni látszott, vele együtt a férfiassága is visszavonulót fújt. A vágy párban járt az érzelemmel.
– Talán meg akartam tenni. Talán jobb kedvre akartalak deríteni. Talán meg akartam mutatni, hogy számíthatsz rám! – Enikő érezte, hogy a férfiban lelkében valami kellemetlen gondolat vert tanyát.
– Annak viszont örülnék, ha megtanítanál, hogyan kell úgy szopni, hogy a legnagyobb örömet tudjam okozni. – elhatározta magát, a fizikai kapcsolatra, amire már egyébként is vágyott, majd megoldja a férfi szívét és nyelvét. Valahogy nem is érzett szégyenérzetet a szavai nyomán.

Patak meghökkent. Enikő olyat kért, amit nem tudott hová tenni. A lány naivitását hozta fel mentségnek, de akkor sem tudott a nő gondolatmenetével azonosulni. És pillanatnyilag nem is volt nagy kedve.
– És szerinted ebben én tudnék segíteni? – kérdezte hitetlenkedve.
– Igen, tudom, hogy tudsz. Laura mondta, hogy régebben te is szerepeltél Barbival, meg Nikivel is, szóval ne mond, hogy nincs tapasztalatod! – vette a lány játékosra a figurát, kinyújtotta a kezét a rendező felé, megcirógatta az arcát. Csókolj már meg, te marha, gondolta magában, de a "marha" átvitt értelemben itt csak bambát jelentett.

– Nem sokat tudok segíteni. – akart kitérni a lány elől, de nem volt ereje lefogni a nő kezét, ahogy az lassan siklott végig a nyakán, aztán a mellkasán, hogy a végén a hasát megcirógatva marokra fogja a már petyhüdt péniszét.
– Mennyit tudsz? – évődött Enikő. Minden báját megpróbálta beleadni a mosolyába. Érezte, hogy a férfi kezdett távolságtartó lenni, neki kellett lépnie. Csak nem fél a szextől? Valami oka van, hogy úgy lelankadt a kezdeti keménysége, és mintha a kedve is elszállt volna a végtelen sötétségbe. A lány különlegesnek és édesnek találta a pénisz érintését. Viszonylag kicsi és petyhüdt volt, de mégis csak annak a férfinak a része, akit meg akart érinteni. És hogy életet leheljen a férfi testébe, fel kellett ébreszteni a pasasban a gerjedelmet

– Csak szóban tudok. – mondta Patak, pedig érezte, hogy a lány érintése, az ujjai forrósága újabb erőt és tettre sarkalló energiát sugároz a gerincébe. A nőiesség kezdte legyőzni a lelkében dúló búslakodást.
– Akkor mond először szóban. Szükségem van tanításra, ne akkor valljak szégyent, amikor a kamera előtt kell majd produkálni. – biztatta a lány határozottan.

– Hát... Amit tudok, hogy kétféle lehetőség adott. Különbség van a között, hogy a nő a kezdeményező fél, vagy a férfi, illetve hogy ki és mit akar elérni. Míg a nő az első esetben lágyan kényezteti a férfit, addig fordított helyzetben a nő inkább szenvedő alany.
– Biztos, hogy szenvedő? – Enikő provokálta a férfit.
– Sokszor igen, mert a férfi hajlamos a saját örömét keresni és nem figyel eléggé a nőre. A pornóban meg, mint már láthattad, kell a látvány. Nem minden csaj tudja leengedni a péniszt a torkára.
– Ezért kell tanulni! – erősködött Enikő közelebb hajolva. Patak érezte a lány leheletét az arcán.
– De miért pont rajtam? – próbálta kikerülni a kihívást, de csalódást sem akart okozni a lánynak. Őrlődött a saját gondolatainak háborújában.
– Mert te vagy az egyetlen és a legalkalmasabb! – komolyodott meg a nő arca.

Patak nem értette a szavakat. Egyetlen? Talán azért egyetlen, mert csak őt ismeri a lány ilyen téren? És mitől a legalkalmasabb. Azonban nem volt ideje végiggondolni, mert Enikő még közelebb hajolt, alig kellett volna mozdulnia, hogy megcsókolhassa.
– Segítesz? Már úgyis felállt a faszod, és nem hiszem, hogy annyira
k
alf
ín
lenne, hogy leszoplak! – búgta halálos elszántsággal. Jócskán közrejátszott az elfogyasztott
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
is a szabadossághoz.
– Segítek! – sóhajtott Patak. Végképp megadta magát a lány akaratának. Ha azzal szerez neki örömöt, hogy olyanra tanítja, amit majd máson gyakorol, akkor legyen. Bármennyire fáj is, a lány kérése mindennél fontosabb. Fogalma nem volt róla, hogy mindezt Enikő miatta csinálja.

– Ezt már szeretem! – vigyorodott el Enikő.
Patak hanyatt feküdt, kissé szétnyitotta a lábait, és amikor Enikő leült egészen közel a csípője mellé, érezte a derekán a nő combjának forróságát.
– Előbb csak simogasd, ha már úgyis a kezedben van. Próbáld meg hajtogatni le – fel, jobbra – balra, de csak érzéssel. Ki kell tapasztalnod, mennyire szabad hajtani, hogy ne okozz fájdalmat. Egészítsd ki az örömszerzést azzal, hogy a heréimmel játszol. Amíg gyengén megemeled, aztán hagyod lesüllyedni, nem lehet baj. Vigyázz, mert ez a férfi legérzékenyebb pontja! És ha érzed, hogy a pasi a csípőjét megemelve jelzi, hogy többet akar, akkor kell visszatérned a pettingre. Azt is lehet különböző intenzitással csinálni, mármint nem mindegy, hány ujjal fogod körbe és mennyire húzod hátra a bőrt.
Enikő olyan csillogó szemekkel hallgatta, hogy nem tudta megállni mosolygás nélkül.

– Ha már kézzel képben vagy, akkor következhetnek az ajkak. Neked kell alkalmazkodnod a pénisz méretéhez és hajlékonyságához. Te irányítasz, te szabod meg, milyen mélyen kerül a szádba és te tudod befolyásolni, mi legyen látható. A férfiak a látványtól izgulnak a legjobban. Használni kell a nyelved, az is fontos. De nem tudok erről többet mondani. Ha magadtól nem hangolódsz rá, akkor én nem tudok mást elmagyarázni. – jött rá Patak, hogy csak olyasmit tud mondani, ami semmi újat nem ad Enikőnek, csak amit már láthatott a pornóból.

– Ráhangolódok, nagyon élvezem, hogy a kezemben van! – kacsintott Enikő, és mindkét kezével Patak lassan duzzadó péniszéhez nyúlt, majd csinálta lassan, érzéssel, amit a férfi a kézimunkáról elmagyarázott. Különös izgalom járta át. Hihetetlen nedvesség árasztotta el az ágyékát, ugyanakkor valami erős kényszer kerítette hatalmába. Milyen jó lenne magába fogadni a férfit, milyen jó lenne, ha megölelné! Elkezdett az a csók iszonyatosan hiányozni. Ugyanakkor az az érzés, ami belé költözött, valahogy arra sarkallta, hogy a férfi érzékeit maximálisan kiélesítse, valahogy kívánta, hogy elérje a magömlését.

Fene az egészbe. Patak rettentően önzőnek tartotta magát, hogy hagyta sodorni magát Enikő akaratával. Nem tudta eldönteni, hogy a testi vágy miatt ment bele a játékba, vagy a szerelem miatt kívánta annyira az együttlétet. Próbálta azzal vigasztalni magát, hogy övé lesz a lány első alkalommal, és az a másik valaki csak utána jöhet szóba. Elsőnek lenni pedig csodálatos. Mégsem tudott megfelelően örülni, neki a lány örökre kellett, és nem bírta megemészteni, hogy igazán talán sosem lesz fogja birtokolni.
A lány keze viszont gyönyörű látvánnyal siklott a péniszén, és az ujjai hihetetlen érzékkel húzták hátra a bőrt, olyannyira, hogy egy perc után szólnia kellett egy kis érintési szünetért.

– Miért nem élvezel el? Nem lenne baj, legfeljebb újrakezdjük, vagy folytatjuk, ahogy szeretnéd. – hízelgett Enikő, és lassan betérdelt Patak combjai közé.
– Nem akarok itt szégyenben maradni, két húzástól kilőni a tárat! – próbálta viccesre venni a rendező. Nagyon jól tudta, hogy meg kell nyugodnia.
– Miért lenne szégyen? Vagy attól tartasz, hogy azzal vége lenne a szexnek? – kérdezte Enikő.
– Túlságosan izgulok, ami miattad van, a sperma meg taszító lehet, nem mindenki tudja hányinger nélkül elviselni.
– Ahhoz, hogy ezt tudjuk, ki kell próbálni. De miért izgulsz miattam jobban? – vigyorgott Enikő, hogy megint itt az esély a rendező vallomására.

Patak szerette volna rávágni, hogy szerelmes Enikőbe, de miután annyira lesújtotta, hogy a lány valaki más kedvéért tanulja a szexet, már nem volt értelme kiadni a lelkét nyomó érzéseit.
– Csak azért, mert sosem voltam tőlem magasabb lánnyal, meg teljesen elveszed az eszem, olyan klasszul tudsz mindent csinálni. Akaratlanul is eszembe jutnak a leszbi csókjaid, Szinte látom magam előtt a nyelved, emlékszem, milyen szépen körözött Barbi punciján, és ez marhára felizgat.

– Csak azért hízelegsz, hogy a számba élvezhess! Azt szereti a legjobban minden férfi. – Enikő nem vette zokon, hogy ismét vallomás nélkül maradt. Ez a pasas szereti őt, semmi kétség, már csak azt kellene tudni, mitől olyan bánatos időnként. Egyszer majd ki csattan az örömtől, aztán minden átmenet nélkül elszontyolodik.
– Nem fogok a szádba élvezni, ne maradjon benned rögtön az első alkalomtól kellemetlen érzés. – hallotta a férfi hangját.

– Nem azt mondtad, ha én csinálom, én irányítok? – Enikő élvezte, hogy ennyire odafigyel rá Patak. Érezte, hogy bármit kérhet, csak egy szavába kerül, tehát sikerült a férfit az ujjai köré csavarni.
– Te irányítasz, én csak kérni tudok, de nem jó túl hamar egy ilyen szuper dolgot abbahagyni. – mosolyodott el Patak.
– Akkor csináljuk lassan, néha egy kis szünet nem árt, legfeljebb lesz időm több mindent kipróbálni.
– Oké, de mostantól ne használd a kezed! Próbálj az ajkaiddal intézni mindent. Ha kézzel rásegítesz, akkor túl hamar vége lesz. – sóhajtott a rendező, majd összerándult a gyomra, amikor Enikő ajkait megérezte a péniszén.

Enikő mint egy gyerek, játékos kedvvel, de annál nagyobb szenvedéllyel csókolta meg a pénisz hegyét. Meg akart felelni a rendezőnek, de még jobban meg akart felelni önmagának, és egyébként is valami hívogató vágyat érzett, hogy a bujától messzi álló, széles ajkaival a szájába csúszó péniszt a végtelenségig izgassa. Kezdetben félt, mégis, amikor oda került a sor, meglepően könnyű műveletnek találta a bőr hátratolását a szájával. Menni fog ez, sokkal klasszabb csinálni, mint amit már ezerszer elképzelt a fantáziájában. Kezdetben csak kicsiket mozdult. Próbálta kitalálni, mennyire lehet engedni, mekkorát kell szívni ahhoz, hogy a férfi megránduljon. Később lefelé feszítette a péniszt, ami keményebben nekiütközött a szájpadlásának. Már tudta, hogy nem vallhat szégyent, egyedül a spermától tartott, mert bármennyire is nagy volt a szája, az a bizonyos első találkozás még kérdésesnek igérkezett.

Patak becsukta a szemét. Nem azért, mert nem nyűgözte le a látvány, sokkal inkább azért, hogy el tudjon szakadni legalább a vizuális ingerektől. Enikő tökéletesen csinálta a fellációt, ugyanolyan pofátlan türelemmel és hihetetlen higgadtsággal, mint délelőtt a lányokkal a leszbikus akciót. Kipirult, szuszogott, de egy pillanatra sem állt le, és minden percben próbált valami változatosságot vinni a játékba. Hol csak megnyalta a férfi heréit, hol oldalra fordította a szájával a keményen álló péniszt, a meleg arca a csípőcsonton pihent, és csak szívott erősen. Nem volt könnyű túlélni elélvezés nélkül, háromszor is meg kellett szakítani a játékot. És ez sem volt elég, elkezdte a torkára engedni Patak farkát.
Nagyon lassan, kicsorduló könnyel, de elbűvölően csinálta. Csak kettőt öklendezett az elején, aztán többé nem okozott neki gondot a mélytorkos akció. A felső ajka a pénisz tövén landolt, az orra belefúródott a férfi hasfalába. Benn tartotta pár másodpercig, aztán engedett magának csak levegőt, és vigyorogva Patak szemébe bámult.

– Az ördög bújt beléd, vagy te magad vagy az ördög? – kérdezte az elképedt férfi. Már rég túl volt azon, hogy megkérdőjelezze a lány tehetségét, de erre a tudásra nem számított. És minduntalan az a hétmérföldes csizma jutott eszébe, amivel a lány átlép minden akadályt. Vajon eddig hol volt ez az elszántság, hogy az életben sehová sem haladt?
– Ha akarod ördög, ha akarod angyal vagyok. – mosolygott Enikő édesen.
– Nappal angyalt, éjjel ördögöt akarok, de néha nem ártana váltogatni. – sóhajtott Patak. Arra gondolt, milyen nehéz lenne megállni, hogy nappal is ne próbálja magáévá tenni a nőt, ha mégis az övé lenne valami csoda folytán. Vagy legalább annyira, mint Barbi, hogy forgatás után együtt szexelhetnének. Már annyival is beérné.

– Hagyd a hasamnak feszülni, és már csak kézzel simogasd, had feszüljön kissé a bőr. El szeretnék menni. – suttogta Patak.
Enikő felült a férfi lábai közé. A tenyerét rátette a péniszre és a hosszú ujjaival enyhe nyomást gyakorolva hátrahúzta a bőrt, a másik keze emelgette Patak heréit.
A figyelme a férfi beszűkülő szemeit keresték. És néhány kecses kézmozdulat után megtörtént, amire annyira vágyott, a lüktető pénisz görcsös rándulásokkal ontotta magából a spermát, ami elterült a férfi hasán, de leginkább kis tavacskaként megállt Patak púpjában.
Enikő boldog volt, egy pillanatra sem hagyta abba a pettinget, csak ezerszer lágyabban és érzékibben simogatta Patak hímvesszőjét.
Nem csak a szeretete teljesedett ki, ismét büszkeséget érzett, és a szex csodás világával ismerkedve megérintette annak minden bája és titokzatossága, amitől csak tovább emelkedett a kedve.

