A+ A-

Egy üzletasszony naplója 6. rész

Átirat
28. fejezet
Saját üzletem
Pétert hosszas beszélgetés után sikerült meggyőznöm, hogy már ne hajkurássza a pénzt, elég öreg már és most amúgy is rengeteget keresett, hanem inkább vonuljon vissza és élvezze az életet, amíg lehet. Péter tehát bezárt, én pedig "utcára kerültem".
"Hogyan tovább?" - kérdeztem magamtól.
Épp csak 20 éves voltam, 20 millió forinttal a bankszámlámon. Egy hete ismerkedtem meg egy helyes sráccal egy kávézóban. Még aznap este felmentem a lakására és egy csodálatos estében volt részem. 23 éves, művelt és nagyon vonzó volt, sármos mosollyal. Szerelmes lettem, először igazán életemben. Egy hétig csak csókolóztunk, de aztán már nagyon megkívántam és attól kezdve sokáig minden reggel munka előtt feljött hozzám és dugtunk egyet. Kellemesen kezdődtek így a napok. Az estéket is sűrűn együtt töltöttük, hol színházba vagy moziba, hol koncertre mentünk vagy más szórakozóhelyre. Egyre szorosabb kötelékek fűztek minket össze.
Lelkiállapotom tökéletes volt, megtaláltam a társat, akit szívem mindig is keresett, de szexuális vágyam sokkal nagyobb volt, mint amit ő tudott nyújtani egymaga. Elgondolkodtam mit is kezdjek magammal.
"A napi három maszti nem megoldás." - mondtam magamnak.
Eszembe jutott a fergeteges élmény, amit a szexológus Carloval éltem át Misurataban, az általános iskolásoknak tartott előadás alkalmával. Testem mutogatása mindig jobban felizgatott, mint maga a kefélés, mivel mindig egyedi élménnyel gazdagodtam általa. Elhatároztam, átadom tapasztalataimat és tudásomat, amiket saját és mások testével kapcsolatban az idők során felhalmoztam.
Budapest belvárosában béreltem egy irodahelyiséget, amit keleties, arab-indiai jellegű bútorokkal, szőttesekkel rendeztem be. Használtam füstölőt is és halk, meditatív keleti zenét az ellazulás érdekében. Elindítottam hát szexuálterápiás és ismeretterjesztő szolgáltatásomat. A megszokott tanácsadáson kívül speciális tanfolyamokat is szerveztem kezdő és haladó szinten. Kezdőknek olyan témákban tartottam előadásokat, mint például:
"A fasz és a pina részletes bemutatása és azok gyakorlati alkalmazása" és "Szopás és nyalás az ősi Indiától napjainkig".
Ezeket kiscsoportok (max. 10 fő) számára tartottam és általában középiskolások és egyetemisták jelentkeztek rá. Volt az első témának egy visszafogottabb verziója is, amire 14-15 éves diákokat küldött több budapesti általános iskola időnként. Egy ilyen alkalmat mesél el a következő történet.
Egy 10 fős csoport érkezett egy I. kerületi általános iskolából. 14 éves lányok és fiúk, 6 fiú és 4 lány, plusz a 25 éves tanárnő. A srácokat - mint mindig minden vendéget - egy gyönyörű perzsa selyem köntösben fogadtam, melynek anyaga kissé átlátszó volt. A ruha fazonjának köszönhetően jobb vállam és mellem teljesen szabadon volt. Ennek mindig mindenki láthatóan örült, és ezzel a jeget sikerült is megtörni, hisz az emberek ilyen helyre mindig általában feszülten érkeznek. A halk zene és a füstölő megnyugtatta és ellazította a diákokat és érdeklődve hallgatták mondókámat. A szexualitásnak az ősi kultúrákban betöltött szerepéről meséltem, a hatalmas kőből faragott falloszokról és hogy a szexualitás velünk született természetes dolog, nem kell tőle félni és nem kell félni attól sem, ha szóba kerül és beszélnünk kell róla.
- Nem kell szégyellni testünket, hiszen az emberi test csodálatos, viszont tudnunk kell bánni vele, mert csak így tehetjük boldoggá társunkat is. - közöltem.
A fiúk, de a lányok is, sűrűn tekintgettek csupasz mellemre a beszéd alatt, amitől mellbimbóm már égnek állt. A srácok bizonyára mulatságosnak tartották, hogy egy náluk pár évvel idősebb csajszi osztja az észt, de nyíltságom szemlátomást pozitív hatást gyakorolt rájuk.
- Bárhogy is nézünk ki, testünket nem szabad szégyellnünk, sőt büszkének kell lennünk rá. - folytattam.
Felálltam és levettem magamról a köntöst, majd meztelenül visszaguggoltam velük szemben. A fiúk füttyentéssel és rövid tapssal adtak hangot elégedettségüknek. A hangulat egyre kötetlenebb lett. Megkértem két lányt, vegyék le blúzukat és melltartóikat és mutassák meg melleiket a fiúknak. Meglepődve, bár örömmel tettek eleget kérésemnek, a srácok pedig csorgó nyállal vizslatták a köztük ülő lányok csupasz melleit. Most a téma a mellekre szállt. Szóltam az egyik kevésbé helyes lánynak, jöjjön ki mellém, szembe osztálytársaival. A következő téma a punci volt. Felhajtottam a miniszoknyáját és félrehúztam a bugyiját. Térdeit gyengéden széttoltam és megmutattam kissé szőrös punciját az osztálytársainak. A fiúk lélegzet visszafojtva figyeltek. A fekete szőrzeten lassan végigsimítva mondtam:
- Ilyen az eredeti természetes punci, de mostanában divat a borotválás, tehát ne ijedjetek meg, ha ilyennel találkoztok. - s ezzel széttártam combjaim és én is megmutattam a pinámat. - Az enyém, mint láthatjátok, teljesen csupasz, tegnap borotváltattam le egy helyes sráccal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008
2016. 11. 30. szerda 08:34
szeretem a gruppit... 8p jó lett folytasd Válaszolok rá!
#2 A57L
2013. 07. 18. csütörtök 05:52
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!