A+ A-

Egy üzletasszony naplója 19. rész

74. Fejezet - Danny 3.
Másnap későn ébredtem fel, hogy az előző nap fáradalmait kialudhassam. Elmentem zuhanyozni, majd ki mentem a konyhába, hogy készítsek valami reggelit. Danny folyamatosan telefonált a nappaliban, a jövő heti üzleti programjait szervezte a titkárnőjével. Közben észrevettem, hogy nekem is volt egy nem fogadott hívásom. Sean keresett. Visszahívtam. Mély, sármos hangján kérdezte:
- Hogy sikerült a félmeztelen kocsikázás?
- Nagyon jól sikerült szerintem, én jól éreztem magam. - feleltem.
- Megengedted, hogy megdugjon?
- Igen, megengedtem, hogy megkeféljen. - mondtam nevetve. - De kérdezd meg inkább Dannyt, hiszen ő az "ügyfél" vagy mi. Most éppen telefonál, próbáld meg kicsit később.
- Hazaértetek már?
- Még Alpine-ba vagyunk.
- Éva, lenne egy üzleti ajánlatom.
- Hallgatlak.
- Egy régi barátomhoz a jövő héten érkeznek üzleti partnerek Oroszországból. Arra gondoltam a Danny-féle történeten felbuzdulva, hogy egy emlékezetes fogadást kellene nyújtani nekik, ha érted, mire gondolok.
- Nem teljesen értem. - közöltem.
- Figyelj, Éva! Jövő héten, csütörtökön érkeznek, az Oceanside Hotelben lesz a szállásuk. Három fő érkezik, két férfi és egy nő, aki a tolmács. A recepción összeismerkedtek, majd elmentek ebédelni valahová, majd visszamentek a szállásra és egy kis meztelenkedés meg miegymás. Beszéltem Violettel, neki tetszik a dolog, benne van.
Na, ezt furcsálltam.
- Violet benne van a "miegymásban"?
- Az úgy volt, hogy neki csak a meztelenkedést említettem, de a haveromnak is nagyon tetszik az ötlet és hajlandó fizetni érte. Csak mondjuk neki egy árat. Az egész végül is egy escort szolgáltatás, amolyan kurválkodás elegáns kivitelben.
- Na, ide figyelj, Sean! Ez így nem fog menni. Olyan csaj kell, aki baszni is hajlandó. A sima meztelenkedéssel itt nem megyünk semmire. Mi van, ha ez a két orosz felizgul? Én nem tudom vállalni a felelősséget Violetért. Számomra meg nem különösebben érdekes vagy izgalmas feladat, a pénz meg nem érdekel. Sajnálom.
Megreggeliztem, s nemsokára Danny is végzett a titkárnőjével. Mivel ruhám nem volt, most is teljesen meztelen voltam, ami neki tetszett ugyan, de én aggódtam a hazautazás miatt.
- Nézzél körül az emeleten, hátha van pár női ruha, amit felvehetek. - mondtam Dannynak.
Alighogy felment az emeletre, Sean újra felhívott.
- Új fejlemények vannak. - mondta. - A feleségem Cindy nagy szakértője ennek a témának, de ő már kicsit öreg ehhez és fel is szedett pár kilót, viszont van egy fiatal magyar barátnője, aki még elég tapasztalatlan, de pornózni szeretne. Cindy próbálja rábeszélni, hogy inkább kurva legyen, és ne pornófilmezzen, mert így nem kell, hogy a nagyvilág tudomást szerezzen a munkájáról. Állítólag csinos, lelkes, mindössze 20 éves. Benne vagy?
- Rendben, Sean. - feleltem. - Csináljuk úgy, hogy keddre összehozol nekem egy találkozót ezzel a csajjal, hogy megismerjem. Aztán majd eldöntöm, mi legyen. Maradjunk ennyiben.
Danny üres kézzel jött vissza.
- Átkutattam az egész szekrényt, de semmi női ruhát nem találtam két pár bikinin kívül. - közölte.
Felmentem az emeletre és én is benéztem a szekrénybe. Átválogattam a ruhákat, majd levettem egy férfiinget a vállfáról és azt vettem magamra. Nagydarab ember lehetett Danny haverja, az ing combközépig ért. Néztem, van-e kicsit rövidebb, de nem találtam, így maradt ez. Nadrág nem is érdekelt, az egy szál ing elég is volt nekem, eltakart mindent. Danny először csodálkozott, majd elismerte:
- Jól nézel ki ebben az ingben.
Útnak indultunk vissza, San Diegóba. Csendben haladtunk, csak néha szólaltunk meg semmitmondó témákban. Nem került szóba az előző este. Nem tetszett Danny féltékenysége, neki meg az én nyíltságom mások irányában. Itt volt egy komoly nézeteltérés közöttünk. Aztán hamar kapcsoltam, hogy ugyan én nem kértem pénzt ezért a kalandért, Sean bizonyára igen. Nem akartam megkérdezni Dannytól, mert még a végén elrontottam volna Sean üzletét. Valahogy kedveskednem kellett, hiszen mégiscsak én tértem el a megállapodástól, igaz nem kevesebbet, hanem többet teljesítettem. Az inget végig kigomboltam és szétnyitottam, majd elővettem a kis táskámat és bekentem magam naptejjel. Danny mosolygott és gyakran legeltette rajtam a szemeit. Bekapcsoltam a rádiót és valami vidám, pörgős zenét kerestem.
Lakeside-ba érkezve tankolnunk kellett. Beálltunk az egyik benzinkúthoz. Danny még bement vásárolni ezt-azt, én meg csak üldögéltem. Beállt a szomszédos kúthoz egy piros Chevrolett. Tankolás közben észrevett a félig leengedett ablakomon keresztül a sofőr. Mikor végzett, odajött hozzám.
- Hölgyem, fel tud váltani egy 100 dollárost? - kérdezte.
Leengedtem az ablakot teljesen. Lenyúltam a kis táskámért és kivettem belőle a pénztárcámat. Közben a 40 év körüli, kicsit elhízott, de amúgy nem rossz külsejű férfi mosolyogva nézegetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:10
Nekem tetszik.
#3 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:22
Sablonos.
#2 Rinaldo 2013. 01. 16. szerda 07:23
Ez a kurva nem változott semmit.
#1 Törté-Net 2013. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?