A+ A-

Egy üzletasszony naplója 16. rész

64. fejezet
Rodrigó
Harmadnap sétálgattam a városban, mikor megpillantottam egy hajléktalant. Egy koldusnak már egy félórája adtam egy kis aprópénzt, 5 dollárt, mindig adok nekik valamennyit, akár Budapesten, akár külföldön járok.
"Neki is adok egy ötöst." - gondoltam.
Egy kapualjban üldögélt. Kezébe adtam a pénzt, leültem mellé és elkezdtünk beszélgetni.
- Turista vagy? - kérdezte.
- Nemrég vettem egy házat itt és valószínűleg végleg ideköltözöm. - feleltem.
Mindenféle dolgokról beszélgettünk, közben észrevettem, hogy a dekoltázsomat nézegeti lopva. Lepillantottam, de a blúzom nem volt eléggé kigombolva ahhoz, hogy a melleimet rendesen láthassa, igazság szerint nem is terveztem, hogy megmutatom neki, csak beszélgetni akartam. Mexikói bevándorló volt - valószínűleg illegális -, korát nehéz volt megállapítani, olyan 50 év körülinek tűnt, mackós, kopaszodó, de ép és fehér fogazattal. Szemében és mosolyában volt valami állandó huncutság. Törte az angolt kicsit. Két éve volt az utcán. Már vagy félórája beszélgettünk, és ezt mondtam:
- Menjünk a közelben lévő parkolóba, mert ott van egy bolt és veszek üdítőt.
Nagy meleg volt és nagyon szomjas voltam. Felálltunk, bementem a boltba és vettem két palack ásványvizet. Mikor jöttem, kigomboltam a blúzomat majdnem a köldökömig, majd leültünk egy kicsit egy félreeső padon. Átnyújtottam az egyik ásványvizet és csillapítottuk szomjunkat. Rögtön észrevette a változást. Felcsillantak a szemei, én pedig kicsit oldalra dőltem, hogy a jobb mellem kiszabaduljon a blúz takarásából. Szerintem csak kicsit volt hivalkodó - ennél sokkal jobban szét szoktam nyitni a blúzomat -, de épp elegendő volt ahhoz, hogy a teljes jobb mellem szabad legyen a megfelelő helyzetben. Amúgy a kevéske mellmutogatáson kívül más nem történt, viszont megismerkedtem egy szeretetre méltó pasival. Annyira kellemes volt a beszélgetés, hogy megbeszéltük, másnap ugyanekkor, ugyanitt találkozunk.
Találkoztunk is. Mikor a parkolóba érve megpillantottam, már előre kigomboltam a blúzomat, ezúttal úgy döntöttem, egy lépéssel tovább megyek. Mikor leültem mellé a padra, felhajtottam a miniszoknyámat is, hogy a frissen borotvált pinámat is jól megnézhesse. Ez a férfi kihozta belőlem az igazi exhibicionistát. Minden vele töltött pillanatban azon járt az eszem, hogy felhajtsam a miniszoknyámat, kigomboljam és félrehúzzam a blúzomat, kivillantsam a melleimet. Az a sármos mosoly, ahogy ezekre reagált, teljesen felizgatott.
Már egy jó órája beszélgettünk így, mikor két haverja odajött hozzánk. Egyikük néger volt, mindketten 6 éve voltak az utcán. 40-45 év körülieknek tűntek számomra. A néger azonnal így szólt:
- Nekem nagyon tetszik a látvány!
Szégyenlősen, elpirulva zártam össze a lábaimat és a blúzomat is összehúztam. Persze mindez nem sokáig tartott, a beszélgetés alatt fokozatosan nyitottam újra szét a combjaimat - mintha csak véletlen lenne -, a blúzom pedig 2-3 oldalra dőlés után megint remek belátást biztosított a melleimre. 5 perc múlva már jobban kinyíltam, mint korábban. A mexikói férfi nagyon megnyerte a tetszésemet, ezért úgy döntöttem, meghívom hozzám ebédre. Érzékeny búcsút vettem a sorstársaitól - szélesre tárt combjaim összezártam nem kevés sajnálkozás mellett - és begomboltam a blúzomat, megigazítottam a miniszoknyámat, majd beültünk az autómba, és hazamentünk.
Körbevezettem a félkész házamban és elküldtem fürödni, hogy alaposan tisztálkodjon meg és borotválkozzon meg. Jómagam pedig rendeltem pizzát, és levettem a miniszoknyámat. Kikészítettem egy üveg whiskyt és meg is ittam egy kis pohárral. A munkásokat délutánra vártam, így volt időm elég.
Hamarosan megjött a pizzás fiú. Csak a köldökig érő blúz volt rajtam, borotvált puncim már nedves volt, mikor mosolyogva átvettem a sráctól a pizzákat. Először megijedt, aztán ijedtsége meglepetésbe váltott át.
- Nagyon sietsz? - kérdeztem. - Igyál meg velem egy pohár whiskyt.
- Rendben. - felelte mosolyogva.
Töltöttem mindkettőnknek és hátravezettem a medencéhez, csak hogy húzzam az időt. Imádok egy blúzban lenni mások előtt. Számomra még talán szexisebb is, mint teljesen meztelenül. Talán mert olyan megdöbbentő, furcsa. A félmeztelen inkább megszokott, a fedetlen mellek, de a fedetlen pina nekem mindig is sokkal izgatóbb volt. Talán éppen ezen okok miatt. Na meg a punci a nő legintimebb része, és pont ezt nyíltan mutogatni igazán bátor dolog, kihívás. Arról nem is beszélve, mekkora adrenalin-bomba nőnek és férfinak egyaránt. Mikor anno Edit barátnőm megkérdezte, hogyan szeretek inkább lenni, fedetlen mellekkel, vagy fedetlen pinával, rögtön az utóbbit feleltem.
20 év körüli volt a pizzás fiú és elpiruló arccal nézegette a puncimat.
- Köszönöm a pizzát. Majd még máskor is rendelek. - mosolyogtam rá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:11
Elég jó.
#5 sanyi0227 2012. 09. 11. kedd 09:44
nem volt rossz ,csak kicsit hosszú .
#4 cervelo 2012. 09. 11. kedd 09:09
Most már fel kellene pörgetni az eseményeket.
#3 Rinaldo 2012. 09. 11. kedd 08:34
Ez a kurva semmit sem változott.
#2 genius33 2012. 09. 11. kedd 06:09
Fincsi smile
#1 Törté-Net 2012. 09. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?