A+ A-

Egy üzletasszony naplója 18. rész

72. fejezet
Danny 1.
Jake telefonált egyik nap:
- Sean akar veled beszélni. Egész pontosan, hogy nem érdekel-e egy munka?
Felhívtam a pasit.
- Mire gondolsz valójában?
- Egy ismerősöm keresett meg, Danny, hogy a múltkor látta a szexpartin azt a csinos tini lányt, - Violetet -, aki meztelenül rohangált ide-oda. - felelte. - Dannynak egy hétvégére el kell utaznia üzleti útra és gondolta elvinné magával Violetet. Egész pontosan egy kis vidámságra vágyik, egy olyan nőre, aki szereti mutogatni is magát. Dannyt ez felizgatja. Ja és persze rendesen megfizetné a 2 napot. A válaszom kicsit elszomorította, miszerint Violet remek választás lenne, de nem kefél. Azt ajánlottam neki, hogy keressen egy kurvát, biztos talál megfelelőt. Aztán eszembe jutottál, hátha téged érdekelne a dolog.
- Te kurvának tartasz? - kérdeztem.
- Ó dehogy, bocsánat. Csak úgy vettem észre, hogy te élvezed a meztelenkedést. Szóval a munka egészen pontosan az alábbi: félmeztelenül kocsikázás, majd este baszás.
„Nocsak.” - gondoltam. „Ez a munka tényleg érdekel engem. Mármint az első része, mert az felizgat. A másodikat majd meglátjuk.”
- Nézd, Sean! A kocsikázás része rendben van, de a kúrásban nem vagyok biztos.
- Sokat fizetne. - válaszolta.
- Nálam nem a pénz dönti el. Amúgy mennyit fizetne egyébként?
- 2000 dollárt adna Violetért.
- Hú. Az tényleg nem piaci ár.
- De Violet 20 évvel fiatalabb, mint te.
Felnevettem.
- Szóval én csak kb.1000 dollárt érek? - Kis szünet volt a vonal másik végén. - Nézd, Sean! Maradjunk abban, hogy pénzt nem fogadok el. A kocsikázást vállalom, de a dugásról én döntök. Ha így rendben van, akkor hívj vissza!
Másnap jött a telefon Seantól:
- Rendben a dolog. - közölte. - Szombat reggel indulás San Diegóból, ott lakik Danny, Jamulba, majd tovább Alpine-ba. Hazautazás vasárnap délután.
Szombat hajnalban beültem a kocsimba és a kávé ellenére elég álmosan vezettem le az Oceanside - San Diegó utat. Miután leparkoltam, kerestem egy kávézót és egy második csésze kávé mellett néztem ki a fejemből félig ébren, félig álomban. Hirtelen riadtam fel a telefonom csörgésére. Danny hívott. Fél óra se telt el és megérkezett egy 50 év körüli, teljesen feltűnéstelen, semmitmondó férfi. Az igazat bevallva, nem is ismertem meg. Nem emlékeztem rá, pedig megnéztem az embereket a szexpartin. De biztos ott volt, mert így szólt:
- Nagyon jó volt sok minden Cindy szexpartiján.
Az elmondott részletek bizonyossá tettek, hogy ott volt. Danny tipikusan az-az ember volt, akire senki nem emlékezne. Ő viszont tisztán emlékezett rám.
Beültünk a BMW-jébe és irány Jamul. A kisváros - mint számomra akkor kiderült - nem messze, 30 km-re volt San Diegótól és meg is kérdeztem:
- Mikor meztelenkedjek, ha mindjárt odaérünk?
- Ó, istenem! - jött a félénk habogás válaszként.
Ennek kíséretében lehúztam a topomat. A város tele volt emberekkel. De ismerjük mi a városi embereket. Csak bámulnak maguk elé, semmit nem vesznek észre. Danny fülig elpirult a látványtól. Meglepett, hiszen erről volt szó. Úgy döntöttem, megtöröm a jeget, és elkezdtem beszélni mindenféléről, ahogy a nők szokták. Időnként kisebb dialógusokra is sor került, s már Danny is feloldódott. Viszonylag gyakran nézegette a melleimet. Féltem, hogy neki megyünk az előttünk haladó furgonnak. Egy kisebb dugó alakult ki, s ez nem is jött rosszul. Ugyan tele voltak az utcák, de csak nagy titkán nézett be valaki véletlenül az ablakon, legtöbben nagy rohanásban voltak valahová. A véletlen folytán betévedt tekintetek viszont kedvesek voltak, jólestek. Mosolyogtak, én meg visszamosolyogtam. Danny is jókedvű lett mostanra és kicsit vicces is. Megnevettetett. Gondoltam egyet és levettem miniszoknyámat is, így a papucstól eltekintve teljesen meztelen voltam. A topot és a miniszoknyát a hátsó ülésre dobtam, kis táskámból elővettem a napszemüvegemet és már kész is voltam.
Érdekes, de én pszichésen, ha nem is hittem el, hogy a napszemüveg öltözetet, mégis megnyugtatott. A szemeimet nem látták, csak én láttam az embereket. Ez persze nem jelentette azt, hogy a meztelen testemet nem látták, de én, valahol mélyen, mégis ezt képzeltem, s ez megnyugtatott. Olyankor találtam még nagyon hasznosnak a napszemüveget, amikor csak lopva csúszott félre a blúzom vagy csúszott fel persze „teljesen véletlenül” a miniszoknyám. Ilyenkor nem tudhatták, hogy merre nézek, azt gondolhatták, hogy nem is láttam, ahogy engem néztek, én viszont őket lestem, vajon milyen reakciót váltok ki belőlük. Úgy gondolom, ebből alakulhatott ki az évtizedek során ez a furcsa képzetem, miszerint a napszemüveg öltöztet. Mindenesetre megnyugtatott, s ez volt a legfontosabb.
Egyszer csak azt éreztem, hogy Danny meglök a könyökével. Rám mosolygott és felnézett felettem, keresztül az ablakon. Két jóképű tini fiú - 16-17 év körüliek - bámult be úgy 2 méterről az ablakon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:10
Nem rossz.
#6 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:16
Hát elég fura smile
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 28. péntek 21:22
Sajátos egyéni stílusa van, tán még meg is történhetett egy fenemód szabados asszony életében. Olvassátok el az első részt, a beszámolóját életének a kialakulásáról. 9. pont.
#4 and 2012. 12. 28. péntek 14:02
És ebben mi az izgató?
#3 gyuri0926 2012. 12. 28. péntek 11:33
nem egy nagy történet , tudni kell azt amikormárnem szabad tovább írni
#2 Rinaldo 2012. 12. 28. péntek 07:05
Jó nagy kurva.
#1 Törté-Net 2012. 12. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?