A férfi szája kiszáradt. Jaj, de jó lett volna az a csók, amit sajnos megígért, hogy nem ad meg! A nő még csók nélkül is maximálisan boldoggá tette. De nem lett volna rendező, ha nem lettek volna ragyogó ötletei.
– Most szépen hajolj le, a bal melled fürdesd meg, aztán add a számba! – adta szinte utasításba. Tudta, hogy a lány megteszi. Már előre örült, hiszen megint kap a lányból valamit, és ha apránként is, de törekedni fog rá, hogy az a valami kiteljesedjen mindenné. Csak egyvalamit nem kaphat meg, Enikő szerelmét, de ki tudja, ha megfelelően elbűvöli, még fordulhat a kocka.

Enikő örült, hogy a rendező végre valamit cselekedett is. Nem találta perverznek, hogy megtegye amit kér, sőt, ettől sokkal többet is vállalt volna a kedvéért. Boldoggá akarta tenni, és mi tagadás, a mocskos szex pont eléggé elnyomta a szégyenérzetét, még izgalmasnak is találta a férfi ötletét. Rá is játszott, ahogy lehajolt, kicsit körözött a bimbójával, ami tökéletesen belesimult a férfi púpjába, aztán szexi domborítással kúszott közelebb, és végignézte, ahogy Patak a spermás mellbimbóját megpuszilja, aztán bekapja. Szinte beleremegett, és ismét felszínre került a játékossága, a másik mellét is bemártotta a spermába, azt is csókra
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
. Összemosolyogtak, Enikő pedig határozott. Odahajolt a rendező ajkához, és lágyan megcsókolta az alsó ajkait, aztán még a nyelvét is a férfi szájába dugta, közben meg teljesen elgyengült a derekára tekeredő karok szorításában.
Hosszú percekig csak csókolóztak, aztán a lány hanyatt feküdt, és nevetve mondta.
– Tudtam, hogy valahogy ráveszel a csókra.
– Nem voltam biztos benne, hogy megcsókolsz. – hajolt Enikő fölé most a rendező. Bújt a lányhoz, érezte, hogy ez az a pillanat, amikor talán a közvetlenségével az ifjú hölgy tudtára adhatja, mennyire vágyik rá. A férfi keze lágyan siklott végig a nő nyakán, feltérképezte a kicsi mellek halmait, majd a derekára tévedve becsúszott a bugyi alá, hogy letolhassa azt.

Enikő boldog volt. Mi jelenthetett volna nagyobb örömet, mint a csók, és az az után következő szeretgetés. Már biztos volt abban, hogy a férfi imádja, mert a boldog szemezésben annak minden jelét megtalálta. És az a simogatás, ami türelmes és gyengéd volt, csak fokozta benne ezt a magabiztosságot. Akkor, abban a szent pillanatban valamit elhatározott. Megadja a férfinak, amit akar, de majd a kamerák előtt. Ha szereti Patak, akkor a pénz nem számít. Ha mégsem volna a szerelemnek folytatása, akkor legalább nem dolgozik rajta hiába.
A keze megállította a bugyit letoló ujjakat.
– Még ne, most nem akarom. – suttogta halkan, és a férfi kezét visszahúzta a mellére.
– Jól van, ahogy akarod. Csak meg akartalak simogatni. – búgta a férfi. Nem volt csalódott. A nő állhatatossága pedig nem elutasításnak hangzott.
– Megfoghatod a pinám, de most csak bugyin keresztül. Nem bírnék ellenállni, ha többet szeretnél. – kuncogott Enikő, és kicsi terpeszbe rakva a lábát hagyta, hogy Patak keze ismét lefelé vándoroljon a bugyija felé. Az a fura, de
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
kellemes érzés a hasában nem hogy múlt volna, de egyre inkább csodálatossá kezdett válni.

Patak megremegett. Olyan leheletfinoman csúsztatta az ujjait a vénuszdombon fekvő bugyira, amilyen gyengéden csak tellett tőle. Majdnem jobban izgult, mint amikor Enikő a szájával kényeztette. Az ágyéknál szépen befordította az ujjait, és végigcsúsztatta a bugyin. Csak annyit érzett, hogy valami nagyon puha és kellemes meleg van a kicsi fehérnemű alatt, és a hüvely környékén teljesen nedves. Megpróbálta behatárolni a csiklót. A kis rés enyhe nyomásra kirajzolódott az anyagon keresztül, de azt is tapasztalta, hogy szépen fejlett szeméremajkak nyomorognak az ujjai alatt. A csikló érintésétől a nő szeme lecsukódott. Szinte olvadozott a gyönyörtől, minden az arcára volt írva. Megmozdultak a kezei, az egyik Patak arcát érintette, a másik a simogató kézfejre tévedt és követte annak mozdulatait. Hihetetlen mély sóhaj hagyta el az ajkát.

Az egész csak harminc másodpercig tartott, akkor a lány összezárta a lábait, eltolta Patak kezét, hosszú másodpercekre
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
vonaglott, mintha elvesztette volna az
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tét
, aztán valami földöntúli mosollyal hajolt a férfi ajkára, hogy ismét megcsókolja. Ez volt élete első orgazmusa, amit mástól kapott. A szerelem lángja pedig megperzselte nem csak az ajkait, de az egész testében a gyönyör járta lüktető táncát.

– Voltál már szerelmes? – tudakolta Enikő, miután a hosszú csókokban kezdett elfogyni a levegő, és mindketten hanyatt dőltek az ágyon.
– Először gyerekkoromban. Zánkán egy uttörőtáborban volt egy kislány, akiért odavoltam. Furcsa, ló arca volt, Kleopátrás haja, de pont az tetszett benne annyira. Csak nem mertem odamenni hozzá! Aztán voltak még gyerekkori álmok, de Barbi érintett meg igazán, amikor gólyaként találkoztunk. – mesélt a rendező.
– És más lányok nem is voltak? – Enikő nem hitte, hogy ilyen rövid a sor.
– De, voltak! Tavaly előtt két lánynak is udvaroltam, de amikor megtudták, mivel foglalkozom, úgy építettek le, mintha fertőző lennék.
– És az a lány a szabadtéri színházban? – nem hagyhatta ki ezt a ziccert.
A rendező elhúzta a száját. Ingoványos talajra tévedt. Itt lett volna az alkalom, hogy elmondja az igazat. Mégsem ismerhette be, mennyire rosszul esik neki, hogy más férfi után vágyik a nő, akire ő annyira áhítozik.
– Az a lány... Ő csak egy látomás volt. Ő ült az egyik szektor szélén, én a másik szektor ugyanazon sorában, a második széken. Nem tudom megmagyarázni. Egész előadás alatt őt bámultam négy méterről, és valahogy megragadott. Tökéletesnek találtam, pedig csak az arcát láttam, meg a lábfejét, és a kezeit. Biztos éreztél már olyat te is, hogy valaki megtetszik. Az is lehet, hogy csak a képzeletem játszott velem, mert arról fantáziáltam, milyen szépen mosolyog. Ott sajnos ilyet nem láthattam, végig méltóságteljes és komoly volt. Lehet, csak a gondolataimba szerettem bele. Aztán az előadás végén eltűnt a nagy tumultusban, eltakarták a lépcsőn lefelé haladók. – Patak elérzékenyült. Hogy Enikő ne lássa az érzelmei hatását, a lányhoz bújt, csókolgatta a mellbimbóját, ami hamar keményedéssel válaszolt.

Istenem, de romantikus! De miért nem árulja el, hogy engem látott? Mitől tart még, amikor odaadom neki magam? Enikő könnye majdnem kicsordult, lágyan simogatta a férfi fejét.
Legszívesebben magához szorította volna olyan erősen, hogy többé ne szabadulhasson. Kell neki az a vallomás? Nem, már semmi szükség rá, csak itt legyen mellette a srác. Csak egy gond volt, szólította a szükség.

– Engedj ki,
p
alf
is
alf
il
alf
ne
alf
m
kell! – emelte fel a rendező fejét. Rövid puszit nyomott a szájára, aztán leszállt az ágyról, és az illemhely felé indult.
– Megyek én is, én sem szorongatom tovább! – próbált könnyed lenni a rendező, és hátul lépkedve bámulta a ringó tomporát a szexi járásra még rá is játszó lánynak.
Enikő nem zárta be az ajtót. Direkt nem. Letolta a bugyiját és lassan leült összezárt lábakkal a minimális méretű helységben.
Patak nem sokat látott, csak azt, hogy a nő le van borotválva, de ritka jól esett a kicsi tér ajtajában meztelenül, karba tett kézzel megtámasztani az ajtófélfát, és a lány minden mozdulatát, minden mosolyát nyomon követni.
Aztán a játékos kedve is feltámadt, a lány két lába között rálépett a bugyira. Nem lehetett nem gondolni a következményekre. Elképzelte, hogy az a bugyi most szépen ott marad.

– Ha nem megy szépen, majd
k
alf
ie
alf
alf
sz
alf
akolod
, hogy ne legyen rajtam bugyi? – fordította a fejét kérdőre Enikő, de inkább nevetés bujkált a szája sarkában, mint bármilyen neheztelés.
– Csak próbálkozom. Tudod, hogy nem bántanálak! Bugyiban is csinos vagy, de jobb szeretném, ha meztelenül feküdnél mellém.
– Szeretem, ha nyílt és őszinte vagy! – küldött ígéretes mosolyt Enikő, hiszen őt sem faragták fából.
– Különben is mit mondhatnék egy csupasz, lógó farokkal az arcom előtt? Barbi miatt borotválod? – tanulmányozta a férfi hasfala alatti meztelenséget elbűvölten, mint ha most látná először.
– Igen, miatta, meg azért, mert így sokkal nagyobbnak látszik. – vigyorodott el Patak.

– Ki volt neked az első? Meg ne mond, kitalálom! Barbi! Már sejtem, miért lettél belé szerelmes rögtön az első alkalommal. – okoskodott a lány.
– De jól tudod! Már nem volt szűz, de nekem ő volt az első, és olyat adott, amiről azt képzeltem, hogy csak annak jár, akit szeretünk. – Patak gondolatban nosztalgiázott egy picit.
– Amilyen rózsaszínben látod az életet, nem is értem, hogy rendezhetsz pornót. Csak gyanítom, hogy Barbi nevelése ez is.
– Legalább tanultam tőle valamit. Egy darabig fájdalmas volt, de rávezetett, hogy az élet nem lányregény.
– Nem az. – bólintott Enikő

– Most
p
alf
is
alf
il
alf
sz
is, vagy csak dumálunk itt? – Patak nem érezte túl elegánsnak a helyet a beszélgetésre, Enikő pedig teljes lelki nyugalommal ült, de nem történt semmi.
– Azt hittem, azért jöttél utánam, mert akarsz valamit. Itt vagyok sarokba szorítva, kiszolgáltatottan. – dőlt a lány egészen előre, majdnem elérte az ajka Patak hímvesszőjét.
– Előbb
p
alf
is
alf
il
alf
j
! Ez a helyzet valahogy azt súgja, hogy meg kellene
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
olnom
a szád! – lépett hátrébb a férfi.
– És? Nem mered megtenni? – évődött Enikő, majd visszadőlt, és hangos csobogással végezte a dolgát.
– Miért ne merném? – vette fel a kesztyűt a rendező. Kedvére volt ez a játék. Úgy érezte, hogy ha megmarad ez a közvetlenség, akkor nagyon sokat fognak együtt bolondozni, és lesz alkalma elérni, hogy Enikő nemes érzéseket tápláljon iránta. Csak figyelni kell és az alkalmakat kihasználni, amíg meg nem előzi az a másik, akinek a kedvéért a lány meg akar változni.
– Szájhős! – kuncogott az ifjú hölgy. Megtörölte a punciját, kilépett a bugyiból és elillant Patak mellet a keskeny résen, de nem ment messzire, amikor a férfi megkönnyebbülve elkezdett
p
alf
is
alf
il
alf
ni
, ő élvezettel csipkedett a fenekébe, és nem is kicsiket.
– Szájhős! Szájhős! Szájhős! – mondogatta a megránduló férfi fülébe.
– Hú, ezért mit fogsz kapni! – nevetett Patak. Semmi rossz szándék nem vezérelte, csak a játék tetszett neki annyira, hogy egy pillanatra minden búját – baját elfeledte.
– Nélkülem rázod ki? Milyen pasi vagy te, hogy itt van melletted egy nő, és mégis saját kezűleg intézed? – Enikő addig merészkedett, hogy hátulról ölelgette a rendezőt, simogatta a hasfalát, a combhajlatig siklott a forró tenyere.

– Jól van, magadnak kerested! – fordult meg a férfi, de a lány ügyesen elszelelt, szaladt a szobába, a férfi lepedőjét szorosan magára tekerte és összegömbölyödött egészen kicsire. Patak lassan sétálva követte. Ez a játszadozás mindennél többet ért,
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
i
jókedvet varázsolt a szívébe. Nem lenne itt a lány, ha nem bízna benne, és nem lenne itt, ha nem lenne neki elég szimpatikus a szexhez.

– Tudod, egy lepedő sok mindenre jó ám! Van, hogy megvéd a kéretlen betolakodótól, de az is lehet, megakadályoz abban, hogy védekezz! – hámozta le óvatoskán Enikő testéről a fehér lepelt. A lány ugyan kacagva, erőtlenül ellenállt, de hiába küzdött, azért a férfierő ellen nem volt sok esélye. Nem is a győzelem, vagy vereség volt itt a lényeg.

Enikőnek derengeni kezdett a férfi időnkénti rosszkedve. Csak tippelt, nem volt biztos a dolgában, de ha visszagondolt, mindig akkor volt morcos és lehangolt Patak, amikor más kapott a társaságából, a férfi pedig csak szemlélője volt az eseményeknek. Illetve az a fene pornó, amiről annyira igyekezett őt lebeszélni a férfi szerelmes énje. Féltékeny, magának akar és nem szeretné, hogy csapongó legyek, meg az sem esik jól neki, ha feltűnősködöm. Félreismertem volna? Pedig egyértelműen fogalmazott, hogy a kiöltözött, megcsinált nőket kedveli, mint például Laura. De a kivesézett gondolatok nem magyarázták meg teljesen, miért tartja a férfi mégis a távolságot, és miért szomorodik el időnként.

Patak élvezte a birkózást. Eszébe nem jutott, hogy erőből érjen el bármit is, a nevető lány épp eléggé elgyengült ahhoz, hogy szinte ellenállást is alig tanusított. Mégis, minden pillanatban ficánkolt és kapálózott, lefogni lehetetlennek tűnt. A nevetés tette ezt a testközeli játékot igazán emberivé, és Patak olyat érzett, amit már nagyon rég. Boldogságot és elégedettséget. Nem mindegy, hogy az ember a szerelmét ölelgeti, vagy csak úgy hancúrozik valakivel.

