A+ A-

Egy üzletasszony naplója 17. rész

67. fejezet
A parton
A következő héten Jake-nek el kellett utaznia üzleti ügyben, így a tenisz helyett is a strandra mentem. Ez alkalommal egy kissé távolabb lévő részt néztem ki magamnak. A bikini már rajtam volt, így már csak pasit kellett kiválasztani. Egy izmos, fiatal néger srác feküdt balra, kicsit jobbra lejjebb egy 50 év körüli pocakos férfi. Előttem pedig két 20 év körüli srác, szintén jó formában, lebarnulva.
- Helló! Vigyáznátok a táskámra, míg úszok egyet? - kérdeztem tőlük.
A meglepetésben csupán egy bólintásra tellett. Lettem a cuccomat és irány a tenger. Mikor kijöttem, csak egyikük volt ott, a másik szintén fürdött. Tim és Brian, egyetemisták. Salt Lake Cityből, illetve Texasból. Tim szíves örömest segített bekenni naptejjel a hátamat, ehhez le is vettem a bikini felsőmet. Hason fekve beszélgettünk. Tim megszomjazott és elővett a táskájából egy üveg üdítőt. Engem is megkínált, viszont az iváshoz fel kellett ülnöm.
Leporoltam a melleimről a homokot, ez tetszett Timnek. Chips is került elő és elég szépen összebarátkoztunk. Lassan, de biztosan történtek a dolgok. Mire Brian visszaért, már a bikini alsót is levettem. Brian nagyon meglepődött. Ő kevésbé volt beszédes, mint a haverja, és butább is volt, agresszívabb típus, de nem volt különösebb gond vele. Hanyatt feküdtem a két srác között, hagytam, hogy szórakoztassanak. Jobban mondva Tim szórakoztasson. Brian így szólt:
- Szívesen kinyallak és megduglak a kocsidban, ha leszopsz.
Briantől ennyire telt. Tim viszont kedves volt és jó társaság. Brian egy darabig gyönyörködött a testemben, de mivel nem volt részemről különösebb visszajelzés, megint elment úszni.
- Kenj, be elöl is. - mondtam Timnek.
Így végigsimogathatta a melleimet, a hasamat, sőt a puncimat is. A néger srác és az 50 év körüli férfi közben figyelt minket. Rámosolyogtam az előbbire, amit ő viszonzott. Vagy egy negyedórát beszélgettünk még, majd Tim is bement a vízbe, nem bírta már a forróságot. Brian időközben eltűnt a szemünk elől. Magamra maradtam, de nem sokáig.
Szó nélkül lefeküdt mellém a néger srác. Hanyatt feküdtem, üdvözöltük egymást, majd felhúztam a lábaimat, hogy szétnyithassam a combjaimat. Nem sokat beszélt. Végigsimította a testemet párszor, a melleimtől egészen a pinámig. Gyengéden izgatta a csiklómat. Majd megint simogatott. Válaszként benyúltam a rövidnadrágjába és kivettem a keményen álló farkát. Nagy volt - legalább 23 centi -, eres és bunkós végű. Alaposan körbenéztem, de a másik pasin kívül más nem volt veszélyes közelségben. Pár percig vertem a farkát, aztán a srác az arcomhoz térdelt és a számba rakta. Jó íze volt. Lassan szoptam, míg ő a melleimmel játszott. 10 perces szopás után a számba spriccelte a forró gecijét. Olyan váratlanul spriccelt, hogy nem is számítottam rá, hiszen még mindig lassan szoptam. Meglepett, hogy pár perc alatt elélvezett. Aztán se szó, se beszéd lelépett. Még egy "köszi" se hagyta el a száját. Egy punci ujjazás jólesett volna, de egyszerűen ott hagyott. Visszament a cuccához, majd azt kézbe véve elhagyta a strandot. Pár perc múlva visszatért Tim. Nem voltam benne biztos, hogy látott-e valamit, de mint kiderült, semmit. Még talán 10 percet maradtunk, aztán felvettem a bikinimet és elindultunk a parkolóhoz. Az 50 év körüli férfi mellett mentünk el, aki rám mosolygott sokatmondóan. A parkolóban elkísértem Timet a kocsijához - az övé volt közelebb -, ahol is megadtam neki a telefonszámomat. Aztán elment.
"Hogy milyen sietős minden férfi!" - gondoltam.
Visszamentem a kocsimhoz és hazamentem.
68. fejezet
Jake és a kocsikázás
Sok időt töltöttem a kislányommal. Korábban a munka és a szex elvitte az időm nagy részét, sokszor a pihenésre szánt 8 óra is 4-5 órára csökkent, de mióta átköltöztem Kaliforniába, átrendeztem az életemet. A cégvezetést teljes mértékben átadtam egy régi alkalmazottnak, aki már 5 éve dolgozott nekem otthon, Budapesten. Így a napi 24 órából olyan 12 órát a kislányommal tudtam tölteni, ami nagy könnyedséget jelentett. Sokszor a maradék 12-t is vele töltöttem, de azt végül is szabadon oszthattam be. A sportolás mellett kedveltem a kiállításokat, koncerteket, egyéb kulturális rendezvényeket.
Jake már két hete üzleti úton volt. Próbáltam megkeresni Rodrigót, de senki nem tudott róla biztosat. Pár hete még látták, de aztán összejött valakivel és akkor eltűnt a környékről. Azt mondták észak felé ment, Newport Beach felé. Néha lementem a partra egy könyvel, amit a közeli könyvtárból kölcsönöztem ki, és élveztem a félmeztelen napozás és a kortárs magyar költészet remek egyvelegét. Ma is épp azt terveztem, hogy lemegyek a strandra egy jó könyvvel, mikor Jake telefonált.
- Most érek be Ocenside-ba, egy óra múlva találkozzunk.
Egy felkapott kávézót nézett ki, amely hozzám közel volt. Összeszedtem magam és beültem a kocsimba, s mire odaértem, már kedvenc desszertem várt rám az asztalon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:11
Egész jó.
#5 gibbon2 2012. 10. 18. csütörtök 09:05
Jó a történet.
#4 Rinaldo 2012. 10. 17. szerda 07:43
Ez a kurva nem változot semmit.
#3 cervelo 2012. 10. 17. szerda 07:36
Kezd unalmassá válni.
#2 genius33 2012. 10. 17. szerda 07:05
Nekem nem tetszett.
#1 Törté-Net 2012. 10. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?