A+ A-

Hétvége

Fordítás
Eredeti történet
Sandra belépett a szállodai szóbájában és letette a bőröndjét az ágya mellé, a kézi táskáját pedig az ágyra. Elhúzta a függönyt és kinézet az ablakon. Egy nagy sóhaj közepette, gyönyörködött a lenyugvó nap sugaraiban és a kilátásban. Egyedül volt és magányos ebben a nagyvárosban távol az otthonától.
Nem olyan régen szállt le a repülője, igaz nem volt túl hosszú a repülőút, de mind mindig megviselte a repülés, nagyon fáradtnak érezte magát. De most igazán arra vágyott, hogy valaki átölelje, és egy kicsit dédelgesse. Leginkább a férje karjaiba vágyót, mivel azt tervezte, hogy ezen a hétvégén otthon lesznek mind ketten és az egész hétvégét együtt fogják tölte. De ez helyet a cége elküldte, hogy egy új partnerrel aláírjon egy szerződést. A találkozott másnap délelőttre szervezték, reggeli órákban is ráért volna ide repülni, de ő inkább a mai délutánt választotta, hogy reggel ne kelljen korán felkelni. Egy jó kis éjszakai pihenésre vágyót ezek után.
De, hogy most itt állt igazából nem vágyót pihenésre még. Arra gondolt, hogy vesz egy jó lazító fürdőt. Ezzel bement a fürdőbe és a hatalmas kádba elkezdte engedni a vizet, beleöntött minden féle fürdőolajt. Ahogy vetkőzött, úgy igazából ekkor eszmélt fel, hogy igazából semmi sem hasonlít az otthoni fürdőjükre és egy kicsit honvágya is lett. Majd egy mozdulattal kihúzta a kádból a dugott.
Miközben folyt a kádból a víz le rájött, hogy talán fel kéne hívni a családját. Talán az otthoni ismerős hangok közül valaki rendbe teszi az ő lelki világát.
A szobájába lépve éppen a telefonért nyúlt, amikor a szeme megakadt azon magazinon, amit a repülőtéren kapott egy fiatal fiútól. Azóta el is felejtette, de most, hogy újból felfedezte érte nyúlt és elkezdte átlapozni. Amint lapozta rájött, hogy egy felnőttek részére készült kiadvány volt, ami tele volt hirdetéssel valamint, minden féle üzenettel. Az üzenetek és hirdetések escort hirdetések és üzenetek voltak. Amint olvasgatta ezeket egyre jobban arra vágyót, hogy meggyőződjön, hogy tényleg lehet a mai estére egy partnert szerezni? Mielőtt teljesen átgondolta volna, hogy mit tesz az egyik telefonszámot elkezdte tárcsázni.
Elég hosszan kicsenget, már majdnem letette, amikor egy kedves hang szólt telefonba. Néhány bizonytalan kérdés és válasz után bemondta, hogy milyen címre kéri a szolgáltatást. A telefon másik végén a kedves hang azt a választ adta, hogy nem sokára küld valakit.
Miután lette a telefont, bebújt az ágyba és magára húzta a takarót és lekapcsolta a villanyt és a sötét szobába a mennyezettet nézte. Tényleg megtette, ez volt az első gondolata. Most fogja megcsalni a férjét és elárulja a fiát, De abban biztos volt, hogy túl messze van az otthonától, hogy valami is kiderüljön. Majd lehunyt a szemét és várt.
Talán alig, hogy lehunyta a szemét, amikor egy kopogást hallott az ajtón. Kiugrott az ágyból, hirtelen nem tudta, hogy mitévő legyen. Megnézte magát a tükörbe, a ruhája kifogástalan volt egy rózsaszín inget és farmert viselet. A tükörbe nézve megállapította, hogy nem néz ki egyáltalán ötven évesnek, mivel tényleg ad magára. Minden héten masszásra jár, naponta jár edzeni, a bőre még mindig szép volt és meg is állapította, hogy ő még mindig egy szép és kívánatos nő. A haját megigazította, egy mély levegőt vett.