A lepedő szép lassan lekerült a lány testéről. Patak igyekezett a hosszú karokat, lábakat lefogni, de Enikő ügyesen fordult ki időnként a gyenge fogásból. A játékos sikertől csak még nagyobbakat kacagott, a férfi pedig vele nevetett, mert nem lehetett az öröm jeleit magában tartani. A küzdelem közben Patak hátulról, féloldalt fekve ölelte át Enikő testét, egy kézzel lefogta mindkét kezét a szabad tenyere rátévedt a lány vénuszdombjára. Talán nem is volt ez az érintés annyira véletlen. A testi érintkezés ugyan izgalomban nem múlta felül az örömet, de az ördög nem aludt.
– Milyen lehetetlenül sima vagy! – sóhajtotta Patak, és igyekezett ott tartani a tenyerét, Enikő pedig pont ezzel a célzattal nem is mozdult tovább. A nevetés elhalkult, szexuális töltésű energiák kezdtek kibontakozni mindkettejük gondolataiban.
– Mert ezt szereti a pasim! Tudod, akit meg akarok szerezni! – mondta a lány, és abban a pillanatban esett le neki, hogy a rendező mennyire nem ismer magára. Tapasztalta is azonnal, hogy Patak fújtat egy nagyot, és a keze visszahúzódik a derekára.

Elvakítja a féltékenység! Mi más lehetne az ok, hogy egyik pillanatban édes, mint a méz, a másikban oly keserű, mint az epe, és nehezen oldódik, mert belül marja a fájdalmas félreértés. Enikő felismerte végre, hogy a férfi egyszerűen szenvedésként éli meg a félreértett játékait.

– Legalábbis azt hiszem, hogy szeret, mert a fickó még nem mondta, csak megsimogatta a pinámat bugyin keresztül. Kétszer! – folytatta Enikő az incselkedést. Tudta, hogy sokat segítene az őszinteség, de még jobban élvezte, hogy utalhat Patak tetteire, hátha leesik az a tantusz előbb utóbb, és akkor majd egy jót, igazán emlékezeteset nevetnek.
– Akkor előnyben van hozzám képest. – sóhajtott nagyot a férfi. Nagyon rosszul esett neki, amit hallott, de nem akarta a pillanatot elrontani, odanyomta az arcát Enikő hátához, és a bőre forróságából merített erőt.
– Honnan tudod, hogy szeret? Miért hagyod magad simogatni valakinek, aki nem biztos, hogy szeret téged? – a rendező keserűsége kiérződött a mondandóból, csak az nem jutott eszébe, hogy az a valaki pont ő, aki simogatta a lányt bugyin keresztül, és neki mivel lehetne több joga, mint másnak ugyanilyen helyzetbe. Enikőt elérzékenyítették a szavak.

– Egyszerűen tudom. A mozdulataiból, a tettiből, a figyelmességéből, a féltéséből. Akkor is tudom, ha nem mondja. Kíván engem, és tudom, hogy nem csak testileg.
– Mikor először simogatta a pinámat, még nem tudtam hogy szerelmes belém, de a második alkalomnál már akár oda is adtam volna magam, ha egy kicsit rámenősebb.
– Akkor most miért vagy velem? – hördült fel Patak ingerülten.
Enikő érezte a férfit
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
indulatot. Gyorsan fordult felé, a nyakába karolva ölelte magához, mielőtt az megszakíthatta volna a testi kontaktust.
– Mert veled akarok lenni. Vannak a szextől fontosabb dolgok, és veled igazán jól érzem magam.

Patak összezavarodott. A válasz egyenes volt, mégsem tudta kihámozni belőle a valóságot, görcsösen ragaszkodott az elképzeléshez, hogy ő csak egy ugródeszka. Pedig mennyire meghatotta, hogy a lány vele érzi jól magát. Gyengéden átölelte Enikő hátát, talán még egy kicsit meg is szorította.
– Megcsókolnál, ha feloldoználak a fogadalmad alól? – kérdezte a lány, vékony ujjai simogatták a férfi arcát.
– Hülye voltam, hogy megfogadtam! – mosolyodott el Patak, aztán odafordította az arcát, és egy lágy csókot nyomott az alsó ajkakra, majd lassú smárolásban folytatódott a szerelmes összefonódás.

– Néha az az érzésem, hogy félsz tőlem. – fordult vissza Enikő, hogy Patak ismét a hátát melegíthesse, és a férfi kezét visszavontatta a szeméremdombja közelébe.
– Félek is! Félek, hogy az ártatlanságod tönkreteszem. Félek, hogy egy kis mitugrálsznak tartasz, hogy kicsinek találod a farkam, hogy meggyűlölsz azért, amit tenni fogok veled. Sok dologtól félek.
– Nincs neked kisebbségi komplexusod?
– Valaha volt. Az átlagnál 4 centivel kisebbre nőttem, de sokkal jobban bántott a szégyenlősségem. A trágár szavak használata nálam tiszta égő volt. Serdülő korban rengeteget vörösödtem, amikor ilyenekről beszéltek előttem. És hogy én kimondjak ilyen szavakat.. – enyhült meg a férfi a beszélgetésben.
– Fasza, akkor mit gondolhatsz rólam, mikor emlegetem a pinámat! – nevetett Enikő.
– Semmit, már csak mosolygok rajta. Szerintem jól hangzik a szádból. – szorította magához a férfi. Még szorosabban odabújt a lányhoz, minden porcikája bizsergett, és hogy mennyire kifejezze a szeretetét, a szabad kezével igyekezett simogatni a nő mellét.

– És te? Te nem félsz semmitől? – folytatta a beszélgetést Patak. Érdekelte minden, amit Enikő magáról mondhat.
– Már hogy ne félnék? Félek, hogy nem tudom befejezni a sulit. Félek, hogy nem tudom kifizetni az örökösödési illetéket a nagyanyámtól örökölt ház után. Félek az ismertségtől. Félek a szerelemtől. Félek, hogy elküldesz, ha meglátod a pinám. – fogta az utolsó mondatot huncutul suttogóra.
– A suli menni fog, okos csaj vagy. Az illetékkel pedig nem lesz gond, ha hagyod, hogy segítsek, az ismertséget meg... Egyenlőre nem küldöm el a filmedet, hagyok időt, hogy átgondold még egyszer. Én sem örülnék, ha felkerülnél az internetre.
– Mi történik akkor, ha az utolsó pillanatban visszalépek, és nem engedem megjelentetni a filmemet? – Enikő kíváncsian várta a férfi reakcióját.
– Semmi sem történik. Megtartom magamnak. – válaszolta Patak megnyugtató simogatás közben, ha ugyan megnyugtatónak lehet nevezni egy érzéki, női mell fogdosását.
– Kárba megy a munkátok, feleslegesen öltétek bele az időtöket. – vetette fel a lány.
– Ne aggódj emiatt, majd én intézem. És egyikünk sem fogja a szemedre vetni, ha így döntesz.
– Köszi, aranyos vagy! – simogatták meg a lány hátra nyúló ujjai Patak arcát.

– Na és mi van a szerelemmel? Attól hogyan lehet félni?
– Talán attól, hogy nem kellek annak, akibe beleszeretek, vagy túlságosan kell az a valaki, és megfojtom a szeretetemmel. Hajlamos vagyok fanatikusan tapadni, talán mert túl sokszor éreztem magam egyedül az elmúlt időben.
– Értem, de ezek csak elképzelt félelmek, nem valóságosak. – elmélkedett Patak hangosan.
– Szeretnéd, ha nagyon tapadna rád egy csaj? – Enikő megint kapott az alkalmon.
– Egy bizonyos csajt nagyon szeretnék! – ismerte be a férfi jól megnyomva az "egy" szót.
– Na és ki az?
– Mi van, ha azt mondom, hogy te? – Patak teljesen komolyan gondolta, kicsi helyet engedett a lánynak, hogy hanyatt fektesse, belenézett a barna szemeibe.
– Örülnék. – Suttogta Enikő.
Összemosolyogtak. Mindketten ugyanarról beszéltek, mégsem volt tökéletes a kép. A férfi nem hitte, hogy a nő belemenne vele egy szerelmi kapcsolatba, és még mindig kísértette az az ismeretlen harmadik személy, akit Enikő említett, mint szóba jöhető rivális. Enikő pedig élvezte ezt a sejtelmességet, nem állt szándékában elsőnek szerelmet vallani. Maradt hát a csók, ami mindennél csodásabban fejezte ki a másik fél iránt érzett vágyaikat.

Elképesztő szenvedéllyel csókolóztak. Szinte hallották egymás szaporodó szívverését, keresték egymás nyakát, ajkait, a nyelvek vad csatát vívtak a szájüregekben. A kezek minden akadály nélkül tekeredtek a másik testére, a lábak egymáshoz dörgölőztek, és hamar felizgultak mindketten. Patak elvesztette a fejét. A vágy feszítette pénisze arra sarkalta, hogy bekerüljön a nő combjai közé. Nagyon hamar misszionárius pózban találták magukat. A férfi már határozott, elveszi, amit akar. Mit számít a pénz, amikor az a valami, amire mindennél jobban vágyott az övé lehet? A pénisze a lány ágyékát érintette. Patak szinte begőzölt, észvesztő szenvedéllyel csókolta a magas lány nyakát, és már majdnem lendületet vett, amikor Enikő hangja eljutott a tudatáig.
– Ma még ne, kérlek!
– Persze, persze, nem vagyok normális. – hőkölt vissza a rendező. Iszonyú rosszul esett teljesítenie a kérést, de csak önmagára haragudott, hogy ilyen helyzetbe hozta a nőt. Felült Enikő lábai között és nagyot sóhajtva bocsánatot kért.
– Nem kell bocsánatot kérned, én hoztalak ilyen helyzetbe! – ült fel a lány is, és egészen közel húzódva megcsókolta a férfit. Patak megfogta a lány kezét és ráhúzta a keményen ágaskodó péniszére.
– Ez a vacak tud nekem időnként parancsolni. Úgy szeretném tudni, neked vannak-e ilyen érzéseid. – sóhajtott nagyot és beleremegett a hátrahúzott bőr okozta gyönyörbe.
– Vannak, egész este vannak, és ha megérintenél odalenn, akkor értenéd, miről beszélek. – válaszolt a lány, de a férfi kezét mégis visszatartotta, amikor az az ágyéka felé nyúlt.
– Most én játszom veled, csak hagyd magad! Túl nagy a kísértés! Hová is tettem a bugyimat? – pattant fel hirtelen abbahagyva a stimulációt, aztán leugrott az ágyról és a hatalmas, nesztelen lépteivel pillanatok alatt elhagyta a szobát.

Mit csinálok? Miért nem hagyom, hogy megdugjon, amikor én magam akarom? Miért félek tőle még mindig, amikor pontosan tudom, hogy mellette lehetek boldog? És miért viszem a kísértésbe, ha utána eltaszítom? Enikő tétován lépdelt az illemhely felé. Már nem volt benne annyira biztos, hogy kitart a szüzessége mellett másnapig. És tényleg félt. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom, nem akarta csak úgy elpocsékolni. Bármennyire is tudta, mit érez iránta a férfi, több romantikára vágyott. És mégis saját maga ellen cselekedett, amikor megkereste a magassarkú cipőt, és belebújtatta a lábait, miután talált egy üveg
b
alf
or
alf
t
a hűtőszekrényben.
Szexi akart lenni, vadító, dögös, hogy a rendezőnek a nyála csurogjon utána.

Patak hátradőlt. Fújtatott, a kielégületlenség és tanácstalanság zűrzavaros pillanataiban újraértékelte a mérhetetlen csalódottságot. Csak egy perc kellett volna, sopánkodott, de ahogy kezdett megnyugodni, úgy látta be, hogy a lány nem akar még addig a pontig eljutni, ahová őt már a vére hajtja. Sajnálta is, hogy Enikő elfutott, de még jobban bánta, hogy az egész az ő akaratán múlott. Hányszor is találkoztak? Háromszor? Ennyi biztosan kevés a nőnek, hogy maximális bizalmat szavazzon.

És hol van most? Hová szaladt? A bugyiját ennyi idő alatt már meg kellett találnia! A csend zavarta a férfit, hát a nő után indult. A slozi üres, se bugyi, se csaj. A nagyterem, ahol forgatni szoktak szintén élettelenül tátongott, de a konyhából végre zajok hallatszottak, a rendező tehát arra vette az irányt.

A lány éppen egy hokedli fölé hajolva az egyik lábán fűzte be a cipő rendkívül vékony bőrcsatjait. Ránézett a férfire, és belepirult annak sóvárgó arckifejezésébe.
Felegyenesedett, odalépkedett a kétméteres hűtőszekrényhez, és leemelte a tetejéről a korábban odatett borosüveget.
Megfordult, nekidőlt háttal a fridzsidernek, és a bor címkéjét nézegette.
– Nem baj, hogy visszavettem a bugyim? – kérdezte halkan.
– Dehogy. Csak túl szexi vagy, és mindig megfeledkezem magamról. – válaszolta a férfi. Maga sem tudta már, mit szabad és mit nem ezen a furcsa estén.
– Kérsz egy kortyot? Nem sok van benne, de megfelezzük. – vizsgálta meg Enikő az üveget felemelve, majd nagyot húzott az édes szamorodniból. A maradékot nyújtotta a férfi felé, aki közelebb ment, elvette a
b
alf
or
alf
t
és szinte kicsepegtette az üveg maradék tartalmát. Gondolta, minden korty egy kis megnyugvást jelent majd a későbbiekben. Akárki akármit mondhatott, igenis hihetetlenül szexinek találta a lányt a magassarkúban és a tangában. Ez a magasságkülönbség pedig szinte égette az amúgy is sóvárgó lelkét.

– Neked több jutott pár cseppel! – eresztette le a palackot, majd letette a háta mögött a konyhapultra, de a szemét nem akarta levenni a lányról, aki pompás megvilágításban észbontóan festett a hiányos szerelésben, és még szexibben tudta billegetni magát, mintha csak véletlen rezdülnének meg az ágaskodó mellbimbói a hideg hűtőszekrény közelében
– Itt van a számon, csókold le! – mondta Enikő, de amikor a férfi közvetlen elé állt, nem hajolt le, hogy elérhesse őt, sőt, még az állát is megemelte. Magassarkú nélkül még lett volna Pataknak esélye, de így már igen elérhetetlennek tűnt a szomjúság mögé bújtatott áhítozás.
– Baszd meg, nem érlek el! Szánalmas ez az egész! – ébredt rá patak a tényre, hogy mit is keres ő ebben a nőben, amikor fel sem éri.
– Ágaskodj egy kicsit! Az életben is meg kell küzdeni minden jóért. – állt enyhe terpeszbe Enikő, és hogy a férfi hirtelen elkeseredése ne fajuljon tovább, élettel teli karjai ráfonódtak Patak nyakára, aki tétován lenézett a cipőkre.

