A+ A-

Egy üzletasszony naplója 5. rész

Átirat
22. fejezet
Megérkezés Kairóba
Másnap dél körül Carlo kikísért a repülőtérre és vett nekem egy jegyet Kairóba. Kerestünk egy bankot és számlájáról átutalt egy nagy összeget számomra, 1000 dollárt. Ez volt a tegnapi fizetése, ami a líbiai állam, az UNESCO, a WHO és egyéb szponzorok támogatásaiból jött össze.
- Ha szükséged van bármire, csak hívj. - mondta.
Ezzel átnyújtott egy névjegykártyát.
- Köszönöm szépen. - válaszoltam.
A nadrágon keresztül megsimogattam a faszát és adtam egy puszit az arcára. Visszamentem a reptérre. Mint később kiderült, pár hónap elteltével Carlo közölte velem levélben:
"A tanár soknak ítélte a történteket és engem súlyos megrovásban részesített."
A repülőút alatt semmi érdemleges nem történt. Unalmas emberek, semmittevés. Gondoltam masztizok kicsit, azzal is telik az idő, de már ahhoz sem volt kedvem, annyira kiábrándító volt minden és mindenki. A szendvics is förtelmes volt.
Szerencsére nem tartott örökké. Landoltunk. A repülőtéren fogtam egy taxit és felhívtam Vivienne-t. Megbeszéltük, hogy hova vigyen a taxi. Aztán hozzá tettem:
- Hívjál vissza, de nem fogom felvenni.
Rögtön tudta miről van szó. A taxi hátsó ülésén ültem. Mobilomat rezgőre állítottam és óvatosan feldugtam száraz puncimba. Kissé nehezen ment be. Vártam. Hamarosan vibrálást éreztem odabent. Nagyon jól esett. Újból kezdtem nedvesedni. Időnként véget ért a vibrálás, ilyenkor vártam, hogy újból hívjon. Lassan, de biztosan egyre nedvesebb lettem. Már ajkaim harapdáltam a kéjtől. Megérkeztünk. Charles és Vivienne már várt a szálloda bejáratánál. Charles kifizette a taxit, én átöleltem Vivienne-t és szájon csókoltuk egymást. Fülébe súgtam:
- Hívj újból.
- Óóó! Még mindig bent van? - kérdezte.
Ártatlanul elmosolyodtam.
- Tudod, nekem soha nem elég.
Felmentünk, lepakoltunk és elindultunk az étterembe vacsorázni. Már nagyon éhes voltam. Leültünk egy csendes asztalhoz. Vivienne megint hívta a mobilomat, én meg halkan nyögdécseltem behunyt szemekkel. Aztán összerándultam és halkan elélveztem. Kihúztam a telefont lucskos pinámból. Lassan, mert Vivienne és Charles is érdeklődve nézett a lábam közé. Teljesen átázott a mobilom.
- Ez igen! - mosolygott Vivienne.
- Remélem, azért működik még! - szólalt meg Charles nevetve.
Megjött a kaja. Gyorsan megettük és felsiettünk a szobába.
Levettük a ruhákat, rávetődtünk az ágyra és már nyaltam is Vivienne egyszerre borotvált és szőrös punciját. Charles lefeküdt mellénk és onnan figyelt. Komótosan nyaltuk egymást. Vagy egy órán át nyaltuk egymás pináját, mialatt Charles hol minket, hol a TV-ben szóló pornófilmet nézte. Hangosakat nyögtünk, ahogy eljuttattuk egymást a csúcsra. Aztán jött a közös zuhanyozás. Megmosdattuk egymást, s közben forrón csókolóztunk. Majd vissza az ágyba. Vivienne eszeveszetten nyalta, csókolta formás melleimet. Egyszerűen nem tudott betelni velük. Én így voltam a puncijával. Egymást átkarolva aludtunk el, mellettünk Charles feküdt.
23. fejezet
Kairó
Reggel csodálatosan ébredtem. Vivienne nagyon gyengéden nyalogatta mellem, Charles pedig fejét combjaim közé temetve komótosan nyalta a pinám. Így ébredni nem mindennapi élmény. Szemeim csak félig nyitottam ki, még nem akartam, hogy lássák, ébren vagyok. Érdeklődve figyeltem Vivienne hogyan nyalogatja végig melleimet, hónaljamat, nyakamat. Bimbóim lassan megkeményedtek és elkezdtem nedvesedni is. Halkan nyögdécseltem és nyitogattam szemeimet. Charles felbuzdult és egyre határozottabban nyalta a puncim. Vivienne fölém hajolt és egy nagyon hosszú nyelves csók következett. Nagyon jól smárolt. Charles most már kizárólag csiklómat nyalta, közben két ujjal a pinámat ujjazta. 10 perc múlva elélveztem. Vivienne tovább csókolt.
Aztán Charles feltérdelt az ágyra és a szánkhoz tette a kemény farkát. Vivienne azonnal bekapta és ütemesen szopta én pedig a herezacskót nyaltam. Aztán váltottunk. Izgalmasabb volt azonban, amikor Charles megfogta a faszát és hol Vivienne szájába, hol az enyémbe nyomta tövig. Majd egyszerre nyaltuk a faszt. 5 perc múlva Charles hanyatt döntötte Vivienne-t és keményen baszni kezdte. Rávetettem magam barátnőm csiklójára és erősen nyaltam, mialatt a fasz ki-bejárt a punciba. Pár perc múlva megfogtam a faszt, kihúztam Vivienne-ből és lenyaltam róla a levét, majd visszadugtam. Mikor eljött az idő, Vivienne kézbe kapta a faszt és az én arcomra verte a gecit. Na, hát így ébredtem aznap reggel.
Kopogtak. Felálltam és kinyitottam az ajtót. 20 év körüli egyiptomi srác hozta a reggelit. Azonnal elpirult és bután mosolygott, mikor meglátta meztelen testem és arcomon csillogó gecit. Rámosolyogtam, betoltam a kiskocsit és elköszöntem tőle. A kiadós reggeli után Vivienne-nel elmentünk zuhanyozni, majd felvettünk magunkra egy-egy lenge felsőt és miniszoknyát, majd elindultunk városnézésre hármasban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:52
Jó lett.
#1 Törté-Net 2010. 11. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?