A+ A-

Egy üzletasszony naplója 7. rész

Átirat
32. fejezet
Málta
Aztán egy kicsit sok lett az egész és pihenni akartam, de fogalmam sem volt, milyen formában tegyem ezt.
"Ha azt mondom az ügyfeleknek, elfáradtam, még a végén elpártolnak tőlem és magamra maradok. - gondoltam.
Kitaláltam egy jó megoldást. Mivel utazni imádok és nagyon régen nem utaztam már, úgy döntöttem, megszervezek egy kis kirándulást valami kellemes helyre, a kuncsaftok fizetnek érte, s hogy pihenni is tudjak, ez esetben Imrén lesz a hangsúly.
Kis munkával sikerült összeállítanom egy olyan listát olyan pénzes, 35-40 év közötti nőkről, akik kaphatók lennének egy kis kalandra. Volt köztük egyedül élő nő, vagy elvált, olyan, aki bár férjezett volt, rossz házasságban élt, volt táncosnő, valamint volt, aki már jelentkezett nálam, de valamiért még sem látogatott meg. A hosszú listából végül sikerült 5 nőt kiválasztanom, akik szívesen velem jöttek Máltára. A meghívásban semmi nem utalt arra, hogy bármi nemi szexualitást tartalmazna, de - mint később elmondták - a borsos árból, amit az egyhetes üdülésért kértem - következtettek rá, hogy valami izgalmas kirándulás lesz.
Nem volt könnyű mindent leszervezni. Mire a végére értem, megfogadtam, hogy utazási irodám soha nem lesz. A részvételi díjat egy hónappal korábban már beszedtem, leszerveztem az utazást és a kiválasztott helyen a szállást, a luxusellátást és a városnéző túrákat. A szállásadótól - Sergiotól - teljes diszkréciót kértem, s ez bizony sok pénzbe került.
Elindultunk. Budapestről repülővel utaztunk Rómába, Olaszország fővárosába, majd ott vonatra szállva lementünk Messinába, innen busszal mentünk Siracusába. Imrének sem sokat mondtam az egészről, ő úgy tudta, elmegyünk Máltára kettesben lazítani egy kicsit. Az 5 nő már a repülőn is velünk volt persze, de még felszállás előtt szóltam nekik, tegyenek úgy, mintha nem ismernénk egymást. Sejtették, hogy valami meglepetéssel készülök. Így már javában a buszon utaztunk, s Imre mit sem sejtett tervemről. A buszon végében ültünk, bal oldalt, az utolsó előtti sorban. Felszálláskor érkezési sorrendben foglaltuk el helyünket, és sikerült egy csoportba kerülni a nőkkel. Mögöttünk ült egy, jobbra tőlem még egy, előtte egy helybéli 40 év körüli nő, mellette egy közülünk, s előttük még ketten. A többiek idegenek voltak. Közvetlenül előttünk egy német házaspár. Úgy félóra elteltével, mikor már minden lecsendesedett a buszon és mindenki nyugodtan ült a helyén, fejemet Imre ölébe hajtottam és óvatosan elkezdtem simogatni a nadrágján keresztül a farkát. Hamarosan dudorodni kezdett a nadrág, lehúztam a sliccet és elővettem felálló farkát.
Körülöttünk már felfigyeltek, de én mit sem törődve velük, verni kezdtem a farkát. Néztem, ahogy vöröslő makkja egyre közelebb kerül az ölében fekvő arcomhoz, s mikor farka elérte teljes, 25 centis hosszát, bekaptam a makkot és szopni kezdtem. Én ültem az ablak mellett, így a hölgyek tökéletesen láttak mindent. Lehunytam a szemem és gyengéden szoptam a makkját, közben bal kezemmel hatalmas farkát vertem. Szőrös herezacskója édesen bukkant ki fehér nadrágja nyílásán. Egy jó 15 perces szopás után kinyitottam a szemem és felültem az ülésen. Imre szeme csukva volt, a körülöttünk ülők azonban meredten figyeltek minket. Volt némi félsz bennem, hogy az idegenek esetleg nemtetszésüknek adnak hangot vagy jelentik a sofőrnek, de nem így történt, érdeklődve figyeltek ők is. Az előttünk ülő német házaspár hölgytagja, olyan 20 év körüli, csinos szőke hajú, hátrafordult és a két ülés közt mosolyogva figyelte a műsort. Visszamosolyogtam rá, Imre vállára hajtottam a fejem, és ismét verni kezdtem a farkát. Örömmel vettem tudomásul, hogy a nők vették a lapot és sóvárogva nézték, ahogy a hosszú, kemény faszt verem. Aztán elengedtem a faszt, az ablakhoz fordultam és bámultam kifelé. Imre továbbra is lehunyt szemmel üldögélt, farka közszemlére téve. Megvártam, míg teljesen lelankad, majd ismét elkezdtem verni. A német lány megint megfordult és mosolygott. Halkan suttogva így szóltam hozzá:
- Verjed neki.
Arca felderült, kezét átnyújtotta az ülések közt, én meg a kezébe nyomtam a kemény faszt. Hátradőltem az ülésen és néztem, ahogy a szőke hajú lány élvezettel veri Imre farkát. A lány férje is megfordult és nézte, ahogy felesége egyre nagyobb élvezettel veri az idegen faszt.
- Hé, édesem! Hagyd már abba! - mondta a srác.
Azonban láthatóan nem volt bosszús.
- Kérlek, Wolfgang, csak most az egyszer! Ekkorát még pornófilmben sem láttam, nemhogy élőben! - válaszolt a feleség.
Nyomott gyorsan egy puszit férje arcára, majd visszafordult a faszhoz. A nők megfeszülten figyeltek. Már le akartam állítani a lányt, nehogy Imre elélvezzen, amikor megérkeztünk Cataniába, ahol új felszállók jöttek, illetve a mellettünk ülő helybéli nő leszállt. Elbúcsúzott tőlünk, hálásan rám mosolygott és még egy utolsó pillantást vetett a szőke hajú lány kezében keményen álló fiatal faszra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:53
Jó írás.
#1 Törté-Net 2011. 02. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?