– Miért kellett felvenned? Érzékeltetni akarod, milyen kis seggdugasz vagyok? – remegett még mindig keserűen a hangja.
– Bolond vagy! Azért vettem fel, mert tudom, hogy imádod ha magassarkú van a nőn, akivel szexelsz. Eszembe sem jutott, hogy bántalak vele, vagy előtérbe kerül a kisebbségi érzésed.
– Ki mondta neked, hogy szeretem a magassarkúban szexelő nőket? – Patak kedvetlensége csak nőtt, hogy a lány olyan dolgot is tud róla, amit szíve szerint rejtegetne előle.
– Beszélgettem a lányokkal rólad. És ha tudni akarod, miattad vettem fel. Nem számít, ki mondta, csak az, hogy a kedvedért teszem. – Enikő kicsit ijedten mentegette a helyzetet. Az ő szemszögéből nem számított, hogy Patak alacsonyabb, de érezte, hogy belegázolt a férfi önérzetébe.

– Minden olyan elcseszett. – mormolta a férfi, nem mert belenézni a lány szemébe. Szégyellte a méreteit, pedig az a pár centi igazán nem kellett volna, hogy ennyire a földbe döngölje.
– Levegyem a cipőt? Segítene, ha elárulnád az érzéseid! Tényleg a kisebbségi érzéseid miatt lettél ilyen ingerült? – Enikő nem engedte el Patak nyakát. Isten ments, hogy most hagyja megfutamodni a férfit, beszéltetnie kell, és segíteni, ha tényleg olyan nagy gond számára ez a magasságkülönbség kettejük között.
– Egyszerűen csak hülye vagyok. Bánt, hogy magasabb vagy, de most éreztem igazán a hátrányát, amikor meg akartalak csókolni. A cipő pedig...
Hezitált. Most árulja el a gondolatait? Még a végén kineveti a nő, hogy semmiségek is ekkora jelentőséggel bírnak az életében. De győzött a szerelem, és azt gondolta, ideje őszintének lenni

– Nincs semmi baj a cipővel, sőt, tényleg erotikusabb tőle a megjelenésed, ami engem izgat. Mezítláb is csodálatosak a lábaid, de ez egy plusz, és egy szép cipőtől még szexibbek a bokáid, megemelkedik a vádlid, más alakja lesz a fenekednek és még magasabb leszel, amitől beindul az ember képzelete. Nem tudom elmagyarázni, de ez egy olyan kiegészítő, ami ugyan nem hiányzik, de mégis jó, ha van.
– És még valamit be kell ismernem. Minél magasabbnak látlak magamhoz képest, annál jobban tetszel, és annál jobban kívánlak. Nem tudom, mit mondana erre egy pszichológus, de biztos nem egészséges ez a gondolat. – Patak még mindig a formás lábakat nézte. Nem igazán óhajtott Enikő szemébe nézni, szégyellte, hogy ilyen gyengének láthatja a nő. Pedig ő kellene legyen a nagy ő, a férfi, akire felnézhet.

– A legtöbb emberre nem azért nézünk fel, mert pár centivel magasabb, vagy nagyobb a farka, és nem is azért, mert elég vastag a bőr a képén. Többet számít a személyisége, a kedvessége, a méltósága. Ki kell kezeljem belőled ezt a kényszerképzetet. – húzta Enikő közelebb a férfit, lehajolt, hogy megcsókolja. Mi más lehet ilyenkor a legjobb gyógyszer?
Az a valaki, a pasi, akiről beszéltél, ő magasabb nálad? – Patak mindenáron tudni akarta a választ, pillanatnyilag ez volt a legnagyobb problémája. Azt gondolta, végképpen nem versenyezhet a férfival.
– Az a pasi, pont akkora, mint te vagy, és imádom! – nevetett Enikő, de azt is látta, hogy Patak még mindig a saját téveszméi fogságában vergődik, hát a hátára csúsztatta a kezét és magához szorította a férfit.
– Akarsz engem? Akkor csak ezzel törődj! Veled vagyok, nem mással, mert itt akarok lenni. Ha te is akarod, akkor boldoggá tudsz tenni. Én azt szeretném a legjobban, ha a kedvemet keresnéd, mint én a tiéd, nem féltékenykedni kell valaki másra, akiről azt sem tudod, ki lehet.
– Velem akarsz lenni? – Patak összezavarodott. Értette, mint mondott a lány, mégis csak a pillanatra tudott gondolni, nem látta meg a szavak mögött a lány szerelmét.

– Hihetetlenül hangzik? – birizgálta Enikő a fülét.
A férfi megpróbálta elengedni a problémáit. Most kell ütni a vasat, amíg meleg, megtartani a nőt, ameddig csak lehetséges, addig tenni neki a szépet, addig járni a kedvében, amíg belé nem szeret. És elkezdett az addig ölelő kezek melegére, a mellkasához simuló mellek rugalmasságára figyelni, valamint a nő nyakán kidagadó erekre koncentrálva elmélázni a saját vágyain.
– Nem, nem hihetetlen, csak nem tudom, mit eszel rajtam. – sóhajtott Patak

Enikő olyan édesnek, ugyanakkor elesettnek érezte a férfit, már csak azért sem akarta ezt a forró pillanatot veszni hagyni. Megvolt már a terve, hogyan terelje más irányba a férfi gondolatait. Szégyen, vagy sem, ő maga is érezte a bizsergést az egész testében, érezte, hogyan nedvesedik Patak közelében, és mi tagadás, a szex annyira kellemes érzéseket szült, semmiképpen nem szerette volna elvesztegetni a kettejük között vibráló feszültséget. Úgy gondolkodott, attól még, hogy vigyáz a szüzességére, a szexnek vannak egyéb módozatai is, amivel különleges örömöket lehet szerezni.

– Hogy mit eszek rajtad? Gyere, állj közelebb! – simult Enikő a hűtőszekrény ajtajának és húzta magával a férfit.
Patak utána lépett, de Enikőnek ez sem volt elég.
– Még közelebb, és tedd a lábaim közé a lábad!
Patak teljesen hozzásimult a lányhoz, végigsimogatta mindkét oldalát, a nő pedig megcsókolta, és az egyik lábát a férfi vádliján keresztbe téve elkezdett lefelé ereszkedni, csókolgatva a férfi testét. A
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
g
azt súgta neki, hogy éreznie kell a férfi péniszének lüktetését.

Ahogy csúszott lefelé, Patak próbálta megállítani, a hóna alá nyúlt, majd a karjait próbálta visszahúzni. Hátralépni nem tudott a lány lába miatt. Még próbált Enikővel együtt leereszkedni, de a kezei közül kicsúszó hosszú karok átfogták a térdeit. Enikő kuncogva ráült a férfi két lábfejére, béklyóba fogta a lábait. Az arcát hozzányomta a pasas péniszéhez. Annyira élvezte a puha szeméremtest melegét és a borotvált alhas simaságát. Az ő akarata győzött. El kell hallgattatni a férfit, meg kell neki mutatni, hogy ő olyan nő, aki a kedvét keresi. Mindemellett mérhetetlen vágy tüzelte a gondolatait, amit végre be kellett teljesíteni. És milyen jó érzés volt a két tenyerét a férfi klassz fenekére tenni!

– Így felizgulok! – próbált elhúzódni Patak, de a lábai nem engedelmeskedtek. Az egész teste megremegett, meg kellett támaszkodnia a hűtószekrény ajtaján. Mélyet sóhajtott, és élete legizgalmasabb pillanatának mennyei gyönyörét kellett volna visszafognia.
Enikő nem válaszolt, az arcizmai, álla segítségével dörgölőzött a gyorsan növekedő péniszhez, és csak akkor vette rövid pillanatra a szájába, amikor már elég keménynek ítélte, hogy egyenesen álljon. Felpillantott a férfi elkerekedő szemeibe, és a játékossága csak még nagyobb magaslatokba hágott. Egyenesbe fordította a fejét, a hűtőhöz támasztotta, és várta, hogy a férfi megdolgozzon egy kicsit a jutalmáért. Akarta, hogy a férfi elélvezzen a szájában, és nagyon jól tudta, hogy azt Patak egyenesen imádni fogja, hiszen a szexnek ezen módját melyik férfi ne szeretné?

Patak, aki Barbival már annyi, de annyi mindent kipróbált, most hirtelen szédülést és gyengeséget érzett. Megremegtek a térdei és vad gondolatok töltötték meg a szaporodó szívdobogástól dübörgő vérrel telítődő fejét.
– Mit csinálsz? – vonta kérdőre Enikőt. Na, nem azért, hogy tudomására juttassa a nemtetszését, csak futott egy utolsó tiszteletkört.
– Az a kérdés, te mit csinálsz! – nevetett vissza Enikő. A szemében ott csillogott az izgalom láza, az ajkát éppen megnyalta, észbontó pirulással ismét puszit nyomott a férfi makkjára, majd a nyelve körbetáncolt a megránduló hímtag előbőrén.

A lány szinte érezte a hatalmát a férfi fölött. Lehet, hogy most ő került kiszolgáltatott helyzetbe, mégis valami természetfölötti vágy hajtotta, hogy kihozza a férfiból a féktelen szexőrültet. Jól ismerte már Patak szelíd lelkét, nem volt oka félelemre. Csodálkozott saját magán, mennyire csurog a nyála a férfi farkának kényeztetéséért. A szájába kellett vennie, érezni akarta az édességét, keménységét, mindennél jobban a férfi kedvében akart járni.

Patak csodás feszülést érzett az ágyékában. Mi lenne, ha most egyszerűen elélvezne, és beborítaná a szerelme arcát? Nem lenne nehéz! Ami itt nehéz, visszatartani az ingert egy darabig. Érezni akarta a nő ajkait. Egyszer már volt benne része, most mégis még erősebb késztetés tolta láthatatlan erővel előre a csípőjét.
Az női ajkak megnyiltak, mintha ráolvadtak volna a pénisze bőrére, és ahogy haladt a megfeszülő farok egyre beljebb fenséges érzéseket közvetítve, úgy követték a vékony ajkak szorosan a legapróbb domborulatokat, íveket.
Patak megpróbált oldalra hajolni, hogy profilból is lássa Enikő száját, többször is beleborzongott a pénisz mozgását követő arc rugalmasságába.
Nagyon vigyázott, hogy ne engedje a hímvesszőjét a lány torkára, pedig minden mozdulatnál ott volt a kísértés, hogy még mélyebbre furakodjon, hiszen a szájpadlásnak feszülő makkja újabb és újabb ingereket követelt.

– A szádban fogok elélvezni, aztán beviszlek az ágyra, és kinyallak. Nem érdekel semmilyen kifogás, és nem foglak hagyni ismét elszaladni. Ki akarom nyalni a pinád, és ha kell akkor megkötözlek, de akkor is a pinádba akarok csókolni! Hallod? Nem bírom tovább! – fakadt ki a férfi, aki szinte elvesztette az eszét, és annyira figyelte a saját érzéseit, hogy az ájulás környékezte, pedig csak szimplán elfelejtett levegőt venni, annyira figyelt a kéj gyönyörére.

Enikő nagyon jól hallotta Patak szavait. Valahol a szíve mélyén megnyugvást és örömöt érzett, hogy ennyire meg tudja bolondítani a férfit, azonban most pont elég volt a szájában ki-be járó péniszre koncentrálni, válaszolni egyébként sem lett volna értelme. A gondolatait csak az kötötte le, hogy milyen kellemes a szájában érezni a péniszt, és bár tartott a spermától, azért kívánta is, hogy végre megtörténjen, hiszen az a csúcspontja a férfi gyönyörének, és azt ő meg tudja maradéktalanul adni. Legalábbis nagyon remélte.

Patak szinte félájultan, teljesen begőzölve gyorsította a csípőmozgást. Sosem érzett még ilyet, egyszerűen nem ismert magára, a mindig megfontolt, óvatos emberből egy élvhajhász, szexfüggő félőrült lett. Még egy utolsó gondolattól vezérelve felemelte a lány karjait, felül összefogta, hogy még kevesebb esélye legyen elfordítani a fejét, aztán megállt. Megállt, hogy ne remegjen annyira, és jobban tudjon koncentrálni. Már lendületet sem vett, csak dőlt előre, és bárgyú arckifejezéssel bámulta, hogy a pénisze milliméterei hogyan csúsznak a felső ajkak közé egészen addig, míg nem érezte a lány torkának ellenállását. Ki kellett próbálnia, egyszerűen meg kellett tennie. Azt is tudta, hogy még messzebbre is mehetne, de beérte ennyivel. És ennyi pont elég volt arra, hogy az a bizonyos, feszítő érzés beleköltözzön az ágyékába, végletekig feszítse az izmait, majd lassan szétáradva a testében megindítsa a kielégülést. Épp csak arra figyelt, hogy visszahúzta a farkát, rámarkolt a tövére és tartotta mereven, nehogy eszébe jusson a rándulásokkal kisért ejakulációtól ismét mélyre hatolni. A pénisz pedig ontotta magából a spermiumok millióit Enikő dolgos nyelvére.

A lány valahogy meg sem lepődött. Tudta, minek kell következni, de annyira rákészült már lélekben, hogy az első ijedtség után valami boldog nyugalmat érzett. A jellegtelen, talán egy kicsit sós ízű sperma miatti ellenszenv pillanatok alatt elveszlett a gyönyörben, mert Enikő igazi gyönyörűséget érzett a saját munkájának gyümölcse nyomán. Még ő húzta el a férfi kezét, és átvette a kezdeményező szerepet, hogy mélyen beszopja a meg – megránduló péniszt.

Patak teljesen elgyengült. Egy darabig hagynia kellett a lányt, egyszerűen nem volt ereje tenni sem érte, sem ellene. És még elragadóbbnak találta a női arc szépségét attól függetlenül, hogy az épp mit csinált vele.
Beletúrt a nő hajába és hagyta áramlani a csípőjét a maradék élvezetért.

A férfi hirtelen megemelte Enikőt, húzta fel magához, de az még fel sem állt teljesen, máris a hűtőnek lett szegezve, és Patak a szerelem észvesztő égésével tapasztotta az ajkait a nő szájára. A mohósága magáért beszélt, és a lány, aki igazán kiélvezte ebben a helyzetben a nőiességét, lágyan simogatta a férfi arcát, tarkóját, vállait.

Patak pedig elkezdett rendezni. A lábában még gyengeséget érzett, de volt benne annyi erő, hogy lehajoljon és a lány combjait átnyalábolva a vállára vegye annak testét. Úgy cipelte, mint egy zsákot, olyan ellentmondást nem tűrő léptekkel, hogy a lány csak nevetni tudott, esze ágában sem volt ellenkezni. Most, életében először ki fogja valaki nyalni, és az is lehet, hogy amilyen szenvedélyes ez a pasi, simán meg fogja baszni. Mosolygott a saját gondolatain. És mi van, ha nem túl romantikus ez a pillanat? Akkor is gyönyörű, hihetetlen izgalmakkal teli, és nagyon jó lesz vele kúrni akkor is, ha ez az első alkalom az életében. Ez a pasi mindent megér!

