A+ A-

Egy üzletasszony naplója 10. rész

Amerika
Már két hónapja volt Doug partija a jachton, mikor egy délelőtt kezembe került a névjegykártyája annak a szimpatikus házaspárnak, akikkel ott találkoztam. Akkor csak bedobtam fiókomba a többi üzleti irat mellé, s most, hogy rendezgettem az iratokat, véletlenül került a kezembe. Meg is feledkeztem róla teljesen.
Pár napja érkeztünk haza Prágából férjemmel, Lajossal, ahol egy hetet töltöttünk együtt hármasban a gyerekkel. Én imádok utazni és meg is tehetem, de páromat nehéz elhívni, ő inkább otthonülős típus. Azért mégis összejött a dolog és egy csodás hetet töltöttünk a cseh fővárosban. Nem vagyok nagy húsos, de állandóan húst ettünk, fel is szedtem pár kilót sajnos, aminek nagyon nem örültem.
Tudtam, hogy a számomra oly megszokott és kedvelt életstílust csak úgy tudtam fenntartani, ha nagyon odafigyelek alakomra. Tisztában voltam vele, hogy elsősorban külsőmnek köszönhettem, hogy ezt a kicsapongó életvitelt folytathattam, és hogy egyáltalán ide eljutottam, hogy az Isten adta szépségemet kihasználva és ügyeskedve sikerült a biztos létfenntartást megteremtenem. Szépségemet alapvetően anyámtól örököltem, s neki köszönhetem majd 30 évesen is kislányos arcomat, karcsú alakomat, gyönyörű, szinte hibátlan bőrömet - ami a legnagyobb ajándék volt számomra az életben, hiszen jóformán sose kellett pattanásokkal és egyéb kellemetlen dolgokkal foglalkoznom -, s azt is, hogy genetikailag teljesen csupasz lábakkal áldott meg, amit így soha nem kellett borotválnom vagy gyantáznom. Anyám soha nem használta ki ezeket a csodás lehetőségeket és hűséges volt apámhoz, én viszont már egy új generáció szülötte voltam, s hamar rájöttem még kislányként, hogy mi mindenre használható ez az adomány. Viszont arra is rájöttem, el is ronthatom, ha nemtörődömségemmel nem figyelek oda bizonyos dolgokra. Ha össze-vissza eszem káros dolgokat, meghízok és oda a karcsú test. Ha ész nélkül járok szoláriumba vagy strandra és nem védem a bőrömet különböző kenőcsökkel, megcsúnyul a bőröm, sőt bőrrákot is kaphatok. A hosszú évek során kialakult pszichémben az a mély meggyőződés, hogy hiába volt eszem és hiába tanultam, mindent csakis testemnek köszönhetek, ja és persze nagyon laza erkölcseimnek. Ezért szinte mániákusan figyeltem oda minden olyasmire, ami veszélyeztetheti testem szépségének fenntartását. A természetes szépséget biztosítottam előnyben, sminket csak szolidan, visszafogottan használtam, hisz nem valami csúfságot kellett elkendőznöm vele, hanem csupán kiemelni bizonyos részeket. Ezért is ijedtem meg nagyon, mikor Prágából visszatérve azt vettem észre, hogy kicsit meghíztam. Elkezdtem diétázni. Prágában remek kulturális élet van, bár Budapestet nehéz lekörözni.
Mikor Lajossal vagyok, mindig átváltozom háziasszonnyá és anyukává, s jólesik a kicsivel lenni. Férjemmel akkoriban csak hetente egyszer kúrtunk, neki elég volt. Nekem nem, de ilyenkor az anyaszerep mindig győzedelmeskedik, s elfeledteti velem a hiányt, ami azonban csak gyűlik és gyűlik. Lajos általában 10 perc alatt keményen megdug szép farkával, s ezzel el van intézve a dolog. Ennek ellenére imádom a pasit. Egyszer megpróbáltam kipuhatolni, volna-e kedve hármasban kipróbálni egy lánnyal vagy esetleg egy fiúval, de úgy tűnt az ilyesmi nem izgatja és teljesen boldog azzal a heti 10 perccel.
Visszatérve, tehát véletlenül kezembe akadt az a névjegykártya és gondolkodóba estem. Még sose voltam az USA-ban.
"Vajon milyen lehet? Olyan, mint a filmeken?" - kérdeztem magamtól.
Felhívtam gyorsan a számot. Sokáig csörgött, végül egy álmos férfihang vette fel. Én meg elfelejtettem, hogy ott éppen hajnal volt, nem is jutott eszembe. Így sikerült Joe-t álmából felráznom. Mérges volt, de mikor sűrű bocsánatkérés után megtudta ki vagyok, kedvesebb lett.
- Majd később visszahívlak. - mondtam.
- Most már mindegy, beszélgessünk. - válaszolta.
Kellemesen elcsevegtünk, érdeklődött mi történt velem, majd végül meghívott San Diegói otthonába. Doug New yorki volt, így meglepődtem Kalifornia említésén, de szíves örömest elfogadtam a meghívást. Nem akartam pénzügyi kiadásokkal megterhelni, hisz nekem is volt elég pénzem, de ragaszkodott hozzá, hogy a retúr repülőjegyet kifizesse, illetve a kinn tartózkodásom is persze fedezze. Egy hét múlva már indultam is. Lajosnak azt mondtam, üzleti útra megyek. Hívtam, hátha eljön, örültem is volna neki, de hiába. Két átszállással és egy teljes napi utazással értem San Diegóba. Joe várt a reptéren. Nem volt sok csomagom, csupán egy sporttáska tele ruhával és ajándékokkal Joe-nak és feleségének. Hazavitt, megmutatta szobám és közölte:
- Nyugodtan feküdj le, biztos megviselt az utazás.
Joe jómódú volt, szép nagy háza volt rendezett kerttel. Mikor felébredtem másnap dél volt. Joe dolgozott, csak a felesége, Sue volt otthon. Neki is dolgoznia kellett volna, de nem akartak magamra hagyni, ezért otthon maradt. Kedves és csinos 35 éves nő volt, hosszú szőke hajjal és szilikon mellekkel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:54
Jó írás.
#1 Törté-Net 2011. 06. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?