A+ A-

Egy üzletasszony naplója 22. rész

83. fejezet
Xcaret
Mire magunkhoz tértünk, már ebédidő volt. Lezuhanyoztunk, felöltöztünk és elmentünk egy közeli étterembe. Az igazat bevallva kinéztem egy érdekes programot aznapra és sikerült is rávennem Robertet, hogy nézzük meg Cancúnban az Xcaret parkot. Egy kis kultúra sosem árt. Szerencsére őt is érdekelte a téma, ezért nem kellett erőltetni. Taxiba ültünk és elmentünk Cancúnba a kocsiért, majd útnak indultunk Xcaretbe.
A maja park csodálatos volt. Különböző programok, éttermek, boltok is kapcsolódtak a komplexumhoz, nyilván a turizmus maximális kiszolgálása végett. Az izgalmas rész pedig itt kezdődik.
Egy boltba mentünk be, ahol mindenféle ajándékot és egyén tárgyakat árultak. Ajándékot már vettem az előző árusnál is, kisebb maja szobrokat, de itt ruha is volt. Amolyan "maja" ruha, de legalábbis mexikói. A ruhák, blúzok, miniszoknyák közt kutatva találtam néhány szememre valót. Eszembe jutott kalandos ruhavásárlásom a marokkói piacon.
"Milyen rég is volt az, uram isten! Még a kedves Hansszal. Bár soha nem lehet olyan, mint elsőre volt, de megpróbálom ismét átélni azokat a kellemes izgalmakat." - mondtam magamban.
Egy 35 év körüli férfi volt az eladó, a boltban rajtunk kívül 4 turista tartózkodott még. Odaléptem a boltoshoz kezemben az összegyűjtött ruhákkal.
- Fel tudom próbálni őket? - kérdeztem.
A spanyol tudásom és az ő gyenge angol tudása kis akadályt állított, de valószínűleg nem csak ezért nem értette a kérdést. Biztos voltam benne, mások nem gyakran felpróbálni ezeket a ruhákat. Megveszik és kész. De én ragaszkodtam hozzá.
- Akkor hátra megyek. - mondtam a boltosnak.
A választ meg se várva elindultam a bolt hátsó része felé. Itt azonnal levettem magamról a topomat és a miniszoknyámat, majd elkezdtem matatni a kiválasztott ruhák között. Tudtam, kíváncsi lesz a boltos, és a pult mögül is szépen rám látott, de a többi vevő elől takarásban voltam. Teljesen megfelelő körülmények.
Míg Robert az ajándékokat nézegette, én felpróbáltam egy szép, tarka, mexikói blúz-miniszoknya kollekciót. Odajött végre az eladó.
- Tetszik? - kérdezte.
- Nem is tudom... - feleltem töprengve.
Kis habozás után levettem a ruhákat, s ott álltam a férfi előtt meztelenül. Összemosolyogtunk, majd elpirult.
Felpróbáltam egy piros miniszoknyát, míg ő a melleimet nézte. Majd levettem és felpróbáltam egy blúzt, míg ő a puncimat nézegette. Közben folyamatosan beszéltem hozzá, hogy milyen ruhát keresek. Még néhányszor eljátszottuk ezt, közben én is elpirultam néha. Nem is igazán tudom, hogy miért. Talán azért, mert most valóban kicsit titokban történtek dolgok, hiszen Robert nem volt tanúja a történéseknek. Emiatt úgy éreztem magam, mint egy 14 éves tini lány, aki éjjel titokban pornófilmet néz, közben maszturbál, amit a szülök megtiltottak neki. Én ráadásul bármelyik pillanatban lebukhattam, ha Robert 3-4 lépést tesz felém és kikerülök az eladásra váró tárgyak takarásából. Látta is rajtam a boltos, hogy figyelek, nem jön-e Robert, és ettől ő is jobban izgult.
"Mi lesz, ha lebukunk?" - kérdeztem magamtól. Felpróbáltam az utolsó ruhát is. "Most hogyan tovább?"
Levettem az utolsó miniszoknyát is és ott álltam ismét előtte teljesen meztelenül. Csak álltam és mosolyogtam. Az eladó is mosolygott. Aztán megfogta az egyik mellemet, majd a másikat is. Lehunytam a szemeimet. Finoman simogatta a melleimet. Átölelt és egyik kezével megfogta a fenekemet, majd a nyakamat csókolta. Nedves lett a pinám.
- Éva! - szólalt meg Robert.
A boltos megijedt, én is riadtan nyitottam ki a szemeimet. Nem vette észre, még mindig az ajándéktárgyakat nézegette.
- Megyek már! - feleltem.
Gyorsan felvettem a topomat és a miniszoknyámat. Nyomtam egy puszit az eladó arcára és odamentem az útitársamhoz.
- Ejha! Ez mind kell? - kérdezte a kezemben lévő ruhákra mutatva.
Bizony. Azokat mind megvettem, 8 blúzt és 8 miniszoknyát. Az eladó szélesen mosolygott távozáskor. Én is jól éreztem magamat.
Ideje volt lelépni. Amikor a parkolóhoz értünk, Robert közölte:
- Azt a nagy szobrot meg akarom venni.
- Nekem már nincs kedvem visszamenni. - mondtam. - Menj csak, megvárlak.
Lelépett, én meg beültem az autóba. A parkból egy elég hosszú út vezetett vissza a főútra. Csupán pár perce várakoztam, mikor megláttam a boltost arra sétálni. Egy jó 50 méterre lehetett, nekem háttal. Támadt egy ötletem. Robert noteszéből kitéptem egy lapot és ráírtam:
"Elindultam, gyere utánam az úton."
Kiszálltam és már indultam is volna, de ördögi ötletem támadt. A parkoló amúgy is elég elhagyatott volt, mert itt nem sokat időztek az emberek. Vagy megérkeztek, vagy pont elmentek. Hosszabb ideig nem tartózkodtak a parkolóban. Levettem a blúzomat és a miniszoknyámat, még a szandálomat is, hogy teljesen meztelenül indulhassak az eladó után. Reméltem kellemesen meglepem majd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:09
Nagyon jó.
#4 genius33 2013. 04. 24. szerda 09:12
Jó ahogy eddig is smile
#3 papi 2013. 04. 24. szerda 08:08
Az egész ott fojtatódik ahol az előzőrészben abbamaradt
#2 Rinaldo 2013. 04. 24. szerda 07:08
A kurva nem hazudtolja meg önmagát.
#1 Törté-Net 2013. 04. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?