Patak úgy lökte le Enikőt a nagy ágyra, mint egy rongybabát, persze azért csak a határozottságát volt hivatott megmutatni, majd szinte parancsolón rászólt a lányra, hogy tolja magát feljebb. Kellett neki a hely a nő combjai között.
Előbb heves mozdulattal a csaj fölé hajolt, majd egy különösen rövid, figyelmeztető csók után húzódott vissza a lány altestéhez.
– Tedd szét a lábad! – mondta, mintha épp egy jelenetben tartana eligazítást, majd megfontolt mozdulattal helyezkedett a szétnyíló combok közé.

Enikőt fokozott izgalom kerítette hatalmába ismét. Tudta, hogy a bugyija már át van nedvesedve, ösztönösen tette oda a kezét, ne lehessen a foltot látni. Rettenetesen magával tudta ragadni az a szenvedély, ami a férfiból áradt, és az a határozottság, ahogyan Patak kezelte őt. Lesz, ami lesz, itt bármi történik, az pillanatnyilag maga a gyönyör, és más nem is számít.
– Vedd el a kezed! – hallotta a férfiúi akarat szigorú megnyilvánulását. Hát persze, hogy engedelmeskedett. Már ekkor szaporán vette a levegőt, és nem kerülte el a figyelmét Patak tekintete sem, akinek a szemei sóvárgóan követték a hasizmok mozgását, a férfi a tenyerével az önkéntelen mozdulatokat elbűvölten követte, aztán rácsúszott a két kéz a csípőjére.

Most fogja lehúzni a bugyim, aztán elmegy a kedve. – gondolta Enikő, de túl kellett esnie a tűzkeresztségen, és sokkal jobban kívánta a férfi érintését, mint amennyire tartott attól, hogy nem felel meg képileg. De a bugyi maradt egyelőre. A pasas, akiről azt hitte, hogy egyszerűen letépi azt az útban lévő kis semmiséget, csak távolabb húzódott, és simogatta a combjait, néha hátra nyúlt és a bokájáig tévedt a keze, néha visszatért a hasára, és amikor már azt hitte, megmarkolja a melleit, csak körbesimította azokat. Talán még jobb is, mintha csak bedugná a nyelvét minden előjáték nélkül, gondolta a lány mosolyogva. Ez a játék a végletekig csigázta egyetlen perc alatt.

Nem kell sietnem, az a folt a bugyin nem véletlenül van ott, és a szemei milyen édesen követik a kezeim, gondolta a rendező. Patak egy győztes örömével vette birtokba a női testet. Ez még nem volt a szó szoros értelmében szex, mégis érezni lehetett a lány odaadását. A férfi pedig örült minden testrész lágy érintésének. A bokákért bolondult, a vádlik laza izmokkal simultak a tenyerébe. A térdek pont annyit hajoltak, hogy körbesimogathassa őket. A combok rugalmasan megrezdültek. A csípőcsonton és a bugyi pántjain átsikló keze megremegett, aztán a bordákon érezte a mély sóhajt. A sokadik ilyen ingerlően hosszú előjáték után elkezdte simogatni a melleket. A bimbók megkeményedtek, és ágaskodva kértek csókot a megrezdülő körtékre. Nem bírta tovább, behajolt a lány ágyékához, és bugyin keresztül nyalta a szeméremtestet, az orrával dörgölte a csikló környékét. Enikőnek elakadt a lélegzete.

Kettejük közül a férfit ragadta el jobban a szenvedély. A lánynak egyébként sem volt sem ereje, sem akarata tenni bármit is ebben a helyzetben. Csak azt vette észre, hogy a férfi hirtelen felegyenesedik, húzza le róla a bugyit, és neki meg kellett emelni mindkét lábát az ég felé egyenesre nyújtva, hogy Patak orra előtt ez megtörténhessen. Tudta, hogy kilátszik az egész popsija, ezért egy kicsit keresztbe rakta a lábait. Nagyon szexinek találta saját magát a magassarkúban, pedig korábban ezt az érzést igazán még sosem érezte.
Patak megragadta az égnek meredő bokákat és terpeszbe húzta a szexi lábakat.

Látja a pinám, és nem riad vissza! Valahol Enikőben ez az egy félelem bujkált. Semmitől sem majrézott, csak ettől a pillanattól, mert nem tartotta a testének ezen részét elég kívánatosnak. Sőt, ellenszenvesnek gondolta. A férfi viszont semmi jelét nem mutatta, hogy bármi taszítót látna, és a lány végre teljesen el tudta engedni ezt a korábbi, addigi életében nyomasztó gondolatait.

A férfi első pillanatban nem is fogta fel, mit lát. Alaposan szemügyre kellett vennie a nő nemiszervét, hogy lassan tudatosuljon benne a felismerés. Hatalmas, feketébe hajló szélű szeméremajkak keretezték a rózsaszínű, enyhén megnyílt hüvelyt. A lebenyek fölött a klitorisz szinte érzékelhetően kidomborodott, mintha önálló testrész lenne, és Patak arra gondolt, hogy mint egy férfi péniszén a makk, úgy látszik a csikló vége. Felkavaró és izgalmas. Elmosolyodott. Nem a méretek számítottak annyira, hanem annak örült, hogy a lány izgalma látni engedte a gyönyörű testrészt teljes pompájában.

A mosoly Enikő szívébe hatolt. Megérezte a férfi gondolatait, ezzel együtt még jobban vágyott az érintésre. Sosem gondolta volna, hogy egy férfinak kitárulkozni ennyi örömet fog jelenteni egyszer. A szex sokkal többet adott neki annál, mint amit maszturbáláskor elképzelt. A nyelvén volt, hogy megszólítja a férfit, megkéri, hogy csináljon már valamit végre, de Patak annyira elmélyülten tanulmányozta a punciját és talán a fenekét is, hogy nem volt szíve a férfi örömét elrontani.

Patak, miután kigyönyörködte magát, még hátrébb tolta Enikő lábait, a vállai közelségében a formás végtagok már nem jelentettek akadályt, a csodás punci szépen domborodva
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
magát. Lehajolt. Adott egy óvatos puszit a csiklóra, csak aztán nyújtotta ki a nyelvét. Előbb csak körbenyalta a lebenyeket, meglökdöste mindkét oldalról, aztán belenyalt a hüvelybe és lassan, érzékien csúsztatta a nyelvét a szeméremajkak között a csiklóig. A fölöttébb aranyos szeméremtesten felfelé haladva tapasztalta Enikő elakadó lélegzetét, ami teljesen
m
alf
ám
alf
or
alf
os
alf
tette a rendező számára a nyalást. Mint egy
r
alf
és
alf
ze
alf
g
, féktelen bolond, gyors egymásutánban többször végigjáratta a nyelvét a punciban, aztán rátapasztotta az ajkait a csiklóra, és szopta, mint egy mellbimbót. Külön örült, hogy elég nagy az alakja ahhoz, hogy ezt megtehesse, és teljesen magával ragadta ez a szenvedély.

Enikő legszívesebben eltolta volna a férfit, annyira intenzív érzések hatoltak végig a testében egészen az agyáig. Arra gondolt, egy csók talán lassítana azon a gyönyörön, ami viharsebesen közeledik, ami megakasztja a lélegzetvételeit, összerántja a hasizmait, de a férfi keze azért volt ott a bokáin, hogy maradjon ebben a testhelyzetben. Nem is volt más választása, mert a kéj olyan gyorsan érkezett, vétek lett volna bármit tenni ellene. Egyszerűen megfeszült minden izma, aztán teljesen elgyengülve csak a bensőjében eluralkodó lüktetés vette át az irányítást, másra nem is tudott figyelni.

Patak végtelen boldogságot érzett. Annak a nőnek okozott örömet, akiről azt gondolta, sosem mehet a közelébe. Még az orgazmus alatt is tartotta a lábait, és apró puszikra cserélte a vad nyelvcsapásokat, aztán a lány végtagjait leengedve a boldog arc fölé hajolt, és hosszan csókolta, ölelgette a szerelmét.
Kedve lett volna úgy igazából szeretkezni, de szem előtt tartotta a lány kérését. Pedig tudhatta volna, hogy Enikő is pont ezen töri a fejét. Csak engedniük kellett volna a kísértésnek, és végre tenni azért, hogy megtörténjen az igazi eggyé olvadás.

A rendező most mindenek előtt a lány lelkével akart foglalkozni. Hogyan tudna neki segíteni, mit tehet annak érdekében, hogy ne legyen szüksége arra az embertelen tettre, hogy eladja a szüzességét? Nem úgy ismerte a nőt, akiben ne hagyott volna fájdalmasan mély nyomot egy ilyen szerencsétlen megoldás. Enikő ettől okosabb és előrelátóbbnak mutatkozott. Faggatta hát a piszkos anyagiakról, és közben simogatta a hasra forduló lány hátát. Végül is ez a szükségszerű beszélgetés csak közelebb hozza őket egymáshoz. Pataknak már megvolt a terve, de még nem árulta el, nem akarta, hogy a lány hálából legyen vele. Nem érezte volna jól magát, ha úgy érzi, megvásárolta a nő lelkét.

Enikő még mindig bizsergett. Nem volt oka letagadni a magánéleti gondjait, ezért nyíltan válaszolgatott Patak kérdéseire. Valahol nagyon bensőségesnek érezte ezeket a perceket, mert a rendező pénisze keményen simult a combjához, a férfi mégis tudott tárgyilagosan beszélgetni vele és nem csak az élvezetet hajszolta. Imádta a férfiben ezt a józanságot, még ha korábban meg is mosolyogta az első találkozásukkor megnyilvánuló esetlenségét.

– Volna egy ajánlatom. Tudom, hogy más szakon fogsz diplomázni, de segíthetnél nekem. Mit szólnál ahhoz, ha megtanítanám neked a szakrajzot, és betársulnál a vállalkozásomba. Segítenél rajzolni, tervezni, persze nem ingyen, hanem pénzért, és akkor nem kellene pornóznod. Még többet is kereshetnél!
Patak tisztában volt a lány képességeivel, nyugodt szívvel ajánlotta fel a munkát. Abban reménykedett, hogy többet lehetnek együtt, és megoldódik egy sor probléma is. Úgy érezte, remek alternatívát
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
, már csak az volt a kérdés, mit akar a hölgy.

– Láttam a rajzaid, nagyon jók, de biztos, hogy meg tudnám csinálni? Át kellene mennem építész szakra! – mosolygott Enikő, végtelen kellemes érzés száguldott végig rajta a férfi ajánlatára.
– Miért ne tudnád? Ha elmondom a lényeget, hamar megtanulod a szakmát, de az sem rossz ötlet, hogy átmenj másik szakra.
– Ezt most azért ajánlottad fel, hogy ne pornózzak? – vigyorodott el a lány. Könnyen felismerhető volt a férfi szándéka, de amennyire átlátszó volt, annál kedvesebb is.
– Egyrészt igen. – bólintott a rendező. Maga sem értette, milyen megfontolásból tette oda azt a szót, ami kérdéseket fogalmazhat meg a lányban.

Enikő hirtelen oda hajolt a rendező arcához, és egy érzéki csókkal jutalmazta annak önzetlenségét.
– És mi a másrészt? – barna szeme melegséget árasztva csillant.
– Másrészt többet lennél itt velem.
– Te valamit akarsz tőlem! Biztos, hogy csak a pornótól akarsz megóvni? – kacérkodott a lány.
– Dugni szeretnélek minden nap, csak nem akartam ilyen nyíltan fogalmazni. – nevetett rá a rendező, de a szemében izzó szégyenérzet miatt ő is egy csókba menekült. Érezte ő, hogy a lány tökéletesen tisztában van az ajánlat fontosságával.

– Ez úgy hangzik, mintha azt mondanád, költözzek ide. Jól érzem magam itt, talán élni is fogok az ajánlatoddal!
– Én szeretném! – a férfi burkoltan csak kimondta, vágyik a lány közelségére.
– És ha én pornózni szeretnék? Világhírűvé tudnál tenni?
– Talán! Nem tudom. Kedvem nem lenne hozzá, nem szeretném látni, hogy mással szexelsz. – húzta el a száját keserűen Patak.
– Pedig látnod kell, ha te csak rendezni akarsz. Vagy kisajátíthatsz magadnak és szexelsz velem a forgatásokon! – szúrta szíven a lány a féltékeny férfit, pedig csak játékosan kötözködni akart.
– Nem! Ezt nem akarom. Már régen kiszálltam a kamerának arról az oldaláról. – mondta bosszúsan Patak. Ő valahogy nem érezte ki a játékot ebből a szóváltásból.

– Nem akarlak látni mással szexelni, sem férfival, sem nővel! – dőlt a hátára Patak, a mennyezetre meredő szemei árulkodóan tanúskodtak az indulatairól.
– Ha nem akarod, nem fogsz úgy látni! – mosolygott rá a lány. Enikő kicsit gonoszkodónak érezte magát, mégis annyira tetszett neki ez a kis játék, szándékosan húzta a férfit, és csak a pillanatra várt, hogy elmondja neki az igazságot. Dehogy akart ő mással szexelni. Már a pornóból származó pénz sem érdekelte, csak arra törekedett, megismerhesse jobban azt a férfit, akinek csupa jó oldalát tapasztalta addig.

– Megteszed a kedvemért? – fordult vissza a rendező. A keze máris a lány meztelen hátára tévedt, míg a másikon könyökölve Enikő nevetgélő szemeit fürkészte. Az arckifejezés a lány humoros oldaláról árulkodott, kicsit megkönnyebbült tőle Patak.
– Megteszem, ha kell! Feltéve, ha elárulod, miért vagy néha szomorú. – váltott Enikő komolyabb hangnemre.
Patak megint kellemetlen helyzetbe kényszerült. Hogy mondja meg a lánynak, hogy úgy érzi ez a mai szex csak olyan barátságon túlmutató valami, és nem hiszi, hogy szerelem lenne mögötte. Pedig ezer és ezer jel utalt rá, mégis bizonytalan volt mindenben.
– Nem tudom, talán az a baj, hogy Barbihoz hasonlítalak, az ő belemenősségét látom benned időnként, és ez elkedvetlenít.
– Arra gondolsz, hogy lefekszem veled, aztán én is itt hagylak az érzelmeiddel küszködni?
Enikő kiérezte a férfi szavaiból a ki nem mondott gondolatokat is.
– Igen, és félek! – bólintott a rendező, a lány pedig érzelgősen adott a szájára egy puszit, azt gondolta, ez elegendő válasz a férfi részére.

