A+ A-

Munkahelyi sztori

Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkeztem az óraátállításról...
Sajnos Mártikát nem tudom kikerülni, az ő irodáján keresztül lehet bejutni hozzám. Nem lenne vele baj, ha nem beszélne egyfolytában. Nem tudom, hogy csinálja de gyanakszom, hogy tud a fülén is levegőt venni.
Öt perc alatt sikerül is áthaladnom a 20nm2 irodáján.
Huu végre leülök, szusszanok néhányat, és már nyomom is a gépem power gombját.
Csukott szemmel bepötyögöm a kódot és nézem is a levelezést.
18 olvasatlan! Atya ég, na ehhez nincs kedvem ma, zárom és már nyitom is a mellesleget. Átböngészem az új csajokat, kicsit fantáziálgatok, majd elszánom magam, hogy elinduljak a büfébe, mert tudom, hogy kb. 5 perc és jön a takarítónő.
Hát igen ezt a találkozást is igyekszem általában elkerülni, de sajnos, muszáj néha maradnom, mert olykor rosszba dolgokat művel az asztalomon, mint a kereszthuzat.
Még ezen morfondírozok, már nyílik is az ajtó /nem-nem semmi kopogás/ és robban be rajta tele energiával Zsóka néni, de most látom, nincs nála a seprűje! Pedig meg voltam győződve róla, hogy anélkül egy lépést sem tesz. Tehát beviharzik, de jön utána valaki, még nem látom teljesen, mert kb. fele akkora, mint kedvenc takarítónőm.
Hűűűű barátom csak nézek, ki ez a kis tündér?
Na neee, ezt nem hiszem el, istenem hát vannak csodák!
Ő az új takarítócsaj!
Zsóka körbemutogat mindent, hogy hol a kuka meg ilyenek, mit kell, és mint nem szabad letörölni, "mert ha letörlöd a telefonját azt az úr nem nagyon szereti" jegyzi meg a boszorkány. Persze gondolom magamba, hogy állna görcsbe a kezed a büdös rongyoddal benne, de úgy, hogy kiműteni se lehessen belőle, na talán akkor megéreznéd milyen hányásszaga van...
Na de ezzel most nem is foglalkozom, nem mondok rá semmit, csak nézem az új jövevényt.
Alaposan szemügyre veszem, és megállapítom, hogy szinte tökéletes 20 év körüli nőszemély. Miközben járkálnak fel s alá legalább ötször, hatszor lopva rám néz és 1-2 másodpercig mindig egymáson felejtjük a tekintetünk.
Majd hírtelen eltűnnek de hallom Zsóka szavait, hogy gyere, megmutatom a többi helyet, aztán kezdhetsz is! Húú azanyját összegzem a történteket, nem is vagyok még olyan éhes, kihagyom ma reggel a büfét, csak az automatához szaladok le egy kávéért, és várom, hogy Judit visszatérjen. Egyenlőre ez az egyetlen dolog, amit tudok róla, a neve, de biztos voltam benne, hogy ez nem lesz így sokáig.
20 perc várakozás után, halk kopogás
- Tessék! - nyílik az ajtó, és Ő jön be rajta .
- Szia, jöhetek, nem zavarok nagyon ?
- Neeem, dehogy, gyere csak nyugodtan !
Látom rajta, hogy nagyon zavarba van, ez hihetetlenül aranyossá és vonzóvá teszi!
Elkezdem faggatni:
- Helyettesíted Zsókát még beállítják a pészmékerét?
- Mit? Mit állítanak be?
- Semmit, hagyjuk. Csak érdeklőttem, hogy most már mindig Te leszel vagy csak kivételes alkalom?
- Hát most én egy kicsit, még nem végzek a sulival addig bizti, aztán nem tom.
- Suli?? Milyen suliba jársz?
- Az érettségit csinálom estin, aztán a nővérem felvett addig ide magához.
- A nővéred?
- Igen, övé a takarítócég.
- Ahha.
Faggatom még egy kicsit általános dolgokról, sajnos igazi témát nem találtam vele. Szerintem egy kicsit butácska szegénykém, de nem ítélek elhamarkodottan.
Egy biztos hihetetlen milyen erotikus kisugárzása van! Az a fajta nő ha meglátod egyből a szex jut eszedbe, még akkor is amikor éppen a lábát áztatja és közben a sarkát reszelgeti. Alacsony lány, max 165 cm. Vékony alkat, szép kerek formás fenék, és normál cicik, az a se nem kicsi se nem nagy. Rövid fekete haj és gyönyörű zöld szemek! Ja igen lehet, hogy ez tette igazán szexivé olyan gyönyörű húsos vastag ajkai voltak, hogy akaratlanul is az jut az eszébe az embernek, hogy milyen finoman is csinálhatja velük...
És egy biztos én még nem találkoztam olyan nővel, akinek vastag szája volt és ne szerette, volna hosszú percekig kényeztetni férfiasságom.
Persze, hogy beindult a fantáziám...
Teltek múltak a napok, és egyre közvetlenebb lett, már-már zavarba ejtők voltak a félreérthetetlen megjegyzése. Odáig jutott a dolog, hogy tudtam, muszáj valami konkrét lépést tennem mert elterjeszti a cégnél, hogy impotens vagyok...
De nem így történ, nem én léptem. Ő volt az aki feldobta a magas labdát és le is csapta!!
A szitu a szokásos volt bejön söpröget, törölget, és közben dumálunk. Én szürcsölgetem a szokásos reggeli kávémat, és nézem a szex oldalakat a neten.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53
2016. 03. 29. kedd 15:07
Jó jó jó 10 pont! Válaszolok rá!
#5 A57L
2014. 09. 15. hétfő 06:08
Nem rossz történet. Válaszolok rá!
#4 tiborg
2011. 09. 12. hétfő 07:07
Jo tortenet, teszett Misinek is!!! Válaszolok rá!
#3 Pavlov
2007. 09. 24. hétfő 19:48
Nem volt rossz, de a második szexjelenet olyan átlagos lett... Válaszolok rá!
#2 vidraa
2007. 09. 24. hétfő 09:11
Azok a szép, formás, kívánatos, szexi takarítónők! Tele velük a világ. Ja, okos és intelligens is.
Amúgy jól megírtad.. csak poénoztam...
Az ember úgy is csak olyat ír ami megtörtént, vagy megtörténhetett volna... :DD Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 09. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!