A+ A-

Egy üzletasszony naplója 23. rész

86. fejezet
Carlsbad
Jake kifogyhatatlan volt a hirtelen jött ötletekből. A minap történt, hogy fejfájással ébredtem és egész délelőtt szenvedtem tőle. Csörgött a telefonom, Jake hívott.
- Nincs kedved elkísérni? - kérdezte.
- Hova? - kérdeztem vissza.
- Carlsbadba kell mennem autófényezés miatt egy haveromhoz, visszafelé meg bemennénk az El Caminoba.
- Rendben, elmegyek veled. - feleltem.
"Egy kis kirándulás és a friss levegő talán jót tesz a fejfájásomnak." - gondoltam.
Felvettem egy lenge blúzt és egy miniszoknyát. Jake 15 perc múlva meg is érkezett, én meg beültem a Fordba. Nem az autópályán mentünk, Carlsbad nem volt messze. A strandot már ismertem, de ez a hely egy kicsit beljebb volt, nagyon unalmas környezetben. Amerre csak néztem szerelőműhely, autókereskedés, autósboltok. Beálltunk az udvarra.
- Bejössz? - kérdezte.
- Meddig tart?
- Maximum 10 perc.
- Rendben, bemegyek. - feleltem.
Már szálltam volna ki, mikor megfogta a bal combomat.
- Várj! - mondta ördögi mosollyal. - Vedd ezt le! - mondta a miniszoknyámra mutatva.
- Micsoda? - kérdeztem meglepetten.
- Ugyan már, van rajtad blúz is, majd az eltakar. - Morcosan nézhettem rá. - Észre se fogják venni.
Levettem a miniszoknyámat. Kiszálltunk a kocsiból és bementünk a műhelybe. Három férfit találtunk ott. Egyikük messziről üdvözölte Jake-et, a többiek úgy tűnt most találkoztak vele először. Egy pillanat alatt eltűntek a szemem elől és magamra maradtam a két néger pasival. Egyikük szorgalmasan dolgozott, a másik, az idősebb kényelmesen üldögélt és cigizett. Lenéztem a ruhámra és megnyugodva láttam, valószínűleg pont eltakarta a blúzom, amit el kellett.
Unalmamban körbejártam a műhelyt és nézelődtem. A férfi mellett volt egy íróasztal, azon prospektusok. Kezembe vettem egyet és belelapoztam. Valami autós szaklap volt. Pár perc múlva vettem észre, hogy egy picit elvétettem a dolgot. Alulról ugyanis más a perspektíva. Jobban belátni a blúz alá. Ez nem is kerülte el a 40 év körüli, kissé nagydarab pasi figyelmét sem. A gondolatra, hogy mit láthat, egy pillanat alatt elöntött a kéj. Nem tudtam, hogy mennyit láthat, de hogy mit, azt igen. Egy reggel frissen borotvált nedvesedő puncit, húsos szeméremajkakkal. Vágyat éreztem, hogy megmutassam neki, de nem akartam szándékosan, inkább mintha a véletlen műve lenne. De nem tudtam mit kitalálni. Csupán a következő jutott az eszembe.
- Tudsz adni egy cigit?
- Ó, igen! - jött a válasz.
Kotorászott egy ideig az ingzsebében, majd megkínált. Tüzet is kaptam. Rám mosolygott, én is rá. Aztán kihúzott egy széket az asztal mögül. Ez kapóra jött.
- Köszönöm. - mondtam.
Leültem rézsútosan vele szemben. Tovább lapozgattam az autós magazint. Tudtam, így ülve a blúzom felcsúszik és a pinám teljesen kilátszik. Hagytam neki egy kis időt, hogy megszokja a látványt.
- Érdekelnek az autók? - kérdezte remegő hangon.
- Szeretem a jó kocsikat, de inkább utasként. - feleltem nevetve. - Nem vezetek túl jól.
A nevetés jó volt, megtört a feszültség. A beszélgetés általában jót tesz ilyen esetekben. Vagy egy kedves mosoly. Bármi, ami eltereli a figyelmet a különös helyzetről. Lapozgattam tovább a magazint és hagytam, hadd bámulja még az egyre nedvesebb puncimat. Kicsit fészkelődtem, mert kényelmetlen volt a szék, és így alkalmam nyílt szélesebbre nyitni a combjaimat.
Pár perc múlva megszólalt. Elkezdett mesélni a munkájáról, én meg figyelmesen hallgattam. Néha lopva lepillantott, én meg igyekeztem olyankor félrenézni, mintha nem látnám. A magazint a kezemben tartva tulajdonképpen magam elől eltakartam a látványt, csak a férfi előtt volt szabad. Zavara időközben teljesen elmúlt, s egyre nyíltabban bámult a lábam közé, mivel reakcióm kedves mosoly volt. Mikor félretettem a magazint és a pinámra lenézve szélesebbre nyitottam a combjaimat, megint zavarba jött. Rámosolyogtam megint.
- Igen, igen! - ez volt minden, ami akkor kijött a száján.
Ekkor szakított minket félbe Jake visszaérkezése. Összezártam a combjaimat és felálltam a székről. A pasi még egy utolsó pillantást vetett rám, ő is felállt és a fülembe súgta:
- Köszönöm.
Válaszul rákacsintottam.
Jake-kel beültünk az autóba és irány az El Camino.
- Sikerült elintézni a dolgot? - kérdeztem.
- Aha, minden rendben van, édesem. - jött a válasz. - Bocsi, hogy így elhúzódott. Tetszik a ruha? - kérdezte mosolyogva.
- Nem látszik semmi. - feleltem.
- Majd az El Caminoban lesz alkalmad egy kis izgalomra.
Nem világosítottam fel a műhelyben történtekkel kapcsolatban. Az El Camino egy hatalmas terület, főleg golfozók számára. Jake klubtag volt, amatőr szinten golfozott. Az étteremben találkoztunk két pasival, egyikükkel nem rég ismerkedett meg. Tíz ember volt összesen, minket is beleszámolva. A kaja nagyon finom volt, de elég kevés, még nekem, nemhogy egy férfinak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:08
Egész jó.
#3 genius33 2013. 05. 14. kedd 18:31
nyes nemrossz nyes
#2 Rinaldo 2013. 05. 14. kedd 07:45
Ez van mikor nem birnak magukkal.
#1 Törté-Net 2013. 05. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?