Patak választ várt volna. A puszit is úgy értékelte, mintha neki lenne igaza. Elgondolkodva simogatta tovább a lány hátát, nem szándékozott a témát tovább feszegetni, nehogy tényleg kiderüljön, amit ő már fejben eltökélt.
– Miért gondoltad, hogy elküldelek, ha meglátom a pinád? – váltott témát gyorsan. Saját maga elől menekült. Meg kellett volna elégednie azzal, hogy a csaj vele van, és nem azzal az ismeretlen másikkal foglalkozni gondolatban, akit már többször megemlített a csaj.
– Láttad mekkora? Szerintem undorító, visszataszító az egész. Egyszer megnéztem tükörben, és akkor jöttem rá, hogy ez egyáltalán nem szép, nekem nagyon ellenszenves és szégyellem is.
– Ha szégyelled, hogy akarsz pornózni? – hökkent meg Patak.
– Azt gondoltam, talán segít a gátlásaimat feloldani, ha nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. A pénz egyébként is nagy úr, alá kell rendelni minden egyéb egyéni problémát.
– Szerintem szép a puncid, és nem csak szép, hanem egyenesen páratlan. Mások gyilkolni tudnának érte, hogy adhassanak rá egy puszit.
– Neked nem kell érte gyilkolni, megkaphatod, ha szeretnéd! – mosolyodott el Enikő.

– Nem csak a puncid tartom gyönyörűnek, a hátad is
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
szép. – hízelgett Patak, és minden szegletét igyekezett bejárni az ujjaival a nyúlánk lány hátának.
– A hátam? Azt hittem, a pasik a seggeket jobban szeretik. A hátban nem sok izgalmas van.
– Már hogy ne lenne benne izgalmas! Pont úgy hozzád tartozik, mint a feneked. A tiéd pont tökéletes! – csúszott le a férfi keze, és előbb a közelebb eső, majd a távolabbi félgömbökbe markolt bele, aztán egy új gondolat hatására a combok találkozása közé dugta az ujját, végigsimogatta a rejtett zugot a vaginától a farokcsontig, aztán vissza, különös figyelmet szentelve az ánusz területének, amit előszeretettel érintett.

– Szerinted mit kellene tennem, ha a pasim seggbe akar kúrni? – vigyorodott el Enikő a kéjtől becsukott szemekkel.
– Ha még egyszer említed a pasidat, esküszöm, átküldelek a másik szobába! – csattant a férfi hangja. Dühösen elfordult, felült az ágyon. Enikőnek kellett utána kapnia. Hátulról átölelte, az arcát a férfi nyakába fúrta.
– Nem említem többé, ígérem, pedig ha egy kicsit gondolkodnál... Én veled szeretném ezt az élményt átélni! – suttogta megnyugtatóan.
Patak azonban hiába elmélkedett. Miért mondja a lány, hogy csak gondolkodnia kellene? Ezek szerint ismernie kell azt a valakit. Zoli? Nem, Zolit nem érdeklik a lányok, semmi jel nem utalt arra, hogy lenne köztük egy mosolygáson kívül bármi is. Akkor csak Péter jöhet szóba, neki meg nem tetszik Enikő, tehát ha tényleg ő lenne, akkor ez egy elfuserált álom, Nikitől nehéz lenne a férfit megszerezni.
Aztán megfordult Barbi neve is a fejében. Ő nyomult Enikőre, de egy ideje csak vigyorognak egymásra, Barbi már nem kacérkodik, és különben is, ő nem egy pasi. Tétován nézett maga elé, miközben a lány simogatta a mellkasát és a nyakába lihegve próbálta jobb belátásra téríteni.

– Akarod? – kérdezte Enikő, a barangoló keze a hasáig siklott lefelé. Nagyon tudta, hogy kell vágyat ébreszteni akkor is, ha nem ért hozzá az igazán intim testrészekhez.
– Akarom. Hozok hozzá valamit. – állt fel a férfi. Kicsit dolgozott benne a harag, de ezt az ajánlatot nem akarta elszalasztani. Legalább ő legyen az első, hátha utána már senkinek nem is fogja engedni a lány, mert ha rossz tapasztalatokat szerez, akkor ilyen téren bezárkózik, és újra nyitottá tenni óriási küzdelem. Nem is annyira a saját élvezetét akarta, mint a másét elrontani, és ezért kellemetlenül érezte magát.

A kellékgyűjteményből hezitálva hozta a síkositó zselét, meg egy hatalmas vibrátort, amit nem kell a vaginába dugni, a rezgésével csak a szeméremajkakat kell érinteni a nő gyönyöréhez. Már nem volt biztos benne, hogy akarja is az aktust, csak megállt az ágy szélénél és nézte a kezében a segédeszközöket. Elvesztette a motivációt, mert szerette a nőt annyira, hogy ne az ő bosszúja miatt történjen meg az anális közösülés.

Enikő megérezte a tétovázást. Közelebb kúszott, átkarolta a férfi derekát és a szájába vette a lankadt péniszt. Magában nevetett azon, hogy Patak hogy lehet ilyen fafejű, nem veszi észre, hogy rá utal minden mondatában, az övé akar lenni, és senki másé. Ebben a pillanatban nem tűnt jónak ez a játék, de már csak azért sem állt szándékában felvilágosítani a férfit. Szenvedjem meg kicsit, ugyanakkor nem lehetett rossz a szopás Pataknak, mert vészes sebességgel áramlott a vér a péniszébe. Valahogy hajtotta a vágy, hogy elvegye teljesen a férfi eszét, ne gondoljon butaságokra.

És a kezelés bizony hatott. Patak megrökönyödve nézte a dolgozó ajkakat. A kéj tényleg feledtette a képzelt problémáit. Enikő pedig szinte az utolsó másodpercig húzta a lágy fellációt, csak akkor hagyta abba, amikor érezte a férfi magömlésének közeledését. Visszafeküdt és maga mellé húzta az ágyra a megilletődött rendezőt.
Patakból kibuggyant a kérdés.
– Tényleg akarod? Nem kell mindent bevállalnod! Mondtam, hogy nem kell pornóznod, és ha azt nem kell, akkor nem kell az análszexet sem erőltetni. – próbált érvelni a lány csókjai szünetében.
– Én téged akarlak. Az nem elég? – suttogták Enikő nedves ajkai, aztán elcsendesültek a
m
alf
ám
alf
or
alf
os
csókok halk cuppanásainak rengetegében.

Féloldalt fekve csókolóztak. Enikő felhúzta a felső térdét, és engedte, hogy Patak zselés ujja megtalálja az ánuszt, annak pedig külön örült, hogy időnként a punciját is megérintette, így téve teljesebbé benne az együttlét iránti vágyat. Abban biztos volt, hogy a férfi a legnagyobb körültekintéssel fog hozzá közeledni. Furcsa volt a szituáció, de annál nagyobb izgalmat érzett. Valami olyan fog vele történni, amit már látott sokszor, de nem tudta igazán fejben elképzelni. És ettől még izgalmasabb lett az anális kényeztetés.

Patak teljesen megnyugodott, már csak a szexuális izgalom tartotta a hatalmában. Azt mondta a lány, hogy őt akarja, és ha Enikő őt akarja, akkor minden jó úton halad. Látta ő a nő arcán az extázisra hívó vágyat, látta a lecsukódó szemekben az élvezetet, saját maga pedig nagyon is akarta ezt az aktust. Az sem baj, ha nem csinálják végig, az oda vezető út is egyfajta megismerése egymás testének. Mindig odavolt azért a pillanatért, amikor az első ujjperce behatolt, ezt már azóta imádta, mióta Nikivel először csinálta. Igaz, vele csak az ujjazásig jutott, Barbival később volt alkalma minden lehetőségnek a végére járni.
A lágy csókok közepette pedig Enikő teste csodálatosan alkalmazkodott Patak óvatos, de határozott ujjaihoz.

A férfi, jóval az után, hogy már érezte a nő megfelelő ellazulását, hasra fektette Enikőt, és lassan felé támaszkodva megpróbált belé hatolni. Persze az izmok ellenálltak kissé, és ez volt az a kritikus pillanat, amikor a legjobban kellett vigyázni. Tartotta az enyhe nyomást, közben lágyan csókolgatta Enikő nyakát, aki feszült várakozással, de mégis fokozott kéjjel várta az igazi beteljesülést.

Enikőnek nem volt kellemetlen, sőt, valami titokzatos erő hajtotta egyre magasabbra a vágyait, hogy Patak végre benne legyen. Az izmok pedig engedtek, és a kellemes feszítés tényleg kéjt okozott a lány minden idegszálában.
Maga sem gondolta volna, hogy ez ennyire kellemes lehet. A gondolatokat kiűzte a fejéből, és csak a férfi mozdulataiból eredő örömre figyelt. Patak pedig érezve a záróizom gyönyört okozó feszülését, nagyon óvatosan mozgott előre – hátra. Jól kellett csinálnia, hogy ebben a különleges szépségben esetleg máskor is részesülhessen.

– Látod, mintha pont a te farkadra lennék teremtve! – suttogta Enikő.
Patak elmosolyodott végre. Ez a kijelentés mintha jelentett volna valamit, sokkal többet, mint bármi más a férfi életében.
– Nagyon szeretnék vigyázni rád! – simogatta végig a rendező a gyönyörű hátat.
– Nagyon szeretném, ha vigyáznál rám! Élvezz belém, érezni akarom magamban a farkad lüktetését! – válaszolt a lány, azt gondolta, akármilyen jó így is együtt lenne a férfival, nem tudna így elélvezni.
– Majd kicsit később, most neked szeretnék előbb örömet okozni. – nyúlt Patak a nő csípőjéhez, és fordította magával, hogy átváltsanak oldalfekvésbe.
Kicsit gyorsított a tolásain, aztán előkerült a vibrátor. Elölről a lány lábai közé illesztette, és amikor az hozzásimult a szeméremtesthez, bekapcsolta a rezgés funkciót.

Enikőt villámcsapásként érte a nem várt stimuláció. Addig is nagyon izgult, ezért ez a hatalmas lökés váratlanul erős ingereket váltott ki a testéből. Picit sikkantott, amit egyébként sosem értett, mi válthat ki egy nőből szeretkezés közben, de abban a pillanatban olyan erős vágyat érzett a kielégülésre, hogy már nem számított semmi, önkéntelenül is tolta a fenekét Patak testéhez és minden vágya az volt, hogy megérezze magában a pénisz lüktetését.

Patak szinte érezte a farka tövén a szerszám vibrálását. Ezt a csodás pillanatot már nem lehetett magömlés nélkül túlélni, egyszerűen megállíthatatlanul jött és mindent felülírt a testének önállósodása, de ami a legjobban kiváltotta benne a gyönyört, az az a pillanat volt, amikor az ő magömlése után nem sokkal megérezte a lány ánuszában is az összehúzódásokat. Annyira különleges volt, egy örökkévalóságig szerette volna ezt a gyönyört megtartani, persze tudta, hogy hamarosan vége szakad.

Lassan kicsusszant a lányból, aki megfordult és olyan édesen csókolta meg, a szenvedélye szinte ordított a vad mozdulatból, aztán ugyanezzel a lendülettel kiszaladt a szobából. Egy melegvizes törölközővel tért vissza, és lágyan tisztogatta Patak hímvesszőjét. Volt valami végtelen kedvesség ezekben a mozdulatokban, és közben a szemeiből sütött valami földöntúli szépség.

A vad szenvedély átváltott szerető ölelkezésbe. A lány hanyatt feküdt, Patak pedig egészen mellé bújva simogatta a nyakát, arcát, melleit, amíg az álom le nem ragasztotta a szemét.
Nem tudta, mennyit alhatott, arra mégis tisztán emlékezett, álmában ismét a hűtőszekrény előtt kényeztette őt Enikő forró ajka. És amilyen forró volt, olyan intenzív is az álom, hogy utolérje az orgazmus. Persze felriadt a magömlésre, de amikor magához tért, visszatértek az emlékei és azonnal tudta, hogy a lány ott fekszik mellette. A saját pénisze helyett Enikő ujjaihoz kapott.

– Mit csinálsz? – vonta kérdőre, de nem rosszallóan, inkább vigyorogva várt a feleletre.
– Felállt a farkad, hát kivertem. – kuncogott Enikő.
– Nem kell mindig szexelni, ha feláll, most összekentelek megint.
– Szeretem, ha folyik rajtam. – válaszolt a lány, és a tiszta kezével megsimogatta a férfi arcát.
– Kapcsold le a villanyt, és aludjunk. Szuper volt az a mai nap! – jelentette ki Enikő, és Patak egyetértett vele.

Reggel Enikőnek nagyon kellett
p
alf
is
alf
il
alf
ni
. Gyors puszit nyomott a férfi arcára, aztán kiszabadította magát az ölelő karokból. A még mindig a lábán díszelgő magassarkúban elszaladt az illemhelyre, aztán visszafelé fázósan magára húzta a ruháját. Az volt a terve, hogy keres valami reggelit, aztán visszabújik az ágyba, de a férfi savanyú képe eltántorította, és furcsa idegességet okozott a lelkében. Maga sem tudta megmagyarázni, de úgy gondolta, Pataknak már mindennel tisztában kellene lenni kettejükkel kapcsolatvan.

Patak magához tért, amikor Enikő
p
alf
is
alf
il
alf
ni
ment. Aztán amikor a lány visszajött, és a ruhát kezdte felölteni, elhatalmasodott a férfiban ismét az a gyomorszorító érzés, hogy lám, reggel van, most lesz faképnél hagyva ismét. Maga sem értette, hogy miért hasonlítgatja Enikőt Barbihoz, de ennek a reggelnek a kezdete sokkal fájóbb volt, mint az a bizonyos, amikor a szőke lépett le érzéketlen egyszerűséggel.

Most miért olyan kedvetlen és dühös megint, miért süt a szeméből valami gyűlölet? Nem voltam elég jó neki, vagy csak megunt, és azt akarja, menjek el? Enikőbe is fájdalom költözött. Valamit nem mondott el neki a férfi, valami még van, hacsak nem ábrándult ki belőle reggelre. Iszonyúan rosszul esett a lánynak a felismerés.
Ha kicsit is szeretné, akkor visszacsábítaná magához az ágyba. Ölelkeznének, szeretkeznének, megint leszopná csak azért, mert épp arra lenne kedve. E helyett csak egy bamba, néma pofa lesi minden mozdulatát, mintha attól tartana, elcsen valamit.

Enikő döntött. Gyorsan előkerítette a saját egyszerű ruháját és szandálját, átöltözött és tüntetőleg emelt fővel az ajtó irányába indult.
– Na szia, remélem nem bántad meg a tegnap estét.
– Tessék? – értetlenkedett a rendező. Nem tudta, mi történik, de a lány durcás arckifejezéséből arra következtetett, hogy valami történt, amiért egy nyavalyás puszi nélkül távozik. Úgy tűnt, még a barátság szó sem illik most kettejük közé, és ez a férfit megrémítette.
– Szeretném, ha te vennéd el a szüzességem jövő héten! – nézett Enikő Patak szemébe. – aztán viharsebesen kilépett az ajtón, ne látszanak a kicsorduló könnyei.
Még mindig bízott a férfiben, de nem értette, miért nem őszinte vele, és azért, hogy pontot tegyen egy tévedés végére, képes volt a szüzességét is feláldozni.