Kinyitotta az ajtót és úgy tett mintha ő nem lenne a ideges.
- Kérem, jöjjön be. - mondta mi közbe a visszahúzódott a sötét szobába. Mind végi ügyelt arra, őt ne lássa a belépő. Majd hallotta, hogy a belépő becsukja az ajtót.
- Önnek ez az első alakalom, hogy ilyen szolgáltatást vesz igénybe? - kérdezte a belépő személy.
Sandra csendbe bólogatott, miközben a szíve hevesen dobogót és a lábai majd nem összecsúsztak.
- Ne féljen, én megértem. - mondta az idegen mi közbe a hátig sétált - Ne féljen, nem teszünk semmi olyant, amit ön nem akarna.
- Nem tudom, hogy meg tudom e csinálni. Nem biztos, hogy fel vagyok készülve erre. - suttogta halkan, miközben megérezte az idegen kezét a vállain. De ebben a pillanatban mintha egy áramütés érte volna, olyan érzés száguldott a testén végig. A bőre kipirult a keze nyirkossá vált, még idegsebbé vált.
- Minden rendben van. - szólt megnyugtató hangon az idegen - Ha akarod nézhetünk tévét, vagy leülünk és beszélgetünk. Az csinálunk, amit te akarsz.
Ettől a javaslattól teljes megnyugodott. Természetes ő szíve szerint azt javasolná, hogy nézzenek, tévét ameddig teljesen meg nem nyugszik és utána majd a többit meglátják, majd bekapcsolta a tévét. Lehajtott fejjel először lassan megfordult és elkezdte végig mérni az idegent. Egy nagyon csinosan öltözött személy állt előtte. Mind két személy hangosan vette a levegőt, majd amikor az idegen személy arcát meglátta hirtelen hátra lépet és a kezét a szájához kapta és nem hitt a szemének.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 szekely18 2019. 01. 29. kedd 15:49
A folytatáson dolgozom. Köszöm a hozzá szólásokat!
#13 feherfabia 2019. 01. 29. kedd 06:40
Folytasd!! 9P
#12 zoltan611230 2019. 01. 29. kedd 02:45
Lesz folytatás ?
#11 sunyilo 2019. 01. 28. hétfő 20:19
Ha megismerkednél a helyesírás-ellenőrzővel, még esélyed is lenne, hogy végigolvassam...
#10 Bizse42 2019. 01. 28. hétfő 16:31
Jó volt nagyon, kérem a folytatást! /Nagy meglepetés lehetett mikor anyja megtudja egyetemista fiáról, hogy milyen keresetből egészíti ki, jövedelmét!/
#9 genius33 2019. 01. 28. hétfő 16:12
Tele nyelvtani hibával, igy egy kissé szar...
#8 fiesta14 2019. 01. 28. hétfő 10:57
lehetne folytatni.
#7 listike 2019. 01. 28. hétfő 10:36
Nagyon jó az írás, csak tele van hibákkal.
#6 Andreas6 2019. 01. 28. hétfő 10:18
Engem annyira zavartak a hibák, hogy nem sokkal az eleje után elment a kedvem az olvasástól, pedig lehet, hogy tartalmilag jó. Nem tudom. Csak egy példa: Tényleg nem tudod, mi a különbség a vágyót és a vágyott szó jelentése között?
#5 Akai Mózes 2019. 01. 28. hétfő 07:47
A sok hiba zavaróan hat. Nincs aki segítsen átnézni, mielőtt beküldöd? Ha akarod, én segítek.
#4 cscsu50 2019. 01. 28. hétfő 05:21
jó írás
#3 A57L 2019. 01. 28. hétfő 04:27
Ez jól lett megírva.
#2 veteran 2019. 01. 28. hétfő 02:53
Szeretem a családi szexet.
#1 Törté-Net 2019. 01. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?