A+ A-

Egy üzletasszony naplója 13. rész

53. fejezet
Swinger szex
Egyik nap kedves, régi barátnőm, Edit hívott telefonon. Régen beszéltünk már.
- Nagyon rendbe jöttek nálunk a dolgok, és megint boldog szerelmes pár vagyunk. - mondtam Editnek.
- Ennek nagyon örülök. - válaszolta a barátnőm. - Gyertek el a panzióba pár napra.
Az üzlet kisebb hullámvölgyektől eltekintve jól ment, Edit ügyesen intézte a dolgokat. Elutaztunk a panzióba családostul. Jókat beszélgettünk. A víz hideg volt ugyan, de néha lementünk a partra napozni. A gyereket rábíztuk valamelyik alkalmazottra, s hármasban napoztunk. Egyik nap szép időnk lett és többen is lejöttek a strandra. Én hamar levettem minden ruhámat, s meztelenül feküdtem. Széttárt lábakkal mutogattam egyre nedvesebb pinámat minden arra sétálónak.
"Óóóó, hogy mennyire élvezem ezt!" - mondtam magamban.
Férjem mélyen szemembe nézett, én pedig fél-orgazmusos állapotban próbáltam visszamosolyogni rá. Azt hiszem, ekkor vált Lajos számára is egyértelművé, az exhibicionizmus az én gyengém. Idővel Edit is felbátorodott és ő is levetkőzött meztelenre. Sokkal szemérmesebb volt, mégis széttárta combjait férjem előtt, de mikor egy idegen közeledett, idegesen összerántotta őket. Elmosolyodtam.
"Kezdésnek azért elég jó. Majd belejön." - gondoltam.
Nagyon jól ismertem a barátnőmet, s láttam az arcán nemcsak a félelmet, de a kíváncsiságot, érdeklődést, izgalmat, láttam, ahogy mellbimbói megkeményedtek, csiklója megduzzadt és puncija benedvesedett az eddig ismeretlen, de nagyon kellemes izgalmaktól.
Beszélgettünk és iszogattunk. Odajött hozzánk egy 50 év körüli férfi, aki addig pár méterre tőlünk fekve nézte a pinámat már vagy fél órája. Néha rámosolyodtam és megsimogattam hol a csiklómat, hol a szeméremajkaimat, talán ezen, buzdult fel és jött oda hozzánk. Megkínált minket sörrel, s hamar összehaverkodtunk. Kedves férfi volt, aki éhesen legeltette a szemeit a két meztelen női testen. Meglepetésemre Lajosnak is tetszett, ahogy a pasi a melleimet és puncimat nézte. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy a férfi rövidnadrágja megduzzadt. Kérdőn néztem Lajosra, aki bólintott, én pedig gyengéden simogatni kezdtem a dudort. Mikor már teljesen állt, benyúltam a rövidnadrágba és elővettem a kőkemény faszt. Óvatosnak kellett lennem, hiszen a strandon szexelni bizony nem szabad, keményen megbüntetik érte az embert. Persze azért a tőlünk pár méterre napozok elől nem lehetett eltitkolni, hogy mit csinálok, s így izgatóbb is volt. Összebújtunk, hogy takarjuk magunkat és illetlen szemek ne lássák mi is történik. Gyengéden vertem a szőrös faszt, majd mikor már nem bírtam tovább ellenállni, tövig bekaptam. Számat teljesen kitöltötte és újból élvezettel szoptam egy idegen faszt. Már nagyon régen nem szoptam más farkát a férjemén kívül és önkéntelenül is elárasztottak a szép emlékek. Ahogy a férfi farkát szoptam, végigpörgettem memóriámban azt a rengeteg faszt, amit valamikor is leszoptam vagy megbaszott. Jó sokáig tartott, míg a végére értem és így is biztos, hogy legalább a 80 %-át kihagytam. Ott feküdtem tehát hanyatt a parton, széttárt combokkal, velem szemben két kisebb csoport nézegette a pinámat, számban pedig egy kedves férfi kőkemény farka. Minden adott volt tehát, hogy újra megszeressem a férfiakat. Már másodszor spriccelte tele a számat gecijével, amit az utolsó cseppig lenyeltem. Tetszett ez a fasz. Örömmel nézegettem is. Az átlagosnál kicsit kisebb volt, tömzsi, és sűrű ősz szőr takarta be mindenütt. Mikor végeztem, csak akkor vettem észre, hogy közvetlenül mellénk költöztek szomszédjaink. 6 fiatal srác és 2 tini lány.
- Köszönöm szépen! - mondta a pasi.
- Nagyon szívesen! - válaszoltam nevetgélve.
Puncim addigra már teljesen lucskos lett, így hát lenyúltam és hangos cuppanások kíséretében orgazmusig ujjaztam magam. Nem mintha sok hiányzott volna: a magamutogatás gyönyöre és a férfi leszopása elég rendesen felizgatott. 3 perc múlva hangosan nyögdécselve elélveztem a kis közönségem előtt.
Budapestre visszaérve Lajos így szólt:
- Nekem mindez nagyon új volt, de láttam, nagyon élvezted mutogatni a tested másoknak és szexelni idegen pasival. Mi lenne, ha elmennénk egy swinger klubba? A kurvákat már kipróbáltuk, talán ezzel sikerül feldobni sivár hétköznapjainkat megint.
Furcsa volt pont tőle hallani ilyesmit, tőle, aki született monogám és amúgy is meglehetősen szégyenlős és szemérmes típus.
"De miért is ne?" - mondtam magamban. "Hátha megkedveli az ilyesmit és végre életem nagy szerelmével is mehetek csoport szexelni."
Kerestünk egy szimpatikusnak tűnő swinger klubot Budapesten, s bejelentkeztünk egy szombat esti szexbuliba. Előző nap meztelenül feküdtem a nappaliban a tévé előtt, a gyerek a szőnyegen rajzolgatott, s bár engem otthon meztelenül látott, már néha arra gondoltam, hogy fel kéne hagynom ezzel a jó szokással, mielőtt elkezd kérdezősködni. Egyre kevésbé tartottam természetesnek, hogy meztelenül legyek előtte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Shavo 2012. 06. 10. vasárnap 11:01
Rendesen szét keféltette magát. smile nyes
#1 Törté-Net 2012. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?