Patak teljesen összezavarodott. Hiába volt a lány annyira harcias, kiült az arcára az érzelem. Most mit rontottam el? Tette fel magának a kérdést, de maga is tudta, hogy csak a kezét kellett volna nyújtani, és nem ártott volna egy mosoly sem. És ez a hirtelen, semmiből keletkezett bonyodalom csak egyet jelenthetett, hogy a lány rá mérges, nem is akármilyen ok nélkül. A férfi egy másfajta fájdalmat kezdett érezni, mégpedig azt, hogy megbántott valakit, akit nagyon szeretett. Visszaemlékezett a korábban történtekre, és lassan rájött, mekkora ökör is ő valójában, hiszen amikor Enikő arról a másik valakiről beszélt, bizony az ő személyére célozgatott. Hiszen ő simogatta meg a punciját kétszer, és neki adta oda magát előző éjjel, méghozzá nem is akármekkora odaadással.

A rendező kényelmesen hanyatt feküdt az ágyon, a nő utolsó mondatába kapaszkodtak a gondolatai. Szóval azt szeretné Enikő, hogy a szüzességét ő vegye el a kamerák előtt.
Fel kell áldoznia magát, hogy teljesíthesse Enikő óhaját, de még nem volt ebben annyira határozott, kellett egy terv, hogy legyen értelme a következő találkozásnak. Nem akarta, hogy bármelyikük rosszul járjon, viszont nagyon szerette volna romantikával megtölteni a találkozásukat.

Délután már határozott elképzeléssel hívta össze a csapatot, természetesen Enikő kivételével. Meg kellett beszélnie a barátaival a forgatás napját, és ebben a többiek segítségére szorult. Haragudott magára, amiért megbántotta a lányt, és pont ez a kellemetlen lelkiállapot vette rá, hogy a többiek előtt színt valljon.

– Miért pont ő? Még csak nem is szép! Eddig meg voltál halva a fekete hajú nőkért, neki meg alig van haja, melle még kevesebb, ráadásul létráról tudod megcsókolni! – Vallatta Barbi, bár a mosolygása mögött ott volt a baráti szeretet.
– Neked is tetszett... – válaszolt a rendező.
– Az más, én nem járni akartam vele, csak megfektetni! – intett nemet a szőke lány.
– Tudtam én, hogy ez komoly! Már első perctől kezdve lehetett látni. – simogatta meg Laura Patak fejét, amikor épp elment mellette egy csésze kávéval a kezében.
Erika is kíváncsian leste a rendező arcát. Máskor nem nagyon hallatta a hangját, most mégis kérdezett.
– Miért nem mondtad meg nekünk, hogy őt láttad a színházban? És miért nem mondtad meg neki?
– Neki azért nem mondtam, mert azt hittem, nem lehet közöttünk semmi. Különben is szégyelltem, hogy alacsonyabb vagyok tőle, de leginkább távol akartam tartani a pornótól. Annyira védeni akartam, hogy bármit megtettem volna, de nem küldtem el, mert akkor elmehetett volna máshová filmezni. Azt gondoltam, hogy ha kap időt, majd belátja, hogy nem ez a pénzkeresési lehetőség való neki. Nektek meg nem mondhattam el, mert már itt volt közöttünk, megtudta volna, mik a szándékaim, és az még rosszabbul vette volna ki magát. Segíteni akartam neki, nem elijeszteni.
– Haver, nekem úgy sem tetszett, szóval neked se legyen már jobb, mint nekem, nősülj csak meg! – szólt be Péter, Mire Nikitől kapott egy anyáskodó, de szeretetteljes nyaklevest.
A beszélgetés még hosszú ideig tartott. Patak, ha már korábban a rendező szerepében tetszelgett, most tényleg előállt egy romantikus ötlettel. Nem utasította, csak kérte a barátait, hogy ha mód van rá, akkor segítsenek.

Enikőnek volt ideje gondolkoznia a történtekről. Miután eljött a rendezőtől, már meg is bánta, hogy nem kérdezte meg, mi a baj megint. Pedig csak egyszerűen kérdeznie kellett volna, és a férfi előbb – utóbb megnyílik előtte. Neki sem lehet könnyű a régen magában tartott titkokat kiadni, és talán az is baj, hogy még nem bízik benne eléggé, mert tényleg viharos sebességgel alakultak közöttük az események. És akkor eszébe jutott Barbi, aki otthagyta akkor reggel Patakot, amibe a férfi egy kicsit belebetegedett. Már sajnálta is, hogy most ő is pont ezt tette a férfi lelkével, de még bosszús volt, kicsit éreztetni is akarta, hogy egyedül nem küzdhet egy kapcsolat harmóniájáért. Ezerszer végiggondolta, hogyan adja majd oda a szüzességét, hogyan fog veszélyes sündisznóként viselkedni a férfival, amíg az meg nem nyílik végre, de valahol mégis a kedvét kereste, elment bevásárolni a nagy alkalomra, és nagyon szexi darabokat választott saját magát is meglepve.

Mindenki izgalommal várta a keddet. Kivételesen korábban érkeztek, nevetgéltek, szórakoztak, csak Patak volt egy kicsit feszült, de azt biztosan tudta, Enikő megérkezik a megfelelő időben. Már majdnem minden elő volt készítve a meglepetéshez, csak a lány hiányzott, akit a rendező a bejárati ajtónál várt türelmetlenül. Hét percet késett, ami Patak számára maga volt az kétségbeesés.

Már az gyanús volt, hogy kopogó magassarkú szandálban jött, rövid, fekete műbőr miniszoknyában, piros, spagettipántos pólóban, ami alól diszkréten, de édesen domborodtak ki a kicsi mellbimbók. A máskor oly visszafogott egyszerű ruha valahol elmaradt, és a hosszú, fedetlen combok fehéren csalogatták magukra a rendező vágyakozó szemeit.
– Szia! Féltem, hogy el sem jössz! – Akart puszit adni a férfi. Rettenetes vonzást érzett, amire rásegített még a nő édes parfümjének bódító illata.
– Eljöttem, mert együtt akarok lenni végre a pasimmal, és ahhoz el kell vesztenem a szüzességem. Pénzért! – nyomta meg az utolsó szót szinte szemrehányásként, aztán elvonult a rendező mellett jól kihúzva magát, hogy a magasságkülönbség kettejük között még jelentőségteljesebb legyen.

Patak egy kicsit összetört. Rosszabbul kezdődött minden, mint amire számított, mégis remélt, hiszen a lány megint rá utalt a pasijaként, ami bizakodóbbá tette.
– Mondtam, hogy nem kell pénzért csinálnod, felajánlottam, hogy segítek. – nyúlt a lány keze után Patak. A törékeny, hideg ujjak nem húzódtak el, csak hagyták, hogy a férfi tartsa, melengesse őket.
– Kötöttünk egy szerződést, a másik témában pedig még nem döntöttem. Nem tudom, jó ötlet e olyan valakivel dolgozni, aki nem bízik meg bennem.
– Bocsáss meg, a szavaknak hittem, nem a tetteknek. – mormolta Patak elvörösödve.
– Észrevettem. A pasim is pont ilyen hülye tud lenni. – húzta el a száját Enikő, aztán indult tovább a helységbe, ahol minden alkalommal tartották a megbeszéléseket. Most virágos jókedv hangjai szűrődtek ki hangos kacagásokkal kísérve.

Szegény, hogy teper, pedig biztosan megölelne. De csak kerüljünk az ágyra, majd ott őszinteségre
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítem
, mielőtt belém hatolna. Had legyen egy kis meglepetés neki is. Majd meglátjuk, hogy igazat mond-e, vagy elfelejtheti a szüzességemet. Pedig annyira várom már, hogy végre együtt legyek vele! Enikő tudatos léptei vészjóslóan koppantak a kövezeten.

– Megkérdezhetném, ki a pasid, akit mindig emlegetsz, de félek, valami olyat hallanék, ami nem tetszene. – próbálkozott még Patak.
Enikő megállt, visszafordult. Egy pillanatig keresgélte a szavakat.
– A pasim egy végtelen aranyos férfi. Egyébként meg semmi közöd hozzá, ha akartad volna, lehettél volna te. Na menjünk, essünk túl a tűzkeresztségen, már várnak a többiek.
Enikő élvezte, hogy húzhatja a férfit, Patak pedig tudta, hogy ez megint az a játék, amit a lány előző héten is játszott. Érezte, hogy ez egy kicsi bosszú, de nincs mögötte igazi harag. És ha játék, akkor játszanak még egy kicsit, majd az aktus előtt megsúgja a lánynak, mit érez iránta. Ezt meg kell tennie, mert igaza van Enikőnek, kell az őszinteség a kapcsolat szépségéhez.

Mindenki vigyorgott a szobában, csak ők ketten nem. Enikő érezte a különleges légkört, a háta mögötti szemvillanásokat, a sokat sejtető bárgyú vigyorokat. Már azt hitte, Patak ott, mindenki előtt fog szerelmet vallani, és arra gondolt, a többiek tudják, mi következhet. Patak pedig szemben ülve a lánnyal, teljes nyugalommal tervezte újra a megbeszélés részleteit.

– Nos. Mint tudjátok, ma Enikő szüzességét kell elvennem. Ő kért meg erre, és én vagyok a legboldogabb, mi szerint én lehetek a szerencsés, akit a combjai közé enged. – kezdte a rendező, próbált színpadiasan fogalmazni, hogy emelje a pillanat fényét.
– Kidolgoztam a részleteket, úgy, mint máskor is. Most elmondom, és ha van valakinek valamilyen ellenvetése, csak szóljon, de ezt már ismeritek.
– Zoli! Neked ugyanaz a dolgod, csak annyit kérek, hogy az ágy végéhez tedd a lámpákat, nagyon közelről kell majd megmutatni a szűz kislányunk punciját. Jó lenne a baloldalon is egy fényforrás, mert az is fontos, hogy az arcát is lássuk, minden mimikát, sóhajt és egyebet rögzítened kell.
– Laura! Megkérlek, hogy ne sminkeld agyon Enikőt, csak egy halvány rúzst kérek. Te fogod filmezni a tényleges aktust, neked az már nagyon megy. Ha kell, integess, hogy legyen elég helyed.
– Erika, neked az a dolgod, hogy szép, fehér lepedővel készülj. Egy kispárna is kell. Ne legyen rajta csipke és semmilyen díszítés sem. Ja, és készíts elő síkosítót, meg pár gumi óvszert az ágy melletti szekrényre, valamint egy fehér köntöst az ágyra, aminek kihúzható a megkötője. Átöltöztetni már nem kell az új színésznőnket, így is tökéletesen elragadó. – biccentett Enikő felé, aki belevörösödött a bókba, és alig bírta a mosolyra húzódó arcizmait féken tartani.

– Barbi, Niki, Péter! Nektek csak a páholyban tudok helyet ajánlani. – közölte Patak nemes egyszerűséggel, amin a többiek felnevettek.
– No, akkor elmondom a mocskosabb részleteket. Enikő, hallgasd meg mit is kell tenned! – Az ajtóból indulunk.
Kézenfogva vezetlek át a küszöbön, mintha éppen csak hazakísérnélek egy randiról, aztán meg akarlak majd csókolni. Kicsit ellenkezned kell. Úgy kell tűnnie a dolognak, mintha
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oskodnék
veled, közben meg majd reklamálok, hogy csak húzod az agyam. A szerep szerint szóban is tiltakoznod kell. Nem akarok fájdalmat okozni, de vágj szenvedő képet, kellenek majd a nyögések, erőlködések, a mocskos válaszok. Nem aggódom, kivágod majd magad, szóban biztosan ellenfél leszel, de a fizikai részt azért ne erőltesd, csak addig, hogy valamennyire hihető legyen. Szóval meg kell játszanunk az
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
ot
, ne felejtsd el!

– Hát, nem vagy túl romantikus! – Jegyezte meg Enikő csalódott szájhúzogatással. Valahogy a teremben elcsendesült minden, az addig vigyorgó többség kíváncsian várta a fejleményeket.
– Van, amikor a romantika kell, és vannak esetek, amikor az izgalom túllép ezen. Most izgalmasat akarunk forgatni, nem szerelmesregényt. – vágott vissza Patak fölényeskedve.
– Nem erről volt szó! – nyekkent Erika a rendezőt figyelmeztetve az eredeti tervére. Azt a tervet romantikusnak találta, ezt most becstelennek egy szűz lánnyal szemben.
– A dolgok folyamatosan változnak. – próbált szigorúan nézni a férfi, Erikának észre kellett vennie a határozottságot a szemében.

– Mond tovább, legfeljebb a székhez bilincselve végzed! – szólalt meg Laura. Az ifjú pár közötti feszültség tapintható volt, de jól tudta ő, hogy Patak sosem bántaná Enikőt ilyen sunyi és visszataszító módon. Ez a kis civakodás, aminek részese kellett, hogy legyen, egyáltalán nem volt vészjósló, de azért a bilincset figyelmeztetésként belengette.
– Na persze, ahhoz volna kedved! Itt most sokkal nagyobb dolgokról van szó, légy szíves, előbb hallgass végig és mérlegelj.
Legszívesebben kacsintott volna a rendező Laurára, de árgus szemek figyelték minden rezdülését, csak Péter találta mulatságosnak a megbeszélés okozta feszültséget.

– Mik azok a nagyobb dolgok? Mondd már, meddig húzod még a drága időnket? – Enikő tüntetőleg magasra emelte az orrát. Az egész olyanná vált, mint ha csak a két szerelmes ült volna a szobában és sértődöttet játszva próbálnak egymásra licitálni.
– Ne félj, nem úszod meg! – meredt Patak a lányra, de gyorsan le is sütötte a szemét, mert a vádló tekintet elől el kellett menekülnie, nevetés nélkül nem bírta volna megállni az átható pillantásokat.

A rendező az asztal lapjának intézte a következő mondatait.
– A lényeg, hogy meg kell,
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oljalak
. Nyugodtan engedd ki a hangod, visíts, káromkodj, szidalmazz, minden trágár szó és sértés megengedett, sőt, egyeseket izgalmat kölcsönöz a filmnek, szóval csak bátran használd a nyelved, amíg tudod.
– Amíg tudom? – kapott a szón Enikő.
– Igen, amíg tudod! Majd megérted, most csak figyelj!
– Értem főnök! – feleselt a lány gúnyos hangja.
A rendező rosszallóan megcsóválta a fejét, aztán nagyot sóhajtva belekezdett az aktus részletezésébe.
– Először is! – köszörülte meg a torkát. Zavarba jött, mint anno, amikor a lány megjelent az irodának nevezett szobájában. Pedig nem volt rá ez a gyengeség jellemző. Furcsa bizsergést kezdett érezni. A csend folytatásra késztette.

