A+ A-

Egy üzletasszony naplója 20. rész

78. fejezet
A pincérnők
Melinda szinte naponta hívogatott, hogy van-e újabb munka. Erősen gondolkodtam azon, hogy esetleg elviszem a kedves barátnőmhöz Sue-hoz, illetve a szomszédjukhoz, aki amúgy mindig dugni akart, de nem tartottam elég kalandosnak ezt az ötletet. Aztán jött Sean hívása és egy csapásra megoldódott a további gyakorlás lehetősége Melinda számára.
Cindy legutóbbi szexpartiján - amin én nem vettem részt egyéb elfoglaltságaim miatt, csupán a múltkorin, amin összehozott a sors minket - Sean megismerkedett egy üzletemberrel, aki egy gyerekkori barátjának szervez éppen szülinapi partit. Kitalálta, hogy félmeztelen felszolgáló lányokkal tenné emlékezetessé az estét, de parti szervező cég ezt nem vállalta. Ekkor fordult Seanhoz, hogy segítsen neki. A feladat tiszta volt, egyszerű, az árban is gyorsan megállapodtunk, 30 dollár óránként és pincérnőként. Könnyen szerzett pénz. Sean megint Violetet akarta, bizonyára teljesen beleszeretett, és erre a feladatra én is megfelelőnek tartottam, viszont harmadiknak Melindát is javasoltam, mivel 50 fő körüli rendezvényről volt szó. Bárcsak minden üzleti tárgyalás és egyeztetés ilyen könnyen menne. 10 perc telefonálás után felhívtam Seant, hogy mehet a buli.
A rendezvény napján Melinda különösen ideges volt, elvégre ez volt az első alkalom, hogy nagyobb "nézősereg" előtt kellett feltárnia a bájait. Violet ezzel szemben csupa mosoly volt fülig ért a szája. Már a helyszínen voltunk, a szervező férfi irodájában, vele és Seannal beszélgettünk félrehúzódva. A parti szervező cég rengeteg italt, szendvicset, süteményt és egy tortát hozott, s az általuk biztosított két srác szorgalmasan készítette elő a buli e részét. Jó hír volt Melinda számára, hogy csak a torta átadásától kezdve kell mutogatni a melleket, addig lesz elég idő, hogy feloldódjon.
Nem sokkal később elkezdtek megérkezni a vendégek. Eleinte csak elvétve, majd a meghirdetett időponthoz közeledve egyre gyakrabban érkeztek az elegáns, az erős középosztályhoz tartozó húszas-harmincas-negyvenes párok, nők, férfiak.
- Ez céges illetve baráti összejövetel, a rokonokkal külön ünnepel majd a srác. - mondta Sean.
Szinte mindannyian a pénzügyi szektorból kerültek ki, biztosítók, bankok, brókercégek alkalmazottai voltak. A hatalmas irodában - tárgyalóban - nem volt gond ennyi embert fogadni.
A két rendezvényszervező sráccal megbeszéltem a teendőket, közben már osztogattuk is az üdvözlő italokat a vendégeknek. Sean elvegyült a tömegben, valószínűleg ismerkedett, szélesítette "üzleti körét".
Az első fél óra elég unalmasan telt el. Felszolgálónak, most már tudom, soha nem mennék. Nagyon unalmas, de egyben stresszes is, rohangál az ember ide-oda, közben szélesen mosolyog, mert kedvesnek kell lenni, akkor is, ha feltörte a cipő a lábadat, mint jelen esetben nekem. A bőbeszédű Violet már javában beszélgetett, rá is kellett szólnom időnként:
- Mozogj a vendégek között!
Melinda remekül végezte a feladatot, szemmel láthatóan lenyugodott.
"Vajon mi lesz, ha elérkezik a tortabontás?" - kérdeztem magamtól.
Elfogyott az ital a tálcámról, ezért hátramentem az előkészítő helyiségbe, hogy pótoljam. Kicsit kifújtam magam és ezt mondtam az egyik srácnak:
- Nagyon fáj a lábam.
20 év körüli, helyes srác volt, rövid barna hajú, vékony testalkatú. A kollégája a tárgyalóban felügyelte a fogyasztást, míg ő előkészítette az italokat, koktélokat kevert. Meglepetésemre a kezembe adott egyet.
- Ez jól fog esni. - mondta mosolyogva.
- Köszi! - már ittam is a pikáns, gyümölcsös koktélt. - Finom. Miből van?
Elkezdte sorolni, de már nem emlékszem pontosan, hogy mit mondott. A felét nem is ismertem az összetevőknek. Ananász volt benne, az biztos. Pár percig beszélgettünk még, majd visszamentem az italokkal. A hangulat már nagyon jó volt, látszott, hogy összeszokott a társaság. Egyszer csak valaki megragadta a karomat. Sean volt az. Félrehúzott és a fülembe súgta:
- Fél óra múlva torta.
Ezt a hírt gyorsan továbbadtam, mikor elhaladtam Melinda és Violet mellett. Mikor visszatértem a sráchoz - Tommyhoz - az üres tálcával, a következővel fogadott:
- Mikor vetkőztök? - kérdezte kaján mosollyal.
- Már várod, mi? - kérdeztem vissza. Bólintott. - Kis perverz. - mondtam, és a homlokára nyomtam egy puszit. - Nemsokára. Készítsd elő a tortát!
Megtöltötte a poharaimat és visszamentem a tárgyalóba. A bor, a konyak és a pezsgő fogyott a legjobban, persze a sör után, aminek a felszolgálása Melinda dolga volt. A parti szervező cég valami beszédet mondott, történeteket mesélt a társaságnak, amiken jókat nevettek és Sean intett, készülődjünk. Violet és Melinda is visszatért Tommyhoz. A torta remekül nézett ki, rajta a felirat: "Boldog születésnapot Timothy."A tárgyalóban lekapcsolták a fő lámpákat, így félhomály lett. Melinda levette a blúzát, a kezébe adtam a tortát, de nagyon remegett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:10
Elég jó.
#4 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 09:52
Változatlanul gátlástalan.
#3 genius33 2013. 02. 19. kedd 12:58
Egész jó ez a rész is. smile
#2 Rinaldo 2013. 02. 19. kedd 08:30
Ez a kurva semmit nem változott.
#1 Törté-Net 2013. 02. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?