– A nagy küzdelemben az ágyra foglak
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
ríteni
, és a köntösből kihúzott pánttal összekötözöm a kezed. Biztosan emlékszel az ágy sarkán a karikákra, ahhoz foglak hozzákötni hasra fektetve. A ruhád nem érdekel, a szoknyád felhajtható, de a bugyidat majd letépem. Itt az következik, hogy a combjaid közé kell majd térdelnem.
– Erika, a síkosító legyen az ágy mellett az éjjeliszekrényen! – szúrt közbe egy gondolatot. – aztán ráébredt, hogy ezt már megemlítette.
– Patak, te mióta lettél ilyen perverz? – zavarta meg a rendezőt Péter nevetése.
– Ez egy szerep! – bosszankodott hangosan a rendező. Nem értette, miért nem figyelnek, miért teszik tönkre a játékát Enikő előtt. Gyorsan folytatta is, nehogy még valaki beleszóljon a terveibe.

– Az
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
hoz
hozzá fog tartozni, hogy bekenem és ujjazom a feneked. Ha lehet, akkor ne ficánkolj túlságosan, nehogy valami rosszul süljön el. Nem akarok sok időt pazarolni a jelenet ezen részére. Amíg levetkőzöm, kicsit kényelmetlen lesz, mert támaszkodni fogok rajtad, mintha attól félnék, hogy elszelelhetsz. Aztán az is lehet, hogy megpróbálok análisan beléd hatolni, de ezt majd akkor döntöm el, ha megérzem, mennyire tudsz alkalmazkodni hozzám fizikálisan. Ha nem jó, kopogj hármat az ágy keretén. Itt azonban még nem érnek véget a szenvedéseid, mert a hátadra foglak fordítani, feléd térdelek, és megdugom a szád. Sajnálom, ez alapkövetelmény egy izgalmas filmhez! – vigyorodott el Patak. Tudta, hogy durva, amit felvázolt, de még nem volt a civakodásnak sehol sem a vége.

Enikő már sejtette, hogy ez a férfi bosszúja. Jár a szája, de valójában ez egyfajta ugratás lehet. Erika meg is említette, hogy előre megbeszéltek valamit. És ez a férfi minden, csak nem gonoszkodó, vele pedig végképpen nem lesz az, abban teljesen biztos volt. Hallgatta hát a színjátékot és magában mosolygott, miközben dacosan, zavarba ejtően bámulta Patak egyre jobban sápadó képét.

A rendező kezdte szánalmasnak érezni magát. Nem volt jó ötlet ilyen perverz játékot játszani, de ha már belekezdett, Enikő szigorú arcára volt írva, hogy nem hagyhatja félbe. Beszélt hát, kicsit Laurára sandítva, hátha a bölcs és mindig oly karakán csaj majd segít kivágni magát ebből a gyalázatos helyzetből. A nő viszont túl jól ismerte a srácot, és mi tagadás, hagyta főni a saját levében. Nem akart beavatkozni, hiszen itt komoly szerelemről volt szó. A két ifjú, meggondolatlan szerelmes csak döntse el egymás között, mi legyen a továbbiakban. És az előadást is nagyon élvezte, furdalta a kíváncsiság, mi lesz a végkifejlet.

– Az orális aktust nem csinálom végig. Gumit fogok húzni, úgy fekszem majd vissza a combjaid közé. Itt megint kell egy kicsit ellenkezned, mondanod kell valami undorító sértést, kiabálnod kell velem, de én ettől még megduglak. Nem eshetsz teherbe, mert gumit használok, de egyébként is az arcodra fogok élvezni befejezésképpen. nagyjából ennyi! Van kérdésed?
A rendező szívéről nagy kő esett le, hogy sikerült végre befejeznie a kiselőadást.
– Nincs kérdésem. – rázta meg Enikő a fejét tüntetőleg.

– Patak, ezt nem csinálhatod vele! Miért kell
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ni
? És nem értem, miért nem fogod fel, hogy neki ez az első alkalom. Széppé kellene tenned, amennyire lehetséges. Hol vesztetted el ennyire a józan ítélőképességed? – Barbi szokatlanul kikelt magából. Ha valakire, hát rá pont nem számított a rendező. Olyan ellenséges lett a szőke, mint ha a saját szüzessége forogna kockán. Patak ránézett a bombázóra, és nem tudta, hogyan mondja meg neki, hogy ez az egész nem fog megvalósulni, bármennyire hitelesnek próbálta előadni.
– Hagyd, megcsinálom, ha feláll majd a farka egyáltalán! – avatkozott közbe Enikő egy élcelődő mondattal. Komoly volt, céltudatos és a rendezőt ez alaposan meglepte. Patak mit tehetett volna mást, véget kellett vetnie a megbeszélésnek, nehogy bárki célba vegye, mint eszement hülyegyereket, mert jelenleg éppen úgy viselkedett.
– Megkérek mindenkit, tegye azt, amit már megbeszéltünk. Én megyek fürdeni, átöltözni, Laura, te pedig vidd a kisasszonyt sminkelni!

Laura kézenfogva húzta Enikőt maga után, aki többször is hátra nézett még, mert valahogy senki nem mozdult úgy, ahogyan máskor tették forgatás előtt. Hát itt a vég? Kemény volt vele a férfi, túl kemény. Hát mégis csak az az egy esélye maradt, ha megakadályozza a szexet a megfelelő pillanatban? Rossz érzése támadt, nagyon rossz, de ment Laurával, és próbálta kérdezgetni, mit tervezett korábban Patak. Laura azonban anyáskodóan magához ölelte, és csak annyit mondott, hogy szerinte egy csalódás még vár rá hamarosan. Hogy jó, vagy rossz, azt nem mondta, de a szeretetéből valami jóság áradt. Érzése szerint Laura csak időhúzásként mesélt a rendező múltjából kedves dolgokat, amíg ő tusolás után újra felöltözött, és készült a jelenetre. Laura még a kezébe nyomott befejezésként egy halvány, viszonylag diszkrét rúzst, hogy kenje ki magát, mert neki mennie kell felkészülni a forgatásra.

Enikő egyedül maradt. Teljes csend uralkodott az épületben. Patak ugyan ott állt elegáns öltönyben feszengve a forgatási helyszín ajtajánál, de a többiek valahogy mintha észrevétlenekké váltak volna. Egyszeriben még a magassarkú cipő is kényelmetlen és bizonytalan lett, szinte remegtek a lány térdei. Meddig mehet még el? Mit tehet azért, hogy a rendező megbocsásson? Ezek a zavaros gondolatok teljesen elhomályosították a fess fiatalember iránt érzett vonzódását, de ment rendületlenül, a
k
alf
ín
alf
os
csendben fülsértőnek hallatszottak az üres folyosó kőpadlóján kopogó cipősarkai.

A férfi zavarban volt. Semmi sem alakult úgy, ahogy szerette volna, ezért arra határozta el magát, lesz, ami lesz, nem nyúl a lányhoz, amíg el nem mondja mit és miért tett az utóbbi időben. Meg kell tudnia Enikőnek, hogy szerelmes belé, és azt is meg kell tudnia, ha úgy viselkedik, mint Barbi, akkor azzal kést mártogat a szívébe. Márpedig nagy volt az esély, hogy az alkalmi szex nem szerelemből született, sőt, ez az érzés legyűrte a rendezőt. Tudta, hogy hiába szerelmes, nem kapja meg a lányt, nem veszi el a szüzességét, ha az nem érez hasonlóképpen. Csak ne sértődjön meg jobban Enikő, mint már eddig is, mert abba teljesen belebetegedne. Vészesen közeledett az igazság pillanata a lány személyében. A rendezőben benne rekedt a sóhaj, annyi szépséget talált ebben felé lépkedő, nyúlánk nőben. Érezte, hogy kifut az arcából a vér, ezzel szemben Enikő arcát elöntötte a pír.

Valahogy egyiküknek sem akaródzott elsőként megszólalni. Mindketten a másiktól várták az első lépést, így csak megálltak a régimódi, kétszárnyas ajtó előtt egymás mellett, és a zárt ajtót bámulták zavartan. Patak tudta, hogy neki illik tennie valamit. Szó nem jött ki a torkán, de felemelte a jobb kezét, fölfelé mutatta a tenyerét és igyekezett a legszebb mosolyát elővenni. Enikő pedig örömmel fogadta a célzást, a bal kezét ráfektette a férfi tenyerére, aztán valahogy önkéntelenül is összefonódtak az ujjaik.
– Nem kell semmit sem tenned, nekem kell elmondanom odabenn valamit. – kezdte Patak boldogan. Ez a békülés többet ért számára, mint az a szüzesség, amit megkaphatott volna pénzért.
– Reméltem! – mosolygott rá a lány. A szeme csodásan csillant. A boldogságához csak ez az egy mondat hiányzott ebben a pillanatban.
Még álltak némán egy kicsit a zárt ajtó előtt, lélekben készültek a nagy vallomásra, és az idő, amit kézenfogva töltöttek végtelenül romantikusnak tűnt.

– Nem érzed úgy, hogy valami ég? Mint ha Halottak napján a temetőben lennénk, olyan viasz illatot érzek. – nézett körül hirtelen Enikő.
Patak arcán átsuhant egy kis nevetés, a szabad kezével kinyitotta az ajtót, és a lányt betessékelte, majd maga is utána lépett.

A nagy teremben legalább ezernyi gyertya ontotta sápadt fényét. Körös körül, amerre csak Enikő nézett, színes és fehér gyertyák apró, lobogó lángjai táncoltak hangulatos fényt varázsolva a helységben, fénnyel árasztva el a nagy franciágyat, ami gyönyörű, brokátvörös terítővel volt hibátlanul leterítve, és az ágy közepén egy szál fehér rózsa díszelgett.
– Ezt mind nekem? – ámuldozott a lány a teljesen bevilágított szoba szentimentális légkörében.
– Nem tudtam, hogyan kellene bocsánatot kérnem és elmondani végre, amit első pillanatban meg kellett volna tennem.
– Miért nem mondtad meg, hogy engem láttál a színházban? Nem haraptam volna le a fejed.
– Nem is tudom, zavarba jöttem, és rám tört a kisebbségi érzésem, amikor felálltál. Később meg úgy éreztem, csak az utadat egyengeted, Barbihoz hasonlítottalak, aki hajszolja az élvezeteket, de kötődni nem akar, vagy nem mer. – nézett fel Patak Enikő kíváncsi szemébe.

Megnyugtatásul csókot kapott a rendező, még hozzá nem is akármilyet, és édes ujjak cirógatták meg az arcát a szeretet jeléül, aztán a lány ismét körülnézett. Nem tudott betelni a romantikus környezet idilli szépségével.
– És a többiek? – kérdezte mint egy mellékesen a férfitól.
– A többiek szépen segítettek mindent előkészíteni, aztán elmentek, hogy kettesben maradhassak veled, akár lesz szex, akár nem. Ha mégis oda jutottunk volna, semmiképpen nem engedem, hogy kamerák előtt történjen.
– De édes vagy! – közölte a lány. A férfi szemeit kereste, azokat a mélyreható, boldog szemeket, amelyek most nem bosszúságot és szomorúságot sugároztak, hanem igazi felszabadult vidámságot. Összenevettek.
– No és mi is volt az eredeti, perverz koncepció? – érdeklődött Enikő, vallató pillantása a férfi lelkéig hatolt.
– Az eredeti az volt, hogy szerelmesre baszlak, de már nem tudom, alkalmas e a hely és az időpont, a te véleményedről nem is beszélve. – válaszolt Patak titokzatos somolygással.
– Nehéz dolgod lesz, mert már szerelmes vagyok, de ki tudja, sosem árt eleget gyakorolni, hogy még jobban elmélyítsd bennem ezt az érzést. – suttogta a lány, aztán szenvedélyesen közelebb hajolt, hogy az ajkai ráforrjanak a férfi szájára, és utat engedjenek mindketten annak a bizsergető vágynak, aminek már semmi, de semmi sem tudta tovább útját állni.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.77 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
salsa
2022. január 14. 19:40
#20
Hova tűntél naiv! Egy év hallgatás tőled soknak tűnik. Karácsonyi meglepiben reménykedtem (egy új történetben), de hiába.
1
Justine
2021. március 31. 13:26
#18
Hosszú vagy nem, teljesen mindegy, ez egy tökéletesen 10 pontos fogalmazvány. 
És ez így kerek, ahogy van, nem kellene ezt folytatni... Bizom benne,hogy van még naiv1966-nak sok más története, amit tartogat számunkra. 
1
veteran
2021. február 15. 08:18
#17
Nagyon megérné a folytatást.
1
Ulysses
2021. január 23. 22:11
#16
Hú, mikor lesz annyi időm, hogy negyed ekkora terjedelmű sztorit írjak...
Kedves "naiv1966", ha sikerülne kicsit rövidíteni..., áh, hagyjuk, ez a védjegyed. 🙂 Akár a Csendes Don, vagy a Háború és béke. 🙂
1
Kexi69
2021. január 11. 20:12
#15
nagyon jó!
Mintha a nő és a férfi naplója lenne. Fantasztikusan szemlélteti, mennyire másként gondolkodunk
1
kivancsifancsi
2021. január 3. 21:10
#13
Hosszú , de érdekes és nem rossz történet . Kíváncsi lennék egy folytatásra
1
l
laja.jl
2021. január 3. 16:18
#12
naiv1966-tól megszokott hossz, és minőség. Kevés rá az 1x adható 10p.
Bár ez már majdnem kisregény-regény terjedelmű, de nagyon megéri a ráfordított időt.
Csatlakozva néhány előttem "szólóhoz" várom a történet folytatását!
1
p
papi
2021. január 3. 11:26
#11
Nagyon tetszik. Egyhuzamban olvastam végig pedig elég hosszú, és szivesen olvasnám a folytatást is.
1
papi2007
2021. január 2. 14:01
#10
izgató, csak több részre is lehett volna osztani 🙂
1
Kervin
2021. január 2. 06:20
#9
Jól fel lettünk izgatva! Jöhet a defloráció története, ebben a stílusban!
1
Kervin
2021. január 1. 16:47
#8
Szuper! 10 ++ pont!
1
a
angel234
2021. január 1. 02:21
#7
Szuper hosszú,de érdekes és nem rossz történet.
1
Fluxus
2020. december 31. 18:20
#6
10 pont!
1
salsa
2020. december 31. 16:29
#5
Csatlakozva Andreas véleményéhez, 10+ pont. A fél napom ráment, de megérte.
1
H
HamariBerkenye
2020. december 31. 15:56
#4
Ten point ...
1
sunyilo
2020. december 31. 13:41
#3
Ez nagyon hosszú, majd jövőre a végéig elolvasom.
1
Andreas6
2020. december 31. 10:10
#2
Kedves naiv1966! A tőled megszokott érzelmekben gazdag, kitűnő írást kaptuk. Talán egy kicsit eltúloztad a pasas szerencsétlenkedését, de végül is mindent helyre tettél. Tőlem 10 pont!
1
T
Törté-Net
2